vrijdag 8 mei 2020

Bill Gates verhoogt de inspanningen voor Australische vaccins

De Bill and Melinda Gates Foundation heeft 10 miljoen dollar gedoneerd ter ondersteuning van een onderzoek van het Murdoch Children's Research Institute dat een COVID-19-vaccin op gezondheidswerkers test.

De aankondiging draagt ​​bij aan een groeiend portfolio van vaccinbelangen van Bill Gates in Australië en volgt nieuwe details van de discussies tussen Morrison en de miljardair.

Bill Gates heeft 10 miljoen dollar gedoneerd aan een Australische proef met een vaccin waarvan onderzoekers hopen dat het "ernstige gevallen van COVID-19 bij risicogroepen, zoals gezondheidswerkers en ouderen, zal voorkomen" .

De financiering van de miljardair Microsoft-oprichter, de grootste afzonderlijke donatie aan de COVID-19-onderzoeksinspanning van Australië tot nu toe, komt na wekenlange discussies tussen de in Melbourne gevestigde hoofdonderzoeker, professor Nigel Curtis en de wetenschappelijke adviseurs van Gates.

Nigel Curtis is de hoofdonderzoeker van het Murdoch Children's Research Institute en hij vertelde ABC Radio dat het vaccin al werd getest bij gezondheidswerkers in Australië. Hij hoopt dat de financiering de capaciteit van het programma zal helpen uitbreiden naar nieuwe ziekenhuizen.

De proef is bedoeld om immuunversterkende vaccins te testen die doorgaans worden gebruikt tegen tuberculose, BCG genaamd, met als doel het effect van het vaccin op 10.000 gezondheidswerkers wereldwijd te testen.

De proef is bedoeld om immuunversterkende vaccins te testen die doorgaans worden gebruikt tegen tuberculose, BCG genaamd, met als doel het effect van het vaccin op 10.000 gezondheidswerkers wereldwijd te testen.

Om de interactie tussen het BCG-vaccin en COVID-19 te beoordelen, vertrouwt de proef op gezondheidswerkers die het vaccin hebben ontvangen dat in contact komt met gevallen van coronavirus.

De studie begon op 27 maart in het Royal Children's Hospital in Melbourne en heeft tot nu toe 2500 gezondheidswerkers in heel Australië gerekruteerd.

Door de donatie van $ 10 miljoen kan de proef ook worden uitgebreid naar de Monash- en Epworth-ziekenhuizen in Melbourne en The Children's Hospital in Westmead in Sydney, plus locaties in Perth en Adelaide.

Professor Curtis zei dat de Bill and Melinda Gates Foundation ongeveer een maand geleden contact heeft gemaakt met zijn groep en na besprekingen van een week overeenstemming heeft bereikt over de nieuwe samenwerking. 

'We zien het vooral worden gebruikt als er een tweede golf COVID-19 is in Australië of in het buitenland', zegt professor Curtis, die ook een arts en onderzoeker is aan de universiteit van Melbourne.

Terwijl het verhaal van COVID-19 zich blijft ontvouwen, wordt de rol van Australië in het grotere geheel onthuld.

AUSTRALISCHE VERBINDING

De nieuwe investering is geen op zichzelf staand incident, maar eerder het laatste deel in een lange geschiedenis van samenwerking tussen Australische autoriteiten, universiteiten en de Gates Foundation.

Laten we niet vergeten: op 21 april 2020 werd gemeld dat premier Scott Morrison met Bill Gates sprak om de toekomst van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) te bespreken.

Morrison en Gates zouden ook vaccins hebben besproken tijdens hun virtuele bijeenkomst en routekaarten om de 'gezondheidsuitdagingen' van Indo-Pacific te overwinnen.

Kort na deze discussie beloofde Scott Morrison $ 352 miljoen voor een wereldwijd COVID-19-onderzoeksfonds van $ 12,5 miljard, georganiseerd door de Wereldgezondheidsorganisatie.

De Gates Foundation is een van de grootste vrijwillige donoren van de WHO en heeft de afgelopen twee jaar 836 miljoen dollar beschikbaar gesteld. Bill Gates heeft in het openbaar kritiek geuit op een besluit van de Amerikaanse president Donald Trump om de financiering van zijn land voor de WHO op te schorten .

Deze tijdlijn is een ander voorbeeld van de trouw van Australië aan dit lopende internationale plan. Het land werkt al meer dan zeven decennia nauw samen met de Verenigde Naties.

Gates heeft de afgelopen jaren intensief samengewerkt met de University of Queensland (UQ) en heeft samengewerkt om vaccins "betaalbaarder te maken voor meisjes en jonge vrouwen in ontwikkelingslanden" . 

UQ werkt samen met de Bill and Melinda Gates Foundation en de Wereldgezondheidsorganisatie in een "poging om meer levens te redden" . 

In maart is een patch uitgevonden aan de Universiteit van Queensland - die belooft zes keer effectiever vaccinpreparaten af ​​te leveren dan naalden - een favoriet geworden van de Bill and Melinda Gates Foundation , die haar makers een subsidie ​​van $ 7,5 miljoen heeft toegekend.

De universiteit werkt ook samen met de Bill and Melinda Gates Foundation aan 'sleutelprojecten' om voedsel- en voedingszekerheid te vergroten ' in tropen en subtropen in de derde wereld.

Moeten we deze organisatie die veel lobbyt bij Australische onderzoeksinspanningen echt vertrouwen?

De relatie van Gates met de Australische regering is een symbool van een groot systeem van eugenetica-programma's die door de Bill and Melinda Foundation over de hele wereld worden uitgevoerd.

BEVOLKING CONTROLE

Ondanks de verwachte aankondigingen van een langzame heropening van de samenleving van morgen, wordt niet verwacht dat de samenleving weer normaal zal worden totdat er een vaccin is ontwikkeld. Zelfs als een verwachte 'tweede golf' niet optreedt.

Bill Gates heeft verklaard dat brede vaccinatie voor COVID-19 beschikbaar moet komen 'voordat je volledig veilig kunt zijn' . Tot die tijd bestaat het risico dat gemeenschappen kunnen herstellen, tenzij ze doorgaan met het strikt distantiëren van sociale netwerken om het aantal gevallen af ​​te vlakken.  

Nu de economie weer op gang komt, zullen werkplekken, winkels, openbare bijeenkomsten en sociale interacties allemaal radicaal anders zijn in de 'post-lockdown-wereld'. 

We hebben de introductie van de nieuwe COVIDSafe-app gezien, zonder privacybescherming en ontworpen om de interacties van miljoenen te volgen en te traceren . Deze maatregelen, gecombineerd met psychologische engineering van het publiek, zullen ervoor zorgen dat de samenleving gehoorzaamt in afwachting van het vaccin.

Achter de schermen werkt Bill Gates samen met Australische autoriteiten en universitaire onderzoekers om ervoor te zorgen dat de 'oplossing' voor deze problemen wordt gevonden. Wat is daar mogelijk het probleem mee? 

Vergeet niet dat Bill Gates trots spreekt over de betrokkenheid van zijn vader in het bestuur van Planned Parenthood, dat gebaseerd was op het concept dat de meeste mensen gewoon "roekeloze fokkers" zijn .

Gates nam de concepten die in de stamboom waren geleerd op en nam ze op in het bouwen van de fundamentele blauwdruk voor een nieuw tijdperk van 'filantropistische' activiteiten met hun organisatie.

Deze activiteiten omvatten investeringen in expertise en platformtechnologieën die ons helpen vaccins sneller, 'beter' en goedkoper te maken, en ondersteunen ook tal van onderwijs- en trainingsprogramma's die ervoor zorgen dat kennis over vaccins wordt gecreëerd, gedeeld en bewaard.

Een eugenetica-organisatie die vaccinontwikkelingen over de hele wereld financiert, waaronder Australië.

De miljardair was een vroege investerende partner in de Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI), die nu een aanzienlijk portfolio van publiek-private internationale partnerschappen op het gebied van gezondheid heeft ontwikkeld die zich inzetten om de toegang tot immunisatie te vergroten.

De Bill and Melinda Gates Foundation heeft al 100 miljoen dollar ingezet voor de bestrijding van het coronavirus, als onderdeel van haar bredere inspanningen op het gebied van internationale gezondheid. 

Bill Gates is nu het gesprek van de dag en in een recent interview vertelde hij The Daily Show dat zijn stichting de bouw van fabrieken financierde voor zeven 'kandidaten' voor het coronavirus.

In de toekomst heeft hij het idee van ' vaccincertificaten ' laten zien om bewijs van vaccinatie te tonen na de wijdverbreide introductie van COVID-19-producten, die dient als een nieuwe voorwaarde voor reizen. Vaccins worden binnenkort een vereiste om terug te keren naar veel werkplekken.

In de toekomst, naarmate het land heropent, zal de samenleving ofwel dit Brave New World-psychologische model van sociale afstand volgen, of zal een tweede uitbraak verdere veranderingen afdwingen.

Hoe dan ook, het vaccin is de oplossing. Australië zit opnieuw midden in de race.

Laat u niet misleiden door het 'gemak' van beperkingen. De agenda ligt nog steeds goed op schema en Bill Gates heeft zijn zinnen gezet op Australië. Hij hoopt nu dat massaschoten binnen 9 maanden zullen worden uitgerold .

Wat ga je doen als de 'oplossing' komt? Heeft u nagedacht over uw opties voor dwangmatige of krachtige modi die kunnen worden gebruikt om naleving te bereiken? Interessante tijden in het verschiet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten