vrijdag 8 mei 2020

Poetin: Westerse regeringen maken de mensheid tot slaaf door middel van vaccins


Een insider van het Ministerie van Volksgezondheid in Rusland heeft onthuld dat er een explosief rapport wordt voorbereid dat dinsdag aan het Kremlin zal worden voorgelegd over de enorme vaccinatie-cover-up die wordt voortgezet door de Amerikaanse overheidsinstanties en haar regelgevende instanties, die rampzalige gevolgen hebben. gevolgen over de hele wereld.

Naar verluidt heeft president Poetin persoonlijk om het verslag verzocht. Hij wantrouwt instinctief de vaccinagenda en wil dat het rapport de stand van zaken met betrekking tot vaccins, Big Pharma en westerse regeringen onderzoekt, om een ​​solide, directe reactie te formuleren die zijn volk goed van pas komt voor de toekomst.

Volgens de insider van het ministerie van Volksgezondheid bevestigt het rapport de vermoedens van president Poetin. Er is een enorm belangenconflict tussen de overheidsinstanties die vaccins reguleren en de bedrijven die de vaccins goedkeuren en implementeren.

Dit onderzoek, waarbij internationaal gerespecteerde wetenschappers en vooraanstaande medische professionals betrokken zijn, zal geen lachwekkend corrupte aangelegenheid zijn waarbij een salaris van 'wetenschappers' wordt betaald die bereid zijn iets te zeggen of te doen voor een dollar of twee. Gezien het feit dat vooraanstaande wetenschappers en artsen die hun bezorgdheid durfden te uiten over door de staat opgelegde vaccinaties de afgelopen jaren onder mysterieuze omstandigheden in de VS zijn gestorven, moeten mensen die dapper genoeg zijn hun complimenten geven.

Er wordt beweerd dat het rapport de situatie zal verklaren als een 'zichzelf in stand houdend crimineel kabaal'. Onderwijsinstellingen en wetenschappelijke instellingen zijn ook 'ingegeven door hebzucht en over het algemeen corrupt'. Een recent onderzoek van de Universiteit van Bristol waarin werd verklaard dat light frisdrank gezonder is dan water (een onderzoek dat heimelijk wordt gefinancierd door de Coca Cola Company) wordt gepresenteerd als een voorbeeld van de absurde situatie in het Westen op dit moment en wordt belachelijk gemaakt .

MAAR HET WORDT NOG ERGER.

Volgens het rapport werken westerse regeringen hand in hand met bedrijven en gebruiken ze geldhongerige wetenschappers en onderwijsinstanties als instrumenten om de aandacht van het grotendeels zelfgenoegzame, nietsvermoedende publiek te trekken. Maar het publiek wordt niet alleen voor de gek gehouden, ze worden langzaam maar zeker tot slaaf gemaakt. Dit is het masterplan.

Je moet hier tegen vechten. Want als je eenmaal tot slaaf bent gemaakt, kun je niet zomaar beseffen dat je het niet meer leuk vindt en besluit je jezelf te bevrijden. Dit soort slavernij is een staat van zijn. Het is wat je bent op cellulair niveau. Wanneer uw kinderen nauwelijks menselijke, psychologisch veranderde bots zijn, hun zenuwcellen en synapsen niet met elkaar in verbinding staan ​​en hun neurologische ontwikkelingsprocessen dof zijn geworden tot het punt dat ze worden beperkt tot sub-menselijk niveau, repetitieve grunts en gormless stares, wat gaat u dan doen ? De elite heeft gewonnen. Jij en je nakomelingen zijn nu officieel slaafklasse, niet beter dan batterijkippen, en zullen worden gebruikt voor elk doel dat de elite geschikt acht voor jou. Dit is een gevangenis waar je niet aan kunt ontsnappen.36 opmerkingen:

 1. ik denk dat Poetin gelijk heeft , er zit iets achter !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Poetin moet het echt uitzoeken, want anders krijgt hij ook een probleem extra op zijn dak!

   Verwijderen
  2. zal waarschijnlijk een containerke geld krijgen voor te zwijgen

   Verwijderen
  3. Hij moet wel haast maken. Nederlandse regering onderbreekt vakantie om de spoedwet erdoor te rammen. Gepland op 20 augustus

   Verwijderen
  4. Putin weet het heel goed. Hij is een klassieke heerser maar diegenen die ons willen vaccineren zijn de ware duivels!

   Verwijderen
  5. Ook Poetin weet heel goed wat er speelt en waar de corupte mensen zitten en wie ze betalen, is ook logisch deze AGENDA kan je zo op zoeken wie wat en waar, 176 regering
   Draaien deze voorstelling UIT een grote leugen van manipulatie met cijfers een grote goocholshow MET BEHULP VAN corruptie mediabedrijven En kranten, mensen ga nadenken

   Verwijderen
 2. Poetin is zo gek niet!
  Wees gewaarschuwd! Zombie worden ten faveure van Bill Hates. Deze man heeft iets heeeel anders voor met de mensheid

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bill Gates is de moderne versie van Auschwitz kamparts, Jozef Mengele, die gruwelijke experimenten deed op mensen; vooral tweelingen. Met een verschil: Mengele is bij lange niet zo rijk geworden als Bill Gates. Bill Gates had het liefst gehad dat hij met zijn vaccins in een concentratiekamp als Belzec of Treblinka kon experimenteren. Helaas ondanks zijn miljarden staan zulke kampen niet tot zijn beschikking. Hij is uitgeweken naar landen in de Derde Wereld. Hij kan daar met zijn vaccins te keer gaan, als "een goede man die de bevolking wil helpen". Het is jammer dat er geen James Bond bestaat die deze vent kan afhandelen op de manier dat hij deed met zijn rivaal Blofeld (On Her Majesty Secret Service).

   Verwijderen
  2. idd samen met musk willen ze de boel kontroleren en in hun macht hebben

   Verwijderen
 3. Bill Gates de duivel in persoon maakt robotten van ons

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. En Gates had in 2015 al patent op covid-19 waarom denk je?? Juist om een vaccin te maken en straks uitbrengen en om zakken te vullen

   Verwijderen
  2. @Jejo. Hij krijgt de kans niet meer dat te doen. Juist de Corona heeft zijn smerige rotkop en karakter laten zien. Hij wordt nu wereldwijd gehaat en beschouwd als de vijand van de hele menselijkheid. Wij hebben een geluk: de BILDERBERG/NWO club waartoe hij hoort, is niet in staat lange termijn planning te maken. Zij zijn te gedegenereerd. Ondanks al hun miljarden wordt iedere plan die zij bedenken in Shit veranderd. Wij weten ook dat zijn vrienden zijn van plan, in het project Kalergi-Plan, Europa te ontvolken. Het zou ze niet meer lukken. Wij kennen hun plannen en wij weten met wie ze werken (EU en VN). Dus zij kunnen ons niet meer verrassen.

   Verwijderen
  3. @Jejo. Hij krijgt de kans niet meer dat te doen. Juist de Corona heeft zijn smerige rotkop en karakter laten zien. Hij wordt nu wereldwijd gehaat en beschouwd als de vijand van de hele mensheid. Wij hebben een geluk: de BILDERBERG/NWO club waartoe hij hoort, is niet in staat planning op lange termijn te maken. Zij zijn te gedegenereerd. Ondanks al hun miljarden wordt iedere plan die zij bedenken in Shit veranderd. Wij weten ook dat zijn vrienden werken aan het project Kalergi-Plan, waarin Europa zal worden ontvolkt. Het zou ze niet meer lukken. Wij kennen hun plannen en wij weten met wie ze werken (EU VN en Salafistische moslims). Dus zij kunnen ons niet meer verrassen.

   Verwijderen
  4. Hoop dat het bij een groot deel van de bevolking doordringt.
   In ons Nederland gelooft nog steeds een groot deel de praatjes van doorgesnoven Ruttekut

   Verwijderen
  5. Inderdaad, veel mensen kunnen of willen het niet zien.

   Verwijderen
 4. Hij heeft groot gelijk!hij gaat tenminste niet mee zoals al de andere regeringen die alle marionetten zijn van de elitegroep!en die Bill Gates is zeker een duivel!!¡

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Er is censuur aan de gang, mijn reactie is verdwenen.....leve Poetin

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh toch de burgers van de wereld worden al meer dan 75 jaar in de zeik genomen! Alles is te genezen MAAR ALLEEN OP N NATUURLIJKE MANIER! IK BEN HET LEVENDE BEWIJS! 3 ZWARE LONGONTSTEKINGEN GENEZEN DOOR VITAMINES, MINERALEN EN METHIONINE EN BIOLOGISCHE TEATREE OLIE, 2DROPS OP HEET BRONWATER EN DAT 2X PER DAG!!! 100% RESULTAAT.... CHECK IT OUT PLEASE!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit hele artikel is pure fantasie en taalkundig gezien om te janken haha.

  @ Vendigle Als je niet weet hoe de echte wereld daad werkelijk werkt ga dan ook niet doen alsof.....

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. @Unknown. Het kan best zijn dat het artikel is geen taalkundig juweel, maar het is alles behalve fantasie. Er zijn te veel feiten naar boven gekomen, het tegendeel te bewijzen. Zie video over Dr. Rashid Buttar : https://www.youtube.com/watch?v=V-ovYeAMFlI en https://www.youtube.com/watch?v=usyQgPU-VrI

   Verwijderen
  2. Hoeveel krijg je betaald als troll unknown? Anoniem spuien getuigt van lafheid en zwakte.

   Verwijderen
 8. Inderdaad groot punt zeg dees al maandenden. Maanden zeg ik tegen de mensen we keren in sport patroon waar de slavernij weer zal opduiken en te luisteren hebben dees die Luisterd of tegen westelijk regime zal zijn of tegen de wetten zal op gaan zal gestraft worden en nu niet met de zweep maar met andere dingen v.b als je vaccinatie niet ga willen inenten kindergeld kwijt of dergelijken enz... Die tijd komt er aan te breken mensenen en moet ik Poetin niet noemen daar voor, het zo duidelijk of klaar water en ieder die front ga vormen daar tegen zul een ze wel in vergeet put duwen of mond snoeren op eender of andere manier van doen om ideologie te hebben zoals ik of put in of nog meer mensen die denken zoals ik en er zijn er veel.
  Grote macht hebbers hebben al heel plan klaar van à tot z en weten al wat ze gaan verdien of niet en wat ze kunnen en niet kunnen op de buld van de mensheid(de toekomstige nieuwe slaaf van de westerlingen macht hebbers) triestig en ongezien hoe de slavernij weer de kop zal opsteken beetje bij beetje en dat het verleden hem weer zal herhalen van vele jaren geleden in Amerika en dat zich nu aan overtrekken is over heel europa������

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Zou fijn zijn als er bronvermelding wordt bijgegeven.., bij zulke boute beweringen

  BeantwoordenVerwijderen
 10. propaganda en desinformatie. Ik eet mijn sokken op, (OP VIDEO) en zet het op Youtube als ik morgen dit rapport (Via officiele kremlin publicaties) te lezen krijg.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. En waar is dit rapport? Tuurlijk nergens want dit is z'n dikke bullshit... Bill Gates heeft Microsoft opgericht en is een computer techneut het enige wat hij doet is geld stoppen in onderzoek naar ziektes en niet om de mensen tot slaven te maken.... Beetje apart van een persoon die zijn bedrijfje als vele anderen in een garage is begonnen met een vriend....

  En alles dan ook nog vergelijken met Hitler doe even normaal dan doe je al gek genoeg.

  Alleu Hoetje over en uit

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hij is geen techneut,heeft alleen maar een hoop geld in Microsoft gestoken zonder zelf iets te snappen van de techniek

   Verwijderen
  2. Jonko dan heb jij bil gate zijn programma niet gezien dat hij letterlijk verteld dat hij de mensen uit wil roeien om dat we met te veel mensen op de aarden zijn hij heeft de farama dik betaald om een vaccinatie uit te brengen die de mensen dood te maken tot hij zij dat het genoeg is hij speelt God en dat is zo in en in slecht ik zou niet te hard schreeuwen dat bil gate een geweldig man is wandt dat is hij niet kijk eerst dat filmpje wat hij heeft gemaakt wat zijn plannen zijn ze hebben echt geen uitzonderingen alles wat voor hun te veel is moet dood het is niets voor niete dat mensen nu opstaan die hebben meer onderzoek gedaan dan jij en willen de mensheid reden door iedereen wakker te schudden en de straat op te gaan ik zou zeggen wordt wakker en doe eff meer onderzoek en wordt jij hier voor betaald om trol te zijn zou ik het geld maar terug geven dat is bloedgeld en werkt er aan mee om de mensheid uit te roeien het is jou geweten niet die van mij waar jij mee moet leven

   Verwijderen
  3. Ik heb zelf gehoord hoe Bill Gates life zei dat mijn leeftijdgenoten teveel geld kosten en 'weggecorrigeerd' moeten worden. Het was life in Zwitserland en dan kun je niet knippen of plakken!
   15% wil hij dood hebben....heel enge zieke man!

   Verwijderen
 12. https://www.bitchute.com/video/sVbpkJ7ouEAc/

  BeantwoordenVerwijderen
 13. 🙏 Poetin help ons!!! Heb altijd al geweten wie de grootste indoctrinerende gevaren sinds WO II zijn.

  BeantwoordenVerwijderen