vrijdag 1 mei 2020

CNN In 1985: 'EMF-Wapens Worden Gebruikt Voor Mind Control' (EMF's Omvatten 5G, Bluetooth, Straling Van Mobiele Telefoons, Wifi)

Er is gemeld dat sommige Amerikaanse ambassade-arbeiders in China en Cuba zijn aangevallen met magnetronwapens en hersenletsel hebben opgelopen door hun ervaringen.
Onderzoek heeft uitgewezen dat blootstelling aan ALLE bronnen van microgolfstraling - waaronder 5G, Bluetooth, straling van mobiele telefoons en WiFi - de bloed-hersenbarrière kan verstoren, kan veroorzaken dat deze lekt en hersencellen kan doden  en ook alle soorten ongewenste symptomen en gezondheidsproblemen  EN het risico op kanker verhogen 
GEEN VAN DIT IS NIEUWS. Dank aan Environmental Health Trust voor het wijden van een hele pagina aan een door CNN geproduceerd segment over EMV-wapens die in 1985 worden gebruikt voor mind control. Zoals helemaal rad - NOT.
CNN Special Report 1985 Elektromagnetische frequentiewapens voor mind control
In 1985 presenteerde CNN speciale rapporten gehost door Chuck DeCaro het vroege gebruik van radiofrequentieapparaten in het leger en het testen van het gebruik ervan voor controle op afstand van menselijk gedrag.
De geïnterviewde wetenschappers, waaronder Dr. Robert Becker en Dr. Ross Adey, laten zien hoe elektromagnetische velden en radiofrequenties werden getest als oorlogswapens tegen zowel machines als mensen, en als tegenwicht voor terroristische inspanningen tijdens de Koude Oorlog.
In die tijd liep Rusland voorop in deze technologie met een apparaat sinds de jaren zestig dat de LIDA-machine op psychiatrische patiënten noemde om stemmingen en gedrag te veranderen door gepulste EMV, warmte, geluid en flitsende lichten uit te zenden als een vorm van mind control. 'Bepaalde soorten zwakke elektromagnetische signalen werken precies zoals drugs', zei een overheidswetenschapper tegen CNN.
Soortgelijk werk van Dr. Jose Delgado bereikte gedragsmatige geestcontrole via radiofrequenties gericht op de hersenen van dieren en mensen. Als je verder in het segment duikt, zie je dat EMF en RF worden getest om hallucinaties op te wekken, het beoordelingsvermogen te manipuleren, de hersenfunctie en het intellect te veranderen.
CNN Special Report 1985 Electromagnetic Frequency Weapons: CNN Special Report of 1985 about Electromagnetic Frequency Weapons name "Weapons of War, Is there a RF Gap?" met Elizabeth Rauscher, William van Bise en Chuck DeCaro.
Magnetron Nieuwsverslaggeving van de LIDA-machine
"Vorige maand publiceerden kranten in het hele land een AP-verhaal over de Sovjet" Lida "-machine die wordt getest in het VA Hospital in Loma Linda, CA. De Lida gebruikt laagfrequente straling om proefpersonen te kalmeren. Dr. Ross Adey wordt als volgt geciteerd: "Het lijkt erop dat in plaats van Valium te gebruiken als je jezelf wilt ontspannen, het mogelijk zou zijn om een ​​vergelijkbaar resultaat te bereiken, waarschijnlijk op een veiligere manier" met radiogolven ...
“Als je overweegt te investeren in de bedrijven die elektrische apparaten op de markt brengen om botten te regenereren, kijk dan eens naar Richard Regis's“ Electrifying Growth ”in de Barren's van 16 mei. Regis beschrijft de verschillende spelers (onder meer Electro-Biology, Telectronics, Biomagnetics, Elcctromedical Products) die concurreren in wat een high stakes, competitieve markt is geworden, en de patentoorlogen die onder hen woeden ... ”- Microwave News juni 1983

Patent: Sovjet-Unie LIDA-machine
Toevallig heeft het Russische ministerie van Volksgezondheid ouders onlangs geadviseerd om de blootstelling van hun kinderen aan wifi te verminderen . Bent u al opgeblazen?
Referentie: ActivistPost.com

Geen opmerkingen:

Een reactie posten