donderdag 30 april 2020

Zuster Ines Zorreguieta van koningin Maxima - 33

Zuster Ines Zorreguieta van koningin Maxima - 33

Vermoord door de Illuminati ?.

De 33-jarige Zorreguieta werd dood aangetroffen door een vriendin die ontdekte dat haar lichaam aan een deurknop hing in haar appartement in de wijk Almagro in Buenos Aires. De politie zei dat het autopsierapport binnen een week beschikbaar zou zijn, maar vermoedde geen vals spel.
Volgens rapporten was Zorreguieta verbonden met elites op hoog niveau die zich bezighouden met kinderhandel. Koningin Maxima trad af na beschuldigingen van haar betrokkenheid bij 'jacht' waarbij kinderen werden verkracht en afgeslacht door haar dinergasten. Sommige speculanten denken dat ze misschien 'het zwijgen is opgelegd' voordat ze naar de beurs kon gaan over een pedaal met een cabal verbonden ring.
Europese royalty's, vooral Nederlanders, hebben een lange geschiedenis van beschuldigd te worden van niet alleen pedofilie, maar ook van het jagen op moord en het eten van kinderen . Als je een normie bent, lijkt dit misschien schokkend, maar voor degenen onder ons in de loopgraven is deze informatie niet nieuw.
David Icke schreeuwt hier al meer dan drie decennia vanaf de daken over en het begint nu net aandacht te krijgen. Doe je onderzoek en deel dan:



Geen opmerkingen:

Een reactie posten