zaterdag 25 april 2020

The Matrix

The Matrix


Dit verklaart misschien gewoon,
  • de verstuiving in Fukushima en andere dreigende nucleaire dreigingen
  • luchthaven scanners
  • HAARP en haar dochterondernemingen
  • het massale misbruik van medische en veiligheidsscans
  • de EMF-uitzending proliferatie
  • GGO's
  • vaccins
  • chemtrails
  • fluoride ,
... en de rest ...

Ze willen dat we muteren. Het is vooraf gepland. En ze willen precies de juiste hoeveelheid verdoofde handige brandstofcellen voor een verbeterde occult World Brain,
dwz " The Matrix ".

Scifi? Ik maak geen grapje.

We hebben dit al die tijd vermoed en veel indirect bewijs gezien, maar dit gaat dat allemaal uit het water blazen.
 


Het zeer reële plan voor de matrix
We weten dat de matrix tot op zekere hoogte absoluut echt is.

We hebben dat ontdekt door het verbinden van enorme hoeveelheden informatie die is verkregen door jarenlang onderzoek. Sommige zijn verborgen in een eenvoudige site alsof ze willen dat we het krijgen en eraan wennen. Andere informatie is zo vernietigend dat ze niet willen dat het aan het licht komt, omdat het zo duidelijk hun arrogante, Illuministische agenda en de verraad van hun duistere, controlerende eugenetische bedoelingen onthult.

Dit is slechts zulke informatie.

Het eindspel van een verstikkende religie van één wereldgroep, zoals voorspeld door velen en voorspeld door de toekomstige controleurs, zal niet tot stand komen door het alleen maar te verklaren.

Deze jongens aanbidden allerlei soorten wetenschap en technologie als de instrumenten om hun Satanische agenda tot leven te brengen en gebruiken ze al tientallen jaren druk. En ze weten dat de mensheid zowel 'voorbereid en opgeleid' moet worden als angstig naar de volgende fase van deze agenda moet worden geleid.

Hand in hand voorspelden Orwell en Huxley meer dan 60 jaar geleden technologische overheersing en een farmacologisch veranderde nieuwe wereld.
Dichtbij.

Maar helemaal niet compleet.

Er is veel meer in hun wetenschappelijke wereldoverheersingsagenda, veel meer.


Vergeet niet dat de vijand van de mensheid geen empathie heeft.

Het plannen en plannen van een ultieme wereldwijde overname is inherent aan hun harteloze, goddeloze soort.

Het zijn vrijwel bezeten machines die het bevel van hun meesters uitvoeren. 'Geclassificeerde' wetenschappelijke ondernemingen vermengen zich met Illuminati-denktanks, instituten en stichtingen, openlijk en verborgen, wereldwijd, allemaal gekocht en betaald en geleid door deze zelfde gemanipuleerde manipulerende elites. Het publiek is verdoofd door te denken dat 'wetenschap' betere manieren vindt om de mensheid te dienen.

Ja, zoals McDonald's het vee beter bedient, met nieuwe verpakkingen op een ander broodje. 

Het kan hun geen moer om de mensheid schelen. We zijn voer. We zijn minder dan levend vee dat ze zien als vervelende kikkers op de snelweg om overreden te worden. Wanneer je hun onmenselijke mentaliteit begrijpt, begin je de echte diepten van wat er aan de hand is te begrijpen.

Maar naast onze tijdelijke slavenmacht om hun machines aan het werk te houden, worden degenen onder ons die hun ontvolkingsaandrijving overleven, beschouwd als een mogelijke brandstofbron voor het aandrijven van een zeer vreemde toekomstige occulte wereld die ze zich voorstellen.

Ze noemen het 'verlicht'. Het "grotere goed" voor hen ... zijn zij ... en een wereld die zich richt op deze zelf dezelfde elites en welke occulte ontwerpen ook passen bij hun grillen. Terwijl nog meer verraderlijke krachten achter hen staan, is dat de onderliggende zelfbediening.

En het maakt niet uit hoe ze het proberen te verbergen, het doordringt alles.


Maak kennis met de moderne architecten van de huidige matrix

H.G. Wells was geen simpele 'futuristische' auteur, maar een beruchte sociale ingenieur, eugeneticus, voorstander van repressie en controle, en insider van het Illuministische netwerk.

Zijn werken waren gebaseerd op verborgen occulte, sociale manipulatieve informatie, net als andere Fabians Orwell en Huxley , George Bernard Shaw en anderen.

Zij en de anderen van deze schema's waren zich er allemaal van bewust dat het creëren van de vorm of het idee in het collectief bewust letterlijk 'blauwdrukken' toekomst in die realiteit brengt voor een chemisch veranderde, gepropageerde en met stomheid geslagen mensheid.

In de woorden van Fritz Springmeier :
HG Wells voorspelde niet alleen moderne oorlogsvoering, het bombarderen van Londen, atoombommen, de Volkenbond, stealth-jagers boven Irak, ruimtevluchten en talloze andere details van de toekomst, ver vooruit op hun uiteindelijke gebeuren, maar ook in kaart te brengen in detail hoe een nieuwe wereldorde kon worden gecreëerd, maar hij nam deel aan het veroorzaken van gebeurtenissen.

Kijk nu naar de titels van zijn boeken "Anticipation" en " Things to Come " en de manier waarop ze zijn geschreven, en het is duidelijk dat hij het publiek psychologisch conditioneert om de stadia van de Nieuwe Wereldorde te accepteren alsof ze zelf zijn. evident.

HG geloofde sterk in raciale eugenetica om de inferieure rassen en nutteloze eters te doden. Hij was van mening dat de staat mensen moet onderwijzen en hun geest moet beheersen om de staat gehoorzaam te dienen. Hij geloofde in social engineering.

Hij was er tegen dat christenen hun kinderen over God en religieuze tolerantie mochten onderwijzen .


 The World Brain en "Unified Mind"

HG Wells is eigenlijk het meest bekend om zijn werk " World Brain " - een buiten Orwelliaans concept van een nieuwe wereldorde die al eeuwenlang resoneert in de leer van de elitaire en geheime genootschappen.
Wells erkende dat we nu zijn begonnen met het opstellen van 'voorlopige ideeën voor een federale wereldcontrole op zaken als communicatie, gezondheid, geld, economische aanpassingen en de bestrijding van misdaad'.

Maar,
"Al deze ideeën om de zaken van de mensheid te verenigen, zijn uiteindelijk voor hun besef afhankelijk van het feit dat de mens een eensgezinde geest heeft voor het werk"
(Wells, 1938, p. 57, 58).
De opkomst van die verenigde geest zou het resultaat zijn van de schepping en de essentiële functie van een wereldbrein.
"Het zou het concrete begin zijn van een echte wereldgeest".
(Wells-Doubleday Memo, [1938] p.8)
In 1939 keerde hij terug naar wat hij noemde,
"Mijn refrein: 'We hebben een wereldbrein nodig', 'en naar zijn' aandringen dat het creëren van een grotere mentale bovenbouw om de geest van de wereld te heroriënteren een volledig uitvoerbaar voorstel is '
(Wells, 1942c p.158)
 Dat zijn serieuze dingen. Begint de matrix vorm te krijgen? Het wordt erger, veel erger. Maar dit is de onderliggende mentaliteit van de elite.
Weet dat.


Hoe de moderne matrix werkelijkheid werd
De volgende combinatie van vrijmetselaars- en theosofische invloeden binnen academische denktanks klinkt misschien belachelijk.

Maar als je een plan zou gaan opstellen om de moderne evoluerende mens te beheersen en te domineren, kun je beter elke wetenschap, inclusief technologie, farmacologie en zelfs het occulte en metafysische, integreren om ervoor te zorgen dat je plan sociaal, wetenschappelijk en spiritueel alomvattend is.

We zijn tenslotte in wezen spirituele wezens en dat is het belangrijkste aspect dat ze moeten benutten.

Het is ook waar ze bang voor zijn .

En dit is precies wat deze krankzinnige sociale ingenieurs al duizenden jaren doen.

Elke generatie van hen noemt ze "Satanische krachten", vindt ze opnieuw uit en verbetert hun controletechnieken, die volgens de planning zullen culmineren in dit laatste grote wetenschappelijke tijdperk dat voor onze ogen waanzinnig versnelt.
Nooit eerder wist het publiek dat de vrijmetselaar-theosofische elite in 1940 een academische denktank vormde met het uitdrukkelijke doel al het academische onderzoek naar hun doelen te kanaliseren.

Deze denktank Theosophist-Freemason was het Institute for Integrative Education.

De raad van bestuur omvatte de familie van de directeuren van de theosofen, evenals professoren van de klimopcompetitie van Harvard, Johns Hopkins, enz.

Hun vlaggenschipnummer uit 1940 van hun academische tijdschrift "Main Currents in Modern Thought" vermeldt openlijk dit vrijmetselaars-samenzweerderige doel en op een gegeven moment stelt het tijdschrift zelfs dat de meeste professoren gevaarlijker zijn dan nazi's!

 Het integreren van theosofie, natuurkunde en wereldbestuur Het

is een bewust, geleidelijk plan voor de lange termijn, net als de techniek van de Illuministische Fabianen.

Hoewel velen nog steeds niet kunnen geloven dat er "zij" zijn die bijna alles in onze wereld ontwerpen, is het bovendien veel uitgebreider en wetenschappelijk metafysischer dan iemand zou durven te beseffen.

Hier is wat geschiedenis:
De oprichter van dit vrijmetselaar-theosoof onderwijs-onderzoekcomplex dat in het geheim het Amerikaanse academische onderzoek controleerde, was timmermagnaat Julius Stulman.

Het naschrift van zijn boek "Evolving Mankind's Future" is een lange verklaring van de "liberale" universiteitsvoorzitter Laurence Bolling, een beleidsmaker op hoog niveau, die de invloed van deze denktank documenteert.

In 1965 richtte Stulman het World Institute op in samenwerking en in opdracht van de Amerikaanse regering, het Institute for Advanced Study in Princeton en de Verenigde Naties. Deze informatie is gedetailleerd door president Bolling.

De uitdrukkelijke rol van het World Institute was om toezicht te houden op de richting van technologie voor de wereld en het bevond zich op UN Plaza. Het belangrijkste beleidsplan was het eigenlijke plan voor de Matrix, gepubliceerd in 1975 en uitgegeven door systeemtheoreticus, globale planner Ervin Laszlo.

Dit is de achtergrond voor dat Real Matrix Plan dat nu werkelijkheid wordt - zoals 'royaal' gepromoot door Laszlo's boek 'Macroshift'.
(2001) Ibid.

Kosmisch humanisme, radio-eugenetica en techno-spiritualiteit
Kijk hoe ze hun wetenschappelijke theorieën toepassen op het beheersen van sociale evolutie. Lafhartig.
Het Instituut voor Integratief Onderwijs heeft veel geprezen Wetenschapsfilosofie Professor Oliver L. Reiser's manifest uit 1965 'Kosmisch humanisme'.

Reisers boek uit 1945 “Wereldfilosofie” werd door Einstein beschouwd als het beste plan voor een verenigde veldtheorie. In 1936 had Reiser "radio-eugenetica" gepromoot en geïnitieerd in de Journal of Heredity.

In 1945 ontdekte Reiser het essay van de oprichter van World Institute, Julius Stulman, "Energietheorie toegepast op menselijke relaties".


 Wat is Radio Eugenics?

Denk aan de brandstofcellen in The Matrix?

Om een ​​volledig conforme bron voor brandstof te worden voor hun letterlijke "wereldbrein", moeten we letterlijk gemuteerd worden. Allemaal voor het algemeen belang natuurlijk. Denk aan - scanners, Fukushima en de honderden andere nucleaire tijdbommen die reactoren worden genoemd ...

Gooi dan HAARP in voor versterking en manipulatie.

Het gaat door ...
In 1936 introduceerde en promootte Dr. Reiser het concept van "radio-eugenetica" in het wetenschappelijke Journal of Heredity. Dit brengt toepassingen van straling voor evolutie met zich mee. In 1945 was Dr. Reiser onder de indruk van het artikel van oprichter van denktank Julius Stulman, genaamd "Applied Energy to Human Relations".

In de publicatie van "Cosmic Humanism" uit 1965 die zeer wordt geprezen door Stulman's Institute for Integrative Education, wordt het concept van radio-eugenetica in synthese gepromoot met het concept van non-dual harmonische resonantie.

Dr. Reiser stelt dat we van Hiroshima en Nagasaki hebben vernomen dat straling niet alleen enorme vernietiging veroorzaakt, maar dat zelfs degenen die "de doop met vuur" overleven, kinderen hebben met ernstige geboorteafwijkingen.

Vervolgens stelt hij dat helaas zo werkt evolutie en dat hopelijk met de juiste toegepaste harmonische resonantie van straling dan een nieuwe menselijke samenleving en een nieuw "World Sensorium" zal worden bereikt. Het "World Sensorium" van Dr. Reiser is gebaseerd op het gebruik van de straling van de ionosfeer, deze te versterken met geavanceerde technologie en deze wereldwijd toe te passen om mutaties te veroorzaken.

Het effect is om niet alleen een hogere dimensionale realiteit te bereiken, maar ook om de nulpuntsenergie te benutten. [HAARP iemand?]

In 1975 publiceert Dr. Reiser "Cosmic Humanism and World Unity" (Gordon and Beech) als onderdeel van een serie voor het World Institute. Dit boek noemt het plan voor het World Sensorium, "The matrix", meerdere keren en stelt dat het in concept het dichtst in de buurt komt bij HG Wells voorstel uit 1936 voor een "World Brain" bij het Freemasonic Royal Institute for International Affairs als bron voor de Raad van Buitenlandse Betrekkingen.

HG Wells was niet alleen een sciencefictionschrijver, hij was het hoofd van de Britse geheime inlichtingendienst tijdens de Eerste Wereldoorlog en hij was de spreekbuis van de mondiale elite-beleidsmakers.

The World Brain is geïnspireerd op het NeoPlatonic-concept van de matrix zoals uiteengezet door professor John Ruskin, een favoriete inspiratiebron voor het Royal Institute of International Affairs.

"Kunstmatige intelligentie" Dus, wat is er aan de hand? Dit is genetische manipulatie en techno-interferentie, ook bekend als afgedwongen transhumanisme , op wereldschaal zonder medeweten of toestemming van de mensheid. Als deze redenen waar zijn of zelfs bijna waar, is het niets minder dan een massale, zij het nutteloze oorlog tegen het natuurlijke leven en het ware bewustzijn.

Weer een buitenaardse invasie in ons midden die probeert een ander tot slaaf gemaakt ras te creëren.

Dit is al millennia een voortdurende oorlog van bovennatuurlijke oorsprong. De debielen die hun rol spelen in dit generatiespel zijn slaven van hun hebzucht en arrogantie om deel te nemen aan zo'n zinloze dwaasheid, met zulke verschrikkelijke gevolgen voor de mensheid.

Hoewel het mogelijk lijkt overeen te komen met wat lang geleden werd gedaan in onze oorspronkelijke genetische manipulatie, hoeven we ons op geen enkele manier te abonneren op dergelijke waanzin. De meesten zullen sterven, denken ze, terwijl de 'gemakkelijk gemuteerde' zou worden gecultiveerd tot een onderdanige batterijachtige nieuwe race.

Wauw, hoe gek kan je worden ?!

Maar ze doen het !!



Maar waarom?
Probeer dit uit voor maat:

Het boek uit 1975 noemt het plan "The Matrix" prominent en herhaaldelijk en stelt dat mensen in "Techno-Samadhi" zullen zijn als de "neuroblasten" en "elektronische buizen" voor de nieuwe "Wereldmoeder".

Volgens dit plan bevindt het embryo van deze moeder zich in het midden van de aarde en als een ei moeten de mens en het milieu worden gevoed als energie voor evolutie van de Matrix.

Radio-Eugenetica wordt nog steeds openlijk gepromoot door het World Institute - behalve nu wordt het "orthosynthese" genoemd.

In "Techno-Samadhi" ademt of denkt een persoon niet - ze zijn aangesloten op de satellietsystemen en worden gebruikt als energie zodat de theosoof-vrijmetselaars "THE COSMIC LENS" kunnen creëren die hogere dimensionale ruimtetijd bestuurt en manipuleert.

Dit wordt allemaal gedetailleerd beschreven in " Kosmisch Humanisme en Wereldeenheid " - het WERKELIJKE PLAN VOOR DE MATRIX.

De essentie van dit plan is het creëren van een nieuwe mondiale religie - Kosmisch Humanisme (nu "transhumanisme" genoemd) - of in het algemeen techno-spiritualiteit. Picknett en Prince hebben dit plan onthuld en het wordt volledig bevestigd door Reiser, die openlijk stelt dat een nieuwe religie moet worden gepromoot.

Voormalig MIT-geschiedenisprofessor David F. Noble heeft deze religie herleid tot de negende eeuw na Christus in zijn academische analyse van de vrijmetselaars, "The Religion of Technology".

Prince en Picknett traceren het terug naar het oude Egypte, maar Reiser gaat openlijk terug naar Sumeria en Vedic India. Het onderzoek van de vrijmetselaar-theosofische academici is gebaseerd op de RATIO-THEORIE die de Indo-Europese SCHEIDING VAN HEMEL EN AARDE door MENSELIJKE OFFER en DESTRUCTIEVE TECHNOLOGIE bevordert voor het ALL-SEEING EYE.


Ik weet het ... Holy Shit!

Ik heb niet al deze boeken gelezen, noch heb ik iemand deze beweringen en bevindingen, noch hun referenties zien ontkrachten. Ik weet alleen dat het resoneert.

Het slaat hard aan.

We staan ​​tegenover een kliek van pseudo-wetenschappelijke metafysische occultisten. En ze weten precies wat ze doen, in welke mate dit ook waar is.

Weet dat je vijand alles is wat ik kan zeggen. En onderzoek. Maar ze zijn echt.

Ze spelen elke wetenschappelijke en spirituele manipulatieve hoek die ze kunnen om de mensheid en de planeet aarde te manipuleren en te beheersen.

Dit verklaart nogmaals de mutatieve effecten van nanodeeltjes in chemtrails , de opzettelijk vrijkomende straling en de verspreiding van radioactieve apparaten, EMF-bombardementen van mobiele telefoons, hoogspanningslijnen, wifi en slimme meters naar HAARP , GWEN-torens en elektro-straling van satellieten, laat staan ​​vergiftigd water, vaccins, drugs en genetisch gemodificeerd voedsel . Ik weet. Zieke klootzakken. Wakker blijven. Blijf op de hoogte. En manifesteer de ware realiteit. Weet dit. Die van hen brokkelt af in het licht van Liefde en Waarheid. Zeker. Wees niet bang voor deze waanzin, ken alleen de eigenwaarde wortels en occulte doelstellingen. Het is gebaseerd op een andere realiteit die niet van ons is. Shirk het, shunt het, het is niet aan jou om te verdragen. We zijn vrije, eeuwige wezens op weg naar realisatie!









Maar het is belangrijk dat we weten wat ze van plan zijn. Elk aspect ervan, hoe vreemd of verontrustend ook. Dezelfde oude, dezelfde oude IMO. Overstijg gewoon.

Blijf blootstellen. Schadelijke, snode infecties houden niet van zonneschijn. Spuit er wat citroensap in en doe er een pleister op.

Verdomme.

Schijn op, mensen! Ze zijn freaks en kunnen de zonneschijn van liefde en waarheid niet verdragen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten