zaterdag 25 april 2020

NASA Bleu Beam Project Deel 2

Wat betreft de vraag waarom:
  • Om te beginnen, als je het publiek angst aanjaagt en hen bang maakt voor hun veiligheid, zullen ze je in staat stellen draconische wetshandhavingspraktijken toe te passen, ze te ontwapenen en uitgebreide dossiers bij te houden, en ze hoeven je alleen maar te vertellen dat het allemaal is om te beschermen jij natuurlijk.
     
  • Ten tweede bevordert het het verval van de huidige democratische vormen van politieke systemen en brengt het samenlevingen ertoe op zoek te gaan naar alternatieve methoden van politieke ideologie. Het alternatief is natuurlijk al gepland. Het wordt de nieuwe wereldorde genoemd en het zal uw veiligheid of belangen niet centraal stellen. Zoals George Bush zei: 'Lees mijn lippen.'
     
  • Angst is altijd door de machtige elite gebruikt om de massa te beheersen en te onderwerpen. De oude stelregel, verdeel en heers wordt wereldwijd tot het uiterste uitgespeeld om ervoor te zorgen dat iedereen bang is voor zijn persoonlijke veiligheid, en wantrouwend tegenover iedereen. Dit is ook mind control.
Om verder te gaan met de nieuwe technologie die aan de basis ligt van het NASA Blue Beam Project , moeten we rekening houden met deze verklaring van psycholoog James V. McConnell, die werd gepubliceerd in een nummer uit de jaren 70 van Psychology Today.

Hij zei,
"De dag is gekomen dat we sensorische deprivatie kunnen combineren met drugshypnose en slimme manipulatie van beloning en straf om bijna absolute controle over iemands gedrag te krijgen. Het zou dan mogelijk moeten zijn om een ​​zeer snelle en zeer effectieve vorm van positieve hersenspoeling te bereiken die zou sta ons toe om dramatische veranderingen aan te brengen in iemands gedrag en persoonlijkheid. "
Toen we het eerder hadden over dat soort roggen en de telepathische en elektronisch verbeterde communicatie, het soort roggen dat wordt gevoed vanuit de herinneringen van computers die enorme gegevens over mensen, menselijke taal en dialecten opslaan, en we zeiden dat de mensen dat zullen doen van binnenuit worden bereikt, waardoor iedereen gaat geloven dat zijn eigen god rechtstreeks vanuit zijn of haar eigen ziel spreekt, we verwijzen naar dat soort technologie en dat soort denken dat dezelfde psycholoog omhelsde, dat wil zeggen:
we moeten vanaf onze geboorte worden opgeleid dat we allemaal moeten doen wat de samenleving wil dat we doen, in plaats van wat we voor onszelf willen doen; dat omdat ze de technologie hebben om het te doen, niemand nu zijn eigen individuele persoonlijkheid mag hebben.
Deze verklaring en deze ideeën zijn belangrijk omdat het de basisleer van de Verenigde Naties is dat niemand zijn of haar eigen persoonlijkheid bezit.

En diezelfde psycholoog beweert dat niemand iets te zeggen heeft over het soort persoonlijkheid dat ze verwerven, en er is geen reden om aan te nemen dat je het recht hebt om te weigeren een nieuwe persoonlijkheid te verwerven als je oude persoonlijkheid als 'asociaal' wordt beschouwd.

Belangrijk in deze verklaring is dat de Nieuwe wereldorde zal worden opgezet in het huidige systeem, wat betekent dat de oude manier van denken en gedrag en religie worden beschouwd als de "oude" en onjuiste manier van denken en dat ze deze kunnen veranderen in een van de vernietigingskampen van de Verenigde Naties ervoor te zorgen dat iedereen met dit "asociale" gedrag snel zal worden verwijderd, zodat andere gemodificeerde individuen in staat zullen zijn om aan de behoeften en agenda's van de nieuwe wereldorde te voldoen zonder afgeleid te worden door de waarheid.

Zou dit het grootste mind control-project ooit kunnen zijn?

Het NASA Blue Beam Project is de belangrijkste richtlijn voor de absolute controle van de nieuwe wereldorde over de bevolking van de hele aarde. Ik stel voor dat je deze informatie zorgvuldig onderzoekt voordat je het afdwingt als fanatieke waanzin.

Als we verder gaan in de verschillende rapporten die we hebben gepresenteerd, zien we dat de hersencontrole- operaties en technologie een zender bevatten die met dezelfde frequentie uitzendt als het menselijk zenuwstelsel, welke zender is vervaardigd door het Loral Electro-Optical System in Pasadena, Californië. Loral, een belangrijke aannemer op het gebied van defensie, heeft eerder onderzoek gedaan naar gerichte energiewapens voor luitenant-generaal Leonard Perez

van de Amerikaanse luchtmacht die op zoek was naar een wapen dat berichten in de gedachten van de vijand kon implanteren terwijl hij zijn eigen troepen aanspoorde tot bovenmenselijke daden!

Het apparaat maakt gebruik van elektromagnetische straling van gigahertz-frequenties gepulseerd op extreem lage frequenties (ELF).

Het wordt gebruikt om mensen zowel fysiek als mentaal op afstand te martelen. Men denkt dat dit soort wapens zijn gebruikt tegen een Britse vrouw die protesteerde tegen de aanwezigheid van Amerikaanse kruisraketten op de gemeenschappelijke vliegbasis Greenham in de jaren zeventig.

Dit wapen kan worden gebruikt om totale zintuiglijke deprivatie op te wekken door signalen met zo'n hoog vermogen in de gehoorzenuw uit te zenden dat het het vermogen van het individu om zichzelf te horen denken blokkeert!

Het proces dat door dergelijke ELF-technologie wordt gebruikt, wordt beschreven in verschillende publicaties van het Amerikaanse ministerie van Defensie, waaronder een getiteld "The Electromagnetic Spectrum and Low Intensity Conflict", door kapitein Paul E. Tyler, medisch commandant van de Amerikaanse marine, die is opgenomen in een collectie getiteld , "Low Intensity Conflict and Modern Technology Edict , "door luitenant-kolonel David G. Dean, USAF.

Het papier werd geleverd in 1984 en de collectie werd in 1986 gepubliceerd door Air University Press, Maxwell Air-force Base, Alabama.

Een ander puls-microgolfapparaat kan leveren hoorbare signalen rechtstreeks aan een individu terwijl ze voor niemand anders onopgemerkt kunnen blijven. De technologie is zeer eenvoudig en kan worden gebouwd met behulp van een gewoon politie-radargeweer. De door het apparaat gegenereerde microgolfstraal is gemoduleerd op audiofrequenties en kan berichten rechtstreeks naar de hersenen uitzenden .

Nu hier komen we bij de NASA Blue Beam Project. de uitzending van subliminale twee-weg communicatie en beelden uit de diepten van de ruimte overeen direct naar dat soort technologie.

In zijn boek ' The Body Electric ' beschrijft Robert Baker, genomineerd voor een Nobelprijs, een reeks experimenten die begin jaren zestig werden uitgevoerd door Allen Frie, waar dit fenomeen werd aangetoond, evenals latere experimenten die in 1973 werden uitgevoerd op het Walter Reed Army Institute of Research door Dr. Joseph C. Sharp die persoonlijk tests onderging waarin hij bewees dat hij berichten kon horen en begrijpen die hem werden bezorgd in een echovrije isolatiekamer via een gepulseerd microgolfaudiogram, dat een analoog is van de geluidstrilling die in zijn hersenen wordt gestraald.

Baker zegt vervolgens:
'Zo'n apparaat heeft een duidelijke toepassing voor geheime operaties die zijn ontworpen om een ​​doelwit gek te maken met onbekende stemmen of ondetecteerbare instructies te geven aan een geprogrammeerde huurmoordenaar.'
Zoek nu uit wanneer we die stem horen van de nieuwe wereld-messias die vanuit de ruimte zou spreken tot alle gezonde mensen op aarde die instructies zouden kunnen geven aan fanatici en religieuze fanatici, we zouden hysterie en sociale chaos zien op een schaal die nog nooit is gezien eerder op deze planeet.

Geen enkele politie ter wereld, zelfs niet als een gecombineerd front, kon de volgende wanorde niet aan!

Een boek uit 1978, getiteld " Microwave Auditory Effect and Application ", door James C. Linn, beschrijft hoe hoorbare stemmen rechtstreeks in de hersenen kunnen worden uitgezonden. Deze technologie kan ervoor zorgen dat blinden kunnen zien en doven kunnen horen. In plaats daarvan is het veranderd in een wapen om de wereld tot slaaf te maken.

Allen Frie meldt ook dat hij de harten van geïsoleerde kikkers kan versnellen, vertragen of stoppen door de pulsfrequentie van een microgolfstraal te synchroniseren met het hart zelf.

Volgens Robert Baker zijn vergelijkbare resultaten verkregen met levende kikkers, wat aantoont dat het technisch haalbaar is om hartaanvallen te veroorzaken met stralen die zijn ontworpen om de menselijke borst binnen te dringen. Er moet ook worden vermeld dat Dr. Baker NIET deelneemt aan dergelijk onderzoek.

Er is aangetoond dat gefocuste UHF-elektromagnetische energiebundels met ultrahoge frequentie kunnen worden gebruikt om aanzienlijke opwinding en spieractiviteit te veroorzaken of spierzwakte en lethargie te induceren.

Microgolven kunnen ook worden gebruikt om de menselijke huid te verbranden en het effect van medicijnen, bacteriën en vergiften te bevorderen of de functie van de hele hersenen te beïnvloeden. Deze effecten werden allemaal uitvoerig onthuld door de CIA op 21 september 1977 in een getuigenverklaring voor de Subcommissie voor gezondheid en wetenschappelijk onderzoek.

Dr. Sidney Gottlieb , die in die tijd het MK-Ultra-programma leidde, werd gedwongen de reikwijdte van het onderzoek van de CIA te bespreken om technieken voor activering van het menselijk organisme met behulp van elektronische middelen op afstand te vinden. Dit is dus iets dat op dit moment bestaat, dat in de hoogste mate is nagestreefd en dat vanuit de ruimte kan worden gebruikt om elke persoon, overal op aarde te bereiken. Als we dieper gaan in dat proces van mind control over de mensen, ontdekken we dat de apparatuur en technologie is gebruikt om de politiek op een veel directere manier te beïnvloeden. Michael Dukakis , de Democraat-kandidaat die tegen George Bush loopt





in 1988 waren de verkiezingen gericht met microgolftechnologie om zijn optreden in het openbaar te belemmeren zodra uit de opiniepeilingen bleek dat hij een ernstige bedreiging vormde voor de verkiezingsvooruitzichten van Bush. Hij beweert ook dat de apparatuur tegen Kitty Dukakis is gebruikt en haar tot de rand van zelfmoord heeft gedreven.

In de Disneyland-wereld van de Amerikaanse politiek zou een presidentskandidaat met dergelijke problemen duidelijk zijn race naar het Witte Huis verliezen.

In de uitgave van het US Army Journal van december 1980, genaamd de Military Review , een column van luitenant-kolonel John B. Alexander , getiteld: " The New Mental Battlefield - Beam Me Up, Spock , "geeft verder inzicht in de technische mogelijkheden waarover de controleur beschikt. Hij schrijft,
"Verschillende voorbeelden laten zien op welke gebieden vooruitgang is geboekt.

De overdracht van energie van het ene organisme naar het andere; het vermogen om te genezen of ervoor te zorgen dat ziekten over een afstand worden overgedragen, waardoor ziekte of overlijden zonder duidelijke oorzaak wordt veroorzaakt; Er is melding gemaakt van telepathische gedragsverandering, waaronder het vermogen om hypnotische toestanden tot een afstand van 1000 kilometer op te wekken.

Het gebruik van telepathische hypnose heeft ook een groot potentieel. Met deze mogelijkheid kunnen agenten diep worden geplant zonder bewuste kennis van hun programmering. In filmtermen leeft de Manchurian Candidate en heeft zelfs geen telefoontje nodig.

"Er worden andere mind-to-mind inductietechnieken overwogen. Indien geperfectioneerd zou dit vermogen de directe overdracht van gedachten via telepathie van één geest of groep van geesten naar een selecte doelgroep mogelijk maken. De unieke factor is dat de ontvanger niet op de hoogte zal zijn die gedachte is geïmplanteerd vanuit een externe bron. Hij of zij zal geloven dat de gedachten origineel zijn. '
Dit is precies waar we het over hadden.
 



Stap drie van het NASA Blue Beam Project

De derde stap in het NASA Blue Beam-project heet de telepathische elektronische tweerichtingscommunicatie.

Het artikel van luitenant-kolonel Alexander vervolgt:
'Als het mogelijk is om kunstmatig denken via satelliet in het multigene veld te voeren, is de controle van de hele planeet nu mogelijk. De enige weerstand van een individu zou zijn om constant de motivatie achter zijn gedachten in twijfel te trekken en niet te handelen naar gedachten die ze overwegen om buiten hun eigen ideologische, religieuze en morele grenzen zijn. "
Opnieuw is het verstandig na te denken over hoe televisie, reclame, modern onderwijs en verschillende vormen van sociale druk worden gebruikt om die grenzen te manipuleren.

Het is gemeld door luitenant-kolonel Alexander, die in de samenvatting van zijn artikel in de militaire recensie zei:
"De informatie over dit soort technologieën die hier wordt gepresenteerd, wordt door sommigen als belachelijk beschouwd omdat het niet strookt met hun kijk op de werkelijkheid. Maar sommige mensen geloven nog steeds dat de wereld plat is."
Dit betekent veel, want als mensen niet geloven dat dit soort technologie mogelijk is, of dat het science fiction is, brengen die mensen zichzelf in groot gevaar, want op de nacht dat die duizend sterren vanuit de ruimte zullen schijnen, tijdens de 's nachts wanneer de nieuwe messias aan de wereld zal worden gepresenteerd, zullen ze niet voorbereid zijn en geen tijd hebben om zich voor te bereiden om zichzelf tegen dat soort technologie te redden.

Ze geloven niet en ze zullen geen tijd nemen om zich voor te bereiden.
 



Stap vier van het NASA Blue Beam Project

De vierde stap betreft de universele bovennatuurlijke manifestatie met elektronische middelen . Het bevat drie verschillende oriëntaties .
  • Een daarvan is om de mensheid te laten geloven dat er een buitenaardse (buitenaardse) invasie op het punt staat in elke grote stad op aarde te gebeuren, om elke grote natie uit te lokken om haar kernwapens te gebruiken om terug te slaan. Op deze manier zal het Hof van de Verenigde Naties eisen dat al die landen die kernwapens hebben gelanceerd, ontwapenen wanneer wordt aangetoond dat de invasie niet waar is.

    En hoe weten de Verenigde Naties dat de invasie vals was? Ze hebben het natuurlijk opgevoerd.
     
  • De tweede is om de christenen te laten geloven dat de opname zal plaatsvinden met de veronderstelde goddelijke tussenkomst van een buitenaardse (buitenaardse) beschaving die aardbewoners komt redden van een woeste en meedogenloze demon. Het doel zal zijn om alle belangrijke oppositie tegen de implementatie van de nieuwe wereldorde in één klap uit te schakelen, eigenlijk binnen enkele uren na het begin van de luchtshow!
     
  • De derde oriëntatie in de vierde stap is een mix van elektronische en bovennatuurlijke krachten. De golven die op dat moment werden gebruikt, zullen het mogelijk maken dat 'bovennatuurlijke krachten' door optische vezels, coaxiale kabels (tv), elektrische en telefoonlijnen reizen om door grote apparaten tegelijk in iedereen door te dringen. Ingesloten chips zijn al aanwezig. Het doel hiervan is om wereldwijde satanische geesten te projecteren die over de hele wereld worden geprojecteerd om alle populaties naar de rand van hysterie en waanzin te duwen, om hen te verdrinken in een golf van zelfmoord, moord en permanente psychische stoornissen.
Na de nacht van de duizend sterren, zullen de wereldbevolking zich klaarmaken voor de nieuwe messias om koste wat kost de orde en vrede te herstellen, zelfs ten koste van de afstand van vrijheid.

De technieken die in de vierde stap worden gebruikt, zijn precies dezelfde die in het verleden in de USSR werden gebruikt om de mensen te dwingen het communisme te accepteren. Dezelfde techniek zal door de Verenigde Naties worden gebruikt om de nieuwe wereldreligie en de nieuwe wereldorde te implementeren.

Veel mensen vragen wanneer dit gaat gebeuren en hoe ze de visioenen van de nacht van duizend sterren zullen bereiken, en de gebeurtenissen die zullen verwijzen naar de dagen dat het zal beginnen.

Volgens de vele rapporten die we hebben ontvangen, denken we dat het zal beginnen met een soort wereldwijde economische ramp. Geen complete crash, maar genoeg om hen in staat te stellen een soort van tussenvaluta te introduceren voordat ze hun elektronische contant geld introduceren om al het papieren of plastic geld te vervangen.

De tussenliggende valuta zal worden gebruikt om iedereen met spaargeld te dwingen geld uit te geven of in te leveren, omdat ze begrijpen dat mensen die geld hebben en niet afhankelijk zijn van hen juist degenen kunnen zijn die een opstand tegen hen zullen opzetten. Als iedereen blut is, kan niemand een oorlog financieren, dan houdt het papiergeld op. Dit is een van de eerste signalen.

Maar om het wereldwijde systeem voor elektronisch geld te implementeren, zal iedereen in de wereld die in de toekomst misschien geld heeft, een manier moeten hebben om geld elektronisch over te schrijven. Vóór die tijd heeft iedereen, vóór het jaar 2000, al zijn geld, reserves en activa uitgegeven. Iedereen moet voor zijn bestaan ​​voor 100% afhankelijk zijn van de Raad.

Om elke vorm van onafhankelijkheid te voorkomen, heeft de nieuwe wereldorde al microchips geïmplanteerd in wilde dieren, vogels, vissen, enz.

Waarom? Ze willen ervoor zorgen dat de mensen die de nieuwe wereldorde niet accepteren, nergens ter wereld kunnen jagen of vissen. Als ze het proberen, worden ze gevolgd en opgespoord door satellieten, vervolgens opgejaagd en opgesloten of gedood.

De nieuwe wereldorde verandert al de wetten van alle naties om iedereen afhankelijk te maken van een enkele voedsel- en vitaminevoorziening.

Ze veranderen wetten over religie en psychiatrische stoornissen om iedereen te identificeren die mogelijk een bedreiging vormt voor NWO . Degenen die defect blijken te zijn, worden naar vernietigingskampen gestuurd waar hun organen worden afgenomen en verkocht aan de hoogste bieders. Degenen die niet ronduit worden gedood, zullen worden gebruikt als slavenarbeid of worden gebruikt in medische experimenten. Het doel van een dictatuur is om iedereen, overal ter wereld, meedogenloos en zonder uitzondering te beheersen. Daarom is de nieuwe technologie die overal wordt geïntroduceerd een technologie voor de controle van de mensen. De technologie van de jaren 40 en 50 werd gebruikt om de mensen te helpen een gemakkelijker en productiever leven te leiden.




De nieuwe technologie is ontworpen en gebouwd om mensen overal op te sporen en te controleren. Deze technologie wordt vervaardigd voor een specifiek doel en om te weigeren dat doel te zien en te erkennen, namelijk het tot slaaf maken van de hele wereldbevolking, is het ontkennen van de opkomst van de antichrist en de oprichting van de nieuwe wereldorde, religie en regering.

Als je niet kunt zien, als je niet kunt leren, als je het niet kunt begrijpen, dan zullen jij en je familie en vrienden bezwijken voor de vuren van de crematoria die in elke staat en elke grote stad op aarde zijn gebouwd, gebouwd om met je om te gaan.

Niemand is veilig in een totalitaire politiestaat!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten