zaterdag 25 april 2020

Project BleuBeam


Sinds het midden van de jaren negentig is er in "Intel" -kringen in de militaire en wetenschappelijke gemeenschap veel gefluisterd over een vreemde reeks wetenschappelijke testprogramma's.

Een daarvan heet HAARP . Een andere heet PROJECT BLUE BEAM .

Het lijkt erop dat in werkelijkheid, als we geloven dat de bronnen (en sommige hebben een onberispelijke wetenschappelijke geloofwaardigheid ... men is zelfs een wedergeboren christelijke wetenschapper - Dr. Nick Begich ), onze regering, of schimmige elementen van het leger zich niet hebben ontwikkeld gewoon geweldige schietwapens, maar ook geestverruimende wapens van de geest.

Project Blue Beam is slechts een van die geestverruimende programma's die ernstige gevolgen kunnen hebben voor iemands morele waarden en gezond verstand.

Project Blue Beam is een speciaal operatieprogramma dat is verbonden met andere exotische natuurkundeprojecten zoals het HAARP-programma in Alaska. HAARP is een programma dat in zeer simplistische bewoordingen hoge energiestralen van scalaire fysische technologie ( Nikola Tesla- technologie) schiet die de hogere atmosfeer van de planeet kookt. Een van de vele mogelijke toepassingen van deze technologie is de mogelijkheid om beelden van enorme afmetingen in de lucht te projecterenProject Blue Beam is eigenlijk een programma dat is ontworpen om religieuze beelden in de lucht te projecteren in een hologrampresentatie. Het is net als televisie zonder een doos die een visuele stimulans biedt zonder duidelijke elektronische ontvangers, zodat iedereen die het ziet het kan zien.

Wat nog verbazingwekkender is, is dat de technologie zelfs zo geavanceerd is nu de apparatuur elektronische signalen naar de hersenen van blinden kan sturen, zodat zelfs zij het hologram kunnen "zien", hoewel ze dat in werkelijkheid niet kunnen. Klinkt dat gek? Wacht even. Er zit meer achter dit verhaal. Het programma heeft ook de mogelijkheid om stemgeluid in het hoofd van een getuige te projecteren zonder dat het in het oor van de persoon wordt gehoord. Ja,van elektronische impulsen.

En met nieuwe supercomputertechnologie is het voor supercomputers en satellieten mogelijk om vanuit de ruimte met je hersenen te communiceren en de stem van "God" te laten reageren op je gedachten terwijl je "Jezus" in de lucht ziet !!! Is dat te ver om er zelfs maar over na te denken? Nou, daar ben ik het mee eens. Het is te ver weg. Toch zeggen gerenommeerde bronnen dat het niet alleen mogelijk en uitvoerbaar is, maar dat het wordt voorbereid om daadwerkelijk op het juiste moment te worden gebruikt om de wereld voor de gek te houden door te denken dat Jezus Christus, de Zoon van God, is teruggekeerd naar de aarde. Nu, ik neem het je niet kwalijk als je me niet gelooft. Ik zou het ook niet doen. Ik ben er zelf niet helemaal zeker van. Ik vraag me af of het misschien gewoon een andere desinformatiecampagne is die wordt gepresenteerd door iemand in de schaduw met een agenda.

Echter,... nou, het zou zeker verklaren hoe de hele wereld de PR van de antichrist inslikt. En als het mogelijk was, zouden ' zelfs de uitverkorenen ' kunnen worden misleid (zoals Paulus ons vertelt).

Over dit onderwerp zweeft veel materiaal op internet. Hieronder is een artikel dat we hebben opgepikt dat een redelijk goede uitleg geeft en veel links om je eigen vervolgonderzoeken te doen. Is het gewoon te schandalig om waar te zijn? Nou, we denken dat het beter is om te worden gewaarschuwd voor het geval het echt waar is.


"Electronic Sorcery & Blue Beam Technology: Tools of the Fourth Beast"

De "operatie" is eenvoudig technologisch UIT te leggen en te ONTHULLEN. Holografie, een techniek voor het verkrijgen van driedimensionale afbeeldingen, omvat een interferentiepatroon tussen 2 sets lichtgolven met een enkele golflengte. Een enkele laserstraal is opgesplitst in twee delen, één om het object te verlichten, het tweede deel (de referentiestraal genoemd) wordt gereflecteerd door een spiegel. De twee bundels ontmoeten elkaar en vormen een interferentiepatroon, dat is ontwikkeld om een ​​hologram te vormen.

Dit hologram kan worden gebruikt om een ​​driedimensionale afbeelding van het oorspronkelijke object opnieuw te maken. Volgens een uitgebreid rapport van de Canadese onderzoeksjournalist Serge Monast, getiteld Project Blue Beam, is deze holografische technologie die wordt gebruikt in combinatie met hi-tech, hersencontrolewapens die de effecten van radiofrequente golven op de hersenen gebruiken, in staat om een beeld in de lucht en door collectief denken mensen ervan te overtuigen dat ze een buitenaardse invasie of de wederkomst van Christus zien. Het Blue Beam Project zal zich voordoen als de universele vervulling van de oude profetieën.

In principe zal het de lucht gebruiken als filmschermop de ruimte gebaseerde, lasergenererende satellieten projecteren gelijktijdig beelden naar elk deel van de planeet, in elke taal, in elk dialect volgens regio. De show zal met name bestaan ​​uit laserprojecties van meerdere holografische afbeeldingen naar verschillende delen van de wereld, die elk verschillende afbeeldingen ontvangen volgens de overheersende regionale / nationale religieuze overtuigingen. Geen enkel gebied wordt uitgesloten . Met computeranimatie en geluidseffecten die uit de diepte van de ruimte lijken te komen, zullen verbaasde volgelingen van de verschillende geloofsbelijdenissen getuige zijn van hun eigen teruggekeerde Messias in een spectaculair overtuigende levensechte echtheid.

De verschillende verlossers zullen dan samensmelten nadat "correcte" verklaringen van de mysteriën, profetieën en openbaringen zijn onthuld. Deze gebeurtenis zal plaatsvinden in een tijd van groot politiek en algemeen tumult. [Het lijkt erop dat dit een goed moment is om aan die vereisten te voldoen.]

Het Blue Beam Project, ontwikkeld door NASA-wetenschappers, bestaat uit 4 delen, 4 stappen naar de implementatie van de NWO-religie met de antichrist aan het hoofd.
  • Ten eerste zullen aardbevingen op bepaalde precieze locaties van de planeet leiden tot nieuwe archeologische ontdekkingen , waaruit blijkt dat alle fundamentele leerstellingen van alle religies verkeerd zijn begrepen en verkeerd zijn geïnterpreteerd.
     
  • Ten tweede zal een gigantische Space Show met laserprojecties van meerdere driedimensionale holografische beelden wereldwijd het beeld van God lijken te zijn, sprekend in alle talen.
     
  • Ten derde , elektronische telepathie waarbij ELF-, VLF- en LF-golven betrokken zijn, zal mensen bereiken via de binnenkant van hun hersenen, waardoor het natuurlijke denken wordt verweven en verweven, waardoor een diffuus kunstmatig denken ontstaat en iedereen doet geloven dat God van binnenuit tegen hen spreekt zielen.
     
  • Ten vierde , elektronische universele "bovennatuurlijke" manifestatie die is ontworpen om te misleiden, zal de volgende illusie creëren: de mensheid laten geloven dat een buitenaardse invasie op handen is, christenen doen geloven dat er een opname op handen is en de buitenaardse wezens zijn gekomen om hen te redden, en al die wereldwijde satanische bovennatuurlijke krachten te overtuigen en manifestaties die wereldwijd doordringen - in staat zijn om door glasvezel, coaxiale kabel, elektrische en telefoonlijnen te reizen - zijn overal en onontkoombaar
Het obstakel is niet de holografie zelf, maar eerder het ELF dat zal worden gevoerd dat moet worden bestreden. Wanneer ELF op een persoon wordt gebruikt, veranderen al hun zintuigen. Je ziet misschien dingen die er echt zijn, maar anderen kunnen ze niet zien. Maar tegelijkertijd kon je deze duistere krachten op film vastleggen. Hoewel ik denk dat Blue Beam op de een of andere manier in verband zal staan ​​met de daadwerkelijke innerlijke en uiterlijke invasie van de gevallen engelen en demonen van Openbaring hoofdstuk 9. We kunnen na een tijdje beginnen met het tegengaan van de ELF. Dit is veel informatie hier.

Ik ben net naar mijn website gegaan waar ik aan heb gewerkt - en waarvoor ik heb betaald. Het lijkt erop dat het is verwijderd. Ik denk niet dat ze het leuk vinden wat ik erop had. LOL Maar ik word nog steeds opgeladen, dus dit is niet zo cool. Ik had echter wel een reservekopie van het artikel dat ik een tijdje geleden op de ELF-Blue Beam- verbinding had gedaan .


Electronic Sorcery & Blue Beam Technology: Tools of the Fourth Beast

ELF is een tool van de Luciferian Elite . Het is de New Age-versie van hekserij, vandaar elektronische tovenarij.

In feite richten ze de extreem lage frequenties (ELF) op de persoon die ze kiezen, ongeacht de redenering die ze hebben dat de beoogde persoon een dissident is. De ELF zal de persoon in gewijzigde staten brengen, vaak realiseert de persoon zich dit niet eens.

Toch is dit geen veranderde staat zoals in hindoeïstische meditaties. In feite hebben de hersenen gewoon geen firewall om frequenties te blokkeren. Net zoals een computer een hacker er niet van kan weerhouden om zonder firewall een computer te hacken. Deze Luciferiaanse tool zal worden gebruikt in combinatie met Blue Beam Technology, beter bekend als Project Blue Beam, om de stem te zijn van de SO-CALLED God, maar zal in feite bedrieglijke geesten zijn.

De effecten van ELF op een persoon kunnen variëren op basis van de lengte van de aanraking met de golven, de frequentie-instelling of beide.

Enkele van de symptomen zijn als volgt (maar er zullen altijd meer dan twee symptomen per zap zijn):
1. Gering tot een volledig verlies van concentratie, geheugen en een algehele onderdrukking van een paar seconden tot een paar minuten.
2. Duizeligheid
3. Val dood in je sporen van vermoeidheid waarbij je gewoon MOET slapen zonder een andere bekende oorzaak. Het kan zijn dat u 12-20 uur per keer slaapt.
4. Onmiddellijk bedraad effect waarbij je het gevoel hebt dat je grote hoeveelheden cafeïne of zelfs cocaïne gebruikt. U kunt 22-48 uur wakker blijven zonder te slapen, terwijl u zich nog steeds bekabeld voelt.
5. Rinkelen, zoemen, ploffen, klikken, zoemend geluid in de oren. Dit kan zelfs pijnlijk zijn voor zover het voelt alsof er iets scherps in je trommelvlies (en) bonkt.
6.Veranderde smaak-metaalachtige smaak.
7. Onder druk gezet gevoel in je hoofd.
8. Afbeeldingen van licht, zoals in een 'aurora', van een afbeelding die je net hebt bekeken. Lichtstralen zijn ook te zien. Dit kan overal gebeuren.
9. Stem (men) in de hersenen die niet de jouwe of de Heilige Geest zijn, maar is ALS de Heilige Geest. (Als je een doelwit bent en het wordt te vaak op je gebruikt, zal het moeilijk worden om het verschil te zien of het de stemsynthesizer in de ELF of de Heilige Geest is!)
10. WETEN waar je moet kijken om een ​​UFO te zien. Je kijkt en inderdaad verschijnt er een.
11. U kunt verlamd raken in bed terwijl een stem u opdraagt ​​niet te weerstaan. (U kunt een aanwezigheid bij uw bed voelen wanneer dit gebeurt.)
12. Helder dromen.
13. Lichtflitsen
14. Je hoort misschien stemmen uit je elektronische apparatuur die niet mogen zijn
15. Je hebt misschien hoge lichaamswarmte - zoals in een opvlieger die uren blijft hangen
16. TIJDENS dit heb je 'visioenen' van fantomen, lichtbollen, demonen, aliens (gevallen engelen), enz.
17. Mogelijk hebt u een onvrijwillige uittredingservaring.
18. Snelle hartslag tijdens stilzitten, zonder medische of fysieke oorzaak.
19. Zien door gesloten oogleden
20. Kundalini-ervaringen
Nu is het bovenstaande niet eens een volledige lijst van de effecten van ELF (wapens met extreem lage frequentie).

Zie je nu waarom het WIJS is om ELF te onderzoeken VOORDAT deze natie verder de afgrond in glijdt? Ik hoop het echt.

Wanneer je dit bij elkaar zet met Blue Beam Technology krijg je een rijpere hoofdpijn! Blue Beam-technologie zal worden gebruikt om de Nieuwe Wereldorde, het Antichrist-koninkrijk en het vierde beest tot stand te brengen, dat zal worden gebruikt in de laatste fasen voorafgaand aan de verschijning van de Antichrist. Velen zullen echter geloven dat Blue Beam in feite de antichrist of de messias (vals) is. Wees GEEN dwaas!

Blue Beam bestaat al tientallen jaren en wordt op grote schaal gebruikt in veel gebieden, waaronder de Golfoorlog. Al die tijd wordt het verfijnd. Het uiteindelijke doel wacht echter nog steeds.

U heeft tijd om u voor te bereiden voor het geval u hier bent wanneer het in gebruik is. Met het nieuwe kantoor van Homeland Defense dat is opgezet zoals het is met de New Nazi Tom Ridge als hoofd, zal het zeker niet lang meer duren. De kampen, of gevangenissen zoals ze heten, worden nu gereed gemaakt. De wetten worden herzien, ingetrokken en er komen nieuwe wetten voor in de plaats. Binnenkort is het tijd om de wildernis in te vluchten. Wanneer we dat zeker doen, zullen de nazi-vossen ons komen zoeken en hun wapens gebruiken om voet aan de grond te krijgen. KEN de plannen en symptomen van ELF zodat je het kunt herkennen en er tegen kunt vechten als de dag komt.

Maak NU een papieren versie van dergelijke websites, aangezien meer dan 5000 websites zijn afgesloten sinds 9-11-01.

De strijd is voor de geest!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten