zaterdag 25 april 2020

NASA BleuBeam Project Deel 1


Het beruchte NASA Blue Beam Project heeft vier verschillende stappen om de new age-religie te implementeren met de antichrist aan het hoofd.

We moeten niet vergeten dat de new age-religie het fundament is van de nieuwe wereldregering, zonder welke religie de dictatuur van de nieuwe wereldorde volkomen onmogelijk is.

Ik herhaal dat: zonder een universeel geloof in de new age-religie is het succes van de nieuwe wereldorde onmogelijk!

Daarom is het Blue Beam Project zo belangrijk voor hen, maar tot nu toe zo goed verborgen.
 



Stap één van het NASA Blue Beam Project

De eerste stap betreft het uiteenvallen van alle archeologische kennis.

Het behandelt de opzet van kunstmatig gecreëerde aardbevingen op bepaalde precieze locaties op de planeet waar, naar verluidt, nieuwe ontdekkingen uiteindelijk alle mensen de fout van alle fundamentele religieuze doctrines zullen verklaren.

De vervalsing van deze informatie zal worden gebruikt om alle naties te doen geloven dat hun religieuze leerstellingen al eeuwenlang verkeerd worden begrepen en verkeerd worden geïnterpreteerd.

Psychologische voorbereidingen voor die eerste stap zijn al geïmplementeerd met de film " 2001: A Space Odyssey ;" de Star Trek-serie en "Star Wars;" die allemaal te maken hebben met invasies vanuit de ruimte en het samenkomen van alle naties om de indringers af te weren. De laatste films, "Jurassic Park", gaan over theorieën over evolutie en beweren dat Gods woorden leugens zijn.

Wat belangrijk is om te begrijpen in de eerste stap, is dat die aardbevingen verschillende delen van de wereld zullen treffen, waar wetenschappelijke en archeologische leringen hebben aangetoond dat er mysterieuze mysteries zijn begraven. Door dat soort aardbevingen,

Dit is de eerste voorbereiding op het plan voor de mensheid, want wat ze willen doen is de overtuigingen van alle christenen en moslims op aarde vernietigen.

Om dat te doen, hebben ze een vals "bewijs" uit het verre verleden nodig dat aan alle naties zal bewijzen dat hun religies allemaal verkeerd zijn geïnterpreteerd en verkeerd worden begrepen.
 



Stap twee van het NASA Blue Beam Project

De tweede stap omvat een gigantische "ruimteshow" met driedimensionale optische hologrammen en geluiden, laserprojectie van meerdere holografische afbeeldingen naar verschillende delen van de wereld, die elk een ander beeld ontvangen volgens het overheersende regionale nationale religieuze geloof.

Deze nieuwe "god" -stem zal in alle talen spreken. Om dat te begrijpen, moeten we het onderzoek van verschillende geheime diensten van de afgelopen 25 jaar bestuderen. De Sovjets hebben een geavanceerde computer geperfectioneerd, zelfs geëxporteerd en voorzien van de kleinste fysio-psycologische gegevens op basis van hun studies van de anatomie en de elektromechanische samenstelling van het menselijk lichaam, en de studies van de elektrische, chemische en biologische eigenschappen van het menselijk brein.

Deze computers kregen ook de talen van alle menselijke culturen en hun betekenis. De dialecten van alle culturen zijn via satellietuitzendingen in de computers ingevoerd.

De Sovjets begonnen de computers te voeden met objectieve programma's zoals die van de nieuwe messias. Het lijkt er ook op dat de Sovjets - de mensen van de nieuwe wereldorde - hun toevlucht hebben genomen tot suïcidale methoden met de menselijke samenleving door elektronische golflengten toe te wijzen aan elke persoon en elke samenleving en cultuur om zelfmoordgedachten op te wekken als de persoon niet voldoet aan de voorschriften van de nieuwe wereldorde.

Er zijn twee verschillende aspecten van stap twee. De eerste is de 'ruimteshow'.

Waar komt de ruimteshow vandaan? De ruimteshow, de holografische beelden, zullen worden gebruikt in een simulatie van het einde waarin alle naties scènes te zien krijgen die de vervulling zullen zijn van datgene wat zij wensen om de profetieën en gebeurtenissen van de tegenstander te verifiëren. Deze zullen vanuit satellieten worden geprojecteerd op de natriumlaag, ongeveer 60 mijl boven de aarde.

We zien af ​​en toe tests, maar ze worden UFO's en 'vliegende schotels' genoemd.

Het resultaat van deze opzettelijk georganiseerde gebeurtenissen zal zijn om de wereld de nieuwe "christus", de nieuwe messias, Maitreya, te laten zien voor de onmiddellijke implementatie van de nieuwe wereldreligie.

Er zal genoeg waarheid aan een nietsvermoedende wereld worden opgedrongen om hen in de leugen te haken.
'Zelfs de meest geleerden zullen worden misleid.'
Het project heeft het vermogen van een apparaat geperfectioneerd om een ​​enorm aantal mensen op te tillen, zoals in een opname, en de hele groep in een nooit-nooit-land te brengen.

We zien tests van dit apparaat bij de ontvoering van mensen door die mysterieuze kleine buitenaardse grijzen , die mensen uit hun bed rukken en door ramen naar wachtende 'moederschepen'. De berekende weerstand tegen de universele religie en de nieuwe messias en de daaruit voortvloeiende heilige oorlogen zullen resulteren in het verlies van mensenlevens op een schaal die nooit eerder is voorgekomen in de hele menselijke geschiedenis. Het Blue Beam Project



zal zich voordoen als de universele vervulling van de profetieën van weleer, een even grote gebeurtenis als die 2000 jaar geleden plaatsvond. In principe zal het de hemel gebruiken als filmscherm (op de natriumlaag op ongeveer 60 mijl), aangezien in de ruimte gebaseerde lasergenererende satellieten gelijktijdig beelden naar de vier hoeken van de planeet projecteren in elke taal en elk dialect volgens de regio. Het behandelt het religieuze aspect van de nieuwe wereldorde en is op grote schaal bedrog en verleiding.

Computers zullen de satellieten coördineren en software die al aanwezig is, zal de luchtshow uitvoeren. Holografische afbeeldingen zijn gebaseerd op bijna identieke signalen die gecombineerd worden om een ​​beeld of hologram met een diep perspectief te produceren dat evenzeer van toepassing is op akoestische ELF-, VLF- en LF-golven en optische fenomenen.

De show zal in het bijzonder bestaan ​​uit meerdere holografische afbeeldingen naar verschillende delen van de wereld, die elk een ander beeld ontvangen volgens de specifieke nationale, regionale religie. Geen enkel gebied wordt uitgesloten.

Met computeranimatie en geluiden die uit de diepten van de ruimte lijken te komen, zullen verbaasde, vurige volgelingen van de verschillende geloofsbelijdenissen getuige zijn van hun eigen teruggekeerde messiassen in een overtuigende, levensechte realiteit.

Dan zullen de projecties van Jezus, Mohammed, Boeddha, Krishna , etc. samensmelten nadat de juiste verklaringen van de mysteries en openbaringen zullen zijn onthuld.

Deze ene god zal in feite de antichrist zijn, die zal uitleggen dat de verschillende geschriften verkeerd begrepen en verkeerd geïnterpreteerd zijn, en dat de oude religies verantwoordelijk zijn om broeder tegen broeder te worden, en natie tegen natie, daarom moeten oude religies worden afgeschaft om plaats te maken voor de new age new world religie, die de enige god-antichrist vertegenwoordigt die ze voor zich zien. Uiteraard zal deze prachtig gefaseerde vervalsing op grote schaal resulteren in opgeloste sociale en religieuze wanorde, waarbij elke natie de ander de schuld geeft van de misleiding, waardoor miljoenen geprogrammeerde religieuze fanatici loskomen door demonische bezetenheid op een schaal die nog nooit eerder is waargenomen.



Bovendien zal deze gebeurtenis plaatsvinden in een tijd van diepgaande wereldwijde politieke anarchie en algemeen tumult veroorzaakt door een wereldwijde catastrofe. De Verenigde Naties zijn zelfs nu van plan Beethovens "Song of Joy" te gebruiken als volkslied voor de introductie van de new age one world-religie. Als we deze ruimteshow parallel aan het Star Wars-programma plaatsen, krijgen we dit: ook de combinatie van elektromagnetische straling en hypnose is intensief onderzocht.


Zo zei onderzoeker GF Shapits in 1974 over een van de onderzoeksvoorstellen dat:
"... in dit onderzoek zal worden aangetoond dat de gesproken woorden van de hypnotiseur ook rechtstreeks door elektromagnetische energie en in het onderbewuste deel van het menselijk brein kunnen worden omgezet zonder een mechanisch apparaat te gebruiken voor het ontvangen of transcriberen van de boodschap, en zonder de persoon die aan een dergelijke invloed is blootgesteld en de kans heeft om de informatie-invoer bewust te controleren.

Verwacht mag worden dat het gerationaliseerde gedrag geacht wordt uit eigen vrije wil te zijn genomen. '
Iedereen die op dit moment zogenaamde "channeling" -verschijnselen onderzoekt, zou er verstandig aan doen om met dit onderzoeksgebied rekening te houden.

Opgemerkt moet worden dat degenen die zichzelf als "channellers" beschouwen, snel zijn geëscaleerd sinds dit type onderzoek werd uitgevoerd.

Het is griezelig hoe vergelijkbaar hun boodschappen zijn, ondanks welke entiteit ze beweren hun bron van goddelijke leiding te zijn. Het zou suggereren dat iedereen die de geloofwaardigheid van gechannelde informatie overweegt, kritisch moet zijn en kritisch moet evalueren waar het bericht dat ze ontvangen vandaan komt, en of de berichten specifiek gunstig zijn voor de nieuwe wereldorde.

De krant Sydney Morning publiceerde een artikel op 21 maart st 1983 die aangekondigd dat de Sovjets de menselijke geest binnenvielen, welk voorwerp van Doctor aan de buitenlandse editor is ingediend Nathan Abnuengy, universitair docent aan de landbouwfaculteit in Azië. Het is de moeite waard om het artikel uitgebreid te citeren, ook al is zijn grammatica een beetje oud.

Dit artikel heeft betrekking op de Sovjets die de supercomputer hebben gemaakt die we eerder bespraken en die erg belangrijk is omdat dit soort computers door satellieten en door de ruimte kan worden gestuurd. De computers werden gevoed met alle verschillende talen en hun betekenis, het dialect van alle volkeren werd met objectieve programma's aan de computers toegevoerd.

Maar we hebben het niet langer over de Sovjets; we hebben het over de Verenigde Naties, de handlangers van de nieuwe wereldorde , die de computers van de nodige informatie voorzien.

De redacteur van de column waarin het artikel verscheen, stelt zelfs dat het stuk punten te belangrijk maakte om te negeren. Ik denk dat het mogelijk is dat de personen die dit mega-mind control-programma hebben gemaakt, de software aan een organisatie kunnen verkopen en niet beseffen dat de klant het programma en de gegevens zou kunnen gebruiken om de hele mensheid tot slaaf te maken. Stel je eens voor hoe ver ze zijn gevorderd sinds dat artikel werd gepubliceerd!

De vooruitgang van technieken stuwt ons naar de derde stap in het Blue Beam Projectdat samengaat met de telepathische en elektronisch versterkte tweerichtingscommunicatie waarbij ELF-, VLF- en LF-golven elke persoon vanuit zijn of haar eigen geest zullen bereiken, en hen ervan zullen overtuigen dat hun eigen god tegen hen spreekt vanuit de diepten van hun eigen ziel.

Dergelijke stralen van satellieten worden gevoed vanuit de herinneringen van computers die enorme gegevens hebben opgeslagen over elk mens op aarde en hun talen. De stralen zullen dan in elkaar overlopen met hun natuurlijke denken om een ​​zogenaamd diffuus kunstmatig denken te vormen.

Dat soort technologie gaat in het onderzoek van de jaren 70, 80 en 90 waarin het menselijk brein wordt vergeleken met een computer. Informatie wordt ingevoerd, verwerkt, geïntegreerd en vervolgens wordt een reactie geformuleerd en er wordt naar gehandeld.

Mindcontrollers manipuleren informatie op dezelfde manier als een computer voor grammatica informatie manipuleert.

In januari 1991 organiseerde de Universiteit van Arizona een conferentie met de titel ' De NATO Advanced Research Workshop on Current and Emergent Phenomena and Biomolecular Systems' . Wat houdt dat precies in?

Het betekent dit: we verwijzen naar een paper die op de conferentie is afgeleverd en die opvalt door zijn andere houding ten opzichte van de ontwikkeling die op dat moment wordt besproken. Het was in feite een protest en huiveringwekkende waarschuwing voor de behandelende wetenschappers over het mogelijke misbruik van hun onderzoeksresultaten.

Hun bevindingen stelden natuurlijk dat de Verenigde Staten al communicatieapparatuur hebben ontwikkeld waarmee blinden kunnen zien, doven kunnen horen en kreupelen kunnen lopen. Het kan de terminaal zieken verlichten van pijn zonder het gebruik van medicijnen of operaties. Ik heb het niet over sciencefiction.

Een man zou het gebruik van al zijn vermogens tot het moment van zijn dood kunnen behouden. Deze communicatieapparatuur is afhankelijk van een geheel nieuwe manier van kijken naar de menselijke hersenen en neuromusculaire systemen en stralingspulsen bij ultra-lage frequenties.

Een deel van deze apparatuur is nu operationeel binnen de Central Intelligence Agency (CIA) en het Federal Bureau of Investigation (FBI).

Het zal nooit worden gebruikt om blinden te laten zien, doven te horen en kreupele wandelingen te maken, omdat het centraal staat in de binnenlandse politieke agenda en het buitenlandse beleid van George Bush en zijn poppenspelers van de nieuwe wereldorde. In eigen land wordt de nieuwe communicatieapparatuur gebruikt

  • om mensen die overeenkomen met profielen te martelen en te vermoorden, waarvan men dacht dat ze een bepaalde bevolking konden screenen op terroristen
  • om burgers te martelen en te vermoorden die behoren tot organisaties die tolerantie en vrede en ontwikkeling in Midden-Amerika bevorderen
  • om burgers die behoren tot organisaties die zich verzetten tegen de ontwikkeling en inzet van kernwapens te martelen en te vermoorden
  • om een ​​ras van slavencultusautomaten te creëren, of wat in de volksmond "de Manchurian Candidates" wordt genoemd
Er wordt in het buitenland geëxperimenteerd met gijzelaars in de Verenigde Staten en Canada, Groot-Brittannië, Australië, Duitsland, Finland en Frankrijk.

Bovendien is er een lange reeks bizarre zelfmoorden geweest onder Britse computerwetenschappers, die allemaal een band hebben met de Amerikaanse marine. Wat voor een dergelijke psychologie van terreur kan worden gevraagd, is dit: zou een regering, bedrijf of psychiater vandaag opzettelijk een dergelijke horror promoten?

Het antwoord is heel duidelijk: ' Ja' .

Overheidsinstanties en de bedrijven die met hen samenwerken in de richting van een nieuwe wereldorde, zijn bereid om alles te promoten dat hen helpt hun doel van totale sociale controle te bereiken.
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten