woensdag 29 april 2020

#pizzagate MSM erkent elite pedofiele ringen in 'gruwelijke' aflevering van Dr. Phil.

Jay Syrmopoulos
The Free Thought Project
do, 23 mrt 2017
vertaald door Google translate

In een exclusief interview dat door miljoenen mensen in de Verenigde Staten werd gezien, legde Dr. Phil de dodelijke geheimzinnige en de zeer georganiseerde wereld van elite pedofilie bloot - met een voormalige kindseks slaaf die de naam "Kendall" droeg en beschrijft dat hij letterlijk geboren was in, en opgroeien in, de wereld van elite seksuele slavernij.


Kendall legt uit dat ze was geboren om een ​​seksslavin te zijn, omdat haar ouders haar opzettelijk hadden voor de handelaar die ze haar 'eigenaar ' noemt. 
Kendall zegt dat haar ouders haar bij de geboorte hebben verkocht aan een elite pedofiele ring die een aantal van 's werelds machtselites bediende Ze beschreef haar eerste herinneringen als doorgegeven aan groepen rijke en vooraanstaande mannen en vrouwen, zodat ze 'om de beurt' met haar konden meedoen voor sadistisch seksueel genot.


Kendall maakte haar eerste publieke optreden nadat ze was ontsnapt aan de man die ze haar 'eigenaar' noemt, en wordt gedwongen deel te nemen aan acties die het geweten schokken. Ze legt uit dat ze gedwongen was om kinderen van slechts 5 jaar oud te verkrachten, en geeft zelfs toe dat ze gedwongen was een baby te doden door de mensenhandelaar die ze omschrijft als haar 'eigenaar'.

Kendall zegt dat ze het verschil kan zien tussen kinderen die in seksuele slavernij zijn geboren en kinderen die zijn ontvoerd, omdat degenen die erin zijn geboren volgzamer en minder overstuur zijn, omdat het de enige realiteit is die ze ooit hebben gekend. Als Dr. Phil vraagt ​​hoe oud ze denkt dat ze was toen ze voor het eerst werd verkracht, legt Kendall uit dat het was "voordat ik kon praten - ik was eraan gewend tegen de tijd dat ik twee was."


Ze zegt dat ze haar werkelijke leeftijd niet eens kent, omdat ze haar hele leven een seksslavin is geweest en over de hele wereld wordt verhandeld om te worden lastiggevallen en verkracht door de maatschappelijke elites - waaronder hooggeplaatste wetshandhavers, grote sportfranchise-eigenaren en zelfs Amerikaanse politici van hoog niveau.

Ze beschrijft dat ze 3 kinderen in gevangenschap heeft gebaard, die allemaal door haar eigenaar / handelaar van haar zijn afgenomen en waarvan Kendall gelooft dat ze nu zelf kinderslaven zijn.

'Ik mocht zwanger worden, omdat mannen daarvoor hebben betaald', zei Kendall.


Kendall merkt op dat de pedofielen waarmee ze in de loop van de jaren in aanraking kwam buitengewoon rijk waren - vaak 'pijlers van de gemeenschap' - en sommigen bezaten zelfs privé-eilanden of grote stukken land.

'Ze zouden ons kopen om op ons te jagen', zei ze.

Ze herinnert zich een van haar meest angstaanjagende herinneringen die van de pedofielen die een 'jachtpartij' organiseerden op een van hun grote privépercelen, waardoor talloze kinderen renden en zich verschuilden van angst, omdat ze de 'prooi' waren waarop gejaagd werd. De pedofielen jaagden vervolgens op de kinderen terwijl ze renden en verborgen zich in angst - verkrachtten en martelden ze toen ze werden gevangengenomen.



De door deze vrouw beschreven activiteiten zijn zo diep verontrustend dat ze bijna moeilijk te geloven zijn, maar Dr. Phil bevestigt dat zijn team niet alleen de zaak van Kendall gedurende vier maanden heeft onderzocht, maar ook met wetshandhavingsdeskundigen heeft geraadpleegd die haar verhaal hebben bevestigd. Dr. Phil zei dat hij "100% gelooft" dat ze de waarheid vertelt.

In een vernietigende aanklacht tegen de machtselite beschreef Kendall hoe de pedofiele politici haar zouden sieren in designerkleding, goed verzorgd haar en make-up om klasse en verfijning te geven. Ze legt uit dat zij en andere kinderen vaak werden opgehangen aan kooien die aan het plafond waren opgehangen en dat ze vaak gedrogeerd waren voordat ze in het donker van de nacht werden vervoerd.

Ze beweert dat ze werd verhandeld naar pedofiele politici en werd meegenomen naar politieke partijen die werden bijgewoond door politici van hoog niveau die haar gebruikten voor hun persoonlijk plezier. De politici hebben altijd hun uiterste best gedaan om te verbergen wat ze aan het doen waren, aldus Kendall, die bevestigde dat er veel elitaire Amerikaanse politici zijn die zich al jaren bezighouden met het verkrachten van kinderen - een realiteit die consequent is verborgen en volledig verborgen is voor kiezers .

Misschien zijn de redenen waarom deze misdaden zo standvastig voor het publiek verborgen zijn gebleven, dat wetshandhavers op hoog niveau ook zijn betrokken als onderdeel van het elite pedofielennetwerk.

Dit is slechts het laatste geval dat naar voren komt in wat nu #PedoGate wordt genoemd. #PedoGate verwijst naar een internationale pedofiele ring bestaande uit politici en andere vooraanstaande maatschappelijke elites.

Nadat president Trump vorige maand een persconferentie had gehouden, waarin hij zijn plannen uiteenzette om achter de slachtoffers van de 'mensenhandelepidemie' aan te gaan, woog voormalig Amerikaans congreslid Cynthia McKinney over dit onderwerp en merkte op dat het achterna gaan van kinderroofdieren zal leiden tot de ondergang van zowel Republikeinen als Democraten in de Verenigde Staten - aangezien dit probleem helemaal naar de top gaat.


Zoals het Free Thought Project consequent heeft opgemerkt, is pedofilie onder de wereldwijde elite wijdverbreid .

In december berichtten we over de enorme seksring voor kinderen die in Noorwegen werd onthuld. Dat onderzoek leidde al snel tot arrestaties van "51 mensen, allemaal mannen (die) tot nu toe bij de zaak betrokken waren. 

24 van hen komen uit Hordaland en Sogn og Fjordane. Zesentwintig komen uit andere delen van Noorwegen, van Zuidoost tot Finnmark in het noorden. Onder de verdachten is er ook één Zweedse onderdaan. Twee politici, één Labour-politicus uit Oslo en een voormalige nationale Progress Party (FrP) -politicus uit Oost-Noorwegen zijn bij de zaak betrokken. " Een daarvan is ook een kleuterleidster en vier van de 51 gearresteerden waren daders in het verzamelde videobewijs.

In februari meldde het Free Thought Project dat de politiechef onlangs naar voren kwam en bevestigde dat de voormalige premier van Engeland, Sir Edward Heath, tientallen kinderen had verkracht. De afdeling merkte ook op hoe degenen binnen de regering hielpen deze misdaden te verdoezelen.

We hebben eerder gerapporteerd over het spraakmakende elite-pedofilieschandaal dat het VK - met zijn duizenden slachtoffers - in zijn greep hield zonder pardon onder het tapijt te worden geveegd, wat indicatief is voor de omvang en de omvang van het werkelijke probleem. Het probleem is zelfs zo groot in Engeland dat ambtenaren vorige maand een bevel hebben uitgevaardigd om te stoppen met het benoemen van straten en monumenten naar lokale helden en politici omdat ze later als pedofielen zouden kunnen worden ontmaskerd.

In het geval van het Britse onderzoek werd historisch misbruik door politiek verbonden elites, beroemdheden en politici aan het licht gebracht - met het starten van een officieel onderzoek - om het onderzoek "af te brokkelen" nadat zware druk werd uitgeoefend door hooggeplaatste machtsmakelaars binnen de Britse vestiging.

Dit was bijna exact hetzelfde scenario als wat er in de Verenigde Staten plaatsvond in wat bekend werd als de cover-up van de geslachtsring van Franklin- waarbij Republikeinen op hoog niveau betrokken waren tijdens de regering van George HW Bush. Nadat de FBI het onderzoek van de autoriteiten had overgenomen, veranderde het in een heksenjacht om de kindslachtoffers te vervolgen - en ging ze zelfs zo ver dat ze meineed zouden beschuldigen in een succesvolle poging om de andere 70+ slachtoffers bang te maken om hun getuigenis over het kind te herroepen geslacht ring.


Hoewel het verhaal een kleine mate van berichtgeving in de krant ontving, was er een volledige black-out van het schandaal door de massamedia, dus de meeste Amerikanen hebben nog nooit gehoord van dit schandaal dat helemaal tot aan het Witte Huis reikte.

Binnenlands zijn er relatief weinig arrestaties op hoog niveau, aangezien 'de elite' naast de term 'pedofiel' wordt genoemd, schreeuwt de Praetoriaanse bewaker, ook wel de bedrijfsmedia genoemd, al diegenen die het aandurven om vragen te stellen over machthebbers die de meest kwetsbaar onder ons.

Zo werd de voormalige Amerikaanse voorzitter van het Huis van Afgevaardigden, Dennis Hastert, een bekende serieverkrachter, nooit aangeklaagd voor zijn talloze misdaden tegen kinderen, waarvan de FBI op de hoogte was en al meer dan tien jaar bewijs had.

Volgens FBI klokkenluider Sibel Edmonds :

Sinds 1996 heeft de FBI tonnen informatie over Hastert die in Chicago is verzameld door het Chicago Field Office van de FBI. Het belastende criminele bewijs in die dossiers varieert van omkoping, afpersing, fraude, witwassen van geld en verduistering tot seksuele misdrijven tegen minderjarigen en deelname aan door het buitenland geëxploiteerde drugsoperaties.

Sinds 1997 heeft de FBI veel harde bewijzen over Hastert verzameld door het Washington Field Office van de FBI. De gedocumenteerde daden variëren van spionage tot omkoping in het buitenland.

Maar dat is niet alles. De FBI heeft ook harde gegevens over de seksuele schendingen van Hastert buiten de Verenigde Staten. De betrokken landen zijn onder meer Vietnam, Thailand, Turkije en Marokko. Dit omvatte ook seksuele gunsten als middel voor buitenlandse omkoping. Interessant is dat de CIA deze seksuele activiteiten al vele jaren documenteert, en niet alleen op Hastert maar ook op vele andere; gekozen en benoemd.
Dus wanneer zakelijke media je vertellen dat #PizzaGate nepnieuws is en dat het onderzoeken of de goede vriend van Denny Hastert, John Podesta, op de een of andere manier betrokken is bij pedofilie - gezien zijn hechte vriendschap met Hastert, neiging tot vreemde kunst met naakte kinderen en vreemde codewoorden gevonden in zijn gelekte e-mails - het mag niet worden neergezet als "nepnieuws", maar in plaats daarvan worden onderzocht.

Het lijkt erop dat Amerikaanse politici en hun politieke trawanten vrijwel onaantastbaar zijn in de ivoren torens van de regering. Sinds januari 2017 zijn meer dan 1.500 pedofielen en mensenhandelaars gearresteerd. De machtselite die deze seksuele slavernijringen voor kinderen exploiteert, is er echter nog niet bij geweest ... nog niet.


https://www.thenewamerican.com/usnews/crime/item/25713-dr-phil-interview-exposes-global-elite-pedophiles
Kendall beschreef dat ze in exclusieve kooien in een kooi werd gehouden, verkracht en bruikt door haar 'eigenaars' klante.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten