donderdag 30 april 2020

Verzoekschrift Witte Huis Overschrijdt Drempel Om Bill & Melinda Gates Foundation Te Laten Onderzoeken Op Verbindingen Met Wuhan-Uitbraak

Een petitie van het Witte Huis waarin wordt opgeroepen tot onderzoek van de Bill & Melinda Gates Foundation, heeft meer dan 300.000 handtekeningen verzameld, driemaal de drempel die een officiële reactie van de regering vereist.
De petitie die vorige week begon, genaamd " We roepen op tot onderzoek naar de 'Bill & Melinda Gates Foundation' voor medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid ", luidt als volgt:
Als we kijken naar gebeurtenissen rond de 'COVID-19-pandemie', blijven verschillende vragen onbeantwoord. Op 18 oktober 2019, slechts enkele weken voordat ground zero werd uitgeroepen in Wuhan, China, vonden er twee grote evenementen plaats. De ene is 'Event 201' , de andere zijn de 'Military World Games', die in niemand minder dan Wuhan worden gehouden . Sindsdien is een wereldwijde push voor vaccins en biometrische tracking gestart.
Op de voorgrond hiervan staat Bill Gates, die publiekelijk heeft aangegeven dat hij door middel van vaccinatie 10-15% wil "verminderen van de bevolkingsgroei" . Gates, UNICEF & WHO zijn er al geloofwaardig van beschuldigd dat ze Keniaanse kinderen opzettelijk hebben gesteriliseerd door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins .
Het congres en alle andere bestuursorganen hebben hun plicht vervallen totdat een grondig en openbaar onderzoek is voltooid.
Bovendien heeft een afzonderlijke petitie die het gebruik van Bill Gates 'geplande massale vaccinaties en microchip ID- technologie afwijst, in een week tijd ook meer dan 38.000 handtekeningen opgeleverd.
ID2020 is een plan dat door bill gates is opgezet om massale openbare vaccinatie op te leggen en de 'vaccinstatus' te tonen door middel van een microchip of 'ID' die onder de huid wordt ingespoten ," luidt het verzoekschrift.
Dit is het merkteken van het beest waarvoor de bijbel ons heeft gewaarschuwd, mensen .'
De minimumvereiste voor een officiële reactie van het Witte Huis op verzoekschriften van "We The People" is 100.000 handtekeningen, wat betekent dat de regering-Trump de bezorgdheid van het publiek over Bill Gates en zijn connecties met de Wuhan-coronaviruspandemie moet aanpakken .
De hashtag #jailBillGates  is nu populair op sociale media.
Bron: Banned.video

Geen opmerkingen:

Een reactie posten