donderdag 30 april 2020

Bill Gates En Ellen Degeneres Bespreken Vaccinatie Van '7 Miljard Gezonde Mensen' Om 'Weer Normaal Te Worden'

Bill Gates En Ellen Degeneres Bespreken Vaccinatie Van '7 Miljard Gezonde Mensen' 

Om 'Weer Normaal Te Worden'



Terwijl miljoenen Amerikanen plotseling werkloos en blut zijn, kochten Bill en Melinda Gates zojuist een huis van $ 43 miljoen dollar in de buurt van San Diego, Californië, samen met een huis van $ 18 miljoen in Santa Fe.
Als hij geen extra herenhuizen koopt, is Gates druk bezig op de nationale media te verschijnen om zijn oplossing voor de pandemie te bespreken .
Voor een van zijn meest onthullende gesprekken van de laatste tijd verscheen Gates onlangs The Ellen Degeneres Show.
Ellen is de afgelopen weken ook in het nieuws geweest nadat ze door acteur Kevin T. Porter werd beschreven als 'een van de gemeenste levende mensen'.

Op dit moment hebben we allemaal een beetje vriendelijkheid nodig.Weet je, zoals Ellen Degeneres er altijd over praat! 😊❤️
Ze is ook notoir een van de gemeenste mensen die levenReageer hierop met de meest krankzinnige verhalen die je hebt gehoord over Ellen die gemeen is en ik zal iedereen met $ 2 matchen met @LAFoodBank
- Kevin T. Porter (@KevinTPorter) 20 maart 2020
Tv-scenarioschrijver Benjamin Simeon merkte ook op dat Ellen 'iemand anders kiest' op kantoor om elke dag te haten, een scherpe wending van haar leuke en eigenzinnige manier van doen die ze voor de camera presenteert.

B) Een nieuwe medewerker kreeg te horen "elke dag kiest ze iemand anders uit om echt te haten. Het is niet jouw schuld, zuig het gewoon op voor de dag en ze zal de volgende dag gemeen zijn tegen iemand anders. Ze geloofden het niet maar het bleek uiteindelijk helemaal waar te zijn.
- Benjamin Siemon (@BenjaminJS) 20 maart 2020
Bill Gates ging vorige week via internet met Ellen DeGeneres zitten om de coronaviruspandemie te bespreken en de wereld te vertellen dat het leven pas weer normaal zal worden als '7 miljard gezonde mensen' zijn binnenkort uit te vinden vaccin hebben ingenomen.
Natuurlijk is hun stilzwijgend overeengekomen standpunt dat een vaccin de oplossing is en dat er geen andere alternatieven zijn die het waard zijn om te bespreken, ook al melden velen dat het virus al muteert en dat een vaccin misschien nooit mogelijk is.
Bill: "... welk beleid hebben we, want totdat we bijna iedereen wereldwijd laten vaccineren, zijn we nog steeds niet helemaal normaal."
Ellen: "... ik bedoel, ik kan me niet eens voorstellen dat ik in juni of juli naar een druk restaurant ga of zoiets als we geen vaccins hebben, hoe, hoe zie je ons terug acclimatiseren in een normaal leven als we niet ' heb je hier geen remedie voor? '
Bill: “… we moeten de zaken weer normaal maken. Ze zullen pas weer normaal zijn als we dat fenomenale vaccin hebben of een therapeutisch middel dat voor meer dan 95% effectief is, en we moeten dus aannemen dat dat over bijna 18 maanden zal zijn. ”- Bill Gates
Achttien maanden opsluiting zou onze burgerlijke vrijheden schaden en de economie de komende jaren kapot maken , terwijl er substantieel geld wordt verdiend aan het uiteindelijke vaccin, of het nu werkt of niet werkt zoals bedoeld of schade toebrengt aan de patiënt.
“ [De economie] zal niet op een zeer snelle manier weer normaal worden, want niet alleen hebben we deze fabrieken gesloten en zijn al deze activiteiten stopgezet, zelfs als we ze opnieuw opstarten, zullen mensen nog steeds een beetje wantrouwig zijn om te gaan uit en ze zullen hun investeringen en hun werkzekerheid sterk verminderd zien. ” - Bill Gates
Bill Gates, Anthony Fauci en anderen verwijzen al weken naar een coronavirusvaccin en immuniteitscertificaat voor iedereen, dat ogenschijnlijk vereist zou zijn voor essentiële activiteiten zoals school, werk en aanbidding.
De Bill and Melinda Gates Foundation heeft de ontwikkeling van vaccins gefinancierd door toonaangevende farmaceutische bedrijven te ondersteunen en ook de ontwikkeling van nieuwe technologieën zoals ' microneedle-technologie ' te ondersteunen, die een immunisatierecord onder de huid zou kunnen implanteren dat met een smartphone kan worden gelezen technologie of via infrarood licht. Aan deze projecten zijn talrijke miljardenbeurzen toegekend.
"We willen in deze semi-normale fase komen wanneer we maar kunnen en dan is het vaccin iets dat de dingen zal veranderen en daarom moeten we erachter komen hoe we ervoor kunnen zorgen dat het veilig is, want wanneer je het aan 7 miljard gezonde mensen geeft mensen die super belangrijk zijn. ”- Bill Gates
In tegenstelling tot Gates 'onheilspellende boodschap dat er lockdowns, vereiste vaccins en een wereldwijde economische recessie moeten plaatsvinden, vinden er overal in het land protesten plaats die oproepen tot een heropening van de Amerikaanse economie en een terugkeer van onze burgerlijke vrijheden die snel worden uitgehold.
Zoals Ellen's voortdurende lof voor Bill Gates en de schijnbare weigering om serieuze vragen te stellen over onze burgerlijke vrijheden of de implicaties van wereldwijde vaccinatie illustreert, zijn bloedende Hollywood-sterren en miljardair-filantropen niet altijd de personages die ze op tv spelen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten