zaterdag 25 april 2020

Chemtrails virus

Chemtrails Virus


Je bent ziek. Je neus is benauwd. Je lichaam doet pijn.

Je bent zweterig, hoest, niest en je hebt niet genoeg energie om uit bed te komen. Het is geen griep. Volgens Dr. Len Horowitz is het een samenzwering Zijn mening is niet gebaseerd op samenzweringstheorie, maar op samenzweringsfeit . In de afgelopen 10 jaar is Horowitz uitgegroeid tot Amerika's meest controversiële medische autoriteit. Een universitair opgeleide medisch onderzoeker, Horowitz, 48, beweert dat elementen van de Amerikaanse regering samenspannen met grote farmaceutische bedrijven om grote delen van de bevolking ziek te maken.


De reguliere media melden dat de spoedeisende hulp van ziekenhuizen vol zit met patiënten die lijden aan een bizarre infectie van de bovenste luchtwegen die niet helemaal op een virus lijkt.


Ze melden dat het een "mysterieuze" griep is en dat de griepvaccins er niet tegen werken.
"Dat is allemaal onzin, onzin", zegt Dr. Leonard Horowitz.

'Feit is dat we sinds eind 1998 en begin 1999 een dergelijke epidemie hebben gezien. Mensen hacken en hoesten met deze bizarre ziekte die geen logisch viraal of bacterieel begin lijkt te volgen en overgangsperiode.

Als het echt een bacteriële of een virale infectie was, zou het koorts hebben veroorzaakt, maar dat deed het niet. Het duurt weken, zo niet maanden. Neusverstopping, hoesten, vermoeidheid, algemene malaise. Mensen zullen zich 'off' voelen

Het Armed Forces Research Institute of Pathology heeft een patent geregistreerd voor de pathogene micoplasma die de epidemie veroorzaakt.Je kunt het patentrapport zien in het boek, Healing Codes for the Biblical Apocalypse.

Micoplasma is niet echt een schimmel, het is niet echt een bacterie, het is niet echt een virus. Het heeft geen celwand. Het dringt diep door in de celkernen, waardoor het erg moeilijk is om er een immuunrespons tegen op te zetten. Het is een door mensen gemaakt biologisch wapen.

Het patentrapport legt uit hoe het chronische infecties van de bovenste luchtwegen veroorzaakt die vrijwel identiek zijn aan wat er momenteel aan de hand is. "
CHEMTRAILS VERNIETIGEN UW IMMUUNFUNCTIE
'Ik geloof dat de chemtrails verantwoordelijk zijn voor een chemische vergiftiging van het publiek, die dan een algemene immuunonderdrukking zou veroorzaken, van lage tot hoge kwaliteit, afhankelijk van de blootstelling.

De immuundisfunctie stelt mensen in staat vatbaar te worden voor opportunistische infecties, zoals dit micoplasma en andere opportunistische infecties ", zegt Dr. Horowitz.

'Ik begon voor het eerst chemtrails te onderzoeken toen sommige over mijn huis in Noord-Idaho werden gespoten. Ik nam foto's van hen en nam vervolgens contact op met de Environmental Protection Agency van de staat, die geen idee had en mij naar de luchtmacht verwees.

Ze brachten me in contact met Centers for Disease Control Toxicology en na ongeveer een week ontving ik een brief van een van hun belangrijkste toxicologen waarin stond dat er inderdaad een hoeveelheid ethyleendibromide in de vliegtuigbrandstof zat.

Ethyleendibromide is een bekend chemisch carcinogeen voor de mens dat vanwege zijn kankerverwekkende effecten werd verwijderd uit loodvrije benzine. Nu is plotseling in de vliegtuigbrandstof verschenen die militaire vliegtuigen op grote hoogte uitstoten! '
Ethyleendibromide komt uit de vliegtuigbrandstoffen die immuunonderdrukking veroorzaken en het immuunsysteem van mensen verzwakken.

Dan heb je een micoplasma-microbe of een schimmel die een aandoening van de bovenste luchtwegen veroorzaakt. Plots krijg je een secundaire bacteriële infectie.

Nu word je geraakt door ANTIBIOTICA, en de antibiotica zorgen ervoor dat de chemie van je lichaam zuur wordt, dus nu krijg je huiduitslag en andere dingen, je lever raakt vol met gifstoffen en komt in je huid uit met huiduitslag en ze krijgen hyperallergene reacties geassocieerd met de andere Chemicaliën.

Ik heb collega's op de Bahama's, Bermuda, Toronto, British Columbia die allemaal dezelfde bizarre sfeer van de atmosfeer melden. Wat er aan de hand is, is gewoon verachtelijk.

Plotseling heb je nu mensen volledig uit balans en besmet door twee, drie of vier microbiële co-factoren en bedwelmd door een verscheidenheid aan verschillende chemicaliën ... en je hebt iemand die chronisch ziek zal worden .


DE ZWARTE BEGROTING
"De Frank Church Congressional Hearings van 1975 legden de contractanten van de biologische inlichtingendienst van de Central Intelligence Agency bloot - Litton Bionetics en het Army Corp of Engineers die verschillende biologische wapens ontwikkelden en gebruikten op bevolkingsgroepen.

En dit alles gebeurt onder zwarte operaties, geheime operaties, waar ze financiering krijgen en congresleden worden nooit echt geïnformeerd waar dit geld naartoe gaat. Het is het zwarte budget ", zegt Horowitz.

" En in de arena van de hedendaagse oorlogsvoering, waar experts in biologische chemische oorlogsvoering bijeenkomen en de manieren bespreken die ideaal zijn om vandaag oorlog te voeren, om echt een vijand uit te schakelen, wil je niet doden de mensen.

U wilt mensen produceren die chronisch ziek zijn en afhankelijk worden van de staat en de middelen van het land volledig ondermijnen. En dan kun je intrekken bij je militair-medisch-industrieel complex en je internationale medisch-farmaceutische kartel.

Vervolgens verkoopt u deze verslagen landen alle geneesmiddelen en chemicaliën die ze nodig hebben om elke schijn van een gezond functioneren te behouden.

Ze zijn helemaal uitgeput. Ze kunnen geen leger samenstellen. Je creëert een afhankelijkheid en daardoor verzwak je de populatie en zijn verzwakte populaties gemakkelijk te beheersen.

Dus je hebt de controle over de bevolking, en je maakt er grote fortuinen mee, in plaats van gewoon een kernwapen op te blazen en de infrastructuur die je bezit te vernietigen.

Jij en je collega's zijn eigenaar van die infrastructuur. Je wilt de mensen kwijt. U wilt de infrastructuur niet kwijtraken "


 WIE IS VERANTWOORDELIJK?
'Wat ik nu met u in verband breng, is geen speculatie. Als u de analyse van topexperts over militaire oorlogsvoering zou lezen, waaronder The Report From Iron Mountain , is de Rockefeller-familie een van de belangrijkste spelers in deze samenzwering.

Ze zijn een van de belangrijkste spelers in de wereldgenocide, vermindering van de wereldbevolking. Dat is geen mysterie meer.

Wanneer je onderzoekt wie de eigenaar is van de chemtrail-brandstof, de directeuren van het brandstofbedrijf, betreed je plotseling het rijk van de Rockefeller-familie en de koninklijke families - Standard Oil en British Petroleum.

En wat zijn hun andere agenda's?

 Plots zie je nu hun documenten, waaruit blijkt dat ze historisch gezien eugenetica, raciale hygiëne, genocide, ontvolking, gezinsplanning, moeder- en kindgezondheid hebben gefinancierd - waar ze vaccins maken en afleveren, en besmette bloedvoorraden.

Dit zijn de banksters, dezelfde mensen die zowel de bloedbank als de geldbanksector leiden ", zegt dr. Horowitz.

" Ik verwijs naar een geweldig boek van dr. John Coleman , die bij de hoogste afdeling van de Britse geheime dienst werkte. niveaus. En hij verwoordde heel duidelijk wie die bedrijven leidde. Het gaat uiteindelijk allemaal terug naar het hoogste niveau van de koninklijke familie .

De familie Bush , Rothschild familie , de Rockefeller geld, en het hele Rockefeller inrichting is gebaseerd op Rothschild geld en koninklijke families. Als je het niet rationeel of op een andere manier kunt uitleggen, denk ik dat je moet beginnen met het overwegen van complottheorieën en het negatieve label dat je hebt aangebracht op complottheorieën die zijn gedemoniseerd, samen met de holistische geneeskunde. '


HET VIERDE RIJK VAN AMERIKADe heersende misdaadfamilies verdienen
enorme fortuinen aan het lijden van de mensheid.

De Rockefellers monopoliseerden in de jaren twintig de Amerikaanse geneeskunde. Samen met IG Farben, de toonaangevende industriële organisatie van Duitsland , bezaten zij het monopolie op de chemische en farmaceutische industrieën in de wereld. De Rockefellers en IG Farben werkten voor de Tweede Wereldoorlog en tijdens de Tweede Wereldoorlog samen. Voor alle praktische doeleinden waren de Rockefellers en IG Farben het Derde Rijk. Wie is er nog meer bij betrokken? The Merck Pharmaceutical Company. Hun president, George W. Merck , was tijdens de Tweede Wereldoorlog Amerika's directeur van de biologische wapenindustrie. Hij werd persoonlijk benoemd door president Roosevelt en minister van Oorlog Stimson. De nazi's planden de nieuwe wereldorde





Ze hadden er zelfs een term voor - "neue Ordnung", wat Nieuwe Orde, Nieuwe Wereldorde betekent.

Dit vandaag, deze nieuwe wereldorde, is de opkomst van het vierde rijk. Dit is precies wat ze voor ogen hadden en vervolgens op wereldschaal hebben uitgevoerd. Het doel van het Vierde Rijk is populatiecontrole en genocide . 99,99 procent van de vrijmetselaars heeft geen idee wat ze echt van plan zijn op het hoogste niveau. ze geven je meer kennis op elke hogere graad van vrijmetselarij.


Wanneer je de 33e graad overschrijdt, krijg je de hoogste indoctrinatie in wat de Ancient Arcana wordt genoemd , de oude heilige kennis die wordt beschreven in het boek Healing Codes for the Biological Apocalypse . Dat is waar de duivelsdoeners die deze planeet besturen zich nestelen. Hoe wordt iemand zo hoog in de maçonnieke organisatie? Door bloedlijnen.


Je moet een grote royalty zijn, een grote royalty, idealiter een afstammeling, of je moet iemand zijn die heel dicht bij de royalty staat, de belangrijkste bloedlijnen.
 



WIE DOEN ZIJ?
Op wie zijn ze gericht voor genocide? Als er een poging wordt ondernomen om de bevolking van de planeet te verminderen, waarom gebeurt dat dan niet?
'Kijk naar landen zoals die in Afrika, derdewereldlanden die hevig zijn getroffen door hiv / aids .

En bedenk dat 73 procent van de HIV / AIDS-patiënten in Amerika tegenwoordig zwart of Latijns-Amerikaans is. Statistisch gezien is 55 procent van de homomannen in Amerika al dood. Ziet u nu ontvolking die specifiek gericht is op minderheidsgroepen? Natuurlijk. Het gebeurt nu.

Ze willen populaties niet volledig volledig elimineren, alleen bepaalde populaties. En is het vanuit hun perspectief niet geweldig? Ze hebben een geheime ontvolkingsagenda die nog niemand heeft opgepikt. Het is ideaal wat ze willen produceren.

Het gaat niet alleen om het geld. Ik denk dat er een satanische of slechte ideologie is, omdat Nixon zelf zei, verwijzend naar de Rockefellers, - het gaat niet om geld voor deze mensen, het gaat om macht. '



HET MONOPOLY-SPEL

Wat doe je aan het einde van het Monopoly-spel?

Eén persoon wint, ze bezitten al het onroerend goed, ze bezitten alle activa, ze hebben alle andere spelers weggevaagd en het spel is voorbij. Je kunt het spel uit je kast halen. Maar dat doe je niet op planeet aarde.

Degene die wint aan het einde van dit World Monopoly Game mag het bord herschikken. En dat is precies wat we het afgelopen jaar hebben gezien. Je hebt niet de grootste vis gezien die de grootste vis eet in de internationale handel, je hebt gezien dat de megawalvissen de megawalvissen aten in deze megafusies.

Al deze kleine bedrijven die uw vitamines produceren, zijn een dochteronderneming van een groot conglomeraat. Tegenwoordig een Warner Lambert of Glaxo Wellcom, al deze enorme, grote bedrijven bezitten alle kleine vissen. Ze kopen ze uit.

Dus nogmaals, nu wordt het speelbord veranderd als ze dat willen, en dat is blijkbaar wat ze willen.

Dat is hun agenda, je kunt het zien. Op de luchthaven van Denver bevindt zich een sluitsteen in het hoofdterminalgebouw dat door de vrijmetselaars is gewijd aan de New World Airport Commission. En er is een grote kleurrijke muurschildering - die is opgedragen aan de uitgestorven menselijke soort.


En op de voorgrond, tegen de gruwelijke achtergrond van vlammen en vernietiging, staan ​​drie open doodskisten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten