maandag 10 augustus 2020

Trump's 4D-schaakspel

 Veel Amerikaanse conservatieven proberen het spelplan van president Donald Trump te achterhalen.

Veel voorkomende opmerkingen die ik de afgelopen drie maanden heb gelezen op een conservatieve site, die naamloos zal worden, typeren de onzekerheid:

  • Als Trump het moeras wil droogleggen, waarom heeft hij dan mensen in dienst die er nauw mee verbonden zijn?
  • Hij lijkt niet erg alert te zijn op wat er aan de hand is.
  • Waarom doet hij niets?

Twee online commentaren - een van The_Donald en een van 4chan - verduidelijken het 4-dimensionale schaakspel dat Trump speelt. Benadrukt de mijne hieronder. Ik heb ook de spelling en grammatica enigszins aangepast om de berichten duidelijker te maken.

Het is veel strategischer dan de gemiddelde persoon kan waarderen.

Dit is de analyse van een commentator bij The_Donald :

Donald Trump, onze president, is een pragmaticus en een zakenman, een zeer succesvolle internationale ook. Alles wat hij doet, maakt voor het grootste deel deel uit van een grotere strategie [en mensen] zouden dwaas zijn om anders te denken.

Persoonlijk geloof ik dat hij deze beschuldigingen presenteert , zoals kiezersfraude, Hillary's illegale activiteiten, de afluistering van Obama en dan met opzet niet meteen opvolgt, want als hij dat deed, zouden ze proberen ze te begraven of het verhaal te schuin zetten . Ze zouden bijvoorbeeld het argument aanvoeren dat het legaal was om af te luisteren als hij gebaseerd bewijs zou leveren.

In plaats daarvan zeggen ze, door het op deze manier in de hele media te doen, "wel ja, het zou verkeerd zijn als het zou gebeuren, maar het is nooit gebeurd."

Dit verzadigt de krantenkoppen voor een paar dagen tot een week en komt voor de meeste mensen in het openbaar.

Hij doet dit beetje bij beetje en dan, geloof ik, toen hij de hamer van bewijs voor deze beschuldigingen, druppels [er] nu veel breder publiek kennis tha [n] de [re] anders zou zijn geweest, dat kan radicaal shift de publieke opinie zodra hij het bewijs presenteert .

Bovendien, wie weet welke andere invalshoeken hij heeft, maar ik garandeer je dat hij niet tweets omwille van het tweeten .

De tweede analyse komt van een thread op 4chan, een forum dat voornamelijk wordt gebruikt door millennials, met name gamers. Als wat de Anons zeggen, bijv. FBIAnon, iets is om aan voorbij te gaan, trekken de 4chan-threads de aandacht van mensen die bij sommige federale agentschappen werken, omdat ze kunnen ontdekken wat Amerikanen werkelijk denken. Het is een verre van politiek correct forum en is soms zelfs beledigend.

Deze regeringsanons nemen ook deel aan politieke discussies van 4chan om het moreel van Trump-aanhangers te stimuleren.

Het volgende komt uit een dergelijk gesprek, dat gekaapt moet zijn door betaalde commentatoren voor de democratische propagandist David Brock , die wanhopig probeert alles te sluiten dat tegen het verhaal van links ingaat .

Hier is de screenshot, die op Twitter is gepost . Het komt van een geheime dienst Anon. Je kunt de reversspeld van de geheime dienst van de inhuldiging links van de post zien.

Er moet enige discussie zijn geweest over het uitbreken van de Derde Wereldoorlog vanwege Iran. Ook wordt verwezen naar de onderzoeksreis die congreslid Tulsi Gabbard (D-Hawaii) na de verkiezingen maakte naar Syrië en Libanon . De geheime dienst Anon zegt dat het verhaal van de Derde Wereldoorlog een rookgordijn is om ISIS open te breken:

… Iran en Trump hebben een overeenkomst … Iran gaat de namen vrijgeven van Amerikaanse functionarissen die de terroristische groeperingen ondersteunden en leverden . Dit is het plan van Trump om Iran ertoe te brengen het bewijs vrij te geven in plaats van dat hij ze oproept . Dit is de reden waarom hij Tulsi Gabbard naar Syrië stuurde , en zij legde de verklaring af dat er geen rebellen [zijn] en dat Obama / Clinton / Kerry wapens naar ISIS stuurden . Dit was nodig op voorhand van Iran releas [ing] de namen, dus het zou niet uit alsof het was allemaal gemaakt , want het is 100% de waarheid. CNN en andere mediakanalen zullen de dingen niet kunnen verdraaien om in hun verhaal te passen .

Alles wat je over Iran ziet, is bedoeld om te laten zien. Trump is een genie. Alles wat hij doet is gepland, alles wat mis lijkt te gaan, was gepland .

Waarom denk je dat hij Rex Tillerson heeft ingehuurd? Rex Tillerson kent de interne werking van het hele systeem . Hij heeft elke buitenlandse leider ontmoet , deze leiders respecteren hem, en nee, ze respecteren Trump. Denk je dat deze leiders van andere landen deze globalisten echt leuk vinden die elke beweging die ze maken onder controle hebben? Natuurlijk niet. Op naar Betsy DeVos, haar broer is Erik Prince, de oprichter van Blackwater, de mensen die Bush en Obama hebben ingehuurd om de wapens af te leveren. Erik Prince was tijdens zijn hele campagne in de buurt van Trump .

Bannon heeft al het onderzoek van Breitbart, Bannon kent mensen en heeft jarenlang contact [gehad] met de CIA / FBI. Daarom heeft Trump hem aangenomen . Bannon is ook niet de "geheime president" zoals jullie beweren. Hij is een goed geïnformeerde man die helemaal rood is.

Krijg met het programma, mensen, Trump is 10 stappen vooruit , en zodra hij ISIS, en het vrijkomen doodt [s] gratis energie-tech aan de wereld, zal het begin van de wereldvrede. Hij zal ten onder gaan als een held, en mensen zullen monumenten bouwen om zijn leiderschap [als] leider van de vrije wereld te gedenken .

Jullie ["] nooit ["] mensen die doen alsof ze Trump haten, en ervoor zorgen dat deze CTR / CREW-berichten gewoon de wereld willen zien branden.

Het enige probleem is dat de Republikeinen de goedkeuring van de kabinetsbenoemingen van Trump vertragen. Het duurt dan enkele maanden voordat de bevestigde aangestelden hun eigen personeel hebben gevonden. In sommige gevallen duurt dat tot de zomer, dan is de helft van het jaar voorbij.

Ter vergelijking: begin maart 2009 slaagde Obama erin om vier wetsvoorstellen met succes aangenomen te krijgen - en ondertekend in de wet.

Trump moet druk uitoefenen op de belangrijkste Republikeinen - Mitch McConnell en Paul Ryan - omdat er in 2018 Congresverkiezingen komen - 33 Senaat en alle 435 Huiszetels - dus tijd is van essentieel belang. Als een groot deel van zijn platform dit jaar niet doorkomt, zal het volgend jaar en mogelijk in 2019 een opwaartse strijd worden.

Afgezien daarvan verklaren deze analyses de strategie van Trump. Hij is zo dom als een vos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten