donderdag 30 april 2020

Zuster Ines Zorreguieta van koningin Maxima - 33

Zuster Ines Zorreguieta van koningin Maxima - 33

Vermoord door de Illuminati ?.

De 33-jarige Zorreguieta werd dood aangetroffen door een vriendin die ontdekte dat haar lichaam aan een deurknop hing in haar appartement in de wijk Almagro in Buenos Aires. De politie zei dat het autopsierapport binnen een week beschikbaar zou zijn, maar vermoedde geen vals spel.
Volgens rapporten was Zorreguieta verbonden met elites op hoog niveau die zich bezighouden met kinderhandel. Koningin Maxima trad af na beschuldigingen van haar betrokkenheid bij 'jacht' waarbij kinderen werden verkracht en afgeslacht door haar dinergasten. Sommige speculanten denken dat ze misschien 'het zwijgen is opgelegd' voordat ze naar de beurs kon gaan over een pedaal met een cabal verbonden ring.
Europese royalty's, vooral Nederlanders, hebben een lange geschiedenis van beschuldigd te worden van niet alleen pedofilie, maar ook van het jagen op moord en het eten van kinderen . Als je een normie bent, lijkt dit misschien schokkend, maar voor degenen onder ons in de loopgraven is deze informatie niet nieuw.
David Icke schreeuwt hier al meer dan drie decennia vanaf de daken over en het begint nu net aandacht te krijgen. Doe je onderzoek en deel dan:



Verzoekschrift Witte Huis Overschrijdt Drempel Om Bill & Melinda Gates Foundation Te Laten Onderzoeken Op Verbindingen Met Wuhan-Uitbraak

Een petitie van het Witte Huis waarin wordt opgeroepen tot onderzoek van de Bill & Melinda Gates Foundation, heeft meer dan 300.000 handtekeningen verzameld, driemaal de drempel die een officiële reactie van de regering vereist.
De petitie die vorige week begon, genaamd " We roepen op tot onderzoek naar de 'Bill & Melinda Gates Foundation' voor medische wanpraktijken en misdaden tegen de menselijkheid ", luidt als volgt:
Als we kijken naar gebeurtenissen rond de 'COVID-19-pandemie', blijven verschillende vragen onbeantwoord. Op 18 oktober 2019, slechts enkele weken voordat ground zero werd uitgeroepen in Wuhan, China, vonden er twee grote evenementen plaats. De ene is 'Event 201' , de andere zijn de 'Military World Games', die in niemand minder dan Wuhan worden gehouden . Sindsdien is een wereldwijde push voor vaccins en biometrische tracking gestart.
Op de voorgrond hiervan staat Bill Gates, die publiekelijk heeft aangegeven dat hij door middel van vaccinatie 10-15% wil "verminderen van de bevolkingsgroei" . Gates, UNICEF & WHO zijn er al geloofwaardig van beschuldigd dat ze Keniaanse kinderen opzettelijk hebben gesteriliseerd door het gebruik van een verborgen HCG-antigeen in tetanusvaccins .
Het congres en alle andere bestuursorganen hebben hun plicht vervallen totdat een grondig en openbaar onderzoek is voltooid.
Bovendien heeft een afzonderlijke petitie die het gebruik van Bill Gates 'geplande massale vaccinaties en microchip ID- technologie afwijst, in een week tijd ook meer dan 38.000 handtekeningen opgeleverd.
ID2020 is een plan dat door bill gates is opgezet om massale openbare vaccinatie op te leggen en de 'vaccinstatus' te tonen door middel van een microchip of 'ID' die onder de huid wordt ingespoten ," luidt het verzoekschrift.
Dit is het merkteken van het beest waarvoor de bijbel ons heeft gewaarschuwd, mensen .'
De minimumvereiste voor een officiële reactie van het Witte Huis op verzoekschriften van "We The People" is 100.000 handtekeningen, wat betekent dat de regering-Trump de bezorgdheid van het publiek over Bill Gates en zijn connecties met de Wuhan-coronaviruspandemie moet aanpakken .
De hashtag #jailBillGates  is nu populair op sociale media.
Bron: Banned.video

8 Meer Medische Experts Die De Paniek Van Het Coronavirus In Twijfel Trekken

Dr. John Lee is een Engelse consulent histopatholoog aan het Rotherham General Hospital en voormalig klinisch hoogleraar pathologie aan de Hull York Medical School.
Hij is het meest bekend bij het grote publiek als co-presentator (met Gunther von Hagens) van Anatomy for Beginners (vertoond in het VK op Channel 4 in 2005), Autopsy: Life and Death  (Channel 4, 2006) en Autopsy: Emergency Room (Kanaal 4, 2007).
Wat hij zegt :
Maar er is nog een ander, mogelijk zelfs ernstiger probleem: de manier waarop sterfgevallen worden geregistreerd. Als iemand in het VK sterft aan een luchtweginfectie, wordt de specifieke oorzaak van de infectie meestal niet vermeld, tenzij de ziekte een zeldzame 'meldingsplichtige ziekte' is.

Dus de overgrote meerderheid van sterfgevallen aan de luchtwegen in het VK wordt geregistreerd als bronchopneumonie, longontsteking, ouderdom of een vergelijkbare aanduiding. We testen niet echt op griep of andere seizoensgebonden infecties.
Als de patiënt bijvoorbeeld kanker, motorneuronziekte of een andere ernstige ziekte heeft, wordt dit geregistreerd als doodsoorzaak, zelfs als de laatste ziekte een luchtweginfectie was. Dit betekent dat Britse certificeringen normaal gesproken het aantal sterfgevallen als gevolg van luchtweginfecties onderschrijven.
Kijk nu wat er is gebeurd sinds de opkomst van Covid-19. De lijst van aangifteplichtige ziekten is bijgewerkt.
Deze lijst bevat zowel pokken (die al vele jaren is uitgestorven) als aandoeningen zoals miltvuur, brucellose, pest en hondsdolheid (die de meeste Britse artsen nooit in hun hele carrière zullen zien) - is nu gewijzigd om Covid op te nemen- 19. Maar geen griep. Dat betekent dat elke positieve test voor Covid-19 moet worden gemeld, op een manier die niet alleen voor griep of de meeste andere infecties zou zijn.
Hoe dodelijk is het coronavirus? Het is nog lang niet duidelijk , The Specator , 28 maart 2020

Er zijn maar weinig tests uitgevoerd bij patiënten met milde symptomen. Dit betekent dat het aantal positieve tests veel lager zal zijn dan het aantal mensen dat de ziekte heeft gehad. Sir Patrick Vallance, de belangrijkste wetenschappelijke adviseur van de regering, heeft geprobeerd dit te benadrukken.
Hij suggereerde dat het werkelijke cijfer voor het aantal gevallen 10 tot 20 keer hoger zou kunnen zijn dan het officiële cijfer . Als hij gelijk heeft, zal het sterftecijfer als gevolg van dit virus 10 tot 20 keer lager zijn dan het lijkt uit de gepubliceerde cijfers. […]
Het onderscheid tussen sterven 'met' Covid-19 en sterven 'vanwege' Covid-19 is niet alleen het splitsen van haren. Beschouw eens enkele voorbeelden: een 87-jarige vrouw met dementie in een verpleeghuis; een 79-jarige man met uitgezaaide blaaskanker; een 29-jarige man met leukemie behandeld met chemotherapie; een 46-jarige vrouw met motorneuronziekte gedurende 2 jaar.
Allen ontwikkelen borstinfecties en gaan dood. Alle testen zijn positief voor Covid-19. Toch waren ze allemaal kwetsbaar voor de dood door infectie van de borst door een infectieuze oorzaak (inclusief de griep).
Hoe cijfers voor 'Covid-sterfgevallen' te begrijpen en te rapporteren , The Spectator , 29 maart 2020
*
Dr. John Oxford is een Engelse viroloog en professor aan Queen Mary, University of London. Hij is een toonaangevende expert op het gebied van influenza, waaronder vogelgriep en de Spaanse griep van 1918, en HIV / AIDS.
Wat hij zegt :
Persoonlijk zou ik zeggen dat het beste advies is om minder tijd te besteden aan het kijken naar tv-nieuws, dat is sensationeel en niet erg goed. Persoonlijk beschouw ik deze Covid-uitbraak als verwant aan een slechte wintergriepepidemie. In dit geval hebben we vorig jaar 8000 sterfgevallen gehad in de 'risicogroepen', namelijk meer dan 65% mensen met hartaandoeningen enz. Ik denk niet dat deze huidige Covid dit aantal zal overschrijden. We lijden aan een media-epidemie!
- "A VIEW FROM THE HVIVO / OPEN ORPHAN #ORPH LABORATORY", blogpost op de website van Novus Communications, 31 maart 2020
*
Prof Knut Wittkowski is Duits-Amerikaanse onderzoeker en hoogleraar epidemiologie. Hij werkte 15 voor de epidemiologie van HIV voordat hij 20 jaar de afdeling Biostatistiek, Epidemiologie en Onderzoeksontwerp aan de Rockefeller University, New York leidde.
Wat hij zegt:
Bij alle luchtwegaandoeningen is het enige dat de ziekte stopt de immuniteit van de kudde. Ongeveer 80% van de mensen moet contact hebben gehad met het virus, en de meesten van hen zullen niet eens hebben erkend dat ze besmet waren of dat ze zeer, zeer milde symptomen hadden, vooral als ze kinderen waren. Het is dus erg belangrijk om de scholen open te houden en kinderen te mengen om het virus te verspreiden om de immuniteit van de kudde zo snel mogelijk te krijgen. […]
We ervaren allerlei contraproductieve gevolgen van een niet doordacht beleid […]
Ik ben 35 jaar epidemioloog en ik modelleer al 35 jaar epidemieën. Het is een genoegen om mensen te helpen het te begrijpen, maar het is een strijd om gehoord te worden.
Dr. Klaus Püschel is Duits forensisch patholoog en voormalig hoogleraar forensisch onderzoek aan de Universiteit van Essen en huidig ​​directeur van het Instituut voor Forensische Geneeskunde van het Universitair Medisch Centrum Hamburg-Eppendorf. Hij heeft aan veel opmerkelijke autopsies gewerkt, evenals aan forensische archeologische onderzoeken met een hoog profiel.
In tegenstelling tot de richtlijnen van het Robert Koch Instituut, is zijn kantoor in Hamburg begonnen onderscheid te maken tussen sterfgevallen met en van coronavirus, wat leidde tot een afname van het aantal doden door Covid19 .
Wat hij zegt :
Dit virus beïnvloedt ons leven op een overdreven manier. Dit staat niet in verhouding tot het gevaar van het virus. En de astronomische economische schade die nu wordt veroorzaakt, is niet evenredig met het gevaar van het virus. Ik ben ervan overtuigd dat het sterftecijfer van Corona niet eens zal verschijnen als een piek in de jaarlijkse sterfte.
Al degenen die we tot nu toe hebben onderzocht, hadden kanker, een chronische longziekte, waren zware rokers of zwaarlijvig, leden aan diabetes of hadden een hart- en vaatziekte. Het virus was de laatste druppel die de rug van de kameel brak, om zo te zeggen […] Covid-19 is alleen in uitzonderlijke gevallen een dodelijke ziekte, maar in de meeste gevallen is het een overwegend onschadelijke virale infectie.
- “Der streit ums richtige Mas”, Hamburger Morgenpost , 3 april 2020
*
In nogal wat gevallen hebben we ook ontdekt dat de huidige corona-infectie niets te maken heeft met de fatale afloop omdat er andere doodsoorzaken aanwezig zijn, bijvoorbeeld een hersenbloeding of een hartaanval. [Covid19 is] niet bijzonder gevaarlijke virale ziekte […] Alle speculaties over individuele sterfgevallen die niet deskundig zijn onderzocht, voeden alleen maar angst.
- "Von den Toten lernen für die Lebenden", Hamburger AbendBlatt , 2 april 2020
*
Dr. Alexander Kekulé is een Duitse arts en biochemicus. Hij bekleedt sinds 1999 de leerstoel Medische Microbiologie en Virologie aan de Martin Luther Universiteit Halle-Wittenberg en is de huidige directeur van het Instituut voor Medische Microbiologie van het Universitair Ziekenhuis Halle.
Wat hij zegt :
Het is onmogelijk om op een vaccin te wachten […] De snelste manier om een ​​vaccin klaar te hebben is over zes maanden. Op basis van ervaring zou ik zeggen dat de realiteit dichter bij een jaar komt. We kunnen zes maanden tot een jaar niet opgesloten blijven. Als we dat zouden doen, zou onze samenleving en onze cultuur worden geruïneerd.
[…] Het
is zeer onwaarschijnlijk dat mensen onder de 50 sterven of ernstig ziek worden door het coronavirus. We moeten ze laten besmet raken zodat ze immuniteit kunnen ontwikkelen.
- "'Besmet de jongeren en isoleer degenen die risico lopen' - Het plan van een Duitse wetenschapper om de afsluiting te beëindigen", The Telegraph , 11 april 2020
*
Dr. Claus Köhnlein is een Duitse internist gevestigd in Kiel en co-auteur van het boek Virus Mania .
Wat hij zegt :
[De coronavirus test] is een PCA-gebaseerde test, waarbij false positives zijn geprogrammeerd.
De helft van [de positieve tests] kan verkeerd zijn. PCA-tests laten vaak false positives zien. U kunt professor Gigerenzer in Berlijn vragen stellen over dit probleemgebied. De tests zijn erg gevoelig. Als je maar één molecuul van iets hebt, kan de test positief zijn. Dat betekent niet dat de patiënt ziek is, of dat hij het coronavirus heeft; het wordt niet geïsoleerd, maar men vertrouwt volledig op deze tests.
Op dit moment kan men niet zeggen hoe hoog het sterftecijfer is, we hebben aanzienlijk meer testen nodig en significant meer zieke of overleden mensen. Het is te vroeg.
Maar de paniek die zich verspreidt is grotendeels gebaseerd op nieuws uit Italië. En tegenwoordig weet men niet hoeveel daarvan nepnieuws is. Ik heb Italiaanse dokters online gezien, waar ik overtuigende vermoedens heb dat er iets niet klopt met wat ze zeggen.
Ik ben een arts en ik zie geen nieuwe ziekte aan de horizon. Als je de test weghaalde, zou het leven doorgaan zoals voorheen, er zou niets te zien zijn.
Dr. Gérard Krause is hoofd van de afdeling Epidemiologie van het Helmholtz Centrum voor Infectie in Braunschweig, directeur van het Instituut voor Infectieziekten Epidemiologie bij TWINCORE in Hannover en voorzitter van het PhD-programma Epidemiologie aan de Hannover Medical School. Hij coördineert ook de Translationele Infrastructuur Epidemiologie bij het Duitse Centrum voor Infectieonderzoek (DZIF).
Wat hij zegt :
We moeten deze ernstige sociale maatregelen zo kort en zo laag mogelijk houden, omdat ze mogelijk meer ziekten en sterfgevallen kunnen veroorzaken dan het coronavirus zelf.
Hoewel mijn focus ligt op infectieziekten, denk ik dat we absoluut rekening moeten houden met de impact op andere gebieden van gezondheid en samenleving. Wij als samenleving mogen ons niet alleen richten op de slachtoffers van het coronavirus.
We weten dat bijvoorbeeld werkloosheid ziekte en zelfs verhoogde sterfte veroorzaakt. Het kan ook mensen tot zelfmoord drijven. Het beperken van het vrije verkeer zal waarschijnlijk nog meer negatieve gevolgen hebben voor de volksgezondheid.
Het is niet zo eenvoudig om dergelijke gevolgen direct te berekenen, maar ze gebeuren nog steeds en kunnen mogelijk ernstiger zijn dan de gevolgen van de infecties zelf.
- Interview voor zdf.de, 29 maart 2020
*
Dr. Gerd Gigerenzer is een Duitse psycholoog, hoogleraar psychologie en directeur van het Harding Center for Risk Literacy aan het Max Planck Institute for Human Development in Berlijn.
Wat hij zegt :
De epidemie van de Mexicaanse griep in 2009 heeft honderdduizenden gedood, voornamelijk in Afrika en Zuidoost-Azië. Maar in Europa, waar de dreiging relatief klein was, werkten de media dagelijks het dodental en het aantal vermoedelijke gevallen bij.
In het Verenigd Koninkrijk voorspelde de regering dat maar liefst 65.000 burgers zouden kunnen overlijden aan de ziekte. Uiteindelijk stierven er minder dan 500.
Zoals te verwachten was, veroorzaakte een dergelijke dagelijkse boekhouding angst en brachten politici ertoe haastige, onverstandige beslissingen te nemen - zoals het opslaan van medicijnen - zonder de bewijzen te onderzoeken.
Alle ogen waren gericht op het nieuwe, onbekende virus, en niet op het beschermen van mensen tegen meer dodelijke bedreigingen, zoals seizoensgriep, die in 2009 meer mensen doodde dan de Mexicaanse griep. Dat doet het nog steeds - zoals duidelijk zou zijn als de media ons zouden bestoken met elk uur updates van het griepgerelateerde dodental.
Evenzo sterven jaarlijks miljoenen mensen, vooral in ontwikkelingslanden, aan malaria en tuberculose. En alleen al in de Verenigde Staten doden ziekenhuisinfecties jaarlijks ongeveer 99.000 patiënten. Toch krijgen deze ongelukkige mensen bijna geen aandacht.
Waarom zijn we meer bang voor wat ons minder snel zal doden?
[…]
Toen de varkensgriep zich verspreidde, volgden veel regeringen het advies van de Wereldgezondheidsorganisatie en legden Tamiflu op voorraad, een medicijn dat op de markt werd gebracht om te beschermen tegen de ernstige gevolgen van griep.
Toch hadden veel deskundige adviseurs van de WHO financiële banden met geneesmiddelenfabrikanten en er is nog steeds geen bewijs dat Tamiflu effectief is. De VS hebben meer dan $ 1 miljard verspild en het VK meer dan £ 400.000 ($ 522.000) aan dit medicijn - geld dat in plaats daarvan had kunnen worden geïnvesteerd in het verbeteren van de gezondheidszorg.
Waarom ons niet doodt, maakt ons in paniek , Project Syndicate , 12 maart 2020
*
Verwant: 12 medische experts die de coronavirus paniek in twijfel trekken
BONUS: Dr. Pietro Vernazza uit Zwitserland stond op onze eerste "deskundigenlijst", maar hij heeft sindsdien nog vier artikelen geschreven over verschillende aspecten van het coronavirus, waaronder testprogramma's , medische maskers en of het sluiten van scholen contraproductief kan zijn .

Bill Gates En Ellen Degeneres Bespreken Vaccinatie Van '7 Miljard Gezonde Mensen' Om 'Weer Normaal Te Worden'

Bill Gates En Ellen Degeneres Bespreken Vaccinatie Van '7 Miljard Gezonde Mensen' 

Om 'Weer Normaal Te Worden'



Terwijl miljoenen Amerikanen plotseling werkloos en blut zijn, kochten Bill en Melinda Gates zojuist een huis van $ 43 miljoen dollar in de buurt van San Diego, Californië, samen met een huis van $ 18 miljoen in Santa Fe.
Als hij geen extra herenhuizen koopt, is Gates druk bezig op de nationale media te verschijnen om zijn oplossing voor de pandemie te bespreken .
Voor een van zijn meest onthullende gesprekken van de laatste tijd verscheen Gates onlangs The Ellen Degeneres Show.
Ellen is de afgelopen weken ook in het nieuws geweest nadat ze door acteur Kevin T. Porter werd beschreven als 'een van de gemeenste levende mensen'.

Op dit moment hebben we allemaal een beetje vriendelijkheid nodig.Weet je, zoals Ellen Degeneres er altijd over praat! 😊❤️
Ze is ook notoir een van de gemeenste mensen die levenReageer hierop met de meest krankzinnige verhalen die je hebt gehoord over Ellen die gemeen is en ik zal iedereen met $ 2 matchen met @LAFoodBank
- Kevin T. Porter (@KevinTPorter) 20 maart 2020
Tv-scenarioschrijver Benjamin Simeon merkte ook op dat Ellen 'iemand anders kiest' op kantoor om elke dag te haten, een scherpe wending van haar leuke en eigenzinnige manier van doen die ze voor de camera presenteert.

B) Een nieuwe medewerker kreeg te horen "elke dag kiest ze iemand anders uit om echt te haten. Het is niet jouw schuld, zuig het gewoon op voor de dag en ze zal de volgende dag gemeen zijn tegen iemand anders. Ze geloofden het niet maar het bleek uiteindelijk helemaal waar te zijn.
- Benjamin Siemon (@BenjaminJS) 20 maart 2020
Bill Gates ging vorige week via internet met Ellen DeGeneres zitten om de coronaviruspandemie te bespreken en de wereld te vertellen dat het leven pas weer normaal zal worden als '7 miljard gezonde mensen' zijn binnenkort uit te vinden vaccin hebben ingenomen.
Natuurlijk is hun stilzwijgend overeengekomen standpunt dat een vaccin de oplossing is en dat er geen andere alternatieven zijn die het waard zijn om te bespreken, ook al melden velen dat het virus al muteert en dat een vaccin misschien nooit mogelijk is.
Bill: "... welk beleid hebben we, want totdat we bijna iedereen wereldwijd laten vaccineren, zijn we nog steeds niet helemaal normaal."
Ellen: "... ik bedoel, ik kan me niet eens voorstellen dat ik in juni of juli naar een druk restaurant ga of zoiets als we geen vaccins hebben, hoe, hoe zie je ons terug acclimatiseren in een normaal leven als we niet ' heb je hier geen remedie voor? '
Bill: “… we moeten de zaken weer normaal maken. Ze zullen pas weer normaal zijn als we dat fenomenale vaccin hebben of een therapeutisch middel dat voor meer dan 95% effectief is, en we moeten dus aannemen dat dat over bijna 18 maanden zal zijn. ”- Bill Gates
Achttien maanden opsluiting zou onze burgerlijke vrijheden schaden en de economie de komende jaren kapot maken , terwijl er substantieel geld wordt verdiend aan het uiteindelijke vaccin, of het nu werkt of niet werkt zoals bedoeld of schade toebrengt aan de patiënt.
“ [De economie] zal niet op een zeer snelle manier weer normaal worden, want niet alleen hebben we deze fabrieken gesloten en zijn al deze activiteiten stopgezet, zelfs als we ze opnieuw opstarten, zullen mensen nog steeds een beetje wantrouwig zijn om te gaan uit en ze zullen hun investeringen en hun werkzekerheid sterk verminderd zien. ” - Bill Gates
Bill Gates, Anthony Fauci en anderen verwijzen al weken naar een coronavirusvaccin en immuniteitscertificaat voor iedereen, dat ogenschijnlijk vereist zou zijn voor essentiële activiteiten zoals school, werk en aanbidding.
De Bill and Melinda Gates Foundation heeft de ontwikkeling van vaccins gefinancierd door toonaangevende farmaceutische bedrijven te ondersteunen en ook de ontwikkeling van nieuwe technologieën zoals ' microneedle-technologie ' te ondersteunen, die een immunisatierecord onder de huid zou kunnen implanteren dat met een smartphone kan worden gelezen technologie of via infrarood licht. Aan deze projecten zijn talrijke miljardenbeurzen toegekend.
"We willen in deze semi-normale fase komen wanneer we maar kunnen en dan is het vaccin iets dat de dingen zal veranderen en daarom moeten we erachter komen hoe we ervoor kunnen zorgen dat het veilig is, want wanneer je het aan 7 miljard gezonde mensen geeft mensen die super belangrijk zijn. ”- Bill Gates
In tegenstelling tot Gates 'onheilspellende boodschap dat er lockdowns, vereiste vaccins en een wereldwijde economische recessie moeten plaatsvinden, vinden er overal in het land protesten plaats die oproepen tot een heropening van de Amerikaanse economie en een terugkeer van onze burgerlijke vrijheden die snel worden uitgehold.
Zoals Ellen's voortdurende lof voor Bill Gates en de schijnbare weigering om serieuze vragen te stellen over onze burgerlijke vrijheden of de implicaties van wereldwijde vaccinatie illustreert, zijn bloedende Hollywood-sterren en miljardair-filantropen niet altijd de personages die ze op tv spelen.


Illuminati-Satanisten Regeren De Wereld, Geen Politici, Bankiers Of Militaire Officiers.

Zwarte magie is de kracht die de wereld regeert, dus het zijn de satanische zwarte magiërs die de echte controleurs van de wereld vormen - althans in het menselijke aardse rijk.
De satanische zwarte magiërs trekken de touwtjes in handen, geen politici, bedrijfsleiders, militaire hoofden, inlichtingenhoofden of zelfs internationale bankiers - hoewel ze ook veel van die rollen vervullen.
De elite van de Nieuwe Wereldorde (NWO) vervult een verborgen rol en een uiterlijke, meer respectabele publieke rol. Hoewel veel satanische zwarte magiërs ook zakenlieden en bankiers zijn, komt hun ware heersende macht uit het satanisme en het verwrongen gebruik van de creatieve kracht van de mensheid (zwarte magie), die ze vervolgens gebruiken in hun seculiere rollen in de samenleving.
Symbolen beheersen de wereld
Zwarte magiërs regeren de wereld, niet politici, bankiers of militaire leiders. 
Zwarte magie die via satanisch ritueel wordt gebruikt, is de duistere kracht achter NWO.
Herinner je je het gezegde van de Chinese wijze Lao-Tzu, die zei dat " symbolen de wereld regeren, geen regels of wetten "? Symbolen communiceren op een dieper niveau dan woorden, omdat ze worden gedecodeerd door het rechter, intuïtieve brein, terwijl woorden worden gedecodeerd door het linker, logische brein.
Symbolen kunnen dieper doordringen in ons onderbewustzijn , daarom zijn de elite zo geobsedeerd door hun occulte bedrijfs- en regeringslogo's van rode kruisen, opkomende zonnen, alziende ogen , piramides, 666, de ringen van Saturnus en omgekeerde pentagrammen ( Bekijk het werk van Freeman die dit uitstekend heeft gedaan).
Woorden proberen de wereld te regeren , maar ze kunnen nooit zo krachtig zijn als symbolen.
Evenzo regeert zwarte magie de wereld. Regeringen en bedrijven proberen de wereld te regeren, maar ze kunnen nooit zo krachtig zijn als zwarte magie.
Voordat we naar het bewijs van elite-gebruik van zwarte magie kijken, is het de moeite waard om een ​​bepalend aspect van satanisme te onthouden: de omkering van alles. Zwart is wit, slecht is goed, verkeerd is goed. Daarom is het omgekeerde pentagram zo'n populair satanisch symbool.
George Orwell vertelde hierover in 1984 toen hij schreef over de propaganda van de heersende klasse: ' Oorlog is vrede. Vrijheid is slavernij. Onwetendheid is kracht. "
Zelfs mind control , ontwikkeld door de nazi's eerst in Duitsland en later bij de CIA, gebruikt satanische principes om haar slachtoffers te verwarren door hen te vertellen dat pijn plezier en plezier pijn is, en uiteindelijk slachtoffers af te breken zodat ze geen onderscheid meer kunnen maken tussen de twee.
Bohemian Grove, Skull 'n' Bones en andere geheime genootschappen
Er zijn enkele geheime genootschappen die meestal politiek en economisch van aard zijn, zoals groepen zoals de Trilaterale Commissie of de CFR (Council on Foreign Relations), die de wereld overtuigen van de grote voordelen van globalisering (het elitemodewoord voor centralisatie van macht), global governance en vrijhandelsovereenkomsten zoals de TPP .
Er zijn echter anderen wiens doel in meer mysterie is gehuld, maar zwarte magie en satanisch ritueel lijken te omvatten , zoals het aanbidden van duistere goden / entiteiten, het optreden vanuit seksuele orgieën / fetisjen en opoffering, of het nu nep of echt is.
De Bohemian Club, gevestigd in San Francisco, is zo'n groep. Elke zomer komen in de VS veel sleutelfiguren van de Amerikaanse elite samen in de hoge sequoia's van Noord-Californië in Bohemian Grove. Mensen zoals Henry Kissinger , Richard Nixon, Ronald Reagan, George Bush en andere Amerikaanse presidenten waren aanwezig.
Alex Jones is eenmaal met succes in de Grove geïnfiltreerd en heeft een van de rituelen die daar plaatsvonden gefilmd, bekend als Cremation of Care , waarbij figuren met een kap een nepoffer uitvoerden [persoonlijk, ik weet zeker dat de opofferingen echt zijn ] zwarte magie ritueel onder een 40 voet uil.
Aan de andere kust van Amerika, aan de Yale University in Connecticut, ligt een oud geheim genootschap dat in 1832 werd opgericht door William Huntington Russell en Alphonso Taft, bekend als de Skull 'n' Bones-samenleving, en haar leden als 'bottenmannen'.
Wijlen professor Anthony Sutton deed geweldig onderzoek naar Skull 'n' Bones . Leden hebben toegegeven dat ze vreemde inwijdingsrituelen moeten ondergaan , zoals het doen van seksuele bekentenissen in een graf, terwijl buitenstaanders huiveringwekkend gehuil en geschreeuw hebben gehoord dat uit de raamloze Skull 'n' Bones-crypte komt.
Als je denkt dat deze geheime genootschappen gewoon perverse mensen zijn die aan het rommelen zijn, vraag jezelf dan af: waarom zou de elite, van wie velen geobsedeerd zijn door macht, bij hen betrokken zijn? Waarom zouden ze zulke zwarte magie-rituelen uitvoeren tenzij ze er iets voor terugkrijgen - zoals meer macht?
Deze jongens beheersen de drukpersen van de wereld en sommigen hebben meer geld dan ze zouden kunnen uitgeven.
Het is macht die ze willen, geen geld. Geld is slechts een middel om een ​​doel te bereiken. Is het gewoon toeval dat bij de Amerikaanse presidentsverkiezingen van 2004, waar George Bush Jr. en John Kerry tegen elkaar opliepen, beide botten waren, met in totaal ongeveer 300 leden in een land met meer dan 300 miljoen mensen?
Heeft MSM nieuwsanker Tim Russert krijgen gestoten voor te veel vragen om Bush en Kerry over het geheime genootschap? Kubrick, Eyes Wide Shut en Secret Elite Rituals of Sex and Sacrifice

De gewone persoon zal nooit ingewijd worden in een satanisch geheim genootschap, noch dichtbij genoeg komen om te zien wat er werkelijk aan de hand is. Het is daarom interessant als iemand die wel dicht bij die wereld komt, besluit de bonen te morsen en de wereld te laten zien wat er aan de hand is.
Zo iemand was Stanley Kubrick, de overleden grote filmmaker die volgens velen (met sterk bewijs) deel uitmaakte van de nep-maanlanding van de Amerikaanse regering in 1969.
Kubrick heeft misschien een deal gesloten met de duivel om een nep-maanlanding te maken voor de elite, want toen hij de tape overhandigde voor zijn laatste film Eyes Wide Shut , werd hij 4 dagen later dood gevonden na een hartaanval , ondanks het feit dat die dicht bij hem zei dat hij in goede gezondheid verkeerde en geen voorgeschiedenis van hartproblemen had.
Kubrick toont een scène van zwarte magie, of naakte vrouwen een leider omcirkelen, vervolgens hun kleren laten vallen om naakt te worden, en later betrokken raken bij een enorme orgie, waar alle deelnemers maskers waren om hun ware identiteit te verbergen.
Kubrick laat in de film doorschemeren dat dit satanisch-seksuele zwarte magie-ritueel ook opoffering en moord inhoudt, door te impliceren dat een van de vrouwen / prostituees tijdens of aan het einde van het ritueel is vermoord.
In het hart van Black Magic: Demonic Possession
Zwarte magie gaat in de kern eigenlijk over demonische bezetenheid . Omdat de wereld is gemaakt van energie, niet van materie, en aangezien energie beweegt in golven die frequenties hebben, zijn de satanische rituelen ontworpen om de energetische biofrequenties van de deelnemers mee te slepen met die van andere donkere entiteiten, zodat er een vibrerende match is .
Zodra er een frequentie resonantie of vergrendeling is, kan er een uitwisseling plaatsvinden: energie, intentie of informatie kan van het ene wezen, plaats of dimensie worden overgebracht naar een ander. Dit werkt twee kanten op: de persoon wordt bezeten en ontvangt informatie van bepaalde duistere entiteiten, terwijl de duistere entiteiten ook iets van de persoon afnemen.
Dit thema van bezetenheid duikt keer op keer op bij het blootleggen van de wereldwijde samenzwering en is al heel lang aan de gang, zo werd gemeld dat Hitler demonisch bezeten was door zijn assistent Hermann Rauschning.
Het gruwelijke fenomeen van vermiste kinderen
Het is ook zwarte magie die achter het onuitsprekelijke en gewetenloze fenomeen van vermiste kinderen zit .
Deze kinderen worden opzettelijk gekidnapt en meegenomen naar door de elite gecontroleerde ondergrondse faciliteiten waar ze door de geest worden gecontroleerd, veranderd in slaven en waar sommigen zelfs worden geofferd bij satanische rituelen .
Als dat te moeilijk is om te geloven, luister dan naar de getuigenissen van verschillende mind control-slachtoffers, onderzoekers, Illuminati- overlopers of ET-contactpersonen, zoals Cathy O'Brien, " Mary Anne ", " Svali ", Alex Collier en vele anderen.
Conclusie: focus op de diepste aspecten van de samenzwering
Hoewel het belangrijk is om ons te concentreren op en alle aspecten van disfunctioneren in onze samenleving bloot te leggen - inclusief politieke corruptie, mainstream mediaconsolidatie en misleiding , slimme meters , ggo's , giftige vaccins , geo-engineering , de militarisering van de politie, nepterrorisme , valse vlagoperaties , VN-agenda 21 , transhumanisme en de menselijke microchipagenda - om ze te transformeren en te helen, is het cruciaal om te beseffen dat ze op een fundamenteel niveau allemaal met elkaar verbonden zijn .
Al deze kwesties en meer zijn manifestaties van een primordiaal kwaad of bewusteloosheid in ons midden - satanische zwarte magie . De geheimzinnige rituelen in Bohemian Grove en elite-herenhuizen vertellen ons meer over wie de wereld regeert dan politieke denktanks of bankkartels, hoewel er natuurlijk een overlap is.
Als de mensheid wil opstaan ​​en de samenzwering wil overwinnen, moeten we onze aandacht richten op de wortel van het kwaad (niet op de takken) en meer gebruik maken van 'witte magie' - het benutten en sluizen van onze creatieve krachten om een ​​wereld van te maken vrede, vrijheid en liefde.
We moeten de diepste aspecten van de samenzwering blijven blootleggen. Tegelijkertijd moeten we ervoor zorgen dat we de elite onze kostbare gedachten, emoties en krachten niet laten overhevelen om hun nachtmerrieachtige wereld te creëren, maar eerder die energieën in ons gebruiken om de wereld te creëren die we willen met positieve intentie, focus en bewuste manifestatie.