maandag 10 augustus 2020

De tijd dat Trump en Assange contact maakten op Twitter

 De uitwisseling vond plaats op maandag 3 april 2017. Het betreft de vraag of Hillary Clinton tijdens het democratische voorseizoen een reeks debatvragen heeft ontvangen van DNC-agent Donna Brazile, die destijds ook voor CNN werkte:

Destijds vond ik dat uitstekend, in de hoop dat er in de toekomst meer van die uitwisselingen zullen komen.

Sindsdien zijn de zaken veranderd. CIA-directeur Mike Pompeo bekritiseerde WikiLeaks sterk. President Donald Trump - die zijn overwinning grotendeels te danken heeft aan WikiLeaks - volgde zijn voorbeeld.

Op 17 april schreef Roger Stone , een oude vriend van Trump en, in het kort, zijn eerste presidentiële campagneleider, (benadrukt de mijne):

Helaas is de door Donald Trump aangestelde directeur van Central Intelligence duidelijk bedrogen door de carrièremakers van Neo Con bij de CIA . Voormalig congreslid Mike Pompeo werd benoemd in opdracht van vice-president Pence, die bevriend was met Pompeo in het Huis. Terwijl de heer Pompeo een Harvard-advocaat is, was zijn opleiding bij West Point in werktuigbouwkunde. Hoewel hij op geen enkel moment lid was van het Permanent Select Committee on Intelligence van het Huis, heeft hij zijn bezorgdheid geuit over de betreurenswaardige staat van dienst van de CIA om erop te staan ​​dat er massavernietigingswapens zijn in Irak, dat krijgsgevangenen niet worden gemarteld in de Abu Ghraib-gevangenis, dat de Verenigde Staten terroristen tot 3 e landbouwden partijlanden die foltering gebruikten in een praktijk die uitlevering wordt genoemd, dat onze missie in Benghazi werd aangevallen door een menigte die tot razernij werd geslagen door een anti-islamitische video die in Turkije werd getoond, evenals de rol van de inlichtingendiensten bij het verzamelen van metagegevens over miljoenen Amerikanen schenden de Amerikaanse grondwet.

President Donald Trump zei op 10 oktober 2016 "I love Wikileaks" en Pompeo die eerder de klokkenluidersoperatie had geprezen die nu Wikileaks wordt genoemd " een niet-statelijke vijandige inlichtingendienst die vaak wordt gesteund door statelijke actoren zoals Rusland" .  Meneer Pompeo moet onder druk worden gezet om onmiddellijk enig bewijs vrij te geven dat deze verklaringen bewijzen . Als hij dat niet kan, moet de president hem ontslaan .

Julian Assange heeft de volgende verklaring afgegeven:

 

https://pbs.twimg.com/media/C9aDKGhUIAAXxHX.jpg:small

 

























Stone had meer in zijn functie:

Na enig zoeken naar mijn ziel heb ik ervoor gekozen om de beperkte inval van de president in Syrië te steunen vanwege de sterke geopolitieke boodschap die het de Noord-Koreanen, Iraniërs en Chinezen stuurt. Het onderstreepte ook het dwaze verhaal van het hele verhaal "Russen hielpen Trump".

De president handelde op basis van gebrekkige informatie die werd onderschreven door directeur Pompeo en heeft nu het internationaal recht, het VN-handvest en de War Powers Agreement met het Congres geschonden. Terwijl hij lof heeft gewonnen van haviken aan beide kanten van het gangpad, die hem in het verleden aan de kaak hebben gesteld, en is geprezen door de reguliere media, die hem minachten. Een verdere uitbreiding van de oorlog in Syrië zou een schending betekenen van het einde van het non-interventionisme, het concept waarmee Donald Trump het presidentschap won. Het zou het functionele einde zijn van het "Trumpisme" .

De bekwaamheid van Wikileaks, die nog niet één niet-authentieke e-mail moet vrijgeven, steekt zeer gunstig af bij de prestaties van de CIA, die noch de ineenstorting van de Sovjet-Unie of de "terroristische aanslag" van 9/11 voorzag . Maar niet alleen wordt het publiek tekortgeschoten door een agentschap dat maar al te vaak de boot mist of dingen verkeerd doet, zijn activiteiten over de hele wereld zijn ver buiten het kader van zijn charter gegaan. Het bureau heeft geen controle meer. (Zie "The CIA's Record of Duplicity" op StoneCold Truth.com) ...

Assange is een held die het Amerikaanse volk een waardevolle dienst heeft bewezen . De heer Pompeo heeft aangetoond dat hij veel te goedgelovig is om als CIA-directeur te dienen en vrijwel alles zal inslikken dat de spoken in Langley hem uitdelen, ondanks het duidelijke gebrek aan enig hard bewijs. Het is duidelijk dat meneer Pompeo moet aftreden.

De mensen van The_Donald , waar een forensisch onderzoek van elke Podesta WikiLeaks-dump te vinden is, zijn even teleurgesteld in Pompeo. Ze vinden dat Trump hem moet vragen ontslag te nemen.

Trump won veel twintigers en dertigers die The_Donald en hun WikiLeaks-analyses lazen. Veel van deze mensen waren Obama-kiezers of Bernie-aanhangers. Trump zou Assange-verblijf in de Verenigde Staten moeten aanbieden - zonder aanklacht tegen hem.

Nee, Assange is niet perfect. Trump ook niet. Pompeo ook niet (uiteraard). Laten we echter krediet geven waar krediet verschuldigd is.

Als Pompeo de Vault 7-releases van WikiLeaks de afgelopen weken niet leuk vindt, moet hij de boodschapper niet de schuld geven. Hij moet in zijn eigen bureau kijken. Zij zijn degenen die die software voor iedereen beschikbaar hebben gemaakt, met schandelijke middelen.

Nu komt procureur-generaal Jeff Sessions op heterdaad.

Ik was teleurgesteld toen ik het volgende zag in het interview van Trump met de AP van 23 april:

AP: Als ik nog een paar onderwerpen zou kunnen passen. Jeff Sessions, uw procureur-generaal, neemt plotseling een hardere houding aan tegen Julian Assange en zegt dat het arresteren van hem een ​​prioriteit is . Je steunde wat WikiLeaks deed tijdens de campagne met de publicatie van de Clinton-e-mails. Denk je dat het arresteren van Assange een prioriteit is voor de Verenigde Staten?

TRUMP: Toen Wikileaks uitkwam ... nog nooit van Wikileaks gehoord, nooit van gehoord. Toen Wikileaks uitkwam, zei ik alleen maar: "Kijk eens naar al deze informatie hier, dit is best goed spul" ...

AP: Mag ik u echter gewoon vragen - gelooft u dat het een prioriteit is voor de Verenigde Staten, of dat het een prioriteit zou moeten zijn om Julian Assange te arresteren?

TRUMP: Ik ben niet betrokken bij die beslissing, maar als Jeff Sessions het wil doen, vind ik dat prima . Ik wist niets van die beslissing , maar als ze het willen doen, is het oké voor mij.

Ik denk niet dat Trump hierover de volledige informatie heeft.

Ik hoop echt dat iemand hem invult. Steve Bannon moet het zeker weten. Dat geldt ook voor anderen in de directe nabijheid van het Oval Office

Trump's 4D-schaakspel

 Veel Amerikaanse conservatieven proberen het spelplan van president Donald Trump te achterhalen.

Veel voorkomende opmerkingen die ik de afgelopen drie maanden heb gelezen op een conservatieve site, die naamloos zal worden, typeren de onzekerheid:

  • Als Trump het moeras wil droogleggen, waarom heeft hij dan mensen in dienst die er nauw mee verbonden zijn?
  • Hij lijkt niet erg alert te zijn op wat er aan de hand is.
  • Waarom doet hij niets?

Twee online commentaren - een van The_Donald en een van 4chan - verduidelijken het 4-dimensionale schaakspel dat Trump speelt. Benadrukt de mijne hieronder. Ik heb ook de spelling en grammatica enigszins aangepast om de berichten duidelijker te maken.

Het is veel strategischer dan de gemiddelde persoon kan waarderen.

Dit is de analyse van een commentator bij The_Donald :

Donald Trump, onze president, is een pragmaticus en een zakenman, een zeer succesvolle internationale ook. Alles wat hij doet, maakt voor het grootste deel deel uit van een grotere strategie [en mensen] zouden dwaas zijn om anders te denken.

Persoonlijk geloof ik dat hij deze beschuldigingen presenteert , zoals kiezersfraude, Hillary's illegale activiteiten, de afluistering van Obama en dan met opzet niet meteen opvolgt, want als hij dat deed, zouden ze proberen ze te begraven of het verhaal te schuin zetten . Ze zouden bijvoorbeeld het argument aanvoeren dat het legaal was om af te luisteren als hij gebaseerd bewijs zou leveren.

In plaats daarvan zeggen ze, door het op deze manier in de hele media te doen, "wel ja, het zou verkeerd zijn als het zou gebeuren, maar het is nooit gebeurd."

Dit verzadigt de krantenkoppen voor een paar dagen tot een week en komt voor de meeste mensen in het openbaar.

Hij doet dit beetje bij beetje en dan, geloof ik, toen hij de hamer van bewijs voor deze beschuldigingen, druppels [er] nu veel breder publiek kennis tha [n] de [re] anders zou zijn geweest, dat kan radicaal shift de publieke opinie zodra hij het bewijs presenteert .

Bovendien, wie weet welke andere invalshoeken hij heeft, maar ik garandeer je dat hij niet tweets omwille van het tweeten .

De tweede analyse komt van een thread op 4chan, een forum dat voornamelijk wordt gebruikt door millennials, met name gamers. Als wat de Anons zeggen, bijv. FBIAnon, iets is om aan voorbij te gaan, trekken de 4chan-threads de aandacht van mensen die bij sommige federale agentschappen werken, omdat ze kunnen ontdekken wat Amerikanen werkelijk denken. Het is een verre van politiek correct forum en is soms zelfs beledigend.

Deze regeringsanons nemen ook deel aan politieke discussies van 4chan om het moreel van Trump-aanhangers te stimuleren.

Het volgende komt uit een dergelijk gesprek, dat gekaapt moet zijn door betaalde commentatoren voor de democratische propagandist David Brock , die wanhopig probeert alles te sluiten dat tegen het verhaal van links ingaat .

Hier is de screenshot, die op Twitter is gepost . Het komt van een geheime dienst Anon. Je kunt de reversspeld van de geheime dienst van de inhuldiging links van de post zien.

Er moet enige discussie zijn geweest over het uitbreken van de Derde Wereldoorlog vanwege Iran. Ook wordt verwezen naar de onderzoeksreis die congreslid Tulsi Gabbard (D-Hawaii) na de verkiezingen maakte naar Syrië en Libanon . De geheime dienst Anon zegt dat het verhaal van de Derde Wereldoorlog een rookgordijn is om ISIS open te breken:

… Iran en Trump hebben een overeenkomst … Iran gaat de namen vrijgeven van Amerikaanse functionarissen die de terroristische groeperingen ondersteunden en leverden . Dit is het plan van Trump om Iran ertoe te brengen het bewijs vrij te geven in plaats van dat hij ze oproept . Dit is de reden waarom hij Tulsi Gabbard naar Syrië stuurde , en zij legde de verklaring af dat er geen rebellen [zijn] en dat Obama / Clinton / Kerry wapens naar ISIS stuurden . Dit was nodig op voorhand van Iran releas [ing] de namen, dus het zou niet uit alsof het was allemaal gemaakt , want het is 100% de waarheid. CNN en andere mediakanalen zullen de dingen niet kunnen verdraaien om in hun verhaal te passen .

Alles wat je over Iran ziet, is bedoeld om te laten zien. Trump is een genie. Alles wat hij doet is gepland, alles wat mis lijkt te gaan, was gepland .

Waarom denk je dat hij Rex Tillerson heeft ingehuurd? Rex Tillerson kent de interne werking van het hele systeem . Hij heeft elke buitenlandse leider ontmoet , deze leiders respecteren hem, en nee, ze respecteren Trump. Denk je dat deze leiders van andere landen deze globalisten echt leuk vinden die elke beweging die ze maken onder controle hebben? Natuurlijk niet. Op naar Betsy DeVos, haar broer is Erik Prince, de oprichter van Blackwater, de mensen die Bush en Obama hebben ingehuurd om de wapens af te leveren. Erik Prince was tijdens zijn hele campagne in de buurt van Trump .

Bannon heeft al het onderzoek van Breitbart, Bannon kent mensen en heeft jarenlang contact [gehad] met de CIA / FBI. Daarom heeft Trump hem aangenomen . Bannon is ook niet de "geheime president" zoals jullie beweren. Hij is een goed geïnformeerde man die helemaal rood is.

Krijg met het programma, mensen, Trump is 10 stappen vooruit , en zodra hij ISIS, en het vrijkomen doodt [s] gratis energie-tech aan de wereld, zal het begin van de wereldvrede. Hij zal ten onder gaan als een held, en mensen zullen monumenten bouwen om zijn leiderschap [als] leider van de vrije wereld te gedenken .

Jullie ["] nooit ["] mensen die doen alsof ze Trump haten, en ervoor zorgen dat deze CTR / CREW-berichten gewoon de wereld willen zien branden.

Het enige probleem is dat de Republikeinen de goedkeuring van de kabinetsbenoemingen van Trump vertragen. Het duurt dan enkele maanden voordat de bevestigde aangestelden hun eigen personeel hebben gevonden. In sommige gevallen duurt dat tot de zomer, dan is de helft van het jaar voorbij.

Ter vergelijking: begin maart 2009 slaagde Obama erin om vier wetsvoorstellen met succes aangenomen te krijgen - en ondertekend in de wet.

Trump moet druk uitoefenen op de belangrijkste Republikeinen - Mitch McConnell en Paul Ryan - omdat er in 2018 Congresverkiezingen komen - 33 Senaat en alle 435 Huiszetels - dus tijd is van essentieel belang. Als een groot deel van zijn platform dit jaar niet doorkomt, zal het volgend jaar en mogelijk in 2019 een opwaartse strijd worden.

Afgezien daarvan verklaren deze analyses de strategie van Trump. Hij is zo dom als een vos.

FBI Anon spreekt 2016 deel 3

 Dit is de derde en laatste aflevering van de opmerkingen van FBI Anon over 4chan.

Lees deel 1 en deel 2 om niet alleen te begrijpen wat er in de Clinton-zaak aan de hand is, maar ook voor aanwijzingen over geopolitieke ontwikkelingen.
Deel 1 legt meer uit over FBI Anon en hoe hij een beetje een vaste klant werd op de 4chan Ask Me Anything (AMA) -posten. Deel 2 heeft een opmerking over zijn geloofwaardigheid, waarschijnlijk 90% met wat 'onzin' erin gegooid zodat hij zijn baan kan behouden.
NB : Beide delen 1 en 2 zijn hier en hier op discussieforums terechtgekomen (Bedankt!) Beide discussies speculeren over de vraag of FBI Anon Steve Pieczenik is , een door Harvard opgeleide psychiater die regelmatig op de Alex Jones Show komt en zijn eigen website heeft . Niemand kan het natuurlijk met zekerheid zeggen, maar persoonlijk betwijfel ik het. FBI Anon werkt aan de Clinton-zaak en is hoogstwaarschijnlijk een FBI-agent. Pieczenik werkte in de jaren zeventig en tachtig voor het ministerie van Buitenlandse Zaken in gespecialiseerde operaties zoals psychologische oorlogsvoering, gijzelingen en terrorisme. Het lijkt erop dat beide mannen hetzelfde wereldbeeld delen en toegang hebben tot vergelijkbare - maar niet identieke - informatie en mensen waardoor ze tot vergelijkbare conclusies zouden komen.
Wat volgt komt uit de FBI Anon-chat van 17 oktober . Gezien de huidige hervatting van het e-mailonderzoek van Clinton, is het waarschijnlijk dat dit de meest up-to-date informatie is die we waarschijnlijk zullen ontvangen vóór de verkiezingen op dinsdag 8 november.
Op 17 oktober was de Billy Bush-video van Trump al verspreid.
Ik heb zijn opmerkingen per onderwerp opgesplitst, zoute taal opgehelderd, spelling verbeterd en meer informatie tussen haakjes toegevoegd. Benadrukt de mijne hieronder.
Is de CIA betrokken bij het Clinton-onderzoek?
Nee. De inlichtingendiensten zijn als moderne bendes, die aan niemand trouw zijn verschuldigd en alleen samenwerken wanneer dat nodig is en zelfs dan, slechts in beperkte mate.
De peilingen
Trump wint met ongeveer 20% met een MOE van 5%. De verkiezingen zijn momenteel een aardverschuiving , maar de MSM probeert zijn ondergang te bewerkstelligen. Ironisch genoeg vonden vrouwelijke kiezers die Trump-tape leuk .
[Iemand maakte bezwaar tegen het cijfer van 20%] Je vergeet miljoenen die niet eerder hebben gestemd. Veel peilingen zijn alleen steekproefsgewijs geregistreerde kiezers of mensen met een geschiedenis . Trump zal miljoenen mensen binnenhalen die nog nooit hebben gestemd, inclusief mensen die te verlegen zijn om hun steun uit te spreken. Onafhankelijken, die ook een enorm schaduwblok vormen, zijn ook massaal naar Trump verhuisd. We hebben ook interne peilingen voor onze eigen projecties, en dat geldt ook voor de campagnes en de nationale commissies. Ik garandeer dat ze allemaal hetzelfde zien: een aardverschuiving van Trump .
Als hij niet aan het winnen was, wat zou dan het nut zijn [van poll-manipulatie] Ze konden hem gewoon negeren en doen wat ze deden met Ron Paul.
Ik herinner me dat ik een tijdje geleden een infograaf zag waarin iemand de overbemonstering van democraten in peilingen uitzet. Dat is een heel handig hulpmiddel.
Komt er nog meer over Trump?
Ik weet dat ze een band hebben waarop hij een ietwat afwijkende opmerking maakt over zwarten [verwijzend naar een opmerking van 'Uncle Tom' in The Apprentice ] , maar verder heb ik geen idee. Ze kunnen echt niet veel over hem vinden, vandaar dat de MSM zijn toevlucht heeft genomen tot het maken van verhalen uit het niets .
Gemanipuleerde verkiezingen en de campagne van Clinton
Het hangt op dit punt af. De politieke stemming is momenteel gunstig voor een aardverschuiving door Trump. HRC en de wereldwijde elite hebben twee manieren om hem te stoppen :
1) Laster hem tot op het punt van extreme ongunstigheid , zelfs met kernondersteuners
2) Rig de peilingen
Ze zijn bezorgd omdat Trump de aandacht heeft gevestigd op nummer 2 , wat exact dezelfde strategie was met Bernie. Daarom proberen ze # 1, maar het probleem is wanneer mensen Trump wreed aanvallen, zijn steun groeit . Hij behoudt zijn kracht door altijd een nieuwe vijand te vinden om aan te vallen, en de afgelopen maand heeft hij de grote kanonnen tevoorschijn gehaald en het ware gezicht van al onze problemen genoemd: grote, multinationale ondernemingen en hun leiders .
De blauwste staten die Trump kan winnen
Hij zal PA en CA winnen
[De volgende twee opmerkingen hebben betrekking op Californië]
Waarschijnlijk.
1) Trump zal het goed doen met Hispanics
2) Trump's LGBT-houding heeft meer effect op liberale yuppies dan je denkt
3) De bevolking van Californië neemt af en alleen oudere, meer welvarende mensen stemmen, dat wil zeggen de primaire demografie van Trump.
4) Het verlegen Trump-supportereffect zal massaal plaatsvinden in CA
NY is Hillary's, wat er ook gebeurt.
Het gebrek aan GOPe-ondersteuning voor Trump
Ze probeerden een staatsgreep omdat ze door dezelfde belangen worden gekocht als de Dems . Ze dachten dat het Trump pijn zou doen, maar het laat ze er alleen maar uitzien als dwazen . De politieke besluiteloosheid van Paul Ryan is een voorbeeld .
[GOPe McMullin's kansen] Niemand geeft om Egg McMuffin
De kansen op een overwinning van Trump
95% overwinning van Trump .
Kunnen kiezers de fraude en de manipulatie echt verslaan?
Ja. De tuigage werkt door de stemmen op basis van het MOE naar een hoger percentage te tellen. Dus HRC's stemmen kunnen tellen voor 1,2 stemmen in plaats van één. Daarom zal een overweldigende meerderheid Trump een overwinning opleveren.
Trump kan winnen, maar niet zonder overweldigende steun.
Zullen ze 'rommelen' met electorale stemmen?
Dat doen ze altijd
Zullen Hillary en de Democraten een overwinning van Trump betwisten?
Ze zullen betwisten, maar een nieuwe controle zal hetzelfde resultaat opleveren.
Trump's presidentiële agenda
Trump is volledig van plan om het huis schoon te maken in Washington en met de machtsmakelaars van grote bedrijven.
Hij wil Amerika weer groot maken. Hij veracht de machtigen die zichzelf in staat hebben gesteld door kleinere mensen onder de bus te gooien.
[Zou hij George Soros in de gevangenis kunnen zetten?] Nee.
[Er zou een] toename zijn in de nutssector, de industrie en de energiesector
Zou het goed zijn om dienst te nemen in het leger tijdens een presidentschap van Trump?
Ja.
De mogelijkheid dat een derde partij in de toekomst wint
Geen enkele derde zal lange tijd de controle overnemen in Amerika
Mogelijke gratie van Obama voor Hillary
Als HRC verliest, krijgt ze gratie van Obama. O zal dan doorgaan met het verder verslechteren van onze betrekkingen met Rusland.
Wat zou er gebeuren als Hillary zou winnen en de Amerikanen in opstand zouden komen?
Het is zeer waarschijnlijk dat de HRC de staat van beleg zou instellen en het leger zou toestaan ​​veiligheidsoefeningen uit te voeren tegen de opstand
Hillary en wapenbeheersing
Ze is van plan een wapencontrole in Australische stijl uit te voeren, met strenge belastingstraffen voor mensen die weigeren deel te nemen aan het systeem .
Sectoren gunstig onder een Hillary-voorzitterschap
Boost voor financiën en gezondheidszorg
De mening van de geheime dienst over Hillary
HRC is vreselijk . Ik had eigenlijk een gesprek met een voormalige vriend van mij (vrouw) van een geheime dienst. Ze was destijds aan Bill toegewezen, maar ze haatte Hillary omdat Hillary blijkbaar een hekel had aan de geheime dienst.
Hillary is de minst charmante persoon op aarde
Hillary's sporadische uitbarstingen van energie
… Wat ze ook doet, is ontworpen om haar gedurende lange tijd energiek te maken.
Hillary's gezondheid
... hoogstwaarschijnlijk ... Parkinson
Hoe ruikt Hillary?
[er circuleren enkele rapporten en interviews waarin wordt beweerd dat ze naar zwavel ruikt]
Ze ruikt naar haarlak en karton
Is Clinton betrokken bij satanische activiteiten en / of bij buitenaardse wezens?
Zwarte magie ja . Buitenaardsen kan ik niet beantwoorden.
[Podesta-e-mails wijzen op zijn interesse in buitenaardsen. Artikelen hebben ook aangegeven dat Clinton geïnteresseerd is in UFO's.]
[opnieuw satanisme en een verwijzing naar de nauwe relatie van de Clintons met wijlen kardinaal Bernardin, waarvan ook wordt beweerd dat hij een satanist is] Correct.
Zijn er belastende Hillary-banden?
Nee. Maar er is een van haar die het heeft over hoe zwarten walgelijk en arm zijn.
Ik bezit het niet. Je zult het op tijd zien. Het is best grappig.
Is er een 'verkrachtingsband' van Bill Clinton?
Dat weet ik niet zeker.
Is Assange dood?
Nee. Heel bang, maar leeft nog. Of dat de komende dagen verandert of niet, is de vraag.
[Re Hillary's opmerking over het dreunen van hem] Ze wil het.
[Re Assange en John Kerry] Ik heb geen idee. Ik wacht af wat die sleutels waren die ze op Twitter hebben vrijgegeven. Ze bedreigen iemand.
Sterfgevallen 2016 'gekoppeld aan Clinton'
Mogelijk 20, bevestigd 6
[Laatste] Een man in Pennsylvania die op de hoogte was van de stemmachines.
Mysterieuze dood van rechter Antonin Scalia
De algemene aanname is dat Scalia werd vermoord om via een andere justitie te helpen wapenbeheersing te bewerkstelligen. Maar dan had elke gerechtigheid kunnen worden ontslagen. Wat deed Scalia voordat hij stierf? In welk onderwerp was hij geïnteresseerd?
Clintons grootste zorg
De waarheid over de walgelijke geneugten van de Clintons en de wereldwijde elite komt aan het licht
Hoe zijn de Clintons zo vreselijk geworden?
Bill is een politiek meesterbrein. Hillary was niet altijd zo corrupt, maar toen ze eenmaal het potentieel voor macht zag, dreef het haar naar wat je nu ziet.
HRC houdt van macht en dood.
Heeft Jeffrey Epstein iets over de Clintons?
Hij heeft niets.
Mark Cuban
Cubaan wilde dat er wat mazen en goodies achterbleven, maar in privégesprek liet Trump weten dat hij van plan is de lei helemaal schoon te vegen . Cubaan vond dat niet leuk, dus ging hij volledig HRC omdat het hem uiteindelijk meer ten goede komt .
Huma Abedin
Ze helpt de Moslimbroederschap het oor van HRC te houden
Kan de DNC niet zien wat voor een fout ze hebben gemaakt?
Er is veel spijt van sinds haar incident op 9/11. Helaas is er niets dat iemand kan doen. De Clitnons hebben het presidentschap weer gekocht en betaald, het enige dat hen tegenhoudt is Trump.
Situatie USS Mason / Yemen
De rebellen die we steunden, schieten op ons met onze eigen technologie omdat ze te dom zijn om te beseffen wie hun wapens heeft verkocht.
China
Momenteel sluit China de stroom in grote steden in kleine uitbarstingen af ​​om ons elektriciteitsnet te testen.
Rusland
[Re Obama begint agressie tegen hen voordat Trump kan aantreden] Nee, maar het doel is om de relaties zodanig uit te hollen dat Rusland zal worden teruggetrokken voor degene die president is. Zelfs Trump zal agressie niet lichtvaardig opvatten. Obama zal zo lang als hij kan met oorlog flirten , net genoeg om de Russen in elk scenario slecht over Amerikanen te laten denken. Dan zal Trump veel meer werk hebben om de relaties te herstellen als hij binnenkomt .
De aanvallen op het hoofdkantoor van de Trump Campaign zijn allemaal georkestreerd . Vrijwel alles wat er nu gaande is, leidt af van de onmiddellijke dreiging van oorlog met Rusland .
[Mogelijkheid van een nucleaire oorlog met de VS] Ja (Rusland heeft net een atoombomoefening gedaan in Moskou met 40 miljoen mensen - de Amerikaanse bevolking weet nog steeds niet dat er iets belangrijks aan de hand is)
Wereldoorlog III
Ik vermoed een grote oorlog in de komende twee jaar, ongeacht wie er wordt gekozen . Ik had gehoopt dat Trump meer vrede zou kunnen brengen, maar de mensen tegen wie hij vecht, zijn vastbesloten het niet toe te staan .
[Wereldwijde elites om het te activeren?] Gebaseerd op recente gebeurtenissen, ja .
[Zou het voor eind 2016 kunnen beginnen?] Misschien.
[Welk land zal ermee beginnen?] Israël of de Verenigde Staten (verwacht nog een valse vlag in 9/11-stijl)
[Betrokken landen] Het zullen de VS en Japan Vs. China, India en Rusland . Ik had eerder gedacht dat India aan onze kant stond, maar het lijkt erop dat ze van loyaliteit kunnen wisselen.
[Re India] Ze hebben deals gesloten met Rusland en bij volmacht zullen ze opwarmen naar China als de VS een serieuze bedreiging vormen. Probeer het nieuws te lezen.
Besparingen en productie zijn de drijvende krachten achter een economie. China zal worden getroffen door oorlog, maar ze hebben spaargeld en een sterke productiebasis. Zelfs met een hoop schulden kunnen ze een oorlog ontketenen. Aan de andere kant is de VS het resultaat van de uitgaven- / investeringsmentaliteit. We hebben geen productiebasis die wereldwijd kan concurreren.
De EU bevindt zich in WO3, maar de ineenstorting van de EU zal hen grotendeels militair impotent maken.
Moeten mensen uitkijken voor valse vlaggen?
Ja
De volgende valse vlag kan betrekking hebben op een explosie van een fabriek of faciliteit die wordt bestuurd door een elektriciteitsnet
De NWO
De heersende klasse wil gewoon heersen over een onverschillige massa. Velen geloven echter dat er in de eindtijd een ideeënoorlog zal plaatsvinden die zal zegevieren door tussenkomst van een "messias". Wat het enger maakt omdat er machtige mensen zijn die terecht geloven dat er door massaoorlog en dood vrede zal komen.
[Echt?] Ja
De uil van Minerva is een belangrijk gebaar in hogere kringen
Ze zien de wereld niet zoals jij. Ze leven in een geïsoleerde wereld van rijkdom en macht, en ze weten niet hoe het is om tussen het lopende salaris en het salaris te worstelen. Ook al deed Hillary dat als kind, ze is zo ver verwijderd dat het nu niet meer uitmaakt.
[Heeft George Soros de speer van het lot gebruikt om Christus te doorboren?] Nee
Wie leidt echt de Amerikaanse regering?
George Soros en iedereen die zichzelf als een zionist beschouwt.
[Dit type controle vond plaats in] 1913
De mogelijkheid van een conflict met 'constitutionele Amerikanen'
Eerlijk gezegd weet ik het niet.
Wat zijn de 'good guys' kansen als er een burgeroorlog uitbreekt?
Wie weet het op dat moment?
Als Hillary wordt gekozen, is een burgeroorlog vrijwel zeker.
[Zou ze eerder kunnen sterven?] Waarschijnlijk niet. Dood in 2018-2020 na het begin van de oorlog
De geldigheid van The Citizens Audit
Het stelt de juiste vragen , en ja, veel van HRC's PAC's en zelfs haar campagne vragen om buitenlands geld en schaduwgeld .
Geloofwaardigheid van 4chan's Knowledge Bomb-threads
[Deel van de vraag: 'Sommige dingen die hij zegt zijn logisch, maar andere lijken echt te bestaan (zoals leden van de EU die deel uitmaken van een seksclub met vluchtelingen) .']
Zijn informatie is legitiem .
Is Podesta WikiLeaks e-mail 2010 belangrijk?
Erg belangrijk
De nauwkeurigheid van de FBI Anon
Ik heb het een paar keer mis gehad, maar in mijn werk is gelijk hebben geen vereiste. Ik plan alleen dingen die wel of niet kunnen gebeuren.
Ik beantwoord en * geef meestal al maanden de juiste informatie. De enige reden waarom er nu zoveel twijfel is, is omdat CTR en andere PAC's dit bord overspoelen en proberen twijfel te zaaien waar ze maar kunnen, en het heeft helaas effect. Dit bestuur was ooit fel pro-troef, maar velen beginnen twijfel te voelen.
[Betreffende het niet gebruiken van consistente zelfidentificatie] Omdat het me voldoende aannemelijke ontkenning geeft voor het geval iemand me zou willen komen zoeken. Het is ook de reden waarom ik soms desinformatie geef - het helpt net genoeg twijfel te geven om te voorkomen dat serieuze mensen nieuwsgierig worden.
Ik heb niet beweerd iets anders te zijn dan iemand met kennis van de zaak van HRC.
Ik probeer deze te beperken tot één keer per maand.
De vrouw van FBI Anon
Bedankt, mijn vrouw is duizelig om herinnerd te worden. Jammer dat dit donkere tijden zijn.
Wat is belangrijker: WikiLeaks of de Clinton Foundation?
De volgende batches van de WikiLeaks-dumps zouden dit moeten helpen beantwoorden. Het begint allemaal logisch te worden als je de punten met elkaar verbindt .
En vergeet niet dat de Clintons wapens, drugs en mensen verhandelen als je de e-mails van Podesta leest. Sommige gebruikte terminologie is veel schandelijker dan velen van jullie vermoeden .
"Gunsten", "extra's", "officieren"
[Wat nu WikiLeaks zal onthullen] Bewijs van gunsten voor buitenlanders, inclusief de verkoop van mensen.
Ik ken veel informatie over hun bewegingen van mensen en kinderen.
Zullen we alle 33.000 e-mails zien?
De NSA heeft ze, het is gewoon een kwestie van tijd voordat iemand ze hackt of vrijgeeft.
Persoonlijk of per post stemmen?
Stem altijd persoonlijk.
Door persoonlijk te stemmen, weet u zeker dat uw stem is uitgebracht zoals u dat wilt. U weet nooit wat er met uw krant gebeurt nadat deze is verzonden.
Wat het publiek kan doen
Je zou [hard moeten vechten om ervoor te zorgen dat Hillary niet wordt gekozen].
Meld u aan als verkiezingswaarnemer.
Heb vertrouwen in Trump, vecht hard tegen de shills.
Stemmen. Moedig iedereen die je kent aan om te stemmen. Leg uit dat een stem voor Hillary een stem is voor massaoorlog en dood.
Geef de hoop niet op .