zaterdag 16 mei 2020

ANGELA MERKEL IS DE DOCHTER VAN HITLER.

Klara Hitler

Klara Hitler   12 augustus 1860 - 21 december 1907 was de moeder van de Duitse politicus en leider van de nazi-partij, Adolf Hitler.

Wat is er gebeurd met Hitlers bevroren sperma?

Volgens het Stasi DDR-dossier bekleedt de dochter van Hitler nu hetzelfde ambt als haar vader - bondskanselier van Duitsland.

Ze wordt beschouwd als een van de machtigste mensen op aarde, aangezien ze ook de president van de Europese Unie (EU ) is en hoofd van het machtige westerse economische blok dat bekend staat als de G-8. Meer zorgwekkend is dat Hitlers droom om Europa onder Duits / Vaticaan-controle te verenigen nu binnen het bereik van zijn dochter ligt.

In 1954 werd een kind geboren, een babymeisje, dat volgens het Stasi-dossier Angela Merkel is, de huidige Duitse bondskanselier. Haar officiële verjaardag is 17 juli 1954. Het Stasi-dossier dat zich momenteel in het Sovjet-KGB-archief bevindt, registreert haar geboorte als 20 april 1954. Als het dossier van deze geheime politie in het Ministerium für Staatssicherheit (DDR) correct is, dan Hitlers dochter, Angela Merkel, werd geboren op de verjaardag van Adolf Hitler - 20 april.



De geboorte van Angela Merkel, zoals beschreven in het Stasi-dossier, was gebaseerd op het onderzoek van de Duitse arts Karl Klauberg. Klauberg werd geclassificeerd als een van de ergste nazi-'Angel of Death'-artsen en werd door de Sovjet-rechtbanken veroordeeld als' oorlogsmisdadiger '. Volgens de rapporten werd dokter Klauberg door de Sovjets vrijgelaten na slechts zeven jaar van zijn straf te hebben uitgezeten in ruil voor het aan de KGB overhandigen van zijn verborgen bestanden over zijn nazi-experimenten met kunstmatige inseminatie en, nog gruwelijker, het bevroren sperma van de voormalige nazi-dictator , Adolf Hitler.

Hitlers vader, die de naam Hitler aannam, was de onwettige zoon van Anna Maria Schicklgruber, de minnares van Solomon Rothschild. Na ontvangst van de nazi-dossiers over kunstmatige inseminatie en het bevroren sperma van Hitler, gaf het Sovjet Politicheskoye Buro (Politburo) toestemming voor de experimenten om een ​​kind dat de 'genetische kenmerken' van Adolf Hitler droeg, 'tot leven te wekken', 'indien mogelijk'. Er werd 'geredeneerd' dat het combineren van de genen tussen het sperma van Hitler en de naaste familie van Eva Braun voor de Sovjets een 'bijna match' zou opleveren van wat een kind van Hitler en Eva Braun zou zijn geweest als iemand geboren was geweest.

Dokter Klauberg bracht Gretl Braun naar de DDR (communistisch Oost-Duitsland). Ze was de jongste zus van Hitlers vrouw, Eva Braun. Gretl Braun werd gekozen als de 'surrogaat'-moeder van Hitler's nakomelingen met kunstmatige inseminatie van Hitlers bevroren sperma. Gretl Braun was lid van de Sociaal-Democratische Partij (SPD), wiens ideologie zich concentreerde op de principes van het marxisme en de belangen van de arbeidersklasse en vakbonden.

Toen dokter Klauberg terugkeerde naar West-Duitsland, werd hij prompt gevangengezet. Twee jaar later werd hij vermoord terwijl hij nog in hechtenis zat.

VALSE IDENTITEIT

Kort na de geboorte van Hitlers babymeisje werd een overeenkomst gesloten tussen de Sovjets, de Amerikanen en het Vaticaan. Hitler's baby werd onder de 'controle' van de katholieke kerk geplaatst door haar 'connecties' met de DDR Lutherse Kerk die de voogdij over de baby nam.

Ze kreeg een valse geboortedatum, 17 juli, en de naam Angela Dorothea Kasner, dochter van Horst Kasner, een lutherse predikant, en zijn vrouw Herlind - een leraar Engels en Latijn. Daar op het platteland van Templin in Oost-Duitsland, werd Merkel ongeveer 80 kilometer ten noorden van Berlijn, de hoofdstad van de socialistische Duitse Democratische Republiek (DDR), opgericht.

Het centrale thema van de "overeenkomst" van de westerse geallieerde machten, het Vaticaan en de Sovjets was dat Hitlers dochter tot internationale macht zou worden verheven ... maar haar machtsovername zou pas komen als "het Vaticaan ook een Duitse paus aan de macht bracht" ”.


In het kielzog van de dood van paus Johannes Paulus II werd de voormalige Duitse nazi Joseph Ratzinger genomineerd. Hij nam op 20 april 2005 de naam van paus Benedictus XVI aan als vicaris van Rome. Is het toeval dat deze datum de verjaardag was van de verjaardag van Adolf Hitler?

In 1977 werd Angela Dorothea Kasner Angela Merkel met haar huwelijk met natuurkundige Ulrich Merkel, maar het huwelijk eindigde in 1982 in een scheiding.

Ze werd verkozen tot kanselier van Duitsland kort nadat paus Ratzinger op Hitlers verjaardag het leiderschap van de Roomse kerk had aangenomen.



MERKEL'S BIOGRAFIE

Merkel kwam pas op 35-jarige leeftijd in de politiek na de ineenstorting van de Berlijnse muur in 1990. Ze aarzelde om haar verleden en privéleven te bespreken. Haar biografie suggereert niet minder dat haar vader werkte voor de Stasi, de beruchte Oost-Duitse geheime politie. Maar het zegt dat zijn houding ten opzichte van het regime Angela's carrière heeft geholpen - waardoor ze op een elite-school kon studeren en naar de universiteit kon gaan, in een tijd waarin de kinderen van geestelijken routinematig de toegang werd geweigerd.

(Hier is een foto van Merkel in 1986 op een uitje naar het Baltische eiland Rugen door leden van de DDR-versie van de Hitlerjugend, de FDJ of DDR Jugenverbandes. Bij hem zit de kleine Geli Merkel. Zeer weinig mensen betwijfelen of de man die Merkel opgevoed en is wereldwijd bekend als haar vader - was een Stasi-spion en parttime organisator. De Duitse kanselier was zelf een actieve Gruppenfuherin in de FDJ.)

De tiener Merkel sloot zich, zoals vrijwel al haar tijdgenoten, aan bij de Freie Deutsche Jugend (FDJ), de communistische jongerenorganisatie.



Ze zeggen dat vogels van een veer samenkomen, maar hier is Merkel met een groep skinheads uit 1992 of 1993 .

(Een van de mensen op de foto's brengt een nazi-groet in aanwezigheid van een jongere Merkel. Destijds dacht niemand er iets van, maar de foto's kregen jaren later een nieuwe betekenis.)

Als het Sovjetrecord waar is en het bewijs is sterk, biedt het een aantal fantastische mogelijkheden. Het valt niet te ontkennen dat Angela Merkel als Duitse bondskanselier, president van de Europese Unie en hoofd van het machtige economische kartel van de G-8 van de duisternis naar de driemanschap kwam.


In een interview met de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung in juli 2005 gaf bondskanselier Angela Merkel toe dat ze een ongewone obsessie had met het werk van componist Richard Wagner, die satanist was. Wagner schreef de beruchte compositie genaamd "Parsifal", die ook een favoriet was van Adolf Hitler.

Hitler verklaarde dat de muziek van Wagner hem bezig hield. Net als Adolf Hitler is Angela Merkel diep gefascineerd door Wagner's "Ride of the Valkyries". De Walkuren waren kleine vrouwelijke goden die door elk gevecht zouden rijden om de meest dappere van de verslagenen te verzamelen en ze naar een plaats genaamd Walhalla zouden brengen, waar ze zouden wachten om zich bij het leger van Odin aan te sluiten in de laatste strijd aan het einde van de wereld.

Behalve de kleine snor heeft Merkel een opvallende gelijkenis met Adolph Hitler.


Ze lijkt ook op haar moeder - Gretl Braun.



                                   

Hillary Woonde 'Regelmatig' De Heksenkerk Bij, Beweert Clinton Insider

Na schokkend nieuws dat Clinton-campagnevoorzitter John Podesta deelneemt aan rare occulte rituelen met sperma, moedermelk en menstruatiebloed , is het belangrijk om de informatie die Clinton-insider Larry Nichols vorig jaar heeft doorgegeven opnieuw te bekijken, waarin hij beweerde dat Hillary regelmatig naar heksenbijeenkomsten ging tijdens het presidentschap van Bill.
In een minidocumentaire, exclusief gemaakt door Infowars genaamd " The New Clinton Chronicles ", gaf Nichols commentaar op Hillary's fascinatie en deelname aan het satanische occulte.
Nichols vertelde vorig jaar aan Infowars een gesprek dat hij had met Bill Clinton , die hem vertelde dat Hillary deel uitmaakte van een heksenconvenant die in Californië bijeenkwam.

'Ik weet niets over het Boheemse Bos met Bill', zei Nichols tegen Infowars. 'Ik weet dat Hillary ongeveer één keer per maand naar Los Angeles zou gaan. En ze deed het zo regelmatig dat het een beetje een probleem werd om te proberen ... 'Waarom gaat ze altijd?' '
'Bill vertelde me dat ze naar buiten ging, zij en een groep vrouwen, en dat ze deel zou uitmaken van een heksenkerk. Man, toen Bill me dat vertelde, had ze me met een honkbalknuppel kunnen slaan. Ik probeerde hem erop te wijzen: 'Realiseer je je wat er zou gebeuren als dat uit zou komen?' Natuurlijk was het mijn taak ervoor te zorgen dat het niet naar buiten kwam. '
'Nu weet ik de dag niet, als Hillary nog steeds deelneemt aan het heksenritueel, weet ik niet of ik zelfs weet wat het ritueel was. Maar gedurende een groot deel van vele jaren ging Hillary vrij vaak, of het nu regelmatig één keer per maand was, of misschien eens in de paar maanden, ze ging er gewoon op uit om er deel van uit te maken. ”
Nichols was in 1988 marketingdirecteur van de Arkansas Development Finance Authority, terwijl Bill Clinton gouverneur was .
Tijdens Bill Clintons ambtstermijn als POTUS hield Hillary ook seances die volgens de Washington Post-verslaggever Bob Woodward met de doden probeerden te spreken .

Voormalig Hooggeplaatste Satanist: "Ik Voerde Satanische Rituelen Uit In Abortusklinieken"

In het licht van de recente video's waarin de handel in organen en weefsels van pasgeboren baby 's van Planned Parenthood wordt getoond, interviewde het Lepanto Instituut de voormalige satanische Hoge Tovenaar, Zachary King .
Zachary was een doorsnee jongen uit een Amerikaanse buurt die opgroeide in een baptistenhuis. Hij begon op zijn tiende met magie, trad op zijn dertiende toe tot een satanisch verbond en had tegen de tijd dat hij vijftien was alle tien geboden overtreden.
Van zijn tienerjaren tot volwassenheid werkte hij zich op tot Hoge Tovenaar in de coven en pushte hij actief de satans agenda, inclusief rituele abortussen. Zachary schrijft momenteel over zijn ervaringen in een nieuw boek getiteld ' Abortus is een satanisch offer' .
LI - Zac, je hebt een behoorlijk verhaal te vertellen. Kunt u ons een beetje achtergrondinformatie geven over hoe u in het satanisme bent gevallen?
King - Het begon met een sterke nieuwsgierigheid en vroeg zich af of magie echt was. Dit kwam na het bekijken van films over tovenaars en tovenaars in de jaren '70, toen ik opgroeide. We hadden een spel op school met de naam 'Bloody Mary' of 'I Hate You, Bloody Mary', waarbij je naar een badkamer ging en die zin een bepaald aantal keren reciteerde met het licht uit.
Elke keer dat mijn groep het deed, zagen we altijd een duivels gezicht in de spiegel. We hadden geen idee dat dit was waar we naar keken, alleen dat er opeens iets engs in de spiegel was en dat iedereen de badkamer uit zou rennen, doodsbang ... behalve ik. Ik vond het altijd best gaaf.
Nu, in dezelfde periode dat ik dit doe, speelde ik elk weekend campagnes van Dungeons and Dragons, en daarin ben ik altijd de tovenaar of de tovenaar. Uiteindelijk vroeg ik me af of ik echt magie kon doen en probeerde ik een paar spreuken voor geld.
Ze werkten allebei, maar het kon toeval zijn, dus ik deed het een derde keer, en de derde keer dat ik het deed, spreidde ik de spreuk uit voor de demon in de badkamer [uit het "Bloody Mary" -gezang] en dacht dat ik wat meer zou doen om te zien wat er gebeurt. Ik kreeg de volgende dag $ 1.000 dollar. Daarvan was ik ervan overtuigd dat magie echt was.
Toen ik ongeveer 12 was, stelde een vriend me voor aan een groep die Dungeons and Dragons speelde en die ook geloofde dat magie echt was. Het bleek dat deze groep een satanisch verbond was. Veel mensen vragen me: 'Zou je dan niet wegrennen en je verstoppen?'
Ik herinner hen eraan dat ik opgroeide in de jaren 70, waar satanische covens op tv echt eng zijn, maar ... ik hou van flipperkasten, videogames en sciencefiction, zoals Star Trek en Star Wars , en deze jongens hadden bijna elke sciencefiction en fantasie film die je ooit zou willen zien.
Ze hadden flipperkasten, een zwembad in de grond, een grote barbecueput en het was net een jongens- en meisjesclub, en het was gewoon heel leuk. Laat ik het zo zeggen, ze wisten hoe ze moesten werven. Ze wisten alles wat een kind zou willen doen, dus op die manier raakte ik erbij betrokken.
Dat was mijn eerste cultus. Ik zat daar tot ik ongeveer 18 was, en daarna werd ik lid van de Wereldkerk van Satan , een veel grotere, wereldwijde cultus. De positie die ik bereikte, wordt een Hoge Tovenaar genoemd. In een grote satanische coven zijn zij de mensen die de magie voor de coven doen. Er kunnen er maar één zijn, en wel 10.
Het algemene aantal [hoge tovenaars in een kring] ligt tussen 2 en 5, en het was onze taak om de wereld rond te reizen en te doen wat mensen willen dat je doet. Als ik nu mensen zeg, bedoel ik rocksterren, filmsterren, politieke figuren, rijke mensen ... er is geen limiet aan wie een spreuk wil en wat ze ervoor willen betalen.
LI - Dus je was een Hoge Tovenaar binnen het Satanisme ... heel kort, hoe ben je toevallig een Hoge Tovenaar geworden?
King - Het gerucht gaat dat [High Wizards] met de hand worden geplukt door satan. Ik weet niet wat de criteria zijn. Ik had vanaf mijn tiende magie gedaan en werd High Wizard toen ik ongeveer 21 jaar oud was. Ik zat ongeveer 3 jaar in de Wereldkerk van Satan. Ik had toen ik een kind was een Hoge Tovenaar gezien, maar ik wist niet dat ik daarnaar keek. De look is heel uniek.
Het is een hoge hoed, een toverstok of een stok, het gezicht beschilderd als een lijk en een soort van ouderwetse smoking. Als je naar YouTube gaat en Pink's "Just Like a Pill" opzoekt , verschijnt er vier keer een Hoge Tovenaar in haar video.
De derde en vierde keer dat de wizard op het scherm verschijnt, kun je zien dat hij een spreuk uitspreekt. Veel mensen die die video zien, zien hem wel, maar herkennen niet waar ze naar kijken. Maar dat is de look.
Nu kiest satan jou, en voor een cultus die zo groot is, is er een CEO en een raad van bestuur. Dus de CEO stuurt u een bericht, u ontmoet de CEO en de raad van bestuur en zij vertellen u dat u bent gekozen. Je krijgt een boek dat je vertelt wat je taken als hoge tovenaar zijn, en je beslist of je het wilt doen of niet, hoewel ik nooit iemand heb gekend om het af te wijzen.
LI - Dus, je werd voor een soort hoge raad geroepen, en zij boden je de functie aan, en toen werd je een hoge tovenaar?
King - Juist, en dat heb ik ongeveer 10 of 12 jaar gedaan.
LI - Welke rol speelt abortus in satanische rituelen, en wanneer ben je voor het eerst betrokken geraakt bij abortus met betrekking tot satanisme?
King - Net nadat ik 14 was geworden, kwamen de covenleden naar me toe en zeiden dat ik over ongeveer 9 maanden bij een abortus zou betrokken zijn. Er was een seksfeest met alle mannelijke leden tussen 12 en 15 en een vrouwelijk lid boven de 18 en haar doel was om zwanger te worden, en daarna zou ze over 9 maanden een abortus ondergaan.
Toen mij dit werd verteld, zei ik hardop 'cool', maar had geen idee wat een abortus was. In mijn familie denk ik dat ik mijn ouders het woord abortus ooit heb horen fluisteren als ze over iemand anders praatten, dus ik vond het een vies woord omdat ze het fluisterden en ik had dat woord nergens anders gehoord.
Toen ik vroeg wat een abortus was voor de covenleden, zei ik dat ik niet weet wat ik hier moet doen, ze legden uit dat er een baby in de baarmoeder zit en dat je die gaat doden. Er zal een abortusarts zijn om u te helpen en er zal een verpleegster zijn omdat het een volledige medische procedure is.
Mijn eerste vraag was: "is dat legaal?" Het antwoord was: 'Ja, zolang het in de baarmoeder zit. Zolang de baby nog in de vrouw zit, kun je hem doden. '
Zo werd het ons uitgelegd. Er werd ook uitgelegd: 'Je vermoordt een baby.' Ze zeiden niet dat we een foetus zouden doden of cellen in een lichaam zouden doden. Niks van dat. Het is een baby.
Nu denk ik niet dat ik het goed zou hebben gevonden om een ​​baby te doden buiten het lichaam van een vrouw, maar wetende dat ik zoveel kon doden als ik wilde als iemand in het lichaam was ... in satanisme , iets te doden of de dood van iets is de meest effectieve manier om je betovering te bereiken.
Wat betreft het proberen om satans goedkeuring te krijgen, om je iets te geven wat je wilt, is het doden van iets de beste manier om te gaan. Iets doden is het ultieme aanbod voor satan, en als je een ongeborene kunt doden, is dat zijn uiteindelijke doel.
LI - Vertel me over de eerste abortus die je ooit als satanisch ritueel hebt gedaan.
King - De eerste die ik deed was ongeveer 3 maanden voordat ik 15 werd. Het vond plaats in een boerderij die verrassend sterieler was dan veel van de andere abortusklinieken waar ik abortussen had gedaan. Er was een abortusarts en een abortusverpleegkundige.
Er stond een vrouw met stijgbeugels op het punt om een ​​baby te krijgen die werd omringd door 13 topleden van onze coven, allemaal hogepriesters en priesteressen. Ik zat in de cirkel met de vrouw en de abortusarts.
Alle volwassen leden van mijn coven waren daar. Er zaten verschillende vrouwen op de grond geknield, heen en weer zwaaiend en steeds weer 'ons lichaam en onszelf' zingend. Aan de zijkant stonden verschillende mannelijke leden van onze coven die allemaal zongen en baden.
Het ritueel begon om 11:45 's nachts en de betovering begon om middernacht, dat is het heksenuur, en de werkelijke dood van het kind gebeurde om 03:00 uur, wat het duivelsuur wordt genoemd.
Mijn hele rol hierbij was om het scalpel in te brengen. Ik hoefde niet per se zelf te doden ... wat belangrijk was, was dat ik bloed aan mijn handen kreeg. Dus ik moest iemands bloed krijgen, of dat nu van de vrouw of van de baby was, en dan voltooit de dokter de procedure.
Bij die ene, die waarschijnlijk een van de gruwelijkste abortussen was die ik ooit had gedaan, reikte de dokter naar binnen, scheurde de baby eruit en gooide hem op de grond waar deze vrouwen zwaaiden. De vrouwen zagen eruit alsof ze bezeten waren, en toen de dokter de baby naar hen uitgooide, kannibaliseerde ze de baby.
LI - Beste Heer! Aan hoeveel rituele abortussen heeft u deelgenomen?
King - Voordat ik een hoge tovenaar werd, deed ik er vijf. Nadat ik een hoge tovenaar was geworden, deed ik er nog 141.
LI - Heb je ooit een rituele abortus gedaan bij een [high profile abortus faciliteit]?
King - Ja dat heb ik. Ik schat dat ik binnen deze faciliteiten ongeveer 20 rituele abortussen heb gedaan, maar ik heb nooit geteld. Ik weet gewoon dat ik in veel van hen ben geweest. Ongeveer twee jaar geleden ging ik naar binnen om wat onderzoek te doen voor een nieuwe cd waar ik aan werkte, en die was erg schoon en de mensen waren super aardig.
Maar al diegenen waar ik naar toe ging en abortussen deed, waren vreselijk onhygiënisch. Ze zagen eruit als een huis van verschrikkingen, met overal bloed, ook in sommige kamers met bloed aan het plafond.
LI - Hoe ben je uitgenodigd om satanische abortussen te doen bij deze [spraakmakende abortusfaciliteiten]? Heeft iemand je gebeld? Hoe kwam dat tot stand?
King - Als de hoge tovenaar ben jij de go-to-guy in het satanische coven, dus de meeste mensen bellen iemand die ze kennen in dat coven of ze zullen bellen omdat we ook veel werk hebben verricht met de Illuminati , dus ze zullen ze bellen.
Dit is alles, uiteraard mensen die op de hoogte moeten zijn van dit soort dingen, maar je wordt uitgenodigd om deel te nemen. De Wereldkerk van Satan is niet de enige organisatie die satanische offers brengt in [deze voorzieningen]. Er zijn andere hekserijorganisaties , zoals wiccans, die echt betrokken zijn bij het plegen van abortussen binnen deze [spraakmakende faciliteiten].
Soms word je uitgenodigd om de rituele abortus te doen door de directeur van de faciliteit of een hoge administrateur, of soms is de dokter een satanist en zullen ze je uitnodigen om mee te doen aan een abortus of ze willen een ceremonie aan het eind van de dag.
Nu, aan het eind van de dag, houden satanische groepen elke dag van een Black Mass- dienst, meestal rond middernacht, en het zal een uitgebreide dienst zijn die ongeveer 2 of 3 uur duurt, waarbij ze alle baby's wijden die zijn gedood die dag voor satan. Het maakt niet uit waarom vrouwen abortus plegen, alle baby's worden aan het eind van de dag toegewijd aan satan.
LI - Wat zou er gebeuren bij het uitvoeren van deze rituele abortussen? Welke algemene evenementen vinden plaats tijdens deze rituelen?
King - Er zijn kinderen die naar deze evenementen komen, maar ze zijn over het algemeen niet in de kamer wanneer de abortus naar het paleis gaat. Ze zitten in een aparte kamer en ze hebben wedstrijden om te zien welke van de kinderen tot 3:00 uur kan blijven, en het kind dat zo laat op kan blijven, krijgt een beloning.
De mannen die geen deel uitmaken van de top 13 doen spreuken en zingen. Ze gebruiken ook spreuken om hen te beschermen tegen iedereen die misschien tegen hen bidt, zoals een christen die tegen hen bidt.
En wie we ook in onze zak hebben voor bescherming, dus als we de hulpsheriff of agent of iets dergelijks hebben betaald, onderzoekt niemand ons op dat moment. Er zijn vrouwen die zingen en zwaaien. De 13 leden omringen de vrouw die op het punt staat de abortus te ondergaan, en zij zijn degenen die de daadwerkelijke magische spreuk uitvoeren.
In één geval was degene die om de spreuk vroeg, de burgemeester van de stad. Hij kwam naar ons omdat hij een of andere verordening voor zijn stad wilde doorgeven, en hij had het twee of drie keer geprobeerd en het ging nooit door. Hij was al geruime tijd lid van de coven.
Hij had elke juridische weg geprobeerd om dit ding door te krijgen, en het werkte nooit, dus liet hij iemand ermee instemmen om een ​​abortus te laten plegen en dat het zou gebeuren bij onze satanische coven en tijdens een nacht waar we de abortus konden doen en de spreuk konden doen tegelijkertijd.
Over het algemeen zou iedereen in een kleine stad, wat dat was, opdagen voor het evenement. Op een grotere plaats, zoals toen ik lid was van de Wereldkerk van Satan, zou je de hoge tovenaar krijgen, de mensen die willen dat hun betovering plaatsvindt, zouden daar zijn. Er zou een abortusarts en zijn verpleegster zijn.
Vaak zijn er bij [high-profile abortusfaciliteiten] heel veel omdat veel mensen die op die plaatsen werken heksen of satanisten zijn . Je krijgt dus veel mensen die bereid zijn deel te nemen aan het satanische evenement.
LI - Zou je zeggen dat [spraakmakende abortusfaciliteiten] leden van het occulte aantrekken vanwege de mogelijkheid om rituele abortussen uit te voeren?
King - ik zou zeggen dat dat inderdaad een waar statement is. Weet je, je hebt de mensen die behoren tot NU [de Nationale Organisatie van Vrouwen], en veel van die mensen zijn wicca, en de wiccans, hoewel ze beweren een houding te hebben voor het behoud van het leven, ze zijn mag iedereen die hen op welke manier dan ook tegenwerkt “slaan” of “slaan”, dat wil zeggen dat ze ze op alle mogelijke manieren mogen vernietigen, door magie voor hen.
Als christenen bidden we bijvoorbeeld voor hun bekering. Wel, ze zien dat als een open seizoen voor christenen. Ze zien ook de vrouwelijke figuur, de vrouw, zoals Moeder Aarde of Gaia. Ze hebben dus deze vrouwelijke figuur die ze aanbidden en ze stellen zich voor dat zij als zij de godin is, daar een kind van afneemt, en dus is abortus als het ware een satanisch sacrament.
Dus net zoals katholieke mannen zich bij het priesterschap aansluiten omdat ze zich aangetrokken voelen tot heiligheid en werken voor God, trekt een abortuscentrum satanisten aan voor het satanische priesterschap.
LI - Heb je ooit een onvermogen gehad om een ​​abortus te voltooien of de effecten van je ritueel als gevolg van mensen die buiten een abortuscentrum bidden?
King - Meer dan eens hebben we een baby de kansen laten trotseren en de abortus overleven. Op een keer kwam ik aan bij de abortusfaciliteit en er waren mensen aan twee kanten van de straat. Aan de ene kant waren er mensen die aan het bidden waren en uitriepen tegen abortus, en aan de andere kant waren er mensen die duidelijk voor abortus waren, en ze schreeuwden allerlei obsceniteiten tegen de mensen aan de overkant van de straat.
Toen we naar binnen gingen en aan de overkant van de straat keken, zagen we alle mensen aan de andere kant van de straat op hun knieën. Die dag ging de abortus die we voor een ritueel hadden gepland niet door.
Ik denk dat dit me ongeveer drie keer is overkomen, en alle drie keer ... het is grappig, maar dat heeft me nooit echt geklikt dat alle drie de abortussen werden gedwarsboomd door wat eigenlijk alleen kan worden toegeschreven aan de gebeden die buiten plaatsvonden.
LI - Welk advies heb je voor mensen die buiten de abortusfaciliteiten bidden, vooral als ze vermoeden dat er binnenin een soort van occulte activiteit gaande is?
King - Allereerst, stop niet! Er gebeurt niets in die abortuskliniek dat je pijn kan doen. Natuurlijk zullen er overal demonen zijn, maar je moet satan zien als een hond aangelijnd; als je niet aan de lijn komt, kan hij je niet bijten. Wees in een staat van genade als je gaat. Neem een ​​flesje wijwater mee.
Spuit het niet op de mensen die er zijn of de mensen die er zijn om je tegen te werken, want je komt voor de rechtbank te staan. Weet je, deze mensen zullen je aanklagen voor de gekste dingen. Maar absoluut, bestrooi jezelf wanneer je daar aankomt en wanneer je weggaat. Strooi het over alle gezinsleden.
Als u de Heilige Communie kunt ontvangen voordat u daar aankomt, zou dat ideaal zijn. Als je die dag naar de mis gaat, breng dan na de mis een paar minuten door om Onze Lieve Heer te vragen om zijn moeder met je mee te sturen. Neem een rozenkrans mee en sla de duivel ermee dood.
Er zijn dingen waar de duivel bang voor is, maar meestal is hij bang voor een goedgevormde katholiek; een katholiek die zijn geloof begrijpt en die weet waar spirituele oorlogvoering over gaat. Hij wil niet de strijd aangaan met iemand die al zijn wapenrusting aan heeft.
Bron: LepantoInstitute.org / Zachary King's boek Abortus is een satanisch offer " is beschikbaar op Amazon.com