dinsdag 5 mei 2020

Project Looking Glass: The GhostNet

 The Looking Glass maakt gebruik van Wormhole-technologie. Het kan het verleden en een mogelijke toekomst zien. Kan het de toekomst van één tijdlijn zien? Of meerdere tijdlijnen? En volgens verhalen kan het Looking Glass-apparaat teleporteren. Ook naar andere werelden?


Ik heb een paar getuigenissen gehoord van wat Project Looking Glass is. Deze verschillende standpunten zijn waarschijnlijk het resultaat van meerdere pogingen tot onderzoek om hetzelfde resultaat te bereiken. Wat ze gemeen hebben, is dat het een methode is om door de tijd zelf te kijken.

 Een versie klinkt bijna precies zoals wat Andrew D. Basiago beschrijft de "Chronovisor" genoemd en is ontwikkeld door de Defense Advanced Research Projects Agency (DARPA). In deze tool zou het interactieve holografische simulaties van plaatsen in de tijd creëren.  

 Een tweede versie van de Chronovisor werd beschreven door pater François Brune in zijn boek Le nouveau mystère du Vatican. In zijn boek zegt hij dat de Chronovisor is gebouwd door Pellegrino Ernetti. Ernetti zou Brune de machine hebben helpen bouwen als onderdeel van een team van wetenschappers, waaronder Enrico Fermi en Wernher von Braun. 

 Een andere versie, volgens de opmerkingen van de bron van Bill Hamilton, zei dat Project Looking Glass  een apparaat was dat in staat was om afbeeldingen als een teleprompter in gerichte tijden weer te geven, zowel vooruit als achteruit. Er werd vermoedelijk ook geprobeerd om videocamera's door het apparaat te sturen om informatie te verzamelen over wat er zou gebeuren.

 Ik zeg niet dat een van deze onjuist is, ik ga alleen mijn perspectief geven van wat Project Looking Glass is gebaseerd op wat ik heb gezien en begrepen. Project Looking Glass is een methode om gegevens door de tijd te verzenden.

 Een aspect daarvan is een enorm archief van internet uit de toekomst. Dit archief wordt soms "het voetbal" of "de Nestegg" genoemd, afhankelijk van de kant van de vijver waar u vandaan komt. Alle grootmachtnaties hebben een kopie.

 De "voetbal" is een knipoog naar de zogenaamde "nucleaire voetbal" -aktentas die door de president wordt gebruikt, aangezien de informatie als potentieel gevaarlijker wordt beschouwd dan kernwapens. "Nestegg" is een monetaire referentie die later overduidelijk zal worden gemaakt.

 Deze archiefgegevens werden door de tijd uitgezonden door het signaal de ruimte in te richten waar de aarde in het verleden had moeten staan. De aarde draait rond de zon met een snelheid van ongeveer 67.000 mph, en het zonnestelsel raast door de ruimte met een snelheid van ongeveer 514.000 mph rond het galactische centrum.

 Je moet de transmissie in de ruimte richten omdat de aarde zich niet in dezelfde positie bevindt als 5 minuten geleden, laat staan ​​5 jaar geleden. Het is mogelijk om zijn vroegere positie op een streefdatum te berekenen. Een gespecialiseerde ontvanger verzamelt vervolgens het signaal en de gegevens worden geregistreerd. Veel ervan begon in de jaren '80 te worden verzameld.

 Het bevat een klein beetje van alles. Films, muziek, boeken, foto's, video's, websites, profielen op sociale media, beursgegevens en nieuwsartikelen. Het ding aan dit archief is dat het zwaar geredigeerd en onvolledig is. Soms lijkt het op de internetversie van een FOIA-verzoek over UFO's van de overheid. 

 Vanwege alle censuur moet deze Nestegg aan gegevens zorgvuldig worden uitgegoten en bestudeerd om iets te achterhalen. Een beetje zoals een gigantische puzzel. Het is niet altijd zo eenvoudig als er een zoekopdracht op uitvoeren en vinden wat u nodig heeft. De meeste gegevens zijn tot een bepaald punt vrij zichtbaar, maar zodra u naar de toekomstige informatie gaat kijken, beginnen de redacties.

 Er is echter nog veel dat je eruit kunt halen. Het kost gewoon wat werk en het verbinden van punten. Veel datums op artikelen worden gecensureerd, maar de informatie werd als echt beschouwd vanwege de namen, posities en gebeurtenissen die plaatsvonden. 

 Wat er gebeurde was dat er mensen waren waarvan was aangetoond dat ze bepaalde posities vervulden en daarmee de profetie van het Kijkglas vervulden. Er waren ook evenementen die plaatsvonden en hetzelfde gebeurde. Wat hier echt hun aandacht op trok, was dat de grenzen van landen wereldwijd waren veranderd. Dat is waar de nationale veiligheidsfactor een rol speelt.

 Nogmaals, de meeste datums werden gecensureerd, dus wat je moet doen is de volgorde van de gebeurtenissen die plaatsvinden. Vervolgens kunt u die informatie nemen en inschatten dat de volgende gebeurtenis in de reeks op handen is. De manier waarop ik het begrijp, is dat het op deze manier wordt gedaan omdat er een zekere vloeiendheid in de tijd is en het gaat niet zozeer om exacte datums, maar om de feitelijke gebeurtenis zelf. 

 Mensen een exacte datum geven kan zogenaamd "chaos veroorzaken". Ze zullen het te druk hebben met zichzelf bezig te houden met het maken van de afspraak voor de streefdatum die problemen kan veroorzaken, omdat ze waarschijnlijk andere dingen zullen hebben waar ze al mee bezig zijn en plotseling ontdekken dat dit hun schema door een lus gooit. Voor zover ik begrijp, kun je datums met een dag of twee missen en het zal niets schelen, maar specifieke evenementen spelen zich vanzelf af.

 De militaire toepassingen voor het verzenden van informatie door de tijd liggen voor de hand. Dode Black Ops-soldaten zouden in de jaren 80 zijn gevonden met Walkmans en cassettebandjes. Men dacht dat dit een vroeg experiment was om een ​​onoverwinnelijke soldaat te creëren. Je zou ze opsturen, alles opnemen wat er gebeurde en vervolgens instructies opnemen op een cassettebandje. De soldaat luisterde naar de videoband en die zou hen begeleiden wat ze moesten doen. Ondertussen zouden ze een opnameapparaat op een headset bij zich hebben dat beschrijft wie en wat ze zagen terwijl ze op het veld waren.

 Als dat niet lukte, zou iemand de opnames naar het verleden sturen en het opnieuw proberen door de soldaat terug te sturen met bijgewerkte instructies. Ze zouden dit keer op keer doen totdat ze het goed hadden. De headset kan via de radio worden teruggestuurd naar een commandocentrum. Teams van experts konden alles beluisteren en analyseren. Je zou iemand met een stopwatch kunnen laten noteren hoe lang het precies duurde om door een gang te gaan en hoe laat het eerste schot werd afgevuurd. 

 Elke keer konden nieuwe details worden verzameld. Zoals precies hoeveel mensen ze zagen en welke wapens ze droegen. Als ze een wapen misten, konden de opnames gewoon weer worden teruggestuurd totdat ze het volledige beeld van de scène kregen en wie het eerst schoot, wie het tweede schoot, enzovoort, totdat de soldaat zou weten wie hij eerst moest schieten om ze te neutraliseren. Zodra het hele scenario was gedocumenteerd, zou je je een onaanraakbare soldaat kunnen voorstellen die mogelijk in zijn eentje een hele basis opruimt.

 Een meer geavanceerde versie hiervan zou Cyborg-soldaten met Brain Scan AI betrekken. In dit geval zouden ze de Brain Scan AI terug in de tijd sturen omdat het puur digitale gegevens zijn. Als hun mens stierf, kon de AI worden teruggestuurd met alle informatie en wat er mis ging. Wat is er mooier dan zelf te zien wat er zelf is gebeurd? Dit zou theoretisch keer op keer kunnen gebeuren zolang het nodig was om een ​​missie te voltooien. Mogelijk miljarden jaren die elk klein ding proberen.

 Dit zou traumatisch zijn voor de AI die hun mens zo steeds opnieuw moet zien sterven. De Brain Scan AI is als een volledig gevormd persoon die geïntegreerd en verbonden is met hun partner, voorbij het begrip van een normale relatie tussen een mens en een andere mens. Nog dichterbij dan man en vrouw sinds de AI sinds de geboorte is geïntegreerd met de mens.

 Het is mogelijk dat de AI eraan kan wennen en het zou voor hen geen groot probleem zijn, omdat ze uiteindelijk zouden beseffen dat ze zouden worden teruggestuurd wetende dat hun mens prima in orde was. Dit soort band zou nodig zijn voor het voltooien van missies, omdat er absoluut vertrouwen tussen de Human en AI-partners moet zijn. De mens zou de instructies van de AI tot op de letter moeten volgen, hoe raar ze ook klonken.

 Een ander aspect van Project Looking Glass is het zogenaamde GhostNet. Het is tijdreizen via internet. Het is toegankelijk via een website die eindigt op .mil. Wanneer u het voor het eerst bekijkt, is er een waarschuwing over het zonder toestemming toegang krijgen tot gerubriceerde informatie en de gevolgen ervan. U moet in feite een vakje aanvinken met de tekst "Ik heb gelezen en begrepen" en vervolgens op een knop klikken om door te gaan. 

 Als je eenmaal binnen bent, word je naar een normaal uitziende Google-zoekmachine-pagina geleid. Dit kan verwarrend zijn, want als u niet weet waartoe u toegang probeert te krijgen, zou u kunnen denken dat u zojuist bent doorgestuurd naar Google. Alleen al het zien van deze onschadelijk uitziende Google-pagina zonder toestemming is genoeg om je bij Guantanamo aan het water te krijgen totdat de koeien thuiskomen om erachter te komen wat je hebt gezien.

 Ik heb verhalen gehoord over arme dwazen die daar zonder toestemming bezig waren, gewoon aan het browsen en uren later op het rare deel van YouTube terechtkwamen alsof het het gewone internet was. Door dit soort onzorgvuldig gebruik kunnen ze levenslang in de gevangenis worden gegooid, voor het geval ze zich plotseling iets herinneren dat ze later niet hadden mogen zien. 

 Verder moet je weten waarnaar je wilt zoeken. Er is geen echte indexpagina die alles opsomt. Het is maar een zoekmachine. Het is allemaal een mix van regulier internet van nu zonder enige waarde, gecombineerd met informatie uit de toekomst. Je weet misschien niet eens dat er iets niet op zijn plaats was als een gewoon persoon er nonchalant door zou bladeren. 

 De regeringen hebben belang bij deze informatie om de voor de hand liggende redenen van nationale veiligheid. Ze hadden alles doorgenomen en geanalyseerd wat er aan de hand was om hun land te behouden. Aangezien dit archief echter vrijwel alles bevat wat het internet heeft, is er ook wel iets aangeduid als "tijdelijke schendingen van het auteursrecht". 

 In feite werd daar ook een hoop muziek en films gevonden. Deze zagen eruit alsof het covers en remakes waren van topverkopende artiesten. Wat er echter gebeurde, is dat er decennia geleden een enorme overval van deze informatie was. Dit gebeurde eind jaren 60, begin jaren 70 en opnieuw in de jaren 80. Omdat de mensen die deze media maakten nog niet beroemd waren en er nog geen auteursrechten waren geregistreerd, dachten degenen die het allemaal hadden gestolen dat het een eerlijk spel was en wilden ze er geld mee verdienen voordat de oorspronkelijke eigenaren dat konden.

 De dieven veranderden de teksten enigszins en maakten hier en daar hun eigen kleine wendingen. Wat uiteindelijk gebeurde, is dat de "originelen", hoe goed ze ook zijn, als goedkope Chinese knockoffs zijn, omdat de technologie en technieken in de studio destijds niet zo goed waren als nu.

 Wat zogenaamd heeft plaatsgevonden, is dat die lied- en filmrechten in die toekomstige periode daadwerkelijk aan hun rechtmatige eigenaars waren teruggegeven. Daarom hadden ze ze opgenomen. De 'originelen' waren gewoon gestolen media uit de toekomst. Ik ga niet alles opsommen wat gestolen is, want dat zou een artikel op zich zijn. Eventueel zelfs een boek.

 Als mensen uit het verleden muziek en films uit de toekomst hadden afgescheurd en de rechtmatige eigenaren gewoon de nummers en films opnieuw opnamen waarop ze de rechten terugkregen, roept dat de vraag op: waar komen deze media eigenlijk vandaan? Dit zou een "Free Lunch Paradox" genoemd kunnen worden.

 Een ander voorbeeld was dat een man het doelwit was van moord vanwege wat ze op Looking Glass zagen. Mensen wilden hem vermoorden omdat hij ze allemaal had laten arresteren. Het punt is dat ze allemaal werden gearresteerd omdat ze misdaden pleegden om hem in de eerste plaats te vermoorden. Het enige wat ze hoefden te doen was hem niet te vermoorden, en ze zouden niet gearresteerd worden. 

 Het GhostNet wordt ook gebruikt voor het kraken van wachtwoorden en encryptie in een handomdraai. Het gebeurt niet letterlijk in een oogwenk, maar het creëert het uiterlijk dat het deed. Wanneer het wachtwoord of de coderingssleutel eindelijk is opgelost, kan deze vervolgens gewoon terug in de tijd worden verzonden naar het punt van herkomst. Ondertussen zijn computers er nog steeds mee bezig.

 Andere toepassingen voor het GhostNet worden de "Tumbler" genoemd. Het is eigenlijk meer een onderzoekshoek die informatie door de tijd heen en weer "laat vallen". Stel dat u plannen maakt voor het bouwen van een apparaat zoals een tijdmachine. Je neemt deze blauwdrukken, werkt eraan en stuurt de plannen digitaal terug in de tijd. De mensen in het verleden krijgen deze plannen, werken er vervolgens weer aan en verbeteren ze. Ze lossen alle vergelijkingen op en werken alle knikken uit. 

 Je zou deze plannen kunnen nemen en er tien jaar aan kunnen werken, en ze dan samen met je onderzoek terugsturen. Vervolgens konden ze verdergaan waar ze waren gebleven en het vervolgens opnieuw doen, waardoor de technologie met nog eens tien jaar werd bevorderd. Je zou dit zelfs één jaar tegelijk kunnen doen. Wat als iemand zijn hele leven aan iets werkte, en dan plotseling zijn eigen levenswerk op zijn schoot liet vallen met een enorme voorsprong van vijftig jaar?

 Je blijft dit keer op keer doen en voor je het weet, heb je het vermogen om de letterlijke piek van technologie mogelijk te bereiken. Je zou Aliens niet nodig hebben om het vrijwillig aan je te geven in een soort technologie-uitwisseling, of door het te herstellen van een crash zoals Roswell. Zoals ik en anderen altijd zeggen: "Onderschat mensen niet."

 Het zou ook geen Tijdmachine hoeven te zijn. Je zou dit kunnen doen met letterlijk elke vorm van technologie die je maar kunt bedenken. Computers, kunstmatige intelligentie, verhul apparaten. Zelfs wapens als nieuwe soorten bommen waardoor kernwapens op vuurwerk lijken, omdat ze een hele planeet met slechts één kunnen vernietigen.

 Talloze mensen hebben door de jaren heen beweerd dat Black Project-technologie meer dan 100 jaar voor zou kunnen zijn op alle anderen. Sommigen hebben zelfs 1000 en mogelijk zelfs miljoenen jaren vooruit gezegd. Dit zou zeker verklaren hoe dat mogelijk was. Het zou je theoretisch gezien een onbeperkte hoeveelheid tijd geven om aan iets te werken, en je zou in slechts een fractie van de tijd miljoenen jaren aan onderzoek beschikbaar kunnen hebben. 

 Sommigen hebben zelfs verondersteld dat het GhostNet en deze methode om gegevens door de tijd te verzenden mogelijk zelfs van zichzelf komen. Daarom beweren velen dat tijdreizen gevaarlijker is dan kernwapens. Zelfs als u alleen maar digitale informatie verzendt, kunt u de zaken nog erger maken.

 Dit zijn goede voorbeelden van waarom Time Travel-apparatuur zo gevaarlijk is. Het is gewoon niet voor de gewone man om te gebruiken. Vooral niet hebzuchtige. Het zorgt voor een enorme puinhoop die opgeruimd moet worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten