dinsdag 5 mei 2020

Het MKUltra Monarch-programma


De waarheid over het Monarch-programma van MKUltra is dat het echt is en dat ze elite undercover MIB-agenten zijn. De compartimentering van het geheugen was nodig vanwege het tijdreizen-aspect van hun activiteiten, dat veel verder gaat dan het hoogste geheim.

 Ze lijken in feite op levende machines, en degenen die ze zijn tegengekomen, hebben geen idee waar ze mee te maken hebben. Ze werden geboren met het Monarch-systeem dat al in de hersenen aanwezig was, en met informatie die genetisch was gecodeerd.

 Er komt een zekere mate van ontmenselijking als de dingen op deze manier worden uitgelegd, en ik wil even de tijd nemen om hier uit te leggen dat het mensen zijn met gedachten en gevoelens, en hoop en dromen, net als iedereen.

 Er was geheugencompartimentering nodig, zodat ze niet per ongeluk de tijdlijn beïnvloedden met informatie uit de toekomst. Velen van hen waren ook vrijwilligers en de reden dat ze de neiging hebben om in paniek te raken over wat ze hebben meegemaakt, is omdat ze zich het vrijwilligerswerk niet herinneren.

 Het symbool van de Monarchvlinder werd voor hen gebruikt vanwege het genetische geheugen, en het symboliseert ook de film "The Butterfly Effect" die ging over veranderingen in de tijd. Het symbool werd gezien in combinatie met Monarchs voordat de film uitkwam vanwege tijdreizen.

 Sommigen van hen werden ver terug in de tijd gestuurd om rijkdom en macht te vergaren en evenementen te organiseren om de juiste toekomst te manifesteren. Daarom werden bepaalde bloedlijnen zorgvuldig geleid om het Monarch-systeem en genetisch gecodeerde informatie vast te houden.

 Ze kunnen het fysieke uiterlijk veranderen op basis van de verschillende 'persoonlijkheid' die naar voren wordt gebracht. Haar-, huid- en oogkleur, gezichtsstructuur, lengte, gewicht, gespierdheid, geslacht en leeftijd. Zelfs tatoeages kunnen verschijnen en verdwijnen.

 De manier waarop de shapeshifting werkt, is dat een partitie in de hersenen wordt genomen en geprogrammeerd vanaf een lege lei. Deze partitie is volledig geheugenverlies en heeft geen idee wie het is, of hoe het eruit ziet.

 Met behulp van Virtual Reality wordt een zorgvuldig vervaardigd beeld weergegeven op de ultrarealistische VR-headset en wordt de lege partitie doen geloven dat ze in een spiegel van zichzelf kijken.

 Wanneer ze denken dat ze zichzelf voor het eerst zien, verandert het het geloofssysteem en verandert het lichaam fysiek om aan het geloof te voldoen.

 Zodra hun uiterlijk is vastgesteld, beginnen ze aan een versneld leerprogramma om hun identiteit en achtergrond voor hun nieuwe rol op te bouwen.

 Ze kunnen in wezen onsterfelijk worden gemaakt, omdat de partities opnieuw kunnen worden geprogrammeerd om te geloven dat ze jonger zijn. De perceptie van kracht en snelheid kan worden gewijzigd door hen te laten geloven dat ze meer gewicht heffen of sneller rennen dan ze in VR zijn, wat zich vervolgens vertaalt in de echte wereld.

 Deze verschillende wijzigingen worden gebruikt voor deepcoveroperaties in de tijd, maar ook voor spionage en chantage in het heden.

 Sommige individuen die niet het hele verhaal over hen hadden, maar wel op de hoogte waren van de kwaliteit van hun bloedlijnen, probeerden om hun eigen egoïstische redenen eigen mindcontrol-systemen te installeren met behulp van de op trauma's gebaseerde methoden. Wat ze niet wisten, is dat de Monarch-systemen gesloten systemen zijn met back-ups.

 VEEL hoeveelheden compromitterende informatie is verzameld over verschillende mensen in machtsposities over de hele wereld, en ze worden gechanteerd om met ons samen te werken of het bewijs zal worden vrijgegeven.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten