zondag 3 mei 2020

Robert F. Kennedy Jr.: "Wetenschappers en ethici luiden de noodklok - Gates-vaccin zal DNA veranderen"

Pharma heeft 80 COVID-vaccins in ontwikkeling, maar Gates & Fauci schuiven het Frankenstein-laboratorium van Moderna naar de eerste rij.
Wetenschappers en ethici slaan alarm.

Het vaccin maakt gebruik van een nieuwe, niet-geteste en zeer controversiële experimentele RNA-technologie die Gates al meer dan tien jaar ondersteunt . 
In plaats van een antigeen en een adjuvans te injecteren zoals bij conventionele vaccins, injecteert Moderna een klein stukje van de genetische code van het coronavirus in menselijke cellen. Het verandert DNA door het hele menselijk lichaam en herprogrammeert onze cellen om antilichamen te produceren om het virus te bestrijden. MRNA-vaccins zijn een vorm van genetische manipulatie die "kiembaangenbewerking" wordt genoemd. De genetische veranderingen in Moderna worden dan doorgegeven aan toekomstige generaties. 
In de verklaring van Genève van januari riepen 's werelds toonaangevende ethici en wetenschappers op om een ​​einde te maken aan dit soort experimenten.
De producten van Moderna hebben nog nooit een product op de markt gebracht, klinische proeven ondergaan of een vaccin laten goedkeuren door de FDA. Ondanks de investeringen van Gates, kwam het bedrijf op de rand van het faillissement met een schuld van $ 1,5 miljard voor COVID.
Met steun van Fauci won het bedrijf maar liefst 483 miljoen dollar aan federale fondsen om de ontwikkeling te versnellen.
Dr. Joseph Bolen, de voormalige R & D-baas van Moderna, was geschokt door de weddenschap van Fauc i: 'Ik weet niet wat ze denken', zei hij tegen CNN, 'toen ik dat las, was ik verbaasd.' Moderna en Fauci lanceerden op 3 maart federaal gefinancierde menselijke proeven in Seattle.
Dr. Peter Hotez waarschuwde voor de mogelijk dodelijke gevolgen omdat dierproeven worden overgeslagen. "Als de immuniteit bij dieren toeneemt, is dat een showstopper". Dr. Suhab Siddiqi, de voormalige chemiedirecteur van Moderna, vertelde CNN : “Ik zou niet toestaan ​​dat het [vaccin] in mijn lichaam wordt geïnjecteerd. Mijn vraag zou zijn: waar zijn de gegevens die de toxiciteit vermelden? Voormalig NIH-wetenschapper Dr. Judy Mikovits zegt dat het strafbaar is om MRNA-vaccins op mensen te testen. “MRNA kan kanker veroorzaken en andere ernstige schade die jaren kan duren .Als voorzorgsmaatregel beval Moderna dat deelnemers aan het onderzoek onbeschermde seks of spermadonatie moesten vermijden en Fauci gaf opdracht dat alle COVID-vaccins moesten worden beschermd door een algemene immuniteit. Gates hoopt zijn experimentele technologie voor genetische manipulatie aan alle 7 miljard mensen te verkopen en onze soort in GGO's te veranderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten