zaterdag 16 mei 2020

ANGELA MERKEL IS DE DOCHTER VAN HITLER.

Klara Hitler

Klara Hitler   12 augustus 1860 - 21 december 1907 was de moeder van de Duitse politicus en leider van de nazi-partij, Adolf Hitler.

Wat is er gebeurd met Hitlers bevroren sperma?

Volgens het Stasi DDR-dossier bekleedt de dochter van Hitler nu hetzelfde ambt als haar vader - bondskanselier van Duitsland.

Ze wordt beschouwd als een van de machtigste mensen op aarde, aangezien ze ook de president van de Europese Unie (EU ) is en hoofd van het machtige westerse economische blok dat bekend staat als de G-8. Meer zorgwekkend is dat Hitlers droom om Europa onder Duits / Vaticaan-controle te verenigen nu binnen het bereik van zijn dochter ligt.

In 1954 werd een kind geboren, een babymeisje, dat volgens het Stasi-dossier Angela Merkel is, de huidige Duitse bondskanselier. Haar officiële verjaardag is 17 juli 1954. Het Stasi-dossier dat zich momenteel in het Sovjet-KGB-archief bevindt, registreert haar geboorte als 20 april 1954. Als het dossier van deze geheime politie in het Ministerium für Staatssicherheit (DDR) correct is, dan Hitlers dochter, Angela Merkel, werd geboren op de verjaardag van Adolf Hitler - 20 april.



De geboorte van Angela Merkel, zoals beschreven in het Stasi-dossier, was gebaseerd op het onderzoek van de Duitse arts Karl Klauberg. Klauberg werd geclassificeerd als een van de ergste nazi-'Angel of Death'-artsen en werd door de Sovjet-rechtbanken veroordeeld als' oorlogsmisdadiger '. Volgens de rapporten werd dokter Klauberg door de Sovjets vrijgelaten na slechts zeven jaar van zijn straf te hebben uitgezeten in ruil voor het aan de KGB overhandigen van zijn verborgen bestanden over zijn nazi-experimenten met kunstmatige inseminatie en, nog gruwelijker, het bevroren sperma van de voormalige nazi-dictator , Adolf Hitler.

Hitlers vader, die de naam Hitler aannam, was de onwettige zoon van Anna Maria Schicklgruber, de minnares van Solomon Rothschild. Na ontvangst van de nazi-dossiers over kunstmatige inseminatie en het bevroren sperma van Hitler, gaf het Sovjet Politicheskoye Buro (Politburo) toestemming voor de experimenten om een ​​kind dat de 'genetische kenmerken' van Adolf Hitler droeg, 'tot leven te wekken', 'indien mogelijk'. Er werd 'geredeneerd' dat het combineren van de genen tussen het sperma van Hitler en de naaste familie van Eva Braun voor de Sovjets een 'bijna match' zou opleveren van wat een kind van Hitler en Eva Braun zou zijn geweest als iemand geboren was geweest.

Dokter Klauberg bracht Gretl Braun naar de DDR (communistisch Oost-Duitsland). Ze was de jongste zus van Hitlers vrouw, Eva Braun. Gretl Braun werd gekozen als de 'surrogaat'-moeder van Hitler's nakomelingen met kunstmatige inseminatie van Hitlers bevroren sperma. Gretl Braun was lid van de Sociaal-Democratische Partij (SPD), wiens ideologie zich concentreerde op de principes van het marxisme en de belangen van de arbeidersklasse en vakbonden.

Toen dokter Klauberg terugkeerde naar West-Duitsland, werd hij prompt gevangengezet. Twee jaar later werd hij vermoord terwijl hij nog in hechtenis zat.

VALSE IDENTITEIT

Kort na de geboorte van Hitlers babymeisje werd een overeenkomst gesloten tussen de Sovjets, de Amerikanen en het Vaticaan. Hitler's baby werd onder de 'controle' van de katholieke kerk geplaatst door haar 'connecties' met de DDR Lutherse Kerk die de voogdij over de baby nam.

Ze kreeg een valse geboortedatum, 17 juli, en de naam Angela Dorothea Kasner, dochter van Horst Kasner, een lutherse predikant, en zijn vrouw Herlind - een leraar Engels en Latijn. Daar op het platteland van Templin in Oost-Duitsland, werd Merkel ongeveer 80 kilometer ten noorden van Berlijn, de hoofdstad van de socialistische Duitse Democratische Republiek (DDR), opgericht.

Het centrale thema van de "overeenkomst" van de westerse geallieerde machten, het Vaticaan en de Sovjets was dat Hitlers dochter tot internationale macht zou worden verheven ... maar haar machtsovername zou pas komen als "het Vaticaan ook een Duitse paus aan de macht bracht" ”.


In het kielzog van de dood van paus Johannes Paulus II werd de voormalige Duitse nazi Joseph Ratzinger genomineerd. Hij nam op 20 april 2005 de naam van paus Benedictus XVI aan als vicaris van Rome. Is het toeval dat deze datum de verjaardag was van de verjaardag van Adolf Hitler?

In 1977 werd Angela Dorothea Kasner Angela Merkel met haar huwelijk met natuurkundige Ulrich Merkel, maar het huwelijk eindigde in 1982 in een scheiding.

Ze werd verkozen tot kanselier van Duitsland kort nadat paus Ratzinger op Hitlers verjaardag het leiderschap van de Roomse kerk had aangenomen.



MERKEL'S BIOGRAFIE

Merkel kwam pas op 35-jarige leeftijd in de politiek na de ineenstorting van de Berlijnse muur in 1990. Ze aarzelde om haar verleden en privéleven te bespreken. Haar biografie suggereert niet minder dat haar vader werkte voor de Stasi, de beruchte Oost-Duitse geheime politie. Maar het zegt dat zijn houding ten opzichte van het regime Angela's carrière heeft geholpen - waardoor ze op een elite-school kon studeren en naar de universiteit kon gaan, in een tijd waarin de kinderen van geestelijken routinematig de toegang werd geweigerd.

(Hier is een foto van Merkel in 1986 op een uitje naar het Baltische eiland Rugen door leden van de DDR-versie van de Hitlerjugend, de FDJ of DDR Jugenverbandes. Bij hem zit de kleine Geli Merkel. Zeer weinig mensen betwijfelen of de man die Merkel opgevoed en is wereldwijd bekend als haar vader - was een Stasi-spion en parttime organisator. De Duitse kanselier was zelf een actieve Gruppenfuherin in de FDJ.)

De tiener Merkel sloot zich, zoals vrijwel al haar tijdgenoten, aan bij de Freie Deutsche Jugend (FDJ), de communistische jongerenorganisatie.



Ze zeggen dat vogels van een veer samenkomen, maar hier is Merkel met een groep skinheads uit 1992 of 1993 .

(Een van de mensen op de foto's brengt een nazi-groet in aanwezigheid van een jongere Merkel. Destijds dacht niemand er iets van, maar de foto's kregen jaren later een nieuwe betekenis.)

Als het Sovjetrecord waar is en het bewijs is sterk, biedt het een aantal fantastische mogelijkheden. Het valt niet te ontkennen dat Angela Merkel als Duitse bondskanselier, president van de Europese Unie en hoofd van het machtige economische kartel van de G-8 van de duisternis naar de driemanschap kwam.


In een interview met de krant Frankfurter Allgemeine Zeitung in juli 2005 gaf bondskanselier Angela Merkel toe dat ze een ongewone obsessie had met het werk van componist Richard Wagner, die satanist was. Wagner schreef de beruchte compositie genaamd "Parsifal", die ook een favoriet was van Adolf Hitler.

Hitler verklaarde dat de muziek van Wagner hem bezig hield. Net als Adolf Hitler is Angela Merkel diep gefascineerd door Wagner's "Ride of the Valkyries". De Walkuren waren kleine vrouwelijke goden die door elk gevecht zouden rijden om de meest dappere van de verslagenen te verzamelen en ze naar een plaats genaamd Walhalla zouden brengen, waar ze zouden wachten om zich bij het leger van Odin aan te sluiten in de laatste strijd aan het einde van de wereld.

Behalve de kleine snor heeft Merkel een opvallende gelijkenis met Adolph Hitler.


Ze lijkt ook op haar moeder - Gretl Braun.



                                   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten