zaterdag 9 mei 2020

Soft Kill-programma deel 2

Jason Brown


Het belangrijkste doel van het "Soft Kill-programma" is om het slachtoffer dat het doelwit is ertoe te brengen zelfmoord te plegen, in de gevangenis te worden gegooid, zich te laten vastleggen in een psychiatrische inrichting of een soort moordpartij te plegen als een massaschietpartij. Het proces zou 1 tot 3 maanden moeten duren.

 Het was oorspronkelijk alleen bedoeld om de persoon uit de samenleving te verwijderen, maar in de afgelopen jaren hebben sommige daders van deze activiteit het als een spel behandeld. De manier waarop ze het zien, hoe meer bekendheid ze kunnen krijgen en hoe gekker ze hun slachtoffer kunnen laten kijken, hoe beter het is. Ze gaan erin met de bedoeling van hun slachtoffer om het in het nieuws te halen en verhandelen dan onderling verhalen als honkbalkaarten.

 Vanwege deze zieke cultuur zijn ze zich gaan richten op beroemdheden omdat ze de paparazzi constant naar hen laten kijken en het zorgt voor een sappiger mediaverhaal dat ze langer kunnen proeven. In deze gevallen zijn de dingen zo uit de hand gelopen dat ze het om een ​​andere reden deden dan om het legendarischer te maken, omdat deze beroemde mensen eigenlijk niets hadden gedaan waardoor ze normaal gesproken doelwit zouden worden. Gewoon om het gewoon voor sport te doen.

 Hun favoriete wapen is om V2K te gebruiken om "stemmen" in hun hoofd te stralen om ze gek te maken en / of ze te laten denken dat ze gek zijn. Het besef dat iemand denkt dat ze geestelijk ziek zijn, zorgt voor nog meer leed. Als het slachtoffer probeert om hulp te zoeken, creëert het een verifieerbaar record in het systeem van de geestelijke gezondheidszorg door aan te tonen dat ze een geschiedenis van psychische aandoeningen hebben die alles wat ze vanaf dat moment zouden zeggen verder in diskrediet zou brengen.

 De V2K kan ervoor zorgen dat een slachtoffer wordt afgeleid en niet kan scherpstellen. Talloze gevallen van mensen met de diagnose ADD en ADHD zijn hier het gevolg van en niet een echt probleem met hun hersenen. Hierna krijgen ze medicijnen zoals farmaceutische amfetamine om de symptomen te verlichten. Deze medicijnen kunnen echter daadwerkelijke paranoia en wanen veroorzaken als onderdeel van de bijwerking die bekend staat als amfetamine-psychose. 

 Een andere bijwerking is rusteloosheid en tachycardie, wat ook bijdraagt ​​aan de problemen die het slachtoffer heeft. Een slachtoffer dat niet op de hoogte is van de bijwerkingen die de medicatie kan hebben, zou niet weten wat er met hen gebeurt en zou meer stress veroorzaken door hen constant zorgen te maken. Misschien gaan ze op zoek naar aanvullende medische hulp, waardoor hun geld opraakt.

 Als de V2K plotseling zou stoppen, zouden ze de medicatie niet nodig hebben om te helpen focussen. Er is echter schade aangericht aan het dopamine-systeem van de hersenen na het gebruik van de medicatie waarmee ze niet begonnen waren. Psychiatrische medicatie heeft ook geen enkel effect op een externe bron van V2K.

 Als ze het slachtoffer een of andere vorm van medicatie kunnen geven, kunnen ze flexibeler worden en openstaan ​​voor suggesties. Het veranderen van de hersenchemie houdt de slachtoffers uit balans. Daarnaast dringen ze erop aan dat het slachtoffer alcohol en / of illegale drugs gebruikt. Als de hersenen niet werken zoals ze van nature zouden moeten zijn en chemisch worden beïnvloed, kan dit hun tactiek effectiever maken. Bovendien kunnen de bijwerkingen het slachtoffer meer leed bezorgen. 

 Door drugsverslaving kunnen ze ook al hun geld uitgeven en mogelijk naar de gevangenis worden gestuurd. De nadruk wordt gelegd op het proberen ze arm te houden, zodat ze geen geld hebben om goed voor zichzelf te zorgen of om de pesterijen te bestrijden door het inhuren van advocaten en privédetectives.

 Er zijn een aantal basisdingen die ze kunnen proberen met het V2K-systeem, anders dan alleen stemmen op afstand in iemands hoofd stralen. Ze kunnen subvocalisatie nabootsen , zodat het slachtoffer het als hun eigen gedachten zal accepteren. Het is alsof je ideeën in je hoofd zet. Het is meestal iets in de trant van het maken van slechte keuzes in het leven.

 De hartslag wordt ook gecontroleerd in de medulla oblongata . In sommige gevallen kunnen ze de hartslag versnellen. Wanneer een persoon angstig is of een slecht dieet en een lage bloedsuikerspiegel heeft, kan het hart sneller kloppen. Ze proberen hiervan te profiteren door de hartslag nog verder te versnellen om het erger te maken. Dit kan ertoe leiden dat het slachtoffer een paniekaanval krijgt en dat hij zich onregelmatig gaat gedragen. 

 Ze kunnen ook de amygdala stimuleren Dit kan een ongegrond gevoel van angst en angst creëren. Dit doen kan ook een gevoel van naderend onheil veroorzaken zonder dat er een bekende reden voor is. Als je de intimidatie samen met de snelle hartslag combineert en de angst vergroot, kun je soms iemand ertoe aanzetten om irrationeel te handelen of medische hulp in te roepen om geld te verliezen.

 Een verbinding met dit alles is datingwebsites. Als het slachtoffer alleenstaand is, hebben ze ze gebruikt voor de mensen op wie ze zijn gericht om een ​​stroom van constante afwijzing te creëren of om de perceptie te creëren dat alleen partners van lage kwaliteit beschikbaar zijn om te proberen slachtoffers over de rand te duwen en creëer een gevoel van wanhoop.

 Ze hebben websites zoals blogs op WordPress, enz. Opgezet om een ​​soort "vals manifest" te creëren, zodat de persoon op wie ze zijn gericht lijkt alsof ze de klassieke symptomen van psychische aandoeningen hebben. Meestal een gekke wandeling. Dit zijn "kant-en-klare" pakketten die ze in de aanslag hebben, dus als hun slachtoffer een soort van bekende massaschieter of -moordenaar wordt, zouden ze er onmiddellijk krankzinnig uitzien voor het publiek als het de ronde doet op het nieuws.

 Soms zijn ze al in de openbaarheid en is het slachtoffer er niet van op de hoogte, en soms is het kort ervoor of erna openbaar gemaakt en wordt het achterhaald, zodat het nieuws iets kan oppikken en rapporteren. Ze zijn meestal van slechte kwaliteit, zodat het slachtoffer er gestoord uitziet en het beeld schetst dat ze nog meer in de war zijn.

 In sommige gevallen zijn deze slachtoffers het doelwit van een online smeercampagne. Het wordt ook in het echte leven in hun buurt en op het werk gedaan, maar meer recentelijk wordt het online gedaan omdat het gemakkelijker, goedkoper en meer terrein kan beslaan.

 Ze gebruikten deze tactieken specifiek om psychische aandoeningen na te bootsen, zoals te vinden in de diagnostische en statistische handleiding voor psychische stoornissen . Ze noemden het "kunstmatige paranoïde schizofrenie". Ze deden het op deze manier zodat iedereen die erover praatte of probeerde zich uit te spreken, geestelijk ziek zou worden bestempeld omdat de symptomen in de handleiding bij een T passen. De politie zou ze nooit geloven.

 Ze hadden ook teams van mensen die online forums en andere plaatsen zouden doorzoeken, zoals Facebook-groepen, forums en Reddit-discussies over gangstalking en elektronische intimidatie. Ze zouden opmerkingen plaatsen over hoe mensen die stemmen horen en online worden gestalkt of anderszins gewoon mentaal ziek zijn en hulp moeten zoeken bij een psycholoog.

 Bij sommige slachtoffers volgden teams van mensen hen op het internet onder verschillende namen met gebruikmaking van oude accounts. Soms was het slechts één persoon die deze accounts gebruikte en meerdere mensen targette met behulp van een tool. Met deze software kan één persoon meerdere accounts beheren, zodat het lijkt alsof het meerdere mensen zijn. 

 Dit is software die door het leger werd gebruikt om online gesprekken te leiden en te beïnvloeden en pro-Amerikaanse propaganda te verspreiden. Het kan worden gebruikt om een ​​valse consensus te creëren en zorgt er ook voor dat slachtoffers geloven dat ze omringd zijn. Het is dezelfde software die het Amerikaanse leger gebruikt om valse online persona's te maken en te beheren die bekend staan ​​als "sokpoppen".

 Een andere tool in hun arsenaal is PayPal gebruiken om slachtoffers te targeten. Veel mensen zijn voor hun levensonderhoud voor online bedrijven afhankelijk van PayPal. Vaak worden de rekeningen van het slachtoffer zonder of zonder opgaaf van redenen gesloten. Dit kan mensen afschrikken. Het creëert een gevoel van wanhoop omdat ze geen andere manier hebben om de kost te verdienen. Ze hebben het gevoel dat alles verloren is.

 YouTube is een andere "Hot Zone". Een hete zone is wat we in de loop van ons werk beschrijven als een interessegebied dat momenteel wordt onderzocht, dus we hebben de neiging er niet in te interveniëren terwijl we bewijs verzamelen. Laat het allemaal gewoon spelen totdat het "Go Time" is.

 Op YouTube kunnen ze video's demonetiseren en de financiering stopzetten van iedereen die ze willen targeten. Ze blazen kunstmatig het beeld en het aantal abonnees op, zodat de rekeninghouder er een vast inkomen uit haalt. Wanneer dit gebeurt, stopt het slachtoffer vaak met zijn normale baan om fulltime YouTube te doen. Als ze eenmaal zijn opgegaan in het verdienen van al hun geld aan YouTube, wordt hun inkomstenstroom drastisch verlaagd of volledig gedemonetiseerd. 

 Schendingen van het auteursrecht en andere servicevoorwaarden volgen snel. Algoritmen manipuleren de feed om te voorkomen dat de video's van de gebruiker verborgen blijven en niet op de voorpagina, zodat ze geen weergaven krijgen. Zelfs als u de video op exacte naam zoekt, wordt voorkomen dat dit het eerste resultaat is. Ze zijn zelfs gebruikers "aan het schaduw houden " om te voorkomen dat opmerkingen worden gezien. Twitter doet hetzelfde.

 Nog een andere online tactiek is het gebruik van de captcha's die overal online te vinden zijn. Ze manipuleren ze meestal op een manier zodat het slachtoffer denkt dat God met ze praat, of om ze te laten denken dat iemand volledige controle heeft over internet. Het maakt het slachtoffer gestrest, zodat ze denken dat er geen schuilplaats is voor de intimidatie, zelfs niet online. 

 Ze doen dit door te controleren wat de captcha zegt. Het begint meestal door het iets persoonlijks te laten zeggen tegen het slachtoffer dat ze denken dat de boodschap op geen enkele manier voor hen bedoeld is. Vervolgens beginnen ze het slachtoffer commando's te geven om te zien of ze de beoogde persoon iets kunnen laten doen. Het is bijna precies zoals de oude "Inglip" -meme .


Advertentienetwerken worden ook gebruikt om de intimidatie te vergroten. Ze luisteren mee op de microfoons en nemen de webcamera's op van de apparaten die je gebruikt. Een deel ervan wordt door AI geanalyseerd om leeftijd, geslacht, ras en andere demografische gegevens te bepalen. Ze schatten het nettovermogen op basis van de meubels en andere items die ze op de achtergrond kunnen bekijken.

 Op mobiele telefoons begint het tijdens het afspelen van een advertentie met het opnemen van audio en video van de camera aan de voorzijde en analyseert het uw reacties op de advertentie die wordt afgespeeld. Dit omvat gezichtsuitdrukkingen en vooral oogbewegingen. Ze volgen waar u naar kijkt in de advertentie en meten de pupilverwijding. 
Oogbewegingen zijn ook een rudimentaire poging om de hersenen in kaart te brengen, omdat je ogen in bepaalde richtingen bewegen als je aan iets denkt. Er wordt zelfs geen enkele reactie toegevoegd aan de gegevens die ze verzamelen.

 Dit wordt allemaal aangevuld met een zogenaamde " geluidscampagne ". Ze laten auto's en vrachtwagens langs het huis van het slachtoffer rijden met aangepaste uitlaten. Soms gewoon rond het blok herhaaldelijk. Ze blazen ook luide geluiden boven het niveau van het menselijk gehoor om alle honden in de buurt rond het slachtoffer te blaffen.

 Een ander ding dat ze gebruiken is het gebruik van vliegtuigen. Hun favoriet is helikopters vanwege hoe luid ze zijn. Het is echter duur om over huizen te blijven vliegen, dus zullen ze waar mogelijk kleinere eenmotorige vliegtuigen gebruiken. Vliegtuigen worden specifiek gebruikt omdat uit onderzoeken is gebleken dat mensen die in de buurt van luchthavens wonen een hoger risico op hart- en vaatziekten hebben en vaker hartaanvallen krijgen. 

 Als ze zouden kunnen, zouden ze supersonische stralen laten overvliegen, waardoor ze constant supersonische knallen zouden veroorzaken , maar het zou veel te veel aandacht trekken. In plaats daarvan gebruiken ze een gericht energiewapen en richten het op het huis van het slachtoffer terwijl ze vliegen in het kleinere eenmotorige vliegtuig.

 Een grote tactiek die ze gebruiken, is om het slachtoffer bewust te maken van wat er om hem heen gebeurt. Gerichte individuen rapporteren vaak jaren van gangstalking. Wat er feitelijk gebeurt, is dat ze maar een klein aantal gevallen gebruiken om je te laten opmerken wat er gebeurt, en vanaf dat moment begint het slachtoffer te denken dat alles wat ze zien een diepere verborgen betekenis heeft, of dat iedereen erover praat .

 Ze creëren kunstmatig zogenaamde " verwijzingswanen ". Hierdoor denken ze dat beroemdheden, muzikanten en nieuwslezers hen specifiek geheime berichten sturen. Het is als een set-and-forget-mechanisme dat een sneeuwbaleffect veroorzaakt en het lijkt alsof er meer aan de hand is dan er in werkelijkheid is. 

 Samen met deze valse verwijzingswanen veroorzaken ze ook kunstmatig wat wordt aangeduid als " waanideeën van vervolging ". Dit houdt meestal in dat ze denken dat er een enorme samenzwering tegen hen is. Wanneer slachtoffers proberen te praten over wat er wordt gedaan, klinkt het als een onmogelijke hoeveelheid personeel en financiering om slechts één persoon te targeten en worden ze alleen geestelijk ziek, wat het slachtoffer in diskrediet brengt. 

 Het aantal criminelen dat de apparatuur gebruikt en de daadwerkelijke stalking uitvoert, is een veel kleiner aantal. Ze hebben zojuist de indruk gewekt dat er een enorme samenzwering plaatsvindt. Velen van hen zijn ex-gevangenen en sommigen zijn voormalige militairen. Velen werden veroordeeld voor stalking, verkrachting en pedofilie. 

 Dit is ironisch omdat dit de meest voorkomende onderwerpen zijn waarmee ze hun slachtoffers belasteren. Ze krijgen de instructie dat als hun doelwit niet een van die dingen is, ze hem proberen te maken. Ze hebben na hun veroordeling moeite met het vinden van een betaalde baan en zijn daardoor gemakkelijk aan te werven. Ze vertonen ook al sadistische neigingen. 

 Hun redenen waarom ze mensen hebben getarget, zijn onder meer wat zij beschouwen als politieke dissidenten, zogenaamde "nutteloze eters" en mensen die niet betalen aan het belastingstelsel en de sociale zekerheid. Een manier om mensen te vinden was door op te zoeken wie nooit belastingaangifte heeft gedaan.
Anderen zijn degenen die geheime informatie hebben bekendgemaakt. Een paar van de krankzinnig klinkende redenen erachter zijn echter gericht op mensen waarvan zij denken dat het buitenaardse wezens en tijdreizigers zijn.

 Ze zijn ook gericht op mensen die betrokken waren / zijn bij het Secret Space Program. Ze willen ze proberen te vermoorden, zodat ze er niet over kunnen praten als het later op grote schaal wordt onthuld.
Er is een dossier dat vermeldt dat de regeringen de openbaarmaking van buitenaardse wezens hebben verdoezeld, dus het doel om mensen te targeten waarvan ze denken dat ze buitenaardse wezens zijn die op mensen lijken, is om hen ertoe te brengen zichzelf in moeilijkheden te brengen. Zoals het plegen van misdaden of massale schietpartijen, zodat ze in de gevangenis belanden of dood zijn zonder 'vingerafdrukken' achter te laten die terugleiden naar de regering.

 Dit alles wordt gedaan terwijl de slachtoffers schuldig worden bevonden totdat ze onschuldig zijn gebleken zonder een eerlijk proces. Regeringen vermoorden in feite hun burgers op hun eigen bodem. Het is binnenlands terrorisme.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten