maandag 11 mei 2020

Bill Gates gaat viraal op digitale ID en digitale valuta

Het volgende artikel van David Haggith is gepubliceerd op The Great Recession Blog:
Dit is misschien wel mijn belangrijkste artikel tot nu toe. Bill Gates ging vorige maand viraal in verschillende controversiële interviews, waarin hij pleitte voor verplichte digitale ID als bewijs van vaccinatie  zodra er een vaccin tegen corona beschikbaar is. Het bewijs is vereist, als Gates zijn zin heeft en voordat iemand mag deelnemen aan grote openbare bijeenkomsten.
Gates heeft ook het onderzoek gefinancierd naar digitale persoonlijke ID vaccinatie te creëren  met tatoeages  om een bewijs van vaccinatie visueel en elektronisch zichtbaar te maken. En Gates pleit er al lang voor om een  geldloze samenleving te worden  met behulp van digitale ID.

Coronavirus geeft Gates de wereld die hij 20+ jaar geleden wilde hebben - een wereld waarvan hij zei dat hij er alles aan zou doen om dit te bewerkstelligen. (Niet het zieke aspect, maar de veranderingen die met die ziekte gepaard gaan.) Hoe ironisch (of is het?) Voor een man wiens liefdadigheidswerk gericht is op het vaccineren van de wereld tegen virale ziekten.

Bill Gates zegt dat bewijs van vaccinatie met COVID-19 verplicht zal zijn

Het klinkt als iets rechtstreeks uit de The Apocalypse, maar Bill Gates heeft de ontwikkeling gefinancierd van een digitale tatoeage waarvan hij nu publiekelijk zegt dat het nodig is om mensen in het openbaar te laten leven nu iedereen in de wereld nu onder de overhang van de COVID leeft -19 coronavirus. 
Een mogelijke vereiste ... is de verplichte deelname aan een wereldwijd vaccinprogramma, onderschreven door de Bill and Melinda Gates Foundation, Big Pharma en een assortiment van andere mensen die zogenaamd het belang van de wereldburgers in gedachten hebben.
Stichting Strategische Cultuur
MIT werkt aan een "quantum-tatoeage" die u markeert met een onzichtbare identificator en tegelijkertijd een vaccin aflevert. Kunt u raden wie de belangrijkste donor van het project is? https://t.co/ZEWqCUVGwI pic.twitter.com/jFVip4DaqZ
- Roosh (@rooshv)  4 april 2020
Als Bill Gates zijn zin heeft, moet de regering ervoor zorgen dat alle mensen die deelnemen aan openbare evenementen worden gevaccineerd voordat ze mogen meedoen.

In een nieuw interview stelt Bill Gates met gezag dat massale openbare bijeenkomsten pas 'helemaal' terugkomen als we massale vaccinatie hebben. Wie heeft hem tot koning van de wereld gemaakt? https://t.co/siW7bZ9yGc  ...  pic.twitter.com/ivaCI8eAEl
- Alternatief nieuws (@NewsAlternative)  4 april 2020

Hij veroorzaakte zoveel opschudding dat sommige van de video's van Gates die deze verklaring aflegden, waarnaar ik tijdens het schrijven van dit artikel links heb opgeslagen, 'niet langer beschikbaar' zijn. Gates verwees in de video's naar 'immuniteitspaspoorten' en noemde ze een 'digitaal certificaat'. Andere aspecten van het werk van Bill Gates geven aan dat deze "immuniteitspaspoorten" de vorm zullen hebben van digitale tatoeages op de rug van uw hand of onderarm.


Ik hoorde iets meer dan een week geleden dit interview met Bill Gates. Toen ik dit artikel begon te schrijven, heb ik overal gezocht om het interview te vinden. Bij de meeste versies van het interview die niet waren getrokken, waren de controversiële delen bewerkt. Eindelijk vond ik deze die niet was bewerkt. Dit alles wil zeggen, wees niet verbaasd als het op mysterieuze wijze van YouTube verdwijnt voordat je dit artikel leest of ook wordt bewerkt. 
Hier is mijn eigen transcript voor het geval de video wordt geschrobd:
Wat we uiteindelijk  moeten hebben,  zijn certificaten van wie een herstelde persoon is en wie een gevaccineerde persoon is, omdat je niet wilt dat mensen de wereld rondreizen, waar je een aantal landen hebt die het niet onder controle hebben - helaas. Je hoeft niet wilt  volledig te  blokkeren de mogelijkheid voor mensen om er naartoe te gaan en terug te komen en bewegen, dus uiteindelijk zal er een soort van deze digitale immuniteit  bewijs dat zal helpen vergemakkelijken de wereldwijde heropening up.
De implicatie is duidelijk dat u zonder dat "digitale immuniteitscertificaat" niet vrij en openbaar over de wereld mag reizen.
In het geval dat deze onbewerkte video die ik kon vinden, werd getrokken of bewerkt, vond ik deze ook, die een "andere wereld" beschrijft die het digitale bewijs aan het einde bevat:

Bevestiging van verklaringen van Bill Gates over digitale identificatie

Voor verdere bevestiging kunt u een interview op Fox zien met procureur-generaal William Barr die reageert op vragen over het digitale vaccin volgen van Gates, waaruit blijkt dat Gates dergelijke dingen duidelijk zei, maar niet specifiek het digitale tattoo-concept. 


Dr. Fauci zegt ook dat er serieus over digitale ID-certificaten van immuniteit wordt gesproken als onderdeel van wat de natie moet opzetten om een ​​back-up te maken: (Ga naar het 2:26-teken.)



En dan is hier senator Ron Paul die de Bill Gates-verklaring over digitale immuniteitscertificaten behandelt:


Zoals je kunt zien, ging het idee mainstream en wordt er overal over gesproken. De autoriteit van een grote, wereldwijde regering die binnenkomt om u te dwingen te vaccineren en met digitale ID te bewijzen dat u  bent  ingeënt, is zo ongeveer de gevestigde realiteit.

Gates 'ontwikkeling van digitale tatoeages om de immuniteit van het coronavirus te certificeren

De dichtste verificatie die ik kan vinden voor het idee dat Bill Gates 'digitale identificatie zou komen in de vorm van een digitale tatoeage of een chipimplantaat, is niet specifiek gerelateerd aan  coronavirus , maar het is stevig verbonden met het bewijs van virale immuniteit. Ten eerste vond ik het gecodeerd in dit citaat van  Politifact :
"De onderzoekers onderzoeken het opslaan van gegevens in een patroon van kleurstof, onzichtbaar voor het blote oog, dat tegelijk met het vaccin onder de huid wordt afgegeven. De technologie bevindt zich momenteel in de proof-of-concept-fase", aldus de [Gates } vertelde Stichting PolitiFact in een e-mail. "Als dat lukt, kunnen regeringen ervoor kiezen om dit soort instrumenten in hun immunisatieprogramma's op te nemen in plaats van of in aanvulling op hun huidige methoden voor het volgen van vaccinaties."
Hoewel de tatoeage onderhuidse digitale markten plaatst, hoeft deze niet zichtbaar te zijn. Ik hoef alleen je identiteitsbewijs en vaccinatiebewijs te overleggen. 
Ik vond ook deze informatie van  Rice University  over onderzoek naar vaccin-tatoeages dat de Bill and Melinda Gates Foundation financiert. Blijkbaar zal het vaccin deel uitmaken van de digitale ID-tatoeage. Het vaccin wordt geïnjecteerd in het patroon van zoiets als een onzichtbare streepjescode met markeringen die elektronisch worden weergegeven wanneer ze worden gescand.
(Meer details zijn te lezen over dit onderzoek, gefinancierd door Bill Gates bij  Scientific American .)
Dus u wilt het vaccin, samen met het digitale ID, of u het nu leuk vindt of niet. U krijgt gewoon te horen dat dit het enige vaccin is dat komt. Wil je het vaccin niet, maar wil je naar openbare evenementen, dan krijg je sorry te horen: 'Je moet een vaccinatiebewijs hebben om het stadion binnen te komen.'
Zo werkt dat.
Merk op dat Bill Gates in de bovenstaande video's niet alleen een digitale ID voorstelt voor de VS. Hij wil een  globale  vorm van digitale ID zien voor een wereldwijd probleem. Ik heb lang gezegd dat  onze volgende oplossing voor een wereldwijde economische crash een wereldwijd cashless systeem zal zijn, en dit vaccinatie-identificatieprogramma gebruikt angst voor het coronavirus om ons daar te krijgen. 
De "digitale immuniteitscertificaten" zijn een enorme sprong voorwaarts die direct naar digitale identificatie kan leiden, waardoor ze nuttig zijn voor financiële transacties, inloggen met computerwachtwoorden, veiligheidspassen en ook alle elektronische transacties. Waarom hun identificatiefuncties beperken tot alleen het bewijs van vaccinatie. Een nummer is een nummer. De informatie die het met anderen deelt, kan in de cloud worden opgeslagen en indien nodig worden gewijzigd.
Een digitale nano-handtekening in de tatoeage zou het voor mensen moeilijker maken om een ​​strikt visuele tatoeage of een ID-kaart te vervalsen om mee te doen aan gemeenschapsevenementen zonder een vaccin te hoeven halen. Dezelfde machine die uw hand scant, kan tegelijkertijd uw vingerafdrukken scannen om er zeker van te zijn dat ze overeenkomen met het record van het tatoeage-ID-nummer voor een bijna onfeilbare elektronische beveiliging.
Veel mensen willen de nieuwe vaccins die Gates en anderen ontwikkelen niet omdat ze genetische RNA-technologie gebruiken die nog nooit bij mensen is gebruikt, maar veel andere mensen willen erop staan ​​dat iedereen in het openbaar wordt gevaccineerd zoals ze zijn. Virale angst geeft de overhand aan het vaccinatiegemeenschap, en als de tatoeage de enige beschikbare vorm van vaccinatie is ... doe je de wiskunde.

Gates is een openbaring van waar de samenleving naartoe gaat.

Het dwong ook alle mensen, groot en klein, rijk en arm, vrij en slaaf, om een ​​merkteken op hun rechterhand of op hun voorhoofd te ontvangen, zodat ze niet konden kopen of verkopen tenzij ze het merkteken hadden, wat de naam is van het beest of het nummer van zijn naam. Dit vraagt ​​om wijsheid. Laat de persoon met inzicht het nummer van het beest berekenen, want het is het nummer van een man. Dat nummer is 666.

Openbaring 13: 16-18  Nieuwe internationale versie


Voor Bill Gates is de wens om een ​​tatoeage te hebben, mensen kunnen er zeker van zijn dat je virusvrij is, naadloos te combineren met zijn uitspraken van lang geleden over het creëren van een digitale geldloze samenleving en met de wens van de samenleving nu voor aanraakvrije financiële transacties waarbij je gewoon je tatoeage kunt scannen (meer daarover in mijn volgende artikel).
Tegen 2020 zullen de meeste mensen het gebruik van smart-device swipen hebben omarmd en volledig hebben overgenomen voor aankopen die ze doen, waardoor de behoefte aan contant geld of creditcards bijna is geëlimineerd. Mensen zullen vertrouwen en vertrouwen op persoonlijke hardware en software voor het afhandelen van geldtransacties via internet en in winkels. Contant geld en creditcards zijn grotendeels verdwenen.
Nou, het lijkt erop dat het coronavirus net op tijd is aangekomen om die 2020-levering te leveren.
Verder terug - in 1999 - schreef ik een boek waarin hetzelfde werd gezegd over smartphones die contant geld en creditcards vervangen en uiteindelijk over digitale technologie die op uw lichaam wordt geïmplanteerd als persoonlijke ID. Het noemde Bill Gates de drijvende kracht:
Globalisering was het politieke modewoord van de jaren negentig en past zeker in het scenario dat wordt beschreven in een van de beroemdste passages van het boek Openbaring, waarin de tijden worden beschreven waarop de antichrist zal worden onthuld ...
Het vermogen van één persoon [of instelling of regering] om financiële controle over iedereen te hebben, moet bijna een wereldwijde economie impliceren. Veertig jaar lang hebben die oude radiopreders verkondigd dat de vereiste van een persoonlijke identificatiecode met het nummer 666 voor alle financiële transacties een toekomstige cashloze samenleving aangeeft. Degenen die de wereldfinanciën en technologie vormgeven, kondigen publiekelijk hetzelfde aan.
Eindtijdprofetieën van de Bijbel
Dat was twee decennia geleden, en dat hoofdstuk van mijn boek ging verder met het citeren van Bill Gates uit zijn boek  The Road Ahead:
In plaats van papiergeld te bewaren, zal de nieuwe portemonnee onvergetelijk digitaal geld opslaan ... Morgen zal de portemonnee-pc het voor iedereen gemakkelijk maken om digitale fondsen uit te geven en te accepteren. Je portemonnee wordt gekoppeld aan de computer van een winkel om geld over te maken.
Die technologie kwam ongeveer tien jaar later met smartphones, in plaats van met een elektronische portemonnee zoals Gates voor het eerst voor ogen had (maar het is in wezen hetzelfde, hij heeft alleen telefoontechnologie, camera's, enz.). Veel mensen doen dergelijke transacties nu routinematig via hun telefoon. Merk op hoe wat Gates in zijn visie voor de toekomst beschreef, perfect past bij het verlangen van vandaag naar sociale afstand:
Wanneer portemonnee-pc's alomtegenwoordig zijn, kunnen we de knelpunten wegnemen die nu de luchthaventerminals, theaters en andere locaties teisteren. Als u bijvoorbeeld door een luchthavenpoort gaat, maakt uw portemonnee-pc verbinding met de computers van de luchthaven en controleert u of u een ticket hebt betaald ...  Uw portemonnee-pc identificeert u bij de computer.
Nu loop je voorbij en je telefoon kan dat via bluetooth. Merk op dat de nieuwe vaccin-ID u echter ook kan identificeren als iemand die is ingeënt - iemand die geen risico vormt voor andere passagiers of mensen op de drukke luchthaven. Technologie is, onder eigen ontwikkeling van Bill Gates, verder gegaan naar een louter schaalbaar implantaat in de vorm van een tatoeage die zoiets is als een streepjescode.
Je telefoon kan erop worden vergrendeld; uw auto kan erop worden vergrendeld; uw huis kan erop worden vergrendeld; uw computer kan erop worden vergrendeld; uw bankrekening kan erop worden vergrendeld (in plaats van een bankpas); uw medische informatie kan er alleen op worden vergrendeld en door de hulpdiensten worden bekeken als u bewusteloos bent; uw politierecord kan eraan worden vergrendeld. Uiteindelijk veiligheid, virale immuniteit en ultiem gemak in één onzichtbare tatoeage.
Bill Gates voorzag veiligheidsproblemen, zelfs toen hij de portemonnee-pc voorspelde waarvoor iets meer biometrie nodig zou zijn, zoals wat hij nu heeft gefinancierd:
Naarmate contant geld en creditcards beginnen te verdwijnen, kunnen  criminelen de portemonnee-pc aanvallen, dus er zullen voorzorgsmaatregelen moeten worden genomen. Een andere optie, waardoor u geen wachtwoord meer hoeft te onthouden, is het gebruik van biometrische metingen ... een fysieke eigenschap, zoals een stemafdruk of een vingerafdruk.
Smartcards, de meest basale vorm van de wallet-pc, zien eruit als creditcards en zijn nu populair in Europa. Hun microprocessors zijn ingebed in het plastic.  De smartcard van de toekomst identificeert de eigenaar en slaat digitaal geld op.
Vergeet niet dat de smartphone nog niet was uitgevonden. De slimste telefoon van toen was de inleidende Blackberry. Op dat moment was ik Bill Gates een grote stap voor in het zien van wat er zou komen. Waarom? Omdat ik naar de toekomst keek waar de Bijbel naar wees en zag wat er nodig was om hier te komen, en nu is het hier ... tenminste, in termen van de technologie en de toepassing van de technologie, zo niet, maar toch in termen van van wie de technologie beheert en hoe ze deze zullen misbruiken.
Wat is een betere biometrische identificatie dan om de "wallet PC" onder uw huid te laten printen of injecteren? Op die manier lijdt het geen twijfel dat de ID bij de persoon hoort, en u kunt deze niet als een smartcard verliezen of laten stelen omdat rondlopen met iemands gestolen hand om toegang te krijgen tot hun account zeer verdacht lijkt.
Destijds zag Gates de tatoeage blijkbaar niet aankomen, omdat alle benodigde technologie iets minder biologisch nodig had, zoals de 'wallet-pc', maar die beperkingen bestonden al vóór 'de cloud'. Nu kan alle informatie in de cloud worden bewaard. 
De digitale ID hoeft geen andere informatie te bevatten dan uw ID-nummer, omdat al uw financiële gegevens in de cloud kunnen worden opgeslagen, evenals uw gezondheidsgegevens - welk deel u ook wilt (of nodig hebt) om openbaar beschikbaar te maken op de scannen van uw biometrische ID. De daadwerkelijke ID kan dus minuscuul en eenvoudig zijn.
Destijds bestond de mogelijkheid van een dergelijke wereldwijde toegankelijkheid niet. Er was geen netwerk van opslag en snelle draadloze transmissies waren wijdverbreid genoeg om bijna alomtegenwoordig te zijn zoals nu.
Zo sprong ik Gates voor en volgde zijn eigen opmerkingen op met die van mij:
De volgende logische vraag - aangezien de chips in kleine plastic kaartjes kunnen worden ingebed - is waarom het identificatienummer niet onder de huid van een persoon leggen? Dat zou het stelen moeilijk maken en onmogelijk om te verliezen of te vergeten. Dergelijke identificatie-implantaten worden al bij huisdieren gebruikt. Zodra het systeem universeel werd, werden mensen die weigerden mee te werken standaard buitengesloten.
Voor de consument betekent zo'n systeem totaal gemak. Voor banken betekent dit enorme efficiëntieverbeteringen ten opzichte van papieren transacties. Voor politieke leiders betekent dit misschien perfecte financiële controle en automatische, onmiddellijke belastingoverdrachten bij elke verkoop. Voor de politie kan het financiële sporen betekenen naar de verblijfplaats van elk individu.
Natuurlijk, nu onder COVID-19, betekent dit medische sporen naar de verblijfplaats van de gevaccineerde of niet-gevaccineerde, aangezien hun informatie in de cloud wordt bijgewerkt om op te nemen of ze wel of niet zijn gevaccineerd. (En dat is wat Bill Gates zegt dat we MOETEN doen voordat we de samenleving heropenen en afstand nemen van sociale afstand, zodat iedereen zich veilig kan voelen in grote openbare bijeenkomsten.)
Gates schreef verder:
De wereldwijde informatiemarkt zal enorm zijn en alle verschillende manieren waarop menselijke goederen, diensten en ideeën worden uitgewisseld, combineren. Kortom, zo ongeveer alles wordt anders gedaan.  Ik kan hier nauwelijks op wachten morgen, en ik doe wat ik kan om het te laten gebeuren ...
Hmm, dat doet je bijna afvragen of je doet wat hij kan, inclusief het infecteren van de wereld met een virus om het te overwinnen. Hoewel ik niet echt denk dat hij honderdduizenden mensen zou doden om dat mogelijk te maken, geeft het virus hem op dit moment zeker de kans om erin te springen en er alles aan te doen om de wereld te maken die hij zo intens wilde hebben gebeuren vandaag.
De informatiesnelweg zal de elektronische markt uitbreiden en  het  de ultieme tussenpersoon maken, de universele tussenpersoon .... [Computer] servers die wereldwijd worden gedistribueerd, zullen biedingen accepteren, aanbiedingen omzetten in voltooide transacties, authenticatie en beveiliging regelen  en alle andere aspecten van de marktplaats ....  Het zal een winkelparadijs zijn ....
Dit idee zal veel mensen bang maken  ... maar, zoals met zoveel veranderingen, denk ik dat als we er eenmaal aan gewend zijn, we ons zullen afvragen hoe we het zonder hebben gedaan ...
Wanneer de informatiesnelweg de geografie minder belangrijk maakt, zullen we elektronische, online banken zien zonder filialen - geen bakstenen, geen mortel ... en transacties zullen plaatsvinden via computerapparatuur.
 Hoe passend past die laatste regel bij de uitschakeling van het coronavirus die ons nu opdringt nu veel banken zijn gesloten, behalve op afspraak, en alle transacties doen via hun drive-up-vensters of online om zoveel mogelijk menselijk contact te vermijden.

Wat betreft het idee dat veel mensen bang maakt, je weet wat ze zeggen over mensen die hun haat tegen anderen overwinnen als ze ontdekken dat ze een wederzijdse vijand hebben om te vechten. Het geldt ook voor hun angst als ze iets groters te vrezen hebben dat ze moeten vechten. Het coronavirus geeft ze iets groters om te vrezen ... tenminste voor iedereen die de epidemie op die manier waarneemt.
Het coronavirus is de grote versneller van de zeer wereldwijde bewegingen in de richting van de geldloze samenleving, waarvan de maestro van vaccinaties zei dat hij er alles aan zou doen om te bewerkstelligen. Zijn twee grootste interesses zijn samengesmolten op een microscopisch snijpunt van cellen en nanobytes.

Mijn eigen conclusie twintig jaar geleden over hoe een geldloze samenleving tot stand zou komen

Gates noemde dit 'wrijvingsvrij kapitalisme'. Ik noemde het 'de elektronische toren van Babel'. Ik schreef ook:
De snelle toename van financiële transacties via internet creëert een grote vraag naar één elektronische valuta die wereldwijd zal werken en een universele handelstaal. Als menselijke traagheid en angst in eerste instantie een volledig geautomatiseerde economie zonder contant geld verhinderen, kan de volgende wereldwijde economische crash de perfecte aanzet zijn voor het implementeren van een dergelijke globalisering als onderdeel van het herstel.
Nou, het bleek dat er een wereldwijde economische crash  plus  een wereldwijde pandemie nodig was om die traagheid te overwinnen, maar zoals mijn volgende artikel zal uiteenzetten, lijkt de traagheid nu voor velen overwonnen te zijn door hun virale angsten en moet de besmetting stoppen zal uit andere delen van de wereld blijven opduiken als we geen wereldwijd antwoord hebben.
Wat betreft het mysterieuze nummer 666, hier is een interessant stukje trivia: bijna elke universele productcode (UPC) op bijna elk verkocht artikel heeft dit nummer al. 
Ik beschreef hoe elke streepjescode een paar verlengde regels heeft aan het begin van het eerste cijfer in de productcode, een andere tussen het eerste en tweede cijfer en een andere na het tweede cijfer. Deze staan ​​tussen de cijfers, zodat de computer weet waar elk nummer begint en eindigt. Ik heb het op deze manier uitgelegd:
In UPC-taal is een manier om het getal zes weer te geven met twee dunne balken. Elke UPC voor supermarkten moet dunne balken aan het begin van de code verlengen, twee dunne balken in het midden van de code en twee dunne balken aan het einde van de code. In die zin heeft elke code een zes aan het begin, een zes in het midden en een zes aan het einde. Deze verlengde balken, 'beschermbalken' genoemd, worden door de computerscanner gebruikt om twee reeksen cijfers te koppelen waaruit elke code is samengesteld, zodat de computer de productcode kan vergrendelen. Hoewel de computer deze uitgebreide  regels niet voor hun numerieke waarde leest  , verschijnen ze zoals zessen elders in de code ... Misschien is het slechts een korte tijd totdat mensen op dezelfde manier scannen als boodschappen. Zo worden ook mensen onderdeel van de elektronische toren van Babel.
Misschien verklaart het feit dat ze er hetzelfde uitzien als drie zessen in elke streepjescode, maar niet dezelfde waarde vertegenwoordigen als het getal zes, waarom het citaat uit Openbaring dit raadsel bevatte,
Dit vraagt ​​om wijsheid. Laat de persoon met inzicht het nummer van het beest berekenen ...
Met andere woorden, het is misschien niet zo vanzelfsprekend als iedereen gewoon zien rondrennen met het nummer "666" erop getatoeëerd. Er zou wat wijsheid voor nodig zijn om het raadsel te ontcijferen. Waarom? Als de profetie te veel zou zijn uitgeschreven, zou het zichzelf tenietdoen. Wie vandaag de dag mensen de opdracht zou geven een nummer te hebben dat eigenlijk "666" op ieders hand zei, wetende dat de profetie in het boek Openbaring overal angst zou opwekken. 
Mijn antwoord is misschien niet de juiste oplossing voor het raadsel, maar de pasvorm is buitengewoon, want we zijn nu blijkbaar - als Bill Gates er iets over te zeggen heeft - op weg naar precies het soort tijd dat ik twintig jaar geleden beschreef, toen een grote financiële crisis (vergezeld van een virale crisis) zou de hele wereld naar een systeem brengen om mensen te scannen op identificatie.
Mijn volgende artikel zal focussen op voorbeelden van hoe het coronavirus de wereldbevolking voorbereidt om  digitale ID te  omarmen die een deel van uw persoon wordt (dwz geïmplanteerd als een chip of een elektronische tatoeage onder de huid) terwijl we op weg zijn om een ​​geldloze samenleving te worden . Ik zal verschillende voor de hand liggende manieren uiteenzetten waarop angst voor het virus ervoor zorgt dat mensen willen dat wat Bill Gates zegt, moet komen.
Hoe slecht het idee ook is, de tijd is rijp en klaar voor wereldwijde acceptatie.
Ik ging als volgt verder:
Als de menselijke geschiedenis wordt gemeten door het tikken van wereldgebeurtenissen, dan moet de chronometer zoemen, wat erop kan duiden dat de mensheid als geheel haar einde nadert ... De menselijke wereld krimpt. De snelle toename van reizen en wereldwijde communicatie binnen de laatste generatie is groter dan de toename in alle voorgaande generaties bij elkaar ... De aarde is ineengekrompen tot een dorp.
Niets heeft dat duidelijker gemaakt dan de coronacrisis, waar de snelle toename van reizen de ziekte in dagen over de hele wereld verspreidde en de hele wereld in quarantaine plaatste alsof het in een enkel besmet dorp was gekrompen en nu de maestro van vaccins veroorzaakt om te stellen dat we allemaal een digitale immunisatie-ID moeten ontvangen.
Het coronavirus werd de grote versneller die de angst van Bill Gates en zijn virale vaccins en zijn technologie overwint.
Ik sloot mijn hoofdstuk over Gates 'pers naar een digitale, geldloze samenleving af met de volgende verklaring over andere elementen van de tijd die de Bijbel 2000 jaar geleden voorspelde:
De opstanding van de Joodse staat, de abnormale golf van milieurampen, de globalisering van politiek en economie en de astronomische snelheid in menselijke ontwikkelingen - allemaal rond de millenniumwisseling - versterken het gevoel dat het ultieme hoogtepunt van de menselijke geschiedenis kan zijn dichtbij zijn.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten