maandag 4 mei 2020

Waar of Niet? 'Somerset Belenoff is de gevaarlijkste persoon ter wereld.


Wie is Somerset Belenoff?

De vrouw met oneindige macht en autoriteit?
De vrouw die de machtigste mensen ter wereld bang maakt?
De vrouw die, wanneer ze zegt "springen", een groot aantal wereldleiders heeft die zeggen "hoe hoog?"
De naam heeft de laatste dagen zijn weg gevonden op Twitter en Facebook en wat er uitkomt is ongelooflijk. Sommigen zullen het niet geloven, anderen zijn ervan overtuigd dat deze vrouw een van de ware leiders van deze wereld is, de kracht achter het gordijn. Maar is dat wel zo?
Er zijn zowel waarheden als onwaarheden die moeten worden weggespoeld. Ik ben er pas naar begonnen te kijken, dus ik zal zo nauwkeurig mogelijk presenteren wat ik heb gevonden.

Er zijn veel onbeantwoorde vragen die ik heb die ik in dit artikel zal stellen.
Er is een citaat op gang gekomen, naar verluidt van de Russische president Vladimir Poetin, waarin hij zegt: " Ik vrees slechts drie dingen in deze wereld: Lady Belenoff, ziekte en dood, in die volgorde." Helaas kan ik niet verifiëren of dit een echt citaat van Poetin is, maar dit is de macht die Lady Belenoff zou moeten hebben. Dus, wie is ze?
We zullen haar geschiedenis verkennen, haar vermeende connecties en invloeden, haar betrokkenheid bij het occulte en of dit niets meer is dan een hoax gepleegd door een bekende ontkrachter van samenzweringstheorieën.
Er valt veel te behandelen, dus ik zal hier een algemeen overzicht geven en de volgende delen verder gaan over elk onderwerp.
Ik merkte voor het eerst op toen haar naam in een bericht werd gemaakt, maar de naam was gecodeerd met de standaard 1 = A, 2 = B, enz.
Omdat blijkbaar de naam Somerset Belenoff ervoor zorgde dat mensen online gecensureerd werden. Het interesseert me en ik begon het konijnenhol in te gaan.
Lady Somerset Belenoff is de achterkleindochter van Gregory Rasputin, de Russische zelfbenoemde heilige man die, voor een gedegenereerde boer, veel invloed had op de tsaar en tsarina van Rusland. Hij is geaccrediteerd met het eigenhandig neerhalen van de Russische royalty en het inluiden van de Russische revolutie. Ze is de gravin van Banbury en Arran. Ze is voorzitter van de World Governing Council en CEO van het World Security Office.
Om het duidelijk te zeggen, ze is een topofficier in de groep die de wereld runt, of je ze nu "de Elite", de "Illuminati", de "Nieuwe Wereldorde" noemt of welke andere term je ook gebruikt, ze is er nauw bij betrokken mee.
Ze is de eigenaar van bohemiangrove.org en is de eigenaar van het eigenlijke landgoed Bohemian Grove.

De meesten weten waarschijnlijk nu wat het Boheemse Bos is, maar voor degenen die dat niet doen, is het bos een ontmoetingsplaats van 2700 hectare voor veel politici, beroemdheden, acteurs en zakenmensen in de bossen buiten Monte Rio, Californië. Vreemde rituelen vinden plaats in de Grove rond een groot uilenheiligdom dat de C remation of Care- ceremonie wordt genoemd.
Het werd lange tijd weggeplukt als een complottheorie, totdat Alex Jones op 15 juli 2000 in de Grove infiltreerde en de ceremonie registreerde, waarbij hij een aantal bekende publieke figuren positief identificeerde. De Grove is nu zo bekend dat hij zelfs een eigen Wikipedia- pagina heeft.
De website bohemiangrove.org is eigendom van en wordt beheerd door Somerset Belenoff. Ik wou dat ik meer kon zeggen over deze website, maar helaas werd de site afgesloten en is er niet veel te vinden in de archieven. Wayback-machine had niets moderns, alles linkt gewoon naar een fout 404.
Het leek alsof ze alleen gearchiveerde versies van de oude site uit de vroege jaren 2000 hadden. Ze claimen trouw met de vrijmetselaars, de Illuminati, de Ridders van Malta, Skull and Bones, Knights Templar en de Rotary Club.
Tijdens mijn zoektocht naar de beschikbare inhoud vond ik geen verwijzing naar Somerset Belenoff.
Nadat de site was afgesloten, verscheen er een cryptisch bericht.

Zoals het op de website vermeldt, was het "gesloten en wordt koude stilte ingeroepen tot Heavensbreak 2020." Wat is Heavenbreak 2020? Het is onduidelijk. Waarschijnlijk een gecodeerde term of ceremonie die wordt gebruikt door de volgers van de website en degenen die voor Somerset Belenoff werken.
Dan is er ook nog de vraag wat is Node 9 van Forgotten Frequency? Het verwijst ook naar de kathedraal van Luxemburg. Het is interessant dat het oorspronkelijk een jezuïetenkerk was.
Zonder diep in de jezuïeten te gaan, waren ze gebonden aan het occulte en veel van de zogenaamde "christelijke" leiders in de wereld waren jezuïeten. De huidige paus, paus Franciscus, is een jezuïet. De Canadese oud-premier Pierre Elliott Trudeau was een jezuïet en zijn zoon, de huidige premier Justin Trudeau, werd opgevoed en opgevoed door jezuïeten. De jezuïeten zijn nauw verbonden met de Tempeliers. Als je dat nog niet hebt gedaan, is het de moeite waard om door het jezuïeten konijnenhol te gaan.

Somerset Belenoff verwijst niet naar de echte kathedraal van Luxemburg. Ditzelfde bericht komt op haar andere website, glamiscalling.org , waar het bericht verschijnt dat zegt dat als je problemen hebt met het begrijpen van hun gecodeerde taal, je contact moet opnemen met de kathedraal van Luxemburg op knooppunt 9 van de Forgotten Frequency. Kathedraal van Luxemburg is een gebruiker, Forgotten Frequency maakt deel uit van de website. Ik denk echter dat het gebruik van de naam Kathedraal van Luxemburg symbolisch is. Ga nogmaals door het jezuïetenhol.
Er begint een heel interessant patroon op te duiken op deze website. Ik heb al eerder gezegd dat Belenoff "sprong" zou moeten zeggen en wereldleiders vragen "hoe hoog?" Er is een patroon op deze site van veeleisende politieke of militaire actie en kort daarna gebeurt het. Een perfect voorbeeld zijn de Douma-aanvallen in Syrië (wat een valse vlag was, maar ik dwaal af). Op 7 april 2018 vond de chemische aanval op Douma plaats. Op 8 april 2018 is er een bericht geplaatst op de site:

Zoals je kunt zien, eist de boodschap van de Amerikaanse, Franse en Britse regering dat ze Syrië binnen 1 week met een staking raken. Op 14 april 2018 lanceerden Britse, Franse en Amerikaanse troepen aanvallen op Syrië en beweerden ze de Syrische voorraad chemische wapens te vernietigen. Dit was de staking waarbij president Trump 59 Tomahawk-kruisraketten op Damascus lanceerde.

Dit was echter niet de enige keer dat dit gebeurde. Op 18 mei 2019 hield Australië een federale verkiezing waarbij Scott Morrison een minderheidsregering won. Op 13 mei 2019 verklaarde een post van glamiscalling.org dat de World Governing Council de overwinning van Morrison 5 dagen voordat deze plaatsvond, bekrachtigde en verzekerde.

4 juni 2016, een bericht met één bericht: Mr. Cameron, u mag aftreden. Het verwijst natuurlijk naar de Britse premier David Cameron. Op dezelfde dag kondigde David Cameron zijn ontslag aan en stapte officieel op 13 juli 2016 uit zijn functie. Nu, aangezien er geen tijdcode is voor wanneer dit bericht is geplaatst, is het heel goed mogelijk dat het is gemaakt tijdens of nadat Cameron heeft aangekondigd zijn ontslag. Toch was Camerons reden voor zijn ontslag op zijn best zwak. Na de Brexit-stemming op 23 juni 2016 vond hij dat "het goed zou zijn om te proberen de kapitein te zijn die ons land naar zijn volgende bestemming leidt", aangezien hij pleitte voor het VK om in de EU te blijven.

Op 25 juli 2017 riep een post gewijd aan het Pakistaanse Hooggerechtshof op tot de verwijdering van premier Nawaz Sharif omdat hij terechtstond wegens beschuldigingen van corruptie. Op 27 juli werd hij gediskwalificeerd voor het bekleden van een openbaar ambt en op 28 juli 2017 werd hij ontslagen als premier.

Op 27 juli 2018, een bericht op de website genaamd de verwijdering van "Mr.Jones" die "lang genoeg tiert". Dit verwijst ongetwijfeld naar Alex Jones van Infowars en hoe hij tot zwijgen moet worden gebracht. Het roept Google, Apple en anderen op om hem van hun platforms te verwijderen. De zuivering van Alex Jones vond vervolgens plaats op 5 en 6 augustus 2018. Jones werd verwijderd van Facebook, Spotify, YouTube, uiteindelijk Twitter en zijn podcast werd verwijderd van iTunes. Dit gebeurde allemaal iets meer dan een week nadat dit bericht was geplaatst.
Er zijn nog veel meer voorbeelden van berichten die op deze site worden gepubliceerd en die vervolgens uitkomen, waaronder de overwinning van Jair Bolsonaro in Brazilië, de lancering van de SpaceX en het aftreden van Theresa May, de Britse premier. Als je meer wilt zien, volg dan deze thread op Twitter die deze omstandigheden documenteert.
Tijdens mijn duik in dit konijnenhol verscheen er weer een interessante website. Eentje die beveiligd is, waarvoor je geregistreerd moet zijn (een WordPress-account moet hebben) en toestemming moet hebben van de beheerders van de site om het te bekijken. Sommigen slaagden erin om dit te omzeilen (of het nu hacken was of de goedkeuring van de beheerder kreeg is onduidelijk) en archiveerden de pagina. Deze website heet peoplearemeat.com . De website is voor een privérestaurant in Los Angeles, The Hollydale, dat een bijzondere delicatesse, menselijk vlees, serveert. Het archief is van 5 januari 2020 en wordt gearchiveerd door cc.binj.com . De gearchiveerde webpagina wordt geverifieerd door een archief dat te vinden is in de Wayback-machine . Wanneer u de website betreedt, wordt u begroet door deze zin:
"The Hollydale, opgericht in 2015, is een leverancier van het beste menselijke vlees, vers geoogst van alleen de meest aantrekkelijke, gewillige donoren, vakkundig en eerbiedig bereid door meesterkoks van wereldklasse."

Deze website zou eigendom zijn van en worden beheerd door de dochter van Somerset Belenoff, Karina Belenoff. Er is zelfs een twitteraccount voor zowel Karina als het restaurant.

The Hollydale is supposed to be a restaurant catering to the elite of the world. You and I will never be able to see the inside of this place. You must be part of the "inner group" in order to get in. If this is the case, why is it so public? Why is Karina broadcasting it openly on twitter? Why is there a website, even if it is a private website? It seems to me that these are the type of people and this is the type of establishment that you have to be referred to by someone already inside, and a private phone number to call to make reservations, and is meant to be kept extremely secret. Why would they broadcast so openly, even posting a phone number online to call for reservations?

Dan is er het personeel. Ze adverteren het personeel op de website, die een aantal spraakmakende mensen zouden moeten zijn, maar het is bijna onmogelijk om ze te vinden.
Hun chef-kok is Ian Sinclair, de "beroemde" blinde slager van Bedlam . Toch kun je geen enkele verwijzing naar deze persoon vinden, of naar de blinde slager van Bedlam. Zeker, iemand die zijn slachtoffers afslachtte en at, vooral als ze blind zijn, zou iemand ergens over hebben gerapporteerd.

Ze verwijzen op hun site naar een recensie van Terese de Rothschild. Een grote naam! Een lid van de Rothschild-familie, toch? De beoordeling werd achtergelaten nadat een lijst met foto's van de slachtoffers van het restaurant zo genadig was toegevoegd. Blijkbaar denkt Terese dat mensenvlees beter smaakt als je de persoon kent. Slechts één probleem, er is geen Therese de Rothschild. Of ze is tenminste geen lid van THE Rothschilds, wat een stuk lijkt. Als je door de genealogie van Rothschild kijkt, er is geen Terese de Rothschild. Een omgekeerde beeldzoekactie is blanco. Als dit echt een Rothschild was, zou je aannemen dat er overal foto's en vdeo's zouden zijn, ook al komen ze gewoon uit paparazzi-tijdschriften. De dichtstbijzijnde die ik kon vinden was een Teresa Rothschild, maar ze werd geboren in 1915 en stierf in 1996. Ze was de vrouw van Victor Rothschild.

Maar niet iedereen op de website lijkt nep te zijn. Een persoon waarnaar de site verwijst, is Tiamet Marbani. Ze werd vermeld als een nieuw lid van het restaurant, een nieuwkomer in het eten van mensenvlees. Ze staat ook vermeld als Chief Technology Officer van de World Governing Council. Ze heeft ook een linkedin- profiel. Op het profiel noemt het haar als lid van de Belenoff-Glamis Group, International, maar ik kan geen bewijs vinden van een bedrijf onder die naam. Geen website, geen eerdere zaken of klanten. Er staat ook dat ze eerder voor CBRE real estate werkte, een fortune 500-bedrijf.
Voor mij was dit de grootste rode vlag die deze website maakte, dit restaurant kon nep zijn toen ik naar het IP-adres keek. Het tegoed gaat naar het YouTube-kanaal Curious Me dat als eerste dit tegenkwam. Als je kijkt naar de informatie van de website peoplearemeat.com op Hypestat.com , dit is wat opkomt:
Laten we dat nu eens vergelijken met een bekende debunker van complottheorieën, Mike Rothschild (geen relatie met Rothschild-dynastie) van themikerothschild.com :
Beide sites worden gehost in San Francisco, Californië, 94110, IP-adres 192.0.78.25. Geen toeval, naar mijn mening. People Are Meat is mogelijk gemaakt door Mike Rothschild als een hoax. Zoals ik eerder zei, heeft de man carrière gemaakt door complottheorieën te ontkrachten. Hij plaatste op 13 januari een bericht op zijn website over dit exacte onderwerp. Misschien is dit wat hij doet. Maak een hoax om mensen binnen te halen, zodat hij het vervolgens kan ontkrachten. Als dit het geval is, dan heeft hij meer schade aangericht dan goed.
Ik geloof dat Mike Rothschild een gecontroleerde oppositie is. Het is de bedoeling dat hij de wateren modderig maakt. Een beetje zoals wat de regering en de media doen, waar ze een plausibele en realistische theorie met bewijs erachter nemen, zoals pizzagate, en ze voegen de meest marginale, meest belachelijke theorieën toe om de hele beweging in diskrediet te brengen. Mike Rothschild doet hier misschien hetzelfde, door mensen naar een retaurant te duwen die beweert mensenvlees te dienen, zullen de meeste mensen met hun ogen rollen en zeggen dat het belachelijk is, en elk soort vervolgonderzoek met betrekking tot Karina Belenoff, Somerset en de anderen verlaten .
Ik zal niet uitsluiten dat Hollydale een echt restaurant is, maar ik ben sceptisch gezien alles wat we hebben gezien. Ook zijn de foto's van sommige mensen, zoals Karina Belenoff en Tiamet Marbani, cookiesnijder van andere sociale mediaplatforms. Er zijn geen nieuwe foto's van de vrouwen.
Ik geloof niet dat dit soort dingen gebeurt met de bovenste regionen van de elite. We weten dat ze over de hele wereld meerdere internationale pedofiele ringen hebben. We weten dat de royals kinderen hebben ontvoerd, verdorie, de koningin van Engeland is schuldig bevonden aan het verdwijnen van 10 jonge kinderen van een residentiële school in Canada! In 2015 was er de naakte man die ontsnapte uit Buckingham Palace, die ze probeerden door te geven als hoax voor de televisieserie The Royals . Het idee, dat rijkste en machtigste mensen eten, lijkt me heel geloofwaardig. Nog maar een paar jaar geleden leek het idee van een wereldwijde pedofiele ring waarbij de heersende klasse betrokken was, gek, en kwam toen pizzagate, de laptop van Anthony Weiner en Jeffrey Epstein.
Ongeacht of Somerset Belenoff een echte persoon of nep is, hun informatie is hier voldoende om een ​​dieper onderzoek naar haar en de groepen waarmee ze betrokken is, te rechtvaardigen.
http://www.whoissomersetbelenoff.com/

Geen opmerkingen:

Een reactie posten