zaterdag 16 mei 2020

Hillary Woonde 'Regelmatig' De Heksenkerk Bij, Beweert Clinton Insider

Na schokkend nieuws dat Clinton-campagnevoorzitter John Podesta deelneemt aan rare occulte rituelen met sperma, moedermelk en menstruatiebloed , is het belangrijk om de informatie die Clinton-insider Larry Nichols vorig jaar heeft doorgegeven opnieuw te bekijken, waarin hij beweerde dat Hillary regelmatig naar heksenbijeenkomsten ging tijdens het presidentschap van Bill.
In een minidocumentaire, exclusief gemaakt door Infowars genaamd " The New Clinton Chronicles ", gaf Nichols commentaar op Hillary's fascinatie en deelname aan het satanische occulte.
Nichols vertelde vorig jaar aan Infowars een gesprek dat hij had met Bill Clinton , die hem vertelde dat Hillary deel uitmaakte van een heksenconvenant die in Californië bijeenkwam.

'Ik weet niets over het Boheemse Bos met Bill', zei Nichols tegen Infowars. 'Ik weet dat Hillary ongeveer één keer per maand naar Los Angeles zou gaan. En ze deed het zo regelmatig dat het een beetje een probleem werd om te proberen ... 'Waarom gaat ze altijd?' '
'Bill vertelde me dat ze naar buiten ging, zij en een groep vrouwen, en dat ze deel zou uitmaken van een heksenkerk. Man, toen Bill me dat vertelde, had ze me met een honkbalknuppel kunnen slaan. Ik probeerde hem erop te wijzen: 'Realiseer je je wat er zou gebeuren als dat uit zou komen?' Natuurlijk was het mijn taak ervoor te zorgen dat het niet naar buiten kwam. '
'Nu weet ik de dag niet, als Hillary nog steeds deelneemt aan het heksenritueel, weet ik niet of ik zelfs weet wat het ritueel was. Maar gedurende een groot deel van vele jaren ging Hillary vrij vaak, of het nu regelmatig één keer per maand was, of misschien eens in de paar maanden, ze ging er gewoon op uit om er deel van uit te maken. ”
Nichols was in 1988 marketingdirecteur van de Arkansas Development Finance Authority, terwijl Bill Clinton gouverneur was .
Tijdens Bill Clintons ambtstermijn als POTUS hield Hillary ook seances die volgens de Washington Post-verslaggever Bob Woodward met de doden probeerden te spreken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten