vrijdag 1 mei 2020

'Aandachtzoekende' Madonna kondigt aan dat ze 'de Covid-19-lucht gaat inademen' nadat ze positief op virusantistoffen heeft getest.

Madonna heeft cryptisch onthuld dat ze positief is getest op coronavirus-antilichamen en nu van plan is om "de Covid-19-lucht in te ademen" in wat de laatste poging van een beroemdheid lijkt te zijn om enige relevantie terug te winnen tijdens lockdown.
De 61-jarige zangeres onthulde de resultaten van haar test op antistoffen op vrijdag in haar “Quarantaine Diary” op Instagram.
"Onlangs een test gedaan, en ik ontdekte dat ik de antistoffen heb, dus morgen ga ik gewoon een lange rit maken in de auto en ik rol het raam naar beneden en ik ga om in te ademen, ik ga de Covid-19-lucht inademen, ' kondigde ze aan.
Ze onderschrift haar geplaatst met de hashtags #staysafe en #staysane.
Het is echter mogelijk dat Madonna een beetje te optimistisch is over haar hernieuwde immuniteit. Hoewel antilichaamtests kunnen uitwijzen of een persoon eerder is blootgesteld aan het virus, hebben zowel de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) als de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) gezegd dat het niet echt duidelijk is of testen positief zijn voor Covid-19-antilichamen biedt een tweede keer immuniteit tegen infectie.
Het is niet de eerste keer dat de zanger de krantenkoppen haalt voor haar Covid-19-gerelateerde wandelingen. Ze werd in maart belachelijk gemaakt nadat ze een bizarre video had gepost van zichzelf zittend in een badkuip bezaaid met rozenblaadjes en lyrisch werd over hoe de pandemie de 'grote equalizer' is geworden sinds iedereen het kan opvangen - ongeacht het feit dat de meeste gemiddelde mensen niet rondhangen in luxe herenhuizen wachtend tot het allemaal voorbij is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten