vrijdag 1 mei 2020

KONINGIN ELIZABETH WAS SCHULDIG BEVONDEN IN VERDWIJNENDE KINDEREN

In de tweede week van mei 2014 werd de Britse soldaat Vivian Cunningham tegen zijn wil gedrogeerd en geïnstitutionaliseerd. Blijkbaar durfde zijn 'misdaad' op 6 mei superieuren te vragen naar het uitstaande arrestatiebevel van koningin Elizabeth.
Het bevel tot arrestatie van koningin Elizabeth is in 2013 uitgesproken door zes rechters van het Internationaal Gerechtshof in Brussel.
Na bijna een jaar procederen werden koningin Elizabeth en haar man, prins Phillip, schuldig bevonden aan de verdwijning van tien autochtone kinderen van de door Katholieken beheerde Kamloops-woonschool in British Columbia. Rouwende ouders hebben hun kinderen niet meer gezien sinds ze op 10 oktober 1964 voor een picknick met het Koninklijk Paar vertrokken.
Op 10 mei vroeg het Internationale Tribunaal voor misdaden van kerk en staat bezorgde burgers om onmiddellijke vrijlating van Cunningham te eisen. De ITCCS vervolgde met succes de ontvoering van koningin Elizabeth, samen met 50.000 gevallen van andere vermiste kinderen.
Regiment-soldaat Cunningham had onschuldig een hoge officier ondervraagd over het arrestatiebevel van koningin Elizabeth, om vervolgens te worden toegewijd aan een afdeling geestelijke gezondheidszorg in Stafford, Engeland.
Hij werd geïnjecteerd met een atypisch antipsychoticum olanzapine in opdracht van Captain Murrell en Doctors Khan en Sema. De soldaat werd gedurende zes maanden op de St. George Hospital Psychiatric Unit geplaatst met de diagnose 'lijdend aan een acute psychotische episode'.
"Koningin Elizabeth was direct betrokken bij de ontvoering en dood van aboriginal kinderen", stond op de ITCCS-website. "Leden van de koninklijke familie leken ook regelmatig deel te nemen aan Ninth Circle Satanic Cult-rituelen op de Mohawk Indian School in Brantford, Ontario, Canada."




Brussel begon een tweede internationale proef met wereldwijde elite-leden van de Ninth Circle Satanic Cult.
Er was een gerechtelijk document ingediend waarin werd aangegeven dat de Britse aartsbisschop van Canterbury Justin Welby in januari 2012 onder leiding van koningin Elizabeth handelde om forensische overblijfselen van een moord op de negende cirkel Satanic Cult-kinderen te vernietigen. Twee ooggetuigen hebben verklaard dat ze als kinderen aanwezig waren bij dezelfde moord op een autochtoon kind.
De satanische ritus vond kennelijk plaats in een catacombe in de onderkelder onder de westvleugel van de Canadese Branton Ontario Mohawk Indian-residentiële school. De twee ooggetuigen beweerden dat ze een jong meisje aan een altaar hadden zien binden.
Het vijf- of zesjarige kind werd gekneveld, herhaaldelijk verkracht, gedood, van de ingewanden ontdaan en in stukken gehakt. Haar bloed werd verteerd door negen roodgeklede figuren waaronder een lid van de Britse koninklijke familie.
Helaas was Cunningham niet de enige in zijn slachtofferschap nadat hij deze activiteiten van de Negende Cirkel Satanische Cult aan het licht had gebracht. Verscheidene opsluitingen en zelfs een dood leken de blootstellingen rond de ontvoering van koningin Elizabeth te omringen.
Voormalig Kamloops School-inwoner William Combes stierf na een radio-interview in 2010, waarin hij getuige was van het getuigen van koningin Elizabeth en prins Phillip die de school verlieten met zijn tien vrienden en mede-Kamloops-bewoners.
Direct na het interview kreeg de gezonde Combes de opdracht zich te melden voor tests in het Vancouver St. Paul's Catholic Hospital. Daar kreeg hij een injectie die hem in coma bracht. Binnen enkele uren en zonder toestemming van zijn familieleden werd Combes permanent van levensonderhoud ontheven.
De Britse burger David Compan was een ander slachtoffer van klokkenluiden tegen koningin Elizabeth. In 2013 werd hij twee keer gearresteerd, net als zijn vrouw. Compans 'misdaad' durfde het arrestatiebevel van koningin Elizabeth op een katholieke kerk te plaatsen.
Compan werd nooit aangeklaagd, maar aangeklaagd, gedrogeerd en opgesloten in het London Park Royal Mental Health Centre. Na enkele dagen van protesten zorgden woedende burgers voor de vrijlating van het paar. 
 Steve Finney probeerde in Kitchener Ontario, Canada, dezelfde Ninth Circle Satanic Cult-zaak aan het licht te brengen over 50.000 vermiste inheemse kinderen, waaronder de veroordeling wegens ontvoering van koningin Elizabeth. Finney werd zonder reden gearresteerd en drie dagen in de gevangenis vastgehouden. Protesten over de hele wereld georganiseerd door de ITCCS leken effectief in de vrijlating van Finney.
"Net als mijn vrienden Combes, Compan en Finney, wordt Cunningham wreed gedrogeerd en gevangengezet tegen zijn wil, omdat hij simpelweg het bestaan ​​van een arrestatiebevel tegen koningin Elizabeth noemde", aldus Kevin Annett van de ITCCS.
"Als Britse soldaat en burger is Cunningham nu een gewetensgevangene geworden door toedoen van de Britse kroon in een poging bewezen misdaden van de koninklijke familie te verbergen."
Annett zelf heeft de toorn van koningin Elizabeth gevoeld. In 2013, toen Annett in Londen was om een ​​bijeenkomst bij te wonen voor de 50.000 vermiste kinderen, werd hij vastgehouden, 's nachts in de gevangenis vastgehouden en vervolgens gedeporteerd - allemaal zonder aanklacht.
In maart begon de ITCCS met een tweede vervolging van wereldwijde elite-leden van de Ninth Circle Satanic Cult. Vijf internationale rechters en 27 juryleden zouden de getuigenis horen van ten minste 16 volwassen overlevenden die zich hebben gemeld om hun getuigenis aan kinderontvoering en moord bloot te stellen.
De eerste vervolging bij het Internationaal Gerechtshof in Brussel betrof 50.000 vermiste Canadese kinderen en omvatte de ontvoering van koningin Elizabeth.
Het schuldig vonnis van zes internationale rechters in februari 2013 over veertig internationale elites leek het ontslag diezelfde week van paus Joseph Ratizinger te beïnvloeden.
Door Judy Byington, Herstel van kindermishandeling;

Geen opmerkingen:

Een reactie posten