donderdag 9 juli 2020

Is Jeffrey Epstein's baas Ghislaine Maxwell die Mossad helpt pedofiele ringen uit te voeren voor prins Andrew en de heersende elite


Video-introductie van dit artikel. (Als de video door YouTube is verwijderd, kun je deze ook hier in Bitchute vinden.)

De Epstein Pedoscandal Mossad-tijdlijn laat in detail zien hoe Jeffrey Epstein en Ghislaine Maxwell voor de Israëlische inlichtingendienst Mossad werkten.

Link naar Unz.com-artikel
Link naar Unz.com-artikel

De tijdlijn genereerde veel reacties op Unz.com, maar verrassend genoeg behandelden de meeste ervan of Epstein een pedofiel was of niet. Dit ondanks het overweldigende bewijs van pedofilie.

Velen hebben ook het grote geheel gemist - of zijn bang om op te merken -: Israëlische inlichtingendiensten en vooral Mossad lijken pedofiele ringen te leiden die westerse politieke, zakelijke en wetenschappelijke leiders chanteren.

Bovendien lijkt het erop dat Ghislaine Maxwell de meesterbrein was en nog steeds is achter veel van deze pedofiele ringen.

Een van de redenen waarom Epstein en Ghislaine zo lang ongestraft met seks konden doorgaan, was de verschijning dat Epstein het slachtoffer was van jaloerse mensen en overijverige politie. Veel mensen dachten dat Epstein alleen seks had gehad met een 17-jarig meisje dat over haar leeftijd had gelogen.

Dit excuus werkte goed omdat in Florida de meerderjarigheid 18 is, terwijl dit in de meeste andere Amerikaanse staten 16 is.

Link naar Wikipedia
Link naar Wikipedia

Epstein kon de martelaar spelen door niet alleen te beweren dat gewetenloze meisjes hun leeftijd hadden gelogen, maar ook door te suggereren dat de meerderjarigheid sowieso te hoog is in Florida.

Dit was ook een reden waarom in New Mexico, waar Epstein zijn Zorro Ranch had, de ambtenaren weigerden hem te registreren als zedendelinquent. In New Mexico was de meerderjarigheid tot 16 in 2018 werd verhoogd.

Bovendien erkennen de rechtbanken, in tegenstelling tot veel andere staten, in New Mexico een fout in de leeftijdsverdediging.

Rechtbanken in New Mexico erkennen een fout in de leeftijdsverdediging . De fout van leeftijdsverdediging is eigenlijk "Ik dacht dat ze 17 was." Dit is echter geen garantie dat deze verdediging voor de rechtbank zal werken. Bovendien is de vergissing van de leeftijd de oprichting van rechters bij gebrek aan een direct statuut dat de verdediging behandelt. Staatswetgevers kunnen te allen tijde een wet aannemen die de rechtbanken over deze kwestie opheft. LegalMatch )

In werkelijkheid is de zaak Epstein-Ghislaine niet of het voor een volwassene verkeerd is om seks te hebben met een 17-jarige. In plaats daarvan gaat het om veel andere zaken zoals prostitutie, verzorging, pedofilie en uitbuiting van kinderen.

Dit alles houdt verband met de wereldwijde politiek van sekshandel, drugs- en wapenhandel, witwassen van geld, Ponzi-programma's, spionagenetwerken en chantage voor Mossad.

De slachtoffers van Epstein werden gevangen in een web van een internationaal spionagenetwerk dat hen gebruikte als pionnen voor chantage-operaties. Hoe jonger de meisjes waren, hoe meer invloed Israël zou hebben op politici, miljardairs en wetenschappers. Zo probeerden Epstein en Ghislaine ook meisjes te rekruteren die ruim onder de 16 waren.

Bovendien genoten ze persoonlijk van seks met deze zeer jonge meisjes. Zowel Epstein als Ghislaine lijken pedofielen te zijn geweest die zich aangetrokken voelden tot prepuberale meisjes en jongens, dwz kleine kinderen.

Pedofilie wordt gedefinieerd als:

Pedofilie ( ook wel gespeld als pedofilie) is een psychiatrische stoornis waarbij een volwassen of oudere adolescent een primaire of exclusieve seksuele aantrekkingskracht ervaart bij prepuberale kinderen. [1] [2] ( Wikipedia )

Merk op dat om pedofiel te zijn, het voldoende is om slechts af en toe seksuele aantrekkingskracht te hebben op prepubescente, dat wil zeggen seksueel onvolwassen kinderen die nog geen secundaire geslachtskenmerken hebben ontwikkeld , zoals borsten.

Julie Brown van Miami Herald merkt op dat Courtney Wild pas 14 was toen ze werd gerekruteerd in de seksring van Epstein.

Wild had nog steeds beugels aan haar tanden toen ze in 2002 op 14-jarige leeftijd aan hem werd voorgesteld.

Ze was blond, tenger en slank, blond en met blauwe ogen. (cursivering toegevoegd. Miami Herald )

Link naar Miami Herald
Link naar Miami Herald

Julie Brown merkt ook op dat Epstein de voorkeur gaf aan meisjes die niet alleen blank [en niet-joods] waren, maar ook prepuberen.

Wild, die later hielp andere meisjes te rekruteren, zei dat Epstein de voorkeur gaf aan meisjes die blank waren, prepubescent leken en degenen die gemakkelijk te manipuleren waren om elke keer verder te gaan. (Nadruk toegevoegd. Miami Herald )

Voor Epstein en Ghislaine was het belangrijk dat de meisjes op zijn minst op kleine kinderen leken. Dit is duidelijk waarom ze de voorkeur gaven aan meisjes die jonger waren dan 16.

Courtney Wild vertelde de politie dat ze Epstein meer dan 70 meisjes had gebracht en dat ze allemaal onder de 16 waren.

Tegen de tijd dat ik 16 was, had ik hem waarschijnlijk 70 tot 80 meisjes gebracht die allemaal 14 en 15 jaar oud waren ... (Nadruk toegevoegd. Miami Herald )

Sommige meisjes waren zelfs nog jonger. Velen waren volgens de politie 13 jaar oud.

De meisjes - meestal 13 tot 16 jaar - werden door Wild en andere meisjes naar zijn roze huis aan het water gelokt, die naar winkelcentra, huisfeesten en andere plaatsen waar meisjes samenkwamen, vertelden en rekruten vertelden dat ze $ 200 tot $ 300 konden verdienen om een ​​man te geven - Epstein - een massage, volgens een niet-uitgewerkte kopie van het politieonderzoek van Palm Beach, verkregen door de Herald. (Nadruk toegevoegd. Miami Herald )

Het is ook belangrijk op te merken dat zelfs 13 jaar niet de minimumleeftijd was voor Epstein en Ghislaine. In feite was er geen limiet aan hoe jong de meisjes konden zijn. Zowel Epstein als Ghislaine Maxwell benadrukten dat hoe jonger, hoe beter.

Uiteindelijk zei ze dat Maxwell haar had opgeleid om nieuwe meisjes voor Epstein te rekruteren.

'Jeffrey was heel kieskeurig in het soort meisjes dat hij wilde. Ten eerste: hoe jonger, hoe beter . '

Epstein zei dat tegen haar, beweerde Giuffre, en ' Maxwell zei dat ook . Tijdens de training en vertelde ze me hoe ik het moest doen, zei ze: 'Je moet altijd voor de jongste kijken '. '' (Nadruk toegevoegd. The Daily Beast )

Link naar The Daily Beast
Link naar The Daily Beast

Het lijkt erop dat het primaire doel niet eens chantage was, omdat vooral Epstein de hele tijd seks had met deze jonge meisjes. Op sommige dagen had Epstein meerdere keren per dag seks.

Seksspelletjes waren voor Epstein belangrijker dan werk. Het was duidelijk dat hij zich erg aangetrokken voelde tot deze jonge meisjes.

Palm Beach-multimiljonair Jeffrey Epstein, 54, werd beschuldigd van het samenstellen van een groot, cultusachtig netwerk van minderjarige meisjes - met de hulp van jonge vrouwelijke rekruteurs - om te dwingen tot seksuele handelingen achter de muren van zijn weelderige herenhuis aan het water, maar liefst drie keer een dag , vond de politie van de stad Palm Beach. (Nadruk toegevoegd. Miami Herald )

In zes maanden zag ik hem nooit een dag werken, 'vertelde Ransome aan The Telegraph. 'Ik heb hem nooit zien werken. Hij misbruikte ons letterlijk de hele dag seksueel (Nadruk toegevoegd. Business Insider )

Link naar Business Insider
Link naar Business Insider

Ghislaine leek ook geobsedeerd te zijn door seks. Net als haar vader, Robert Maxwell, ging het gerucht dat ze geïnteresseerd was in onconventionele seks, waaronder ook seks met jonge kinderen.

Terwijl ze [Ghislaine] poseerde voor de foto's, die in een publicatie stonden die bedoeld was om de vintage modecollectie van Sotheby te promoten, liet ze naar verluidt slip-opmerkingen achter die duidden op een verdraaid dubbelleven.

'Ze praatte niet over Epstein, maar tijdens de shoot vertelde ze wel een verhaal over hoe ze net een etentje organiseerde voor een aantal jonge meisjes, en ze plaatste dildo's bij elke couvert,' zei de bron. 'Ghislaine beschreef vervolgens hoe tijdens het diner twee gasten, die een stel waren, begonnen te demonstreren hoe ze de perfecte fellatio konden maken voor een man voor iedereen aan tafel. Ze lachte erom. ' ...

'Een vriendin van mij heeft een hele theorie over haar, dat Epstein was zoals haar vader Robert Maxwell, van wie wordt aangenomen dat hij zelf vreemde seksuele praktijken heeft gehad.' Pagina zes )

Link naar PageSix
Link naar PageSix

De Epstein Mossad-tijdlijn laat zien hoe Ghislaine hoogstwaarschijnlijk door Mossad is opgeleid om seks te gebruiken om informatie te verzamelen. Die training zou voor haar niet te moeilijk zijn geweest omdat ze hyperseksueel was. Velen beschouwden haar zelfs als een nymfomane.

Sterker nog, zelfs veel Israëlische joden - die doorgaans veel minder seksuele taboes hebben dan puriteins Engels en Amerikanen - waren geschokt door haar ordinaire seksualiteit.

Flirterig inderdaad: ik begrijp van een gemeenschappelijke vriend dat ze na school naar Israël reisde en een kibboets bezocht; ze werd onmiddellijk verbannen door de andere meisjes omdat ze een nogal al te voor de hand liggende lijn had gemaakt voor de Adonis-achtige badmeester bij de kibboets. Al snel kreeg ze haar zin, zoals ze met veel in haar leven zou doen. Tatler . Nadruk toegevoegd.)

Zelfs de vriendin van Ghislaine was soms geschokt door haar open seksualiteit die zo vaak in contrast stond met haar anders vrouwachtige gedrag en positie in de high society.

Ghislaine was, voegde Mason eraan toe, 'fantastisch onderhoudend' en 'uitdagend' - de krant zei dat ze openlijk over seks sprak .

Sterker nog, zei een andere bekende die haar vaak op feestjes zag, ze was 'geobsedeerd door seks . Ze is Sphinx-achtig, mysterieus. De laatste keer dat ik haar zag, vijf, tien jaar geleden, zei ik wat ben je van plan? En ze zei: 'Ik verkoop dit product - roestvrijstalen mini-dumbbells - waarmee je je heupen opbergt. Voor het trainen van je vaginale spieren, oefen je bekkenbodem, leer de Singapore Grip. Ik geef seminars in LA en ze komen allemaal opdagen en ik vertel ze, zo houd je je man. '' '( Tatler . Nadruk toegevoegd.)

Epstein en Ghislaine waren beide hyperseksueel. Alle soorten seks interesseerden hen. Kleine meisjes maakten slechts deel uit van het menu. Of meer specifiek, het beste - en meest winstgevende - deel.

Epstein en Ghislaine waren zo aangetrokken tot jonge meisjes dat niets hen tevreden leek te stellen. Misschien is dit de reden waarom Epstein en Ghislaine het zeer risicovolle seksuele piramidespel hebben gemaakt. De meisjes kregen twee alternatieven aangeboden: ofwel Epstein en Ghislaine seksueel bevredigen of meer meisjes vragen om hen te bevredigen.

Op deze manier konden Epstein en Ghislaine letterlijk honderden jonge meisjes rekruteren. Sommige van deze meisjes gingen echter naar de politie en het plan voor seksuele piramides stortte in.

Toen Epstein in 2009 uit de gevangenis kwam, had hij zijn les half geleerd: Amerikaanse meisjes zijn te riskant.

Nu zouden Epstein en Ghislaine zich alleen op Oost-Europese meisjes concentreren met de hulp van hun Joods-Oekraïense vriend Peter Listerman.

Een van de minder bekende schaduwfiguren in verband met Jeffrey Epstein en zijn geslachtsring van tienermeisjes en jonge vrouwen is de in Oekraïne geboren Peter Listerman, die als zakenman en tv-presentator heeft gewerkt, maar vooral bekend staat om zijn "match-making" -vaardigheden .

Wat matchmaking echt betekent, is dat Listerman vrouwen, vaak minderjarig, aanschaft voor de jetset-samenleving om voor seksuele doeleinden te gebruiken. Zijn "klanten" zijn onder meer Russische oligarchen en Amerikaanse zakenlieden en lijkt ook Jeffrey Epstein te hebben omvat. Citizen Truth )

Link naar de Citizen Truth.org
Link naar de Citizen Truth.org

Listerman heeft zo'n slechte reputatie dat hij zelfs in Oekraïne wordt gemeden!

Tatiana Savchenko, die de eerste modelleerschool in Odessa, Oekraïne oprichtte, legde aan het Daily Beast uit hoeveel moeite ze moest doen om te voorkomen dat Listerman jonge vrouwen in handen kreeg en hen verhandelde voor sekswerk.

Ze beweerde dat hij haar studenten vaak zou benaderen en hen zou proberen te lokken met beloften van een luxueuze levensstijl, en dat "het hem veel werk kostte om hem ervan te weerhouden onze tienermodellen in zijn val te lokken." Citizen Truth )

Peter Listerman is de gebruikelijke verdachte.  Link naar Fishki.net
Peter Listerman is de gebruikelijke verdachte. Link naar Fishki.net
Denk je dat ik een grapje maak?  Ik ben Peter Listerman!  Link naar Fishki.net
Denk je dat ik een grapje maak? Ik ben Peter Listerman! Link naar Fishki.net

Zowel Epstein als Listerman werden aangetrokken door zeer jonge meisjes. Ze probeerden het zelfs niet veel te verbergen. Epstein was zelfs vrij open over zijn aantrekkingskracht op tweens.

Drie maanden geleden, toen de federale aanklagers naderbij kwamen met nieuwe beschuldigingen, had de heer Epstein een gesprek met R. Couri Hay, een publicist, over het blijven verbeteren van zijn reputatie. De heer Epstein beweerde dat wat hem veroordeelde geen pedofilie was, zei de heer Hay, die weigerde hem te vertegenwoordigen.

De meisjes met wie hij seks had, waren 'tieners en tieners', vertelde meneer Epstein hem. The New York Times )

Maar wat is een tween?

Preadolescent wordt over het algemeen gedefinieerd als die van 10 tot 13 jaar. [4] [6] ... Hoewel bekend als preadolescent in de psychologie, komen de termen preteen, preteenager of tween veel voor in het dagelijks gebruik. Wikipedia )

Epstein had natuurlijk gelijk. Waar hij in 2007 voor werd veroordeeld, was geen pedofilie. Dat is echter precies een reden waarom mensen zo verontwaardigd zijn!

Epstein en Ghislaine zagen geen enkel probleem bij het werven, verzorgen en seks hebben ook met tweens. En blijkbaar ook niet het ministerie van Justitie en de FBI onder leiding van Robert Mueller !

Maar het wordt nog erger. Zoals opgemerkt in de Epstein Pedoscandal Mossad-tijdlijn , lijkt het erop dat Epstein en Ghislaine op zoek waren naar zelfs jongere meisjes.

In 2003 financierde Epstein het nieuwe modellenbureau MC2 van Jean-Luc Brunell (?) En Jeff Fuller (J) dat leek te hebben samengewerkt met Peter Listerman.

MC2 verwijst duidelijk naar de beroemde Einstein-vergelijking E = MC2 , de energie-massa-equivalentie. Even duidelijk is E gelijk aan Epstein, de energie, terwijl de meisjes gelijk zijn aan MC2, de door Epstein bekrachtigde massa.

Jean-Luc Brunell
Jean-Luc Brunell

Brunell staat algemeen bekend als de smerigste man in de modelwereld die al lang wordt beschuldigd van het feit dat meisjes in zijn dienst werden gedrogeerd en verkracht . Al in de jaren 80 was hij het onderwerp van een beroemde expositie van 60 minuten over seksueel misbruik in de modellenindustrie

van 60 minuten over seksueel misbruik in de modellenindustrie

Ondanks dit alles - of juist om die reden - investeerde Epstein in MC2 en kwam bijzonder dicht bij de oprichters Brunel en Fuller.

Het bureau is actief in New York, Miami en Tel Aviv. Het is in de praktijk half-Israëlisch.

Velen noemen Israël de hoofdstad van mensenhandel en orgaanoogst .

Link naar Ynet.comLink naar Ynet.comLink naar Ynet.comLink naar Ynet.com
Link naar Ynet.com

MC2 concentreert zich op het importeren van Oost-Europese meisjes naar Israël en Amerika. Hoe jonger, hoe beter.

Marina Lynchuk van MC2
Marina Lynchuk van MC2
Lolita Lvola van MC2
Lolita Lvola van MC2
Linta Lapinda van MC2
Linta Lapinda van MC2

Brunel schijnt Epstein een 12-jarige drieling te hebben gegeven als verjaardagscadeau.

'Jeffrey schepte op nadat hij hen had ontmoet dat ze 12-jarigen waren en uit Frankrijk waren overgevlogen omdat ze daar erg arm zijn, en hun ouders hadden het geld nodig of wat dan ook, en ze waren absoluut vrij om te blijven en vlogen uit ', Zei Giuffre.

Ze zei dat ze de drie meisjes met haar eigen ogen zag en dat Epstein haar herhaaldelijk had beschreven hoe de meisjes hem hadden gemasseerd en orale seks met hem hadden uitgevoerd. Ze werden de volgende dag teruggevlogen naar Frankrijk.

Link naar Daily Mail
Link naar Daily Mail

Het lijkt erop dat zelfs tweens niet jong genoeg waren voor Epstein.

Volgens gerechtelijke documenten in 2005 belde Brunel Epstein en liet een bericht achter dat "hij hem een ​​16-jarig Russisch meisje stuurt voor seksuele doeleinden". Het geschreven bericht zegt echter nog iets ergers.

Het bericht, dat als bewijsstuk in de zaak was ingediend, werd op een mededelingenbord op kantoor geschreven, gedeeltelijk in code, en luidde: 'Hij [Brunel] heeft een leraar om je te leren hoe je Russisch moet spreken. Ze is 2 × 8 jaar oud, niet blond. Lessen zijn gratis en je kunt vandaag je eerste hebben als je belt. ” New York Post )

Betekent dit dat er twee achtjarigen bij betrokken zijn? Of betekent 2 x 8 voor seks 8 jaar oud? (2 = naar, x = geslacht)

Waarom zijn de lessen gratis en waarom is het relevant dat de 'leraar' geen blondine is?

Het valt niet te ontkennen dat Epstein en Ghislaine zelfs kleine kinderen seksualiseerden. Dit werd duidelijk in 2005 toen de politie Epstein's Palm Peach-huis binnenviel.

Op een foto die aan de muur hing, bukte een klein meisje van zes of zeven jaar in een klein jurkje. De politie vervaagde de foto in de video die tijdens de overval was gemaakt.

Link naar The Daily Mail
Link naar The Daily Mail

Ondanks dit alles probeerde alleen de Russische televisie Epstein en Ghislaine te ontmaskeren.

RT heeft deze video al negen jaar geleden uitgezonden!

De beschrijving op de video is nog onthullender. Er wordt zelfs melding gemaakt van de 12-jarige drieling.

De Amerikaanse tv-netwerken onderdrukten het verhaal jarenlang actief.

De Amerikaanse media hebben ook geprobeerd te verhullen dat Jeffrey Epstein hoogstwaarschijnlijk in zijn cel is vermoord. Hij moest het zwijgen worden opgelegd.

Maar het wordt nog erger.

Deze hing aan de muur van Ghislaine.

NEW YORK CITY, NY - 13 MAART: Sfeer in Hamish Bowles, Ghislaine Maxwell en Lillian von Stauffenberg-diner voor ALLEGRA HICKS thuis van Ghislaine Maxwell op 13 maart 2007 in New York City.  (Foto door Patrick McMullan / Patrick McMullan via Getty Images).  Link naar Getty Images.
NEW YORK CITY, NY - 13 MAART: Sfeer in Hamish Bowles, Ghislaine Maxwell en Lillian von Stauffenberg-diner voor ALLEGRA HICKS thuis van Ghislaine Maxwell op 13 maart 2007 in New York City. (Foto door Patrick McMullan / Patrick McMullan via Getty Images). Link naar Getty Images.

Het zogenaamde kunstwerk lijkt vol pedofiele symbolen te zitten.

Link naar Wikileaks.org
Link naar Wikileaks.org

De kwaliteit van de foto's die bij Ghislaine thuis zijn genomen, is zo goed dat er nog meer symbolen in haar kunstwerken zijn gevonden.

Om de een of andere reden hebben de reguliere media deze pedofiliehoek niet opgepikt. Geen enkele reguliere mediajournalist heeft zelfs geprobeerd te vragen waarom Ghislaine zulke kunst en symbolen op haar muur zou hebben.

Dit ondanks het feit dat Ghislaine hoogstwaarschijnlijk een Israëlische superspy is, net als haar vader, Robert Maxwell. Ze is waarschijnlijk opgeleid om seks - inclusief pedofilie - te gebruiken als instrument voor chantage en manipulatie.

In die tijd werden in Israël vrouwen die jongens lastigvielen niet eens als verkrachting beschouwd.

Link naar Haaretz.com
Link naar Haaretz.com

Evenmin hebben reguliere journalisten gevraagd waar Ghislaine was toen Madeline McCann werd ontvoerd.

Dat zou geen onredelijke vraag zijn, aangezien een van de E-Fit-afbeeldingen veel op Ghislaine lijkt.

Link naar Enchanted Life Path.com
Link naar Enchanted Life Path.com

Bovendien zien twee van de E-Fit-afbeeldingen (1A, 1B) eruit als de gebroeders Podesta. John Podesta was de stafchef van het Witte Huis van Bill Clinton en de voorzitter van de presidentiële campagne van Hillary Clinton 2016.

Ghislaine en Epstein waren dicht bij de Clintons en de gebroeders Podesta zijn ook rechtstreeks verbonden met Pizzagate.

Link naar Pizzagate Map gemaakt door Tuukka Pensala
Link naar Pizzagate Map gemaakt door Tuukka Pensala

Hielp Ghislaine ook bij het runnen van Pizzagate en andere pedofiele ringen voor Mossad?

Ze lijkt tenminste perfect opgeleid om precies dat te doen. Ten eerste maakten haar eigen hyperseksualiteit, familieachtergrond en mogelijke training door Mossad het haar gemakkelijk om de pedofiliering die ze met Epstein leidde, onder de knie te krijgen.

Ten tweede hadden Ghislaine en Epstein alle kleding om ook andere pedofiele ringen te helpen runnen: Lolita express vliegtuigen en helikopters, Zorro Ranch in New Mexico en luxe herenhuizen in New York, Palm Peach en Parijs.

Nog belangrijker was dat ze een eigen eiland hadden op de Maagdeneilanden.

In de jaren 90 kocht Epstein het eiland Little St. James van de Maagdeneilanden. Het had een herenhuis dat Epstein uitbreidde.

Al snel begonnen de lokale bewoners het het Pedophile Island te noemen.

Little St. James eiland.  Link naar Wall Street Journal-artikel
Little St. James eiland. Link naar Wall Street Journal-artikel

Het eiland lijkt tunnels te hebben met verschillende ondergrondse ingangen.

Ondergrondse ingang
Ondergrondse ingang
Link naar Twitter
Link naar Twitter

Het eiland heeft ook een vreemde tempel.

We Are Change's Luke Rudkowski en de Dollar Vigilante's Jeff Berwick bezochten in het geheim het eiland, maar werden al snel achtervolgd.

Ghislaine heeft een Helicopter Pilot-licentie en vervoerde vaak speurtochten naar het eiland.

In de weekenden van de jaren negentig liet Maxwell haar Rollerblades FedExed naar het eiland van Epstein in het Caribisch gebied en zei dat ze haar helikoptervergunning had zodat ze iedereen kon vervoeren zonder dat de piloten wisten wie ze waren .

Maxwell zei ook dat het eiland volledig was bedraad voor video; de vriendin dacht dat zij en Epstein iedereen op het eiland op video vastlegden als verzekering, als chantage.

Een bron die dicht bij Maxwell staat, zegt dat ze lichtvaardig en vol vertrouwen sprak over het ertoe brengen van meisjes om Epstein seksueel te dienen , en zei dat dit gewoon was wat hij wilde, en beschreef de manier waarop ze naar spa's en trailerparken in Florida zou rijden om ze te rekruteren. Ze zou beweren dat ze een telefoonbaan voor ze had: 'En je verdient veel geld, ontmoet iedereen en ik zal je leven veranderen.' ...

Maxwell had nog iets anders om deze vrouw te vertellen: 'Toen ik vroeg wat ze van de minderjarige meisjes vond, keek ze me aan en zei:' Ze zijn niets, deze meisjes. Ze zijn afval . '' (Nadruk toegevoegd. Vanity Fair )

Ghislaine gebruikte natuurlijk de helikopters van Epstein. Sommigen van hen deelden hun FAA-nummer met een Amerikaanse aannemer, Dyncorp . Dat zou Ghislaine en Epstein hebben geholpen om drugs en kinderen te vliegen.

FAA-records en het vluchtmanifest van de piloot van Epstein geven aan dat de Bell-helikopter van Epstein hetzelfde staartnummer van de N474AW gebruikte . Dit was hetzelfde staartnummer dat tot 2006 werd gebruikt door de contractant van het ministerie van Buitenlandse Zaken Dyncorp voor operaties tegen de opstand in Latijns-Amerika.

De congruentie van Epstein's Bell N474AW en Dincorp's Bronco N474AW is opmerkelijk. In 2002, het jaar waarin de vliegtuigvloot van Epstein wordt beschuldigd van het vliegen met minderjarige tienermeisjes, sommigen tussen de 12 en 15 jaar , viel het samen met de handel in minderjarige vrouwen tussen 12 en 15 jaar uit Kosovo en Bosnië in de Balkan door Dyncorp.

Een klokkenluider van Dyncorp rapporteerde in 2002 aan Kelly O'Meara van The Washington Times's Insight magazine het volgende over een werknemer van Dyncorp in Bosnië:

[hij] bezat een meisje dat niet ouder dan 14 jaar kon zijn. Het is sowieso een zieke aanblik om een ​​volwassen man [seks te hebben] met een kind, maar om een ​​45-jarige man te zien die 400 pond weegt met een klein meisje, je wordt er gewoon ziek van. '

Staartnummer N474AW is gedeeld tussen Epstein's Bell-helikopter zoals die op deze foto. (Nadruk toegevoegd. Political Bull Pen )

De pedofiliering van DynCorp werd internationaal berucht met de release van de film Whistleblower.

Link naar Wikipedia
Link naar Wikipedia

Helikopters zijn altijd te zien. Ghislaine heeft echter ook een vergunning om onderzeeërs te besturen!

In 2012 - drie jaar na Epstein uit de gevangenis - opgericht Maxwell The Terramar Project , [51] een non-profit organisatie die pleitte het beschermen van water van de oceaan.

Ze gaf een lezing voor TerraMar aan de Universiteit van Texas in Dallas en een TED-talk in TEDx Charlottesville in 2014. [52] Maxwell vergezelde Stuart Beck (J), een TerraMar-bestuurslid uit 2013, naar twee VN-vergaderingen om het project te bespreken. . [17] ( Wikipedia )

In 2014 was Maxwell een spreker tijdens een evenement van de Verenigde Naties . Volgens haar bio in het programma, Maxwell's “web-based non-profit” doel “om de oceanen te beschermen door empowerment een wereldwijde gemeenschap van de oceaan de burgers .” Het beschreef Maxwell verder als "een privéhelikopterpiloot en een Emergency Medical Technician en een gekwalificeerde onderzeeërpiloot van de ROV en Deepworker ."

Borgerson, voormalig kustwachtofficier, was ook fellow bij de Council on Foreign Relations , waar Borgerson en Maxwell als sprekers bij waren tijdens een lezing uit 2014 getiteld "Governing the Ocean Commons: Growing Challenges, New Approaches". Vrienden van Maxwell zeiden volgens The New York Times dat Borgerson haar vriend werd. Maxwell had Borgerson naar verluidt beschreven als een " Navy SEAL " voor haar vrienden.

De dubieuze liefdadigheid van Maxwell nam ook deel aan het Clinton Global Initiative , het inmiddels ter ziele gegane netwerkplatform voor de Clinton Foundation. In het najaar van 2013 noemde CGI TerraMar als een van de 'commitment to action' tijdens hun jaarlijkse bijeenkomst. (Nadruk toegevoegd. Daily Beast )

Had het Pedophile Island een ondergrondse onderzeebootbasis? Maakte het deel uit van een wereldwijd pedofielennetwerk?

En was het Ocean Citizens-project een poging om te ontsnappen aan nationale jurisdicties en zo op zijn minst een gedeeltelijke immuniteit te krijgen tegen politieonderzoeken en vervolgingen?

Link naar TerraMar-project
Link naar TerraMar-project

Interessant is dat Epstein pas in 2016 ook het nabijgelegen Great St. James Island kocht. Hij begon zonder vergunning op het eiland te bouwen.

Er gingen geruchten dat hij ondergronds aan het bouwen was. Om de een of andere reden hadden de reguliere media geen interesse in dit tweede eiland.

Waarom zijn de reguliere media niet geïnteresseerd in Ghislaine's vele links naar pedofilie?

Misschien omdat Ghislaine zoveel machtige vrienden heeft. De foto van het pedofiele kunstwerk op de muur van Ghislaine is gemaakt op 13 maart 2007 tijdens een feest in het herenhuis van Ghislaine in New York. Op de gastenlijst stond een merkwaardige combinatie van elite-joden, aristocratische Britten en Amerikaanse WASP's.

Atmosphere == Hamish Bowles, Ghislaine Maxwell en Lillian von Stauffenberg-diner voor ALLEGRA HICKS.  Huis van Ghislaine Maxwell.  13 maart 2007 © Patrick McMullan.  Foto-Patrick McMullan / Patrick McMullan.com.  Link naar Quick N Dirty
Atmosphere ==
Hamish Bowles, Ghislaine Maxwell en Lillian von Stauffenberg-diner voor ALLEGRA HICKS. Huis van Ghislaine Maxwell. 13 maart 2007 © Patrick McMullan. Foto-Patrick McMullan / Patrick McMullan.com. Link naar Quick N Dirty

Het feest was in Ghislaine's enorme 7000 vierkante meter grote herenhuis. Het is gelegen in de meest weelderige en prestigieuze wijk van Amerika, de Upper East Side , New York aan East 65th Street, vlak bij Park Avenue. Het herenhuis van Epstein was slechts 10 straten verderop.

Ghislaine's herenhuis met vijf verdiepingen.  Link naar Street Easy
Ghislaine's herenhuis met vijf verdiepingen. Link naar Street Easy
Ghislaine's plattegrond van het herenhuis.  Link naar Street Easy
Ghislaine's plattegrond van het herenhuis. Link naar Street Easy
Ghislaine's herenhuis 2e verdieping galerij.  Link naar Street Easy
Ghislaine's herenhuis 2e verdieping galerij. Link naar Street Easy

Er zijn berichten uit betrouwbare bronnen dat het herenhuis in 2000 door Lynn Forester de Rothschild aan Ghislaine is verkocht Dezelfde vrouw die Epstein en Ghislaine in de jaren 90 had voorgesteld aan Alan Dershowits en de Clintons.

Het pand in Manhattan, dat dicht bij het herenhuis van Epstein ligt, is eigendom van Lynn Forester de Rothschild, de vrouw van de Britse financier Sir Evelyn de Rothschild. (Zie The Times en het originele artikel .)

Volgens Business Insider heeft Forester het herenhuis voor minder dan de helft van de prijs aan Ghislaine verkocht.

Forester verkocht het landhuis voor ongeveer 8,5 miljoen dollar minder dan de geschatte marktwaarde, die meer dan 13,4 miljoen dollar bedroeg.

Was dit een beloning voor Ghislaine van de koning van de joden, de Rothschilds voor bewezen diensten?

Hillary Clinton, Evelyn de Rothschild, Bill Clinton en Lynn Forester de Rothschild.  Link naar Mint Press
Hillary Clinton, Evelyn de Rothschild, Bill Clinton en Lynn Forester de Rothschild. Link naar Mint Press

Het is waarschijnlijk ook relevant dat ten tijde van de verkoop van het herenhuis de premier van Israël Ehud Barak was. In de jaren 80 was hij het hoofd van Aman, de Israëlische Militaire Inlichtingendienst. Zoals de Epstein Pedoscandal Mossad Timeline onthulde, werkten zowel Epstein als Ghislaine al in de jaren 80 tijdens de Iran-Contra-operatie voor de Israëlische inlichtingendiensten.

Merk op dat het rond het jaar 2000 was dat Epstein en Ghislaine serieus met de pedofiele operatie begonnen. In de jaren 80 en 90 waren chantage-operaties een bijzaak, maar nu werd het de hoofdshow met honderden jonge meisjes.

Seksuele chantage - vooral met kleine kinderen - kan een uiterst efficiënte manier zijn om belangrijke politici en zelfs militaire functionarissen te beïnvloeden. Een succesvolle chantage-operatie kan meer dan meerdere legerdivisies opleveren. Geen wonder dat Barak zo dicht bij Epstein en Ghislaine lag.

Bovendien was de president van Israël in 2000 Moshe Katsev, die zijn vrouwelijke ondergeschikten seksueel lastig viel en zelfs verkrachtte. Later zou Katsev worden veroordeeld voor verkrachting.

Het was ook in 2000 toen de Israëlische vice-consul van Rio de Janeiro, Arie Scher en de Hebreeuwse taalprofessor George Schteinberg een pedofiele ring voerden voor Israëlische toeristen. Toen de Braziliaanse politie een onderzoek begon, slaagde Scher erin om terug te vluchten naar Israël.

Link naar Rodoh.info
Link naar Rodoh.info

In Israël werd Scher niet vervolgd. In plaats daarvan werd hij in 2005 bevorderd tot consul van Canberra, de hoofdstad van Australië. Mark Regev, een woordvoerder van het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken in Jeruzalem, legde uit:

Hij [Arie Scher] was toen een jonge en alleenstaande man [in Brazilië]. Nu is hij getrouwd en hij is zes jaar ouder en er is geen reden waarom hij in Australië geen uitstekende diplomatieke afspraak zou maken.

Australië weigerde Scher het land binnen te laten.

Link naar William Bowles Info
Link naar William Bowles Info

Het meest schokkende deel van het verhaal van Arie / Aryeh Scher is dat de reguliere media niet geïnteresseerd waren. Ofwel zijn de verhalen van het internet verwijderd of zijn er nooit verhalen geschreven door reguliere journalisten, behalve een kort verhaal van de BBC in 2000 en een nog kleiner verhaal van The Sydney Morning Herald in 2005. Nog verrassender is dat YouTube geen video's lijkt te hebben over de zaak Scher.

Geen wonder dat Barak er absoluut van overtuigd was dat de westerse reguliere media Israël en zijn inlichtingendiensten nooit zouden durven bekritiseren. Zelfs niet toen Mossad pedofiele ringen had.

Het was waarschijnlijk de Israëlische leiders Shimon Peres, Ehud Barak en Moshe Katsev samen met de ultra-zionistische Mega Group die ervoor zorgden dat Epstein en maakte vooral de familie Maxwell had niet alleen immuniteit van vervolging, maar ook alle chantage kleding nodig, waaronder luxe huizen, vliegtuigen, jachten, onderzeeërs, ranch en een privé-eiland. Allemaal natuurlijk afgeluisterd.

De Israëlische premier Ehud Barak (R) praat met Shimon Peres, minister van Regionale Planning, na de toespraak van Barak tijdens de openingszitting van het parlement in Jeruzalem op 30 oktober 2000. AFP PHOTO / SVEN NACKSTRAND (Fotokrediet moet SVEN NACKSTRAND / AFP / Getty Images lezen) ) Link naar Getty Images
De Israëlische premier Ehud Barak (R) praat met Shimon Peres, minister van Regionale Planning, na de toespraak van Barak tijdens de openingszitting van het parlement in Jeruzalem op 30 oktober 2000. AFP PHOTO / SVEN NACKSTRAND (Fotokrediet moet SVEN NACKSTRAND / AFP / Getty Images lezen) ) Link naar Getty Images

Hier is het pedofiele kunstwerk in Ghislaine's herenhuis in New York te zien achter Lillian von Staufenberg die in maart 2007 samen met Ghislaine en Hamish Bowles een etentje organiseerde ter ere van Allegra Hicks. Dit in een tijd dat Epstein al beschuldigd was van misbruik van jonge meisjes.

Karen Groos, Allegra Hicks, Lillian von Stauffenberg == Hamish Bowles, Ghislaine Maxwell en Lillian von Stauffenberg-diner voor ALLEGRA HICKS.  Huis van Ghislaine Maxwell, NYC.  13 maart 2007 © Patrick McMullan / Patrick McMullan.com.  Link naar QuickNDirty
Karen Groos, Allegra Hicks, Lillian von Stauffenberg ==
Hamish Bowles, Ghislaine Maxwell en Lillian von Stauffenberg-diner voor ALLEGRA HICKS. Huis van Ghislaine Maxwell, NYC. 13 maart 2007 © Patrick McMullan / Patrick McMullan.com. Link naar QuickNDirty

Waarom zou Ghislaine zo'n verdacht kunstwerk aan haar muur hangen, wetende dat het waarschijnlijk tijdens de feestjes gefotografeerd zou worden?

Waarom zouden Ghislaine en haar speurtochten zo'n enorm risico nemen? Of was het een teken dat gezien moest worden? Pronkte Ghislaine met haar macht?

Ghislaine en haar speurtochten leken er absoluut zeker van te zijn dat de reguliere media geen gênante vragen durfden te stellen.

Ze hadden natuurlijk gelijk. De reguliere media kennen hun plaats.

Af en toe probeert een moedige reguliere journalist of redacteur wel hints te geven. Sommigen hebben zelfs gerapporteerd over de hyper-seksuele reputatie van Ghislaine en haar orgieën. Het is alleen zo dat de verhalen grotendeels van het internet zijn verwijderd.

Gelukkig Whitney Webb uit Mintpress heeft gevonden veel van de geschrobd verhalen. Sommigen van hen noemen de Mossad-verbinding en anderen merken de orgieën op. Zo meldde in 2003 een Britse krant The Evening Standard een onthullend gerucht.

Schaamteloze berichten zijn de Atlantische Oceaan overgestoken over het feit dat Ghislaine bizarre feestjes bij haar thuis organiseert, waarvoor ze een tiental jonge meisjes uitnodigt, vervolgens met een zweep zwaait en hen leert hoe ze hun seksuele technieken kunnen verbeteren.

Het lijkt erop dat Ghislaine niet alleen een madame was voor Epstein, maar ook voor de heersende elite. Dit verklaart zowel haar populariteit als het feit dat de media - en vooral de Amerikaanse media - haar niet teveel durven te bekritiseren. Zelfs niet nadat haar vriend Epstein werd beschuldigd van minderjarigen op het gebied van sekshandel!

De vrienden van Ghislaine zijn gewoon te machtig. Na het feest van maart 2007 was de krant British Daily Mail verbaasd hoe Ghislaine nog steeds zo'n crème de la crème van de hoogste elite had kunnen aantrekken Nog verbazingwekkender was dat de elite praktisch zwijmelde over haar.

De avond voor het feest was de gastvrouw [Ghislaine] overspoeld met telefoontjes van ontevreden socialites, geïrriteerd dat ze geen uitnodiging hadden ontvangen.

De gastvrouw begroette hun bezwaren met haar gebruikelijke charme, maar bleef onbewogen. Zoals altijd was haar lijst zorgvuldig bewerkt en ze was van plan dat zo te blijven.

Onder de weinigen waren Hollywood-ster Matthew Modine, Kennedy-familielid mevrouw Anthony Radziwill, Peggy Siegel, PR-adviseur van de sterren en Julie Janklow, erfgenaam van een literaire dynastie.

Er stond een Rockefeller op de lijst, evenals de onvermijdelijke gravin, miljardairs en uitblinkers in New York.

Link naar Daily Mail
Link naar Daily Mail

Onder de gasten op het feest waren ook Renee Rockefeller die getrouwd is met Mark Rockefeller , de zoon van ex-vice-president Nelson Rockefeller en neef van David Rockefeller.

Allegra Hicks, Renee Rockefeller == Hamish Bowles, Ghislaine Maxwell en Lillian von Stauffenberg-diner voor ALLEGRA HICKS.  Huis van Ghislaine Maxwell, NYC.  13 maart 2007 © Patrick McMullan / Patrick McMullan.com.  Link naar QuickNDirty
Allegra Hicks, Renee Rockefeller ==
Hamish Bowles, Ghislaine Maxwell en Lillian von Stauffenberg-diner voor ALLEGRA HICKS. Huis van Ghislaine Maxwell, NYC. 13 maart 2007 © Patrick McMullan / Patrick McMullan.com. Link naar QuickNDirty

David Rockefeller woonde op 146 East in dezelfde 65th Street in de Upper East Side als Ghislaine. Het waren praktisch buren. Ghislaine zou slechts twee minuten moeten lopen om David te bezoeken.

David poseerde graag voor foto's in zijn Beetle Room naast zijn favoriete Picasso-schilderij met een naakt kind "prostituee".

David Rockefeller.  Link naar Jeffrey Harris Desing.com
David Rockefeller. Link naar Jeffrey Harris Desing.com

David werd vaak bezocht door zijn goede vriend Jacob Rothschild, de patriarch van de familie Rothschild.

Dezelfde familie die Ghislaine haar luxe herenhuis naast de deur kreeg.

De patriarchen, Jacob Rothschild en David Rockefeller.  Link naar Jeffrey Harris Design.com
De patriarchen, Jacob Rothschild en David Rockefeller. Link naar Jeffrey Harris Design.com

Zoals blijkt uit de Epstein Pedoscandal Mossad Timeline bleven Epstein en Ghislaine lang nadat Epstein uit de gevangenis kwam in de hoogste kringen bewegen. In feite werd Ghislaine pas vorig jaar uitgenodigd voor een geheime retraite van schrijvers, georganiseerd door de rijkste man ter wereld, Jeff Bezos.

Link naar The Daily Mail
Link naar The Daily Mail

Niet alleen miljardairs, maar ook royalty's hielden nauw contact met Ghislaine.

Prins Andrew is onlangs geïnterviewd door de BBC over zijn relatie met Epstein, Ghislaine en hun seksslavin Virginia Roberts.

Verbazingwekkend genoeg beweerde Andrew dat ze geen herinnering heeft aan de seksslavin van Epstein en Ghislaine, Virginia Roberts. Dit ondanks het feit dat ze samen zijn gefotografeerd!

Prince Andrew, Virginia Roberts en Ghislaine Maxwell.  Link naar Daily Mail
Prince Andrew, Virginia Roberts en Ghislaine Maxwell. Link naar Daily Mail
Link naar The Sun.com
Link naar The Sun.com

Bijna niemand gelooft Andrew. De koningin had geen andere keuze dan zijn eigen zoon te ontslaan.

Link naar Daily Mail
Link naar Daily Mail

Andrew werd ontslagen omdat hij betrapt werd op een leugen.

Andrew beweerde dat hij in 2001 geen seks kon hebben gehad met de 17-jarige Virginia omdat hij bij de Britse consul-generaal was gebleven.

Het probleem is dat de consul-generaal niet herinnert dat Andrew bij hem bleef.

Link naar Daily Mail
Link naar Daily Mail

Vreemd genoeg zijn de meeste reguliere media vergeten dat het Ghislaine was die Virginia Roberts rekruteerde en manipuleerde om een ​​seksslavin te worden.

Zelfs de BBC vergat dit cruciale feit, ondanks dat Andrew Ghislaine vaak noemde tijdens het interview.

Keer op keer riep de prins zijn vriendschap met Maxwell, 57, dochter van de in ongenade gevallen mediamagnaat Robert Maxwell, op als de reden dat hij in de baan van pedofiel Epstein terechtkwam.

Gevraagd wanneer hij Maxwell voor het laatst zag, zei Andrew dat zijn laatste contact was 'eerder dit jaar, grappig genoeg', toen ze 'hier een rally deed'. Dagelijkse mail )

Andrew beweerde Ghislaine vorig voorjaar te hebben ontmoet. Ze ontmoetten elkaar zelfs in juni, vlak nadat de Amerikaanse aanklagers de zaak tegen Epstein hadden heropend.

De hertog van York had een ontmoeting met Ghislaine Maxwell in Londen, twee weken nadat de Amerikaanse aanklagers hadden aangekondigd dat ze hun onderzoek naar Jeffrey Epstein wilden heropenen. ...

De bijeenkomst vond plaats op of rond 5 juni, de dag voordat mevrouw Maxwell deelnam aan een vierdaagse liefdadigheidsautorally van Londen naar Monte Carlo.

Eiste Ghislaine dat Andrew zou helpen ervoor te zorgen dat haar eigen parallelle zaak niet zou worden heropend?

Nadat ze Andrew had ontmoet, verdween ze letterlijk van de aardbodem.

De ex-socialite is sindsdien niet meer gezien, hoewel geruchten haar in Brazilië, Frankrijk, het Amerikaanse middenwesten en zelfs het VK hebben geplaatst.

'Niemand weet waar ze is', zei een advocaat van een van de slachtoffers van Epstein gisteravond. 'Ze heeft de grootste verdwijnende daad gedaan die de man of vrouw kent.' Dagelijkse mail )

Link naar Daily Mail
Link naar Daily Mail

Schokkend genoeg noemde Prins Andrew Ghislaine tijdens het BBC-interview vele malen en leek trots te zijn op hun vriendschap. Desondanks durfde de interviewer geen vragen te stellen over hun relatie.

Was dit een bericht voor iedereen: laat Ghislaine met rust.

Ghislaine wordt uiteraard niet alleen beschermd door de koninklijke familie, maar ook door de hele heersende elite. Geen wonder dat ze de Get-Out-of-Jail-Free-kaart heeft .

Ghislaine probeert ook andere medewerkers van Epstein te beschermen.

Link naar Daily Mail
Link naar Daily Mail

Prins Andrew is nu bang om naar de VS te gaan.

Vijf vrouwen die Jeffrey Epstein beschuldigen van misbruik, zeggen dat prins Andrew getuige was van hoe mensen massages kregen bij de zedendelinquent.

De advocaat van de vrouwen heeft BBC Panorama verteld dat hij van plan is dagvaardingen te dienen om de hertog van York te dwingen om in alle vijf gevallen als getuige te getuigen.

Hij zegt dat de prins belangrijke informatie zou kunnen hebben over sekshandel. BBC )

Link naar BBC-verhaal en video
Link naar BBC-verhaal en video

De BBC heeft nu eindelijk ingezoomd op Ghislaine.

Een ander slachtoffer van Epstein, Sarah Ransome, vertelde Panorama Ghislaine Maxwell, een van de oudste vrienden van prins Andrew, hand in hand met Epstein.

'Ghislaine beheerste de meisjes. Ze leek op de mevrouw, 'zei ze.

'Ze was als de bouten van de sekshandeloperatie en ze zou altijd Jeffrey op het eiland bezoeken om er zeker van te zijn dat de meisjes deden wat ze moesten doen.

'Ze wist wat Jeffrey leuk vond. Ze werkte en hielp Jeffrey's standaard te handhaven door intimidatie, door de meisjes te intimideren, dus dit was een gezamenlijke inspanning. '

Mevrouw Maxwell was niet bereikbaar voor commentaar, maar heeft eerder elke betrokkenheid bij of kennis van het misbruik van Epstein ontkend. BBC )

Maar de Amerikaanse media zijn nog steeds niet geïnteresseerd in Ghislaine.

Wat de Amerikaanse reguliere media altijd moedwillig vergeten, is dat Ghislaine Maxwell de sleutelfiguur en het brein is achter de hele pedo-sekshandeloperatie.

De sleutelrol van Ghislaine is niet verrassend. Haar vader was tenslotte een Israëlische superspion, Robert Maxwell.

Maar misschien is dit juist de reden waarom de Amerikaanse media niet geïnteresseerd zijn.

Ghislaine staat al jaren centraal in een enorm pedofiel netwerk voor sekshandel. Maar tot op de dag van vandaag durft de Amerikaanse politie haar niet eens te interviewen.

Ze weet gewoon te veel.

(Heruitgegeven door Laiton Lehti met toestemming van auteur of vertegenwoordiger)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten