zaterdag 8 augustus 2020

DE NASLEEP VAN DE VERSTORINGEN EN ARRESTATIES VAN DE NEGENDE CIRKEL VAN 30 APRIL 2017

 ITCCS speciaal communiqué van 5 mei 2017

Uitgegeven door de Uitvoerende Raad van de ITCCS

Brussel:

Al onze speciale actieteams hebben gerapporteerd in. Dit Communique is een compilatie van hun afzonderlijke rapporten, exclusief informatie die voorlopig vertrouwelijk moet worden gehouden in het belang van de veiligheid van kinderen of getuigen, of op handen zijnde juridische stappen.

  1. De negentien sekteleden die door onze teams en de lokale politie in Zwolle, Nederland, Dijon, Frankrijk en Luzern, Zwitserland zijn gearresteerd, zitten momenteel vast in politie-instellingen in die steden. We weten niet of de gedetineerden formeel zijn aangeklaagd door lokale aanklagers. De politie vond echter aanzienlijk bewijs van sekte-activiteit op de arrestatieplaatsen, waaronder satanische regalia, met bloed gemarkeerde martelwerktuigen en kinderkleding, en in het geval van de locatie in Zwolle zelfs de stoffelijke resten van dode en verminkte kinderen die in koelcelcontainers werden vastgehouden. .
  2. Onze teams in deze drie steden hebben hun eigen verslag van dit bewijs bewaard, inclusief de foto's en opgenomen verklaringen van de sekteleden. Sommigen van hen hebben positief geïdentificeerd meer senior leden van de Negende Cirkel-sekte, waaronder katholieke kardinalen en politici en militaire leiders van de Europese Unie. Een van de gearresteerde mannen, die beweert een leider van de sekte op secundair niveau te zijn, is overeengekomen dat hij voor bepaalde voordelen gedetailleerd bewijs zal leveren tegen de sekte, onder meer door degenen te noemen die de organisatie leiden.
  3. De acht kinderen die werden bevrijd en gered door onze teams in deze drie steden zijn ofwel teruggegeven aan hun families van herkomst, als ze van hen werden ontvoerd, of onder bescherming gehouden in onafhankelijke schuilplaatsen totdat ze kunnen worden verplaatst naar veilige en zorgzame gezinnen . Drie van de kinderen waren immigranten uit Roemenië of Tunesië, en vijf waren afkomstig uit Frankrijk en Nederland. Geen van hen was ouder dan zes jaar. Ze zijn allemaal nog steeds in een staat van shock en herstel nadat ze zijn uitgehongerd en geslagen, en opgesloten in kleine hangslotkooien die werden teruggevonden tijdens onze invallen.
  4. De teams in de andere steden, met uitzondering van Washington DC en Montreal en Vancouver Canada, hebben niets anders te melden dan het algemene feit dat de cultusplaatsen die ze hadden aangevallen zwaar werden beschermd door paramilitair personeel. Onze bronnen vertellen ons echter dat hun rituele moorden werden verplaatst of opgeschort als gevolg van de aangekondigde verstoringen. Deze andere steden waren Rome, Londen, Parijs, Frankfurt, Brussel en Genève. Het vermoedelijke Ninth Circle-ritueel in het Opus Dei-centrum in Tara, Ierland, werd ook opgeschort en daar werd geen activiteit gedetecteerd.
  5. Drie van onze actieteams, in Vancouver en Montreal, Canada en Washington DC, werden tegengehouden en gearresteerd door veiligheidstroepen in burger die weigerden zich te identificeren. Al onze teamleden werden de volgende dag vrijgelaten, behalve één persoon in Vancouver die incommunicado blijft. We gaan uit van de cultusmoorden in deze steden - in een kelderkelder in de Vancouver Club, in een onderkelderzaal in de Marie Reine du Monde-kathedraal in Montreal en in het interieur van de St.John's Episcopal Church nabij het Witte Huis - verliep zoals gepland.
  6. De dag na deze invallen ontving onze Executive een back-channel communicatie van een partij die beweerde “een element” te vertegenwoordigen binnen de rooms-katholieke curie, het zogenaamde College van Kardinalen. Deze partij bracht een bericht met het verzoek om een ​​ontmoeting tussen "invloedrijke functionarissen" in het Vaticaan en de ITCCS-leiding. We hebben aan deze boodschapper verklaard dat een dergelijke bijeenkomst buiten Italië moet plaatsvinden en moet worden gecontroleerd en opgenomen in aanwezigheid van ons beveiligingspersoneel en juridisch adviseur. We wachten op een antwoord.
  7. Een van onze bronnen dicht bij het leiderschap van de Negende Cirkel heeft aangegeven dat de Cirkel zijn dubbele hoofdkantoor verhuist van de Club Lorraine in Brussel en een privé-kasteel in België naar een niet nader genoemde locatie in Noord-Amerika. Deze verschuiving kan de snelle sluiting van onze Noord-Amerikaanse teams verklaren. We hebben ook vernomen dat kardinaal Gerald Lacroix van Quebec, de hoge rooms-katholieke functionaris in Canada die in die positie was aangesteld door de strafrechtelijk veroordeelde paus Benedictus / Joseph Ratzinger, in maart van dit jaar aanwezig was op geheime bijeenkomsten op hoog niveau van de Negende Cirkel in Brussel en Rome. Zowel Lacroix als Ratzinger waren naar verluidt actieve deelnemers aan een ritueel van de negende cirkel van een jonge jongen op 22 februari 2014 in de jezuïetenkerk van San Lorenzo in Rome, samen met paus Franciscus, Jorge Bergoglio en Denis Lebel, een federale kabinetsminister in de Canadese regering van voormalig premier Stephen Harper. ( zie  http://itccs.org/2014/11/04/ottawa-false-flag-killings-covered-huge-scandal-itccs-breaking-news-november-4/  - merk op dat de video's die aan dit rapport zijn gekoppeld, zijn verboden van het internet binnen enkele dagen na hun plaatsing). Dit suggereert dat het verplaatste hoofdkwartier van de Ninth Circle zich mogelijk in de buurt van Montreal of Ottawa, Canada bevindt, die beide een lange geschiedenis hebben van satanische rituele moorden en militaire MKULTRA / mind control-programma's die nauw verbonden zijn met de Ninth Circle-cultus.
  8. Als reactie op onze acties hebben politie en rechters die zijn geassocieerd met de Negende Cirkel hun aanvallen op onze organisatie en klinische counselors die met ons zijn gelieerd, die de diagnose van satanische rituele misdaden hebben gesteld en deze in het openbaar hebben genoemd, geëscaleerd. Drie van deze adviseurs (in Canada, de VS en Engeland) worden nu plotseling geconfronteerd met professionele discipline en mogelijke strafrechtelijke vervolging, samen met de gebruikelijke openbare lastercampagnes. Maar van verwante en zelfs nog grotere zorg is dat onze top-veldsecretarissen het doelwit zijn van eliminatie door de Negende Cirkel. Hier zijn de details:
  9. Onze Negende Cirkel-bron meldt een "privé" bespreking van de topleiders van de Negende Cirkel die plaatsvond op 2 mei in Rome. De details werden doorgegeven door een ontgoochelde katholieke priester die dicht bij een senior kardinaal en lid van de Negende Cirkel wordt geplaatst. Op deze besloten bijeenkomst werd gesteld dat de hoogste prioriteit voor de Cirkel moest zijn om voor eens en altijd de operationele leiders van de ITCCS, namelijk de drie veldsecretarissen voor Noord-Amerika, Europa en Australië, te “elimineren”. Tot de laatste behoren Kevin Annett, "John Street" en de Australische secretaris. Onze bron kon niet ontdekken of het normale kanaal van het Vaticaan voor moorden - het spionagebureau dat bekend staat als de Heilige Alliantie - deze moorden zou afhandelen of dat ze zouden gaan naar gecontracteerde 'lokale activa' van hun partner, de maffia Ndrangheta. Hoe dan ook, aangezien van onze veldsecretarissen de heer "Street" en Kevin Annett bijzonder openbare en zichtbare leiders van onze campagnes zijn, is hun veiligheid van het grootste belang. We hebben hen en de Australische veldsecretaris opgedragen om voorlopig ondergronds te gaan en de normale protocollen te volgen van degenen die in beschermende hechtenis zitten.
  10. Deze verwachte tegenaanvallen zijn in feite een teken dat de Negende Cirkel en haar Vaticaanse / corporate dragers in paniek beginnen te raken en hun toevlucht nemen tot angstige zelfverdediging. We verwachten dat er meer scheuren zullen verschijnen in de gelederen van hun sekte en dat er meer overlopers en informanten zullen verschijnen. We zijn optimistisch dat deze moorddadige drie eeuwen oude jezuïetencultus op instorten staat, wat betekent dat onze inspanningen moeten worden opgevoerd.
  11. We dringen er bij alle gewetensvolle mensen op aan om zich bij ons aan te sluiten, een sherifftraining te volgen en uw gemeenschappen te mobiliseren om de katholieke geestelijkheid en anderen te arresteren die de Negende Cirkel financieren en helpen. Volg onze updates op  www.itccs.org  en elke zondag om 15.00 uur Pacific, 18.00 uur Oost en 23.00 uur GMT op Radio Free Kanata op  www.bbsradio.com/radiofreekanata  .

Uitgegeven door het Central Office of the International Tribunal of Crimes of Church and State 5 mei 2017 GMT www.itccs.org  ,  itccsoffice@gmail.com http://www.veteranstodaylive.com/2017/05/08/pushing-back -de-duisternis-de-strijd-tegen-de-satanische-orde-gaat verder-op-radio-gratis-kanata-7 mei-2017 /

Geen opmerkingen:

Een reactie posten