maandag 10 augustus 2020

FBI Anon spreekt 2016 deel 1

Vertaald uit het Engels

2 november 2016

 De site 4chan heeft verschillende AMA's (Ask Me Anything) -threads gehad met een of meer agenten die losjes de naam FBI Anon dragen.

Hij - of zij - werken allemaal aan 'de zaak Clinton'.
Wat volgt in de komende paar berichten zijn de opmerkingen van FBI Anon uit de volgende threads:
  • 2 juli (vóór de Republikeinse of Democratische Nationale Conventies en net nadat Loretta Lynch en Bill Clinton hun gesprek hadden in haar vliegtuig) - focus van vandaag
  • 25 september (net voor het eerste debat) - toekomstige post
  • 17 oktober (de meest recente) - toekomstige post
Op alle drie is een taalwaarschuwing van toepassing. Wat de FBI Anon zegt, kan echter niet volledig buiten beschouwing worden gelaten, zelfs niet als er enige desinformatie - misschien 10% - tussen zit. De agent neemt de desinformatie op om zijn baan te behouden. Het is onwaarschijnlijk dat het gaat om grote ticketonderwerpen, maar kleinere.
Een aantal 4chan-deelnemers gelooft niet wat FBI Anon zegt, maar de jongens bij The_Donald zijn ervan overtuigd dat wat hij zegt grotendeels accuraat is en moet worden opgemerkt.
NB: Hierna zult u nooit meer op dezelfde manier aan de Democratische Partij of de Clintons of hun stichting denken. Toen ik deze discussies voor het eerst las, dacht ik er dagen later aan. Ik bied u deze informatie aan om u en de uwe te helpen een weloverwogen beslissing te nemen op 8 november.
FBI Anon vraagt ​​de mensen van 4chan om de informatie te verspreiden. Ik vond verschillende threads over hem op The_Donald. Deze somt alle 4chan FBI-discussies op .
Ik zal mijn best doen om alles op onderwerp te verdelen. Ik heb de grof taalgebruik eruit gehaald en enkele spellings- en grammaticale fouten gecorrigeerd. Benadrukt de mijne hieronder.
Hieronder wordt verwezen naar een SAP - Special Access Program - dat FBI Anon als volgt definieerde (juli):
Een speciaal toegangsprogramma is een inlichtingenprogramma dat boven geheim is geclassificeerd . Ze worden bewaard op gesloten servers op geheime locaties . De enige manier om er een te krijgen, is als u specifiek door een programma wordt voorgelezen, het moet weten , dan moet u fysiek naar een locatie gaan en verschillende beveiligingslagen doorlopen om zelfs maar naar het programma te kijken . Een goed voorbeeld in niet-geclassificeerde termen zijn de locaties en operaties van onze inlichtingenagenten over de hele wereld, of onze raketsilolocaties .
FBI Anon introductie
Ik ben iemand met een grondige kennis van de interne werking van de Clinton-zaak. Ik zal zoveel mogelijk vragen beantwoorden zonder al te veel weg te geven.
Waarom FBI Anon in juli naar 4chan ging
Naar huis gestuurd, in afwachting van bericht over de [chaos] Lynch die net heeft veroorzaakt.
De kans dat Hillary Clinton wordt aangeklaagd of berecht
Er is een grote druk op ons om dit niet te doen. Ik post vanuit een positie van bijna anonimiteit en voldoende aannemelijke ontkenning om vervolging te omzeilen, aangezien we allemaal bevelen hebben gekregen.
Er is genoeg voor haar en de hele regering om ten val te komen. Mensen realiseren zich niet hoe enorm deze hele situatie eigenlijk is . Of ze dat wel of niet zal zijn, hangt af van hoeveel informatie over andere betrokkenen naar buiten komt, en er zijn veel mensen bij betrokken .
Ze had programma's op SAP-niveau op haar server die, als ze openbaar werden gemaakt, letterlijk een opstand en mogelijk buitenlandse oorlogsverklaringen zouden veroorzaken .
Er is al genoeg om aan te klagen . Comey heeft geprobeerd te stoppen omdat hij niet tegenover de Clinton Machine wil staan, evenals de rest van Washington DC. Maar deze zaak zou exploderen in een miljoen andere zaken als ze volledig aan het licht zou worden gebracht, en dan zouden we één bureau zijn dat streed tegen de hele regering en een schat aan andere belangen. Het is een erg gespannen en ongemakkelijke houding .
Wat Lynch zegt is dat ze alles zal accepteren wat ze doen en haar vastberadenheid zal nemen zoals ze wil. Er is niets aan haar verantwoordelijkheden veranderd, ze probeert gewoon haar huid intact te houden .
We hebben geen bevoegdheid om te vervolgen, we geven de gegevens eenvoudigweg aan de DOJ zodat zij kunnen vervolgen . En we hebben niet de bevoegdheid om alle gegevens over te dragen vanwege de gevoeligheid ervan . En sommige gegevens zullen leiden tot andere gevallen van corruptie .
Een aanbeveling doen is niet hetzelfde als daadwerkelijk vervolgen. We zeggen alleen "hier zijn de gegevens, je moet XYZ krijgen" en dan handelt de DOJ . 
We hebben onze handen vastgebonden . Mijn bericht aan jou en iedereen op dit bord is: laat je niet afleiden door Clintons e-mails. Focus op de Stichting. Alle nachtmerrieachtige waarheid is aanwezig. De e-mails zullen in vergelijking daarmee verbleken .
SAP's
Het enige dat ik je kan vertellen over de SAP's is dat HRC ze had en dat ze niet de juiste autoriteit had om ze te hebben . Ze zijn door iemand naar haar gelekt en ze heeft ze verkocht aan buitenlandse donateurs . Als ze ze alleen bezit, maakt ze zich schuldig aan verraad . 
Sec. [van de staat] KAN toegang hebben. Dat betekent niet dat hij / zij het ZAL. SAP wordt verleend op basis van 'need to know', en HRC hoefde geen van de programma's op haar server te kennen.
Publieke kennis van kwesties die van invloed zijn op voortgezet onderzoek
Voor de bijeenkomst van Clinton-Lynch zou ik 0% hebben gezegd. Nu lijkt het waarschijnlijker omdat het publiek nu ziet dat de Clintons hun kont proberen te bedekken. Meer vragen zullen de druk vergroten om het onderzoek voort te zetten .
De Clinton Foundation (CF)
Het echte aandachtspunt is de Clinton Foundation, niet de e-mailserver . We hebben de server van Benghazi ontvangen en van de server hebben we gegevens op de CF gevonden . Toen realiseerden we ons dat de situatie veel erger is dan eerder werd gedacht .
Het doden van HRC zou er niet voor zorgen dat dit probleem verdwijnt. Het probleem is met de Clinton Foundation, zoals ik al zei, die je je kunt voorstellen als een enorm spinnenweb van connecties en witwassen van geld waarbij honderden mensen van hoog niveau betrokken zijn . Hoewel ik geen hoge dunk van Hillary heb , is ze slechts een stuk, hoewel een groot stuk, van deze enorme [vreselijke situatie] .
Obama is losjes gebonden aan de CF, maar veel meer gebonden aan met dezelfde mensen die doneren aan de CF .
BC wilde waarschijnlijk dat LL zich op de e-mailserver zou concentreren en de stichting niet zou vervolgen.
[The Foundation] Verkocht invloed, informatie, gunsten en mensen aan iedereen die bereid was te betalen.
(volgende opmerkingen van vervolgthread )
De mensen onder het vergrootglas hebben wel affiniteit met kinderen.
Pedofielen en sekshandelaren overal. Veel politici verhandelen meisjes als vee.
Waarom niemand anders voor de rechter wordt gebracht
De DOJ probeert waarschijnlijk zichzelf te redden . Vind iedereen die bij de Clinton Foundation betrokken is , van de donateurs tot de Raad van Bestuur , en stel je voor dat ze er allemaal bij betrokken zijn .
Mijn mening is dat de hele regering zich schuldig heeft gemaakt aan verraad , en daarom zou de dood van de HRC het onderzoek niet staken of verdere schandalen voorkomen. Er zijn heel veel mensen bij betrokken .
Als we dit aanbevelen, overhandigen we letterlijk documentatie die impliceert dat de hele regering betrokken is bij verraad op het hoogste niveau en dat iedereen op het punt staat dekking te zoeken, evenals enkele gevoelige details van SAP's die de nationale veiligheid zouden vernietigen .
[Nogmaals]  Als we het niet aanbevelen, ziet het eruit als een dekmantel en zal Trump de perceptie gebruiken om zijn boodschap kracht bij te zetten. Ik heb ooit in PsyOps gewerkt en Trump's gebruik van voorkeur voor bevestiging is legendarisch .
We zouden het morgen kunnen doen als we wilden. [Maar ...] Er zijn te veel politieke spelers bij betrokken .
Je morele neigingen zien er misschien goed uit op internet, maar in het echte leven is de situatie gecompliceerd . Je kunt onmogelijk de hele regering vragen zichzelf te vervolgen . Lynch heeft ook aan de Foundation gegeven en heeft veel banden met veel mensen die ze niet zou moeten doen . Bedenk dat Bill haar heeft benoemd . Ze is een geweldige aanklager, maar ze kwam niet waar ze was door simpelweg goed te zijn in haar werk .
Het probleem is bij de hele regering. HRC is een onderdeel van die regering.
... u niet beschikt over de breedte van de informatie die ik heb , dat zou maken je ogen vallen uit je schedel als je wist wat er allemaal aan de hand was .
George Soros
Soros vormt de kern van dit alles.
Hij is de kingpin.
Ideoloog. Is van mening dat hij en zijn cohorten het antwoord zijn op het beëindigen van alle wereldoorlogen . Het boek The New Totalitarian Temptation van Todd Huizinga onthult de denkwijze behoorlijk adequaat.
Soros financiert, instrueert en beïnvloedt elke laag van de Amerikaanse regering, tot aan de belastingwetgeving toe .
Agenten die vrezen voor hun leven, inclusief Clinton-vergelding tegen hen
Daar maken we ons allemaal zorgen over.
Mijn bazen hebben het voordeel dat ze in de schijnwerpers staan. Hun verdwijningen of stiltes zouden gepaard gaan met vragen. De mijne zou niet .
Ik wil geen informatie over mij of waar ik ben posten, want als er een hint zou komen dat ik iets had gepost, zou ik worden ontslagen en op de zwarte lijst gezet. Mogelijk gedood .
Moordt Hillary mensen?
Mensen hebben een manier om om haar heen te sterven .
Hillary en Obama's relatie
Obama en HRC haten elkaar. HRC heeft een hekel aan zwarte mensen en Obama houdt niet van roekeloosheid . Wat het onderzoek betreft, zijn enkele details correct. Over de uitkomst weet niemand het.
De Obamas
Obama is een liberale atheïst die graag wordt geassocieerd met de Moslimbroederschap . Stephen Coughlin's boek, hoewel niet helemaal accuraat, schijnt licht in de goede richting.
(volgende opmerking van vervolgthread )
Michelle is een vrouw.
Wie heeft de e-mails nog meer?
Buitenlandse mogendheden zijn in het bezit van enkele van de documenten die we hebben geanalyseerd, omdat ze zijn gehackt vanaf de Clinton-server. Trump heeft ook enkele bestanden en is waarschijnlijk van plan deze te lekken en binnenkort in zijn voordeel te gebruiken.
De lekken zullen op ondoorzichtige wijze moeten worden gemaakt .
Hoe zit het met Rusland?
Ik weet het niet zeker, maar sommige van mijn oorlogsstrategievrienden schatten de grote kans in dat Rusland alle informatie die ze hebben naar de wereld zal lekken , aangezien Clinton oorlog met hen wil voeren en ze niet in conflict willen zijn met de Verenigde Staten .
(volgende opmerking van vervolgthread )
Rusland wil Oekraïne terug, en dan willen ze alleen worden gelaten om te investeren. Rusland is meer een toonbeeld van vrijheid en nationalisme dan enig ander land .
Andere gevolgen voor buitenlandse betrekkingen
[HRC verantwoordelijk voor verkoop] Wapens, gunsten, inlichtingen en mensen.
Het komt haar ten goede omdat haar donateurs ervoor hebben betaald.
Canada heeft niets te zeggen hoe we informatie moeten verzamelen. Trudeau laat jullie [Canadezen] er allemaal voor gek uitzien, en zijn inlichtingenafdelingen komen al naar ons voor hulp bij ... alles .
Duitsland is er niet bij betrokken. Merkel houdt echter van HRC.
(volgende opmerkingen van vervolgthread )
Weg met Trudeau. Hij heeft geen ervaring met het leiden of besturen van een land.
Mexico probeert actief de VS te ondermijnen.
De media
De reguliere media zijn [verschrikkelijk] Wat maakt het uit wat ze zeggen. Ze proberen af ​​te leiden door de nadruk te leggen op de e-mails van HRC en niet op de Foundation .
Als Hillary wint
 We zullen oorlog voeren met Rusland en mogelijk China als ze wint .
Donald Trump
De hele regering is corrupt. Niemand is clean, zelfs Trump niet .
Trump heeft in het verleden aan de Clinton Foundation gedoneerd, maar voor vrij onschuldige zaken zoals bouwvergunningen en dergelijke . Hij is slim, dus zijn sporen zijn goed bedekt. Maar als een officier van justitie erg de diepte in wil gaan, zal Trump worden aangeklaagd wegens omkoping. Hij zou er gemakkelijk uit kunnen komen, maar hij zou toch worden aangeklaagd .
Ik weet niets van Trumps staat van dienst, maar uit de zaak wist hij zeker dat hij zijn blootstelling moest beperken en het alleen maar op een donatie moest laten lijken .
Als Trump wint, wordt HRC vervolgd .
Trump heeft zeer goede mensen die hem adviseren en naar hem lekken .
Trump is geen Clinton-fabriek. Hij gelooft dat het walgelijke dieren zijn.
[Sidney] Blumenthal probeert vuil te maken en een strategie uit te werken tegen Trump. 
(volgende opmerking van vervolgthread )
Ik steun Trump . Hij is een goede kandidaat. Niet perfect, maar goed. Ik werkte vroeger in PsyOps en de campagne van Trump is precies hoe de leerboeken trainen. Het zal voor altijd door agenten worden bestudeerd .
De meesten van ons zijn pro-Trump .
HRC haat het dat Trump de media winstgevend maakt, dus ze moeten hem blijven verslaan.
De keuzes
Ik zal het je als volgt voorleggen: je hebt drie keuzes ,
A) geef alle informatie over aan de DOJ, maak een aanbeveling openbaar, de waarheid komt naar buiten, de hele wereld beseft hoeveel de VS zich bemoeit met buitenlandse zaken en we gaan ten oorlog, de burgerbevolking beseft hoeveel buitenlands geld van invloed is onze regering, en een burgeroorlog begint .
B) U kiest de gegevens uit om de mensen te betrekken die al in de publieke opinie staan, zodat de chips op de hoofden van een select aantal vallen en het hele systeem niet crasht .
C) u doet niets en let op het onstabiele politieke klimaat om te peilen hoe u zult reageren.
Ik ben ervan overtuigd dat als Trump wint, ze de gevangenis in gaat .
… De meesten van ons zijn van mening dat HRC geen president zal zijn , en het feit dat Trump in functie is, maakt ons werk veel gemakkelijker. Maar nu moeten we voorzichtig door de modder waden.
A gaat niet gebeuren.
Revoluties zijn veel langer en gewelddadiger dan u denkt. En als er een burgeroorlog uitbreekt, zullen buitenlandse mogendheden er onmiddellijk bij betrokken raken, waardoor elk conflict wordt verlengd.
[In het algemeen] Mensen kunnen integreren als ze op een gezonde en constructieve manier worden gedaan. Niet met geweld .
De agenten en 4chan (/ pol / - politieke discussies)
De FBI is nogal gesteld op / pol /. We bestuderen meer dan we onderzoeken.
/ pol / is een samensmelting van geesten van verschillende geografische en demografische facties . We bestuderen zeer intensief de ideeën die uitstralen en op de voorgrond treden op het bord , evenals welke ideeën andere organisaties proberen te promoten die uiteindelijk worden verslagen (JIDF is bijvoorbeeld zeer onsuccesvol als making / pol / pro-israel). En de meesten van ons genieten gewoon van de berichten in het algemeen. We zien graag hoe dicht bij de waarheid iedereen is. En af en toe laten we onze ware aard glippen .
Alex Jones
(van vervolgdraad )
Alex Jones is een nuttige idioot. Hij gelooft echter wel wat hij zegt .
Wat het publiek kan doen
Plaats overal waar je kunt informatie over HRC . Focus op de Stichting. Laat haar e-mailserver niet het enige middelpunt van de media zijn. Volg de Stichting . Haar e-mails zijn een klein hapje in vergelijking met de CF.
Promoot en bespreek het overal . Vragen stellen. Lees het nieuws erover. Plaats overal artikelen. Piraat Jerome Corsi's boek (dus mensen kunnen niet zeggen dat ik shilling ben) omdat hij sommige dingen goed heeft .
Als je hard in het fundament graaft en het het enige punt van je focus maakt , zul je deze draad onthouden wanneer de waarheid wordt onthuld .
(volgende opmerking van vervolgthread )
We leven niet in een democratie, we leven in een republiek . Er is veel grootsheid in Amerika, en er is nog steeds genoeg om van te houden. Maatschappij en cultuur zijn afhankelijk van de mens. U heeft de controle over de samenleving, niet andersom .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten